Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:34 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 271  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

anikia - cudny , duży i jaki juz spryciacha !!!!!!!!

asia - to racja ciagle siedzenie w chacie daje na głowe i czloweik nie wie co ma ze soba zrobic - mi jak zaczełam wychodzic do ludzi sie troche polepszylo.

mimi- nogo to wspolczuje , odpoczywaj duzo i uwazaj na sol i kontroluj cisnienie bo w ciazy to roznie bywa .

neci , kaska , asienka - jak zawsze kciuki za was trzymam !!

a my dzis na basen ,
potem m, na 2 zmiane do pracy i jutro tez wiec mnie weekend z tesciowa czeka :?

ja wczoraj jezdziłam i jest coraz lepiej m, powiedzial jak w niedziele wsiade do auta i od razu zaczne jezdzic tak jak wczoraj to mam zielne siwatlo i moge na ulice startowac bo narazie to parkingi zaliczam :)

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry dzien.

piekna pogoda sie u nas robi. pojedziemy dzis nad morze,a co!

Kasia co do cisnienia to cale zycie niskie mialam,a teraz mam podwyzszone. ale wg poloznej jest ok. bede miala wizyte na poczatku marca to jej powiem. no i dzis w nocy znow dopadly mnie te skurcze lydek :evil: boli jak cholera!!!

zycze milutkiej soboty!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

Mimi, moze potrzebujesz wiecej magnezu, bo jego niedobor tez powoduje skurcze lydek, ja cos na to bralam, ale nazwa wyleciała mi z glowy :roll: teraz chyba przydałoby mi sie cos na sklerozę :wink:

Kasia, super, ze parkingi masz juz opanowane, czas abys poszalała troche po ulicach :lol: w koncu po to robiłas prawko aby moc korzystac z autka :)

ja dzis tez miałam jazde i w odróznieniu od zeszłego tygodnia dzis było ok :) humor tez mi sie poprawił, bo przynajmniej przez 1.5 godz byłam zajęta kręceniem kółkiem :wink:

A jak Reszcie minela sobota :?:

[/list]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

witajcie dziewczynki widze ze u was sporo sie dzieje i sporo naskrobalyscie jak mnie nie bylo(:

u mnie ok brzuszek tak juz troszke odstaje,d...tez urosla no i cycuchy jakies 2 tyg temu kupilam staniczek 40 (nie znam sie na tych oznaczenich)ale wiem ze juz jest zamaly,chyba przyjdzie mi nosic te z szerokimi ramiaczkami,dzisiaj zaczyna sie 4 miesiac nareszcie tak nie moglam sie doczekac.przygotowania do slubu ida pelna para,teraz w tg jedziemy sale dopiac na ostatni guzik i moze juz menu wybierzemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

a ja dzis zaliczyłam ulice !!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
i ciesze sie jak głupia :)

asiulekh - ty mi kiedys napisalas ze Klusi dajesz na kolacyjke ryzyk z sosikiem ? jakie sosiki ? sama robisz ? podaj przepis ?

noi jak to bylo z tymi cyckami , tak z dnia na dzien nie podałas ? i co z tym mlekiem co juz w cycu było ??? bo ja mam juz odrobinke i to takie jakby butelke z mleka opłukac - prawie przezroczyste ale sie boje ze sie guzki porobia :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia Gratuluje zaliczenia ulicy!!! oby tak dalej!

my dzis na grillu bylismy w parku,pogoda taka wiosenna :lol:
krosty mi nie schodza,wrecz przeciwnie-sa wieksze i wiecej ich jest.
no i puchne. dosyc mocno codziennie wieczorem spuchnieta jestem. musze z polozna pogadac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejjjj :)

Brawo Kasia :!: :!: :!: :) No to teraz mozesz juz autkiem smigac :)

A co do cycusiów, to odstawiałam stopniowo az miałam mało pokarmu jak Ty, no i młodej dawałam tylko raz w nocy, no i pewnej nocki młoda sama juz nie chciała (.), nastepnej tez nie, no i przestałam jej dawać w ogole, widocznie stwierdziła, ze szkoda sie męczyć skoro i tak niewiele leci :) w ogole przestała sie upominać, a mleko samo zanikło, bo było go już tak mało, zadne guzki sie nie pokazały :)

Jesli chodzi o jedzonko, to nie mam jakis specjalnych przepisow na sosiki dla Klusi, generalnie ryz dostaje np na obiad z sosem, w ktorym ja normalnie dusze mieso, tyle, ze odlewam dla niej wczesniej, zanim sobie doprawię, ryzu uzywam rowniez w polaczeniu z owocami aby jakos jej jedzonko urozmaicic, a przed snem mloda dostaje butle lekko zageszczona kleikiem ryzowym, choc od dwoch dni nie chce pic juz tej butli, wiec robie jej gesty kleik, cos musze wymyslec, bo pewnie szybko jej sie znudzi :roll:
Znalazłam dzis stronke z przepisami, wiec poslalam Ci linka na priva, jest tam sporo tych przepisow, jeszcze nie mialam czasu aby dokladnie ja przejrzec, ale cos napewno da sie wybrac :)

