Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:37 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku- gratuluję zdrowego i pięknego synka!!!
martinka- w tych prywatnych przychodniach jest dosc imtymna atmosfera i chyba moglabys jakby co wejsc z mężem na badanie :wink: co bedzie tak sam siedział 8)
dziunia- witaj!! ja tu ostatnio zaglądam niestety z doskoku, ale podczytuje was regularnie i ciesze sie, ze sie wspieracie i nie tracicie nadziei.

dziewczynki- trzymam za Was ogromne kciuki zeby wam sie udało zafasolkować, cieszę się kazdym malutkim sukcesem i kazda udaną wizytą. A najbardziej sie bede cieszyc, jak ktoras wyskoczy z mila informacją :wink:

a tu sniadanko- zeby wiruski sie dobrze przyjeły :jee: :jee: :jee: :jee: :jee:

u mnie ok, własciwie wszelki dolegliwości minęły, czasem cos mnie jeszcze zamuli, ale juz nie wymiotuję. Mialam malą akcję z jednodniowym krwawieniem, ale lekarz mnie uspokoil ze to z lozyska, ktore sie do konca nie rozwinęło i kosmowke ciągnela powiekszająca sie macica. ale do 18 tc wszystko powinno minąć. Jestem dobrej mysli, fasolka rosnie i fika koziolki na usg. :)

POWODZENIA!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczq - gratuluje Tobie i mezowi slicznego synka. Niech rosnie zdrowo na wasza pocieche..i icalowania od e-ciotki:)

u nas wszystko gra. Oliwka kopie mamusie juz na całego a każdy kopniak wywołuje u mnie banana :) jak wtedy przez kilanascie dni po odebraniu bety.. Mój małzonek sie pochorował i bierze antybiotyki, tak wiec mamy separacje, on w sypialni ja w duzym i krzyczymy do siebie :)

:jee: :jee: :jee: :jee: wiruski dla chetnych z 24 tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

puszaczku gratuluje i zycze duzo zdrowka tobie i calej twojej rodzince a przedewszystkim malemu Alankowi :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

joaska pisze:
Dziunia oj chciałabym ale u nas jest półtora roku starań. W październiku laparo i diagnoza 2 jajowody niedrożne na szczęście jeden udrożniony. Owulacja jest i niby wszystko ok teraz po laparo ale m ma slabe żołnierzyki bakteria mu się przyplątała, która je niszczy (paciorkowiec) :( Teraz bierze antybiotyk na zwalczenie i clo na poprawę. Lekarz co prawda jest dobrej myśli, że jak bakterie wyleczmy to powinno się udać.

Tak więc jak widzisz u nas są problemy i to nie chodzi o psychikę bo nie rozpaczam już jak kiedyś kiedy przyszła @. Nie liczę dni cyklu, ni8e mierzę temperatury ogólnie luz....no ale mamy problemy. Miejmy nadzieję, że teraz się poukłada i stany zapalne już nie będą przeszkodą.

witam :lol:
tak mi przykro Joasiu :cry: nie wiedziałam,że aż tak dużo problemów nawarstwiło się u Ciebie :cry: ..trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego M...
na pewno się uda...tylko nie trać nadziei!!
pozdrawiam nową (dla mnie) koleżankę Pluszaczka i jej maleństwo..
życzę duuuuuużo zdrówka dla mamy i maleństwa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny :)

Pluaszaczku ogromne gratulacje!

Megi 3mam zaciśnięte kciuki bo Ty chyba niedługo testujesz :>

Ja czekam jeszcze tydzień. Nie będę robić nic wcześniej, dopiero jak mi się @ spóźni. Najgorsze, że jajniki dalej bolą :( Mam nadzieję, że nie popsuły się nic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

witajcie dziewczyny staram sie z mezem juz 8 cykl o dzidziusia w tym miesiaca pierwszy raz zaczelam mierzyc temperature i jestem zielona czy moglybyscie zerknac na moj wykres i powiedziec mi czy nastapila u mnie owulacja?
byłabym wdzięczna