Mala super, ze przygotowania ida pełna para, masz teraz zapewne sporo na glowie :) No i brzusio bedzie juz teraz rósł coraz szybciej :)

Pozdrowionka dla wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

dziekujemy dziekujemy

weekend byl i juz sie skonczyl, A cala sobote i pol niedzieli dlubal cos w aucie, bo powiedzialam ze nie ma kasy na gruchota ;)

Asienka chetnie sie z Toba spotkam tylko moze w jakis weekend, a co do kasy to kasa na kuchnie jakos mezowi sie rozplynela stad jest to teraz jego sprawa skad ja weznie

Asia jak sie siedzi z dzieckiem nonstop to odczuwa sie w pewnym momencie znuzenie i potrzebe towarzystwa, to normalne

Kasia brawo zaliczonej ulicy ;)

Kaska mam nadzieje ze nie bedziesz musiala zmieniac pracy ;) i dzidzia sie pojawi

Mimi 8 kg to nie tragedia zwlaszcza ze bylas chuda przed ciaza i musisz wiecej przytyc, po ciazy wrocisz do normy

Mala mi tez piersi owiekszyly sie do zastraszajacej wielkosci ale teraz sa juz takie jak kiedys :) na pewno bedziesz miala piekny slub

w piatek bylismy w odwiedzinach u kolezanki Wikusia Marty (mies mlodsza), okazalo sie Wi to straszny wstydzich - na poczatku, bo potem sie rozkrecil i rozrabial i zabieral malej zabawki :lol:

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

co probuje cos napiasc, to mala mie wyzwa :) wiec sprobuje jutro :)

spokojnej nocki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki :)

ja ostatnio zabiegana wiec wybaczcie ze malo mnie tu :) ale staram sie was podczytywac by byc na biezaco :) buziaki dla was i waszych maluszków...

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

ja dzis zrobiłam pazurki :lol:

tesciowa mnie do szału niedługo doprowadzi ,
moze nic takiego nie robi ale ....
-wtraca mi sie co dawac jesc młodej ,w c o ubrac - w sukienke nie bo ładna i szkoda :evil: to co mam ta kiecke w ramke oprawić !!!!

-ostatnio umyła podlogę ale tak ze musialam poprawic bo były mazy , ze lepiej wyglądał brudna .

-gotuje tez jakos dziwnie , nawet m, mowi ze zawsze cos spiepszy :?

-nie wiem skąd wie gdzie trzymam rozne rzeczy np, nici nigdy jej nie pokazałąm a wie ??- czyli szpera jak nikogo nie ma,

-obcałowywje Oliwcie - a ja nie lubie :?

-i jak je to dzwoni po zębach widelcem :evil:

wiem ze to nic ale mnie wnerwiaaaaaaaaa .

a i od wczoraj nie karmie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia współczujeeee powiem krótko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o matkoooooooooo juz nie moge .

Młoda mi nie chciała usnąć ,grzebałą za cycem i..... wyjełam jak tylko złapala dziubkiem tak moment i sie uspokoiła i usneła - i co ja mam cholera robic :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no niestety z tesciowymi tak jest-i z mamami tez jak juz sie b.dlugo z nimi nie mieszka! ty masz juz swoje zachowania a one swoje i to wkurza! zycze Kasiu sporo cierpliwosci!!!

a ja spuchlam cala i puchne nadal :shock: !!! nogi mam jak shrekowa fiona. w buty sie nie mieszcze,pierscionek zdjelam. teraz siedze i mocze te giry w letniej wodzie. wcale mi nie pasuje to puchniecie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mimi - a kontaktowałas się z położna ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia, współczuje tego, że tesciowa tak Ci gra na nerwach, ale kochana chyba nic na to nie poradzisz, bo jak jej cos powiesz, to moze sie obrazic, wiec pozostaje Ci przeczekać do jej wyjazdu :roll:
A co do cycowania, to musisz pare pierwszych dni jakos przeczekac, choc Oliwcia moze marudzić jak widać, ale wreszcie zapomi o cycusiu jak nie bedzie go dostawac albo wyjscie drugie dawac jej do czasu jak sama nie bedzie chciala :roll:

Mimi, pogadaj z połozna o tym puchnieciu, choc znajac zycie moze byc tak, ze powie, ze to normalne, albo zeby ograniczyc ilosc plynow :roll: ale sprobuj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

Kasia a ja uwazam ze powinnas jej grzeczmie powiedziec ze wiesz co jest dobre dla Oliwii i robisz jak uwazasz a reszte jakos przeczekaj ;) ogolnie to wspolczuje Ci
z cysiem to tak pewnie bedzie jak Asia pisze, ja na razie jeszcze daje cyca, choc coraz czesciej tylko wieczorem w nocy i rano

Mimi a u nas mowia zeby pic duzo wody niegazowanej, sa takie zele chlodace na puchnace kostki i unos nogi do gory tak zebys miala stopy wyzej niz serducho i skontaktuj sie z polozna - lepiej dmuchac na zimne ;)

a ja znow jestem na wojennej sciezce z a. :evil:

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anikia, zycze szybkiego zakopania topora wojennego z mężem :wink:

Mloda juz od jakis trzech dni nie ciagnie flachy