http://28dni.pl/villandra/charts/2009-02-03

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczku ogromne gratulacje!!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka :lol:
Pluszaczku gratuluję synusia!Dużo zdrówka dla Was! :wink:
Pragnienie no to czekamy razem :wink: u mnie tez do @ około tygodnia, będzie nam raźniej
megi25 a co u Ciebie?
asik29 cieszę się, ze u Ciebie wszystko okey :wink:
asiki dzięki za podkarmianie :wink:
Olunia21 ja niestety nie pomogę
pozdrowionka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olunia owulacja u ciebie nie jest pewna ale jeżeli wystąpiła to w 11-12 dc.
Pragnienie , maruszka ja @ spodziewiam się też w przyszłym tygodniu, o ile będzie w terminie. Teraz strasznie mnie kłują jajniki, już mam tego dość, poza tym nie czuję bólu piersi, więc nie mam pewności kiedy @ przyjdzie...może stanie się cud i przyjdzie dopiero za 9 miesięcy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczku Ogromne GRATULACJE dla Was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

julia1 no to czekamy razem :wink: mnie jajniki nie kłują tylko sutki mam jakieś wrażliwe, nie mogę ich dotknąć :? a cuda się zdarzają, więc miejmy nadzieje, że nas @ nie odwiedzi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No dziewczyny! To trzymam kciuki za potrójny cud :D :D :D

Ja 2.03 odstawiam dupka więc powinnam mieć 4.03. Znając życie już 3.03 zrobię test no bo przecież nie wytrzymam.

Julia, Maruszka a Wy kiedy? Mnie bolą jajniki ale już jakiś 4 tydzień i właściwie teraz nawet trochę mniej ;)

Słyszałam o tym, ze jak kobiety mieszkają razem to im się zrównują cykle ale żeby na forum?

Olunia21 ja również Ci nie pomoge bo dla mnie mierzenie temperatury to kompletny kosmos. Zawsze mi na wykresach wychodził obrys Tatr więc sobie darowałam. Może ten temat Ci pomoże: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=8681

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja od wczoraj łykam luteinę do piątku, więc @ powinna być w przyszłym tygodniu, względnie do 10 dni od piątku. Ale testować nie będę, chyba że będzie mi się spóźniać, już mi się poprostu nie chce tego robić, zresztą ok 15 marca będę miała monitoring i wszystko będzie jasne... Trzymam za nas kciuki, baaaaardzo mocno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka :wink:
Pragnienie ja ma cykle 28-30 dniowe, a więc @ powinna zawitać najpóźniej 3 marca :wink: ja z testowaniem poczekam do czasu, kiedy @ spóźni mi się trochę, a więc testuję 5 marca, no chyba, że mnie wredota ubiegnie i przyjdzie wcześniej
pozdrowionka dla całej grupy pozytywnej :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane ale puchy dzisiaj na forum, musimy poprawić swoją frekwencję, bo jak nie to od jutra będę sprawdzać obecność!!!!!! Ja na dzisiaj już kończę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olunia - na moje oko owulka była w 12 dc. Ja miałam całkiem podobny wykres

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie!co u was ja strasznie chora angina opryszczkowa masakra dziewczyny nawet śliny nie moge łykac.
mój m był dzis na badaniach strasznie sie stresował biedny :) ale wyniki rewelacyjne ogólnie ilośc plemników 101.5 mln z czego 67% ZYJACYCH no pisze tak ogólnie ale baardzo sie ciesze z wyników.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Martinka współczuję anginki :/ paskudne choróbsko no i gratuluję dobrych wyników :D Jak nam się nie uda w ciagu 3 miesięcy to mojego też czeka to badanie :>

Megi co u Ciebie?

Ech już by mógł być przyszły tydzień żebym wiedziała wóz albo przewóz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

martinka-cieszę się, że z zolnierzykami męża wsio ok, przynajmniej jego macie wykluczonego.

pragnienie, megi, maruszka, julia- trzymam mocno kciuki, wy wiecie za co :wink: jesli o którejsc testującej zapomnialam, to bardzo przepraszam, ale w ciąży roztargniona troszkę jestem :wink:

no i oczywiscie podkarmiam Was :jee: :jee: :jee: :jee: :jee:

ja w sobotę idę na wizytę, trzymajcie kciuki zeby moja fasolka zakonczyla juz budowanie koscca cobym nie musiala co 2 tyg. latac do lekarza, bo juz mam troszkę tego dosc, ale co ja biedna pocznę, ze ona jakas opózniona o tydzien jest cały czas :) a pan dr by chcial zeby termin usg zgadzal sie z terminem z OM, he he.

No nic, zobaczymy :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asik trzymam mocno kciuki za fasolkę, niech urośnie silna i zdrowa, żeby mamusi jeszcze dała popalić :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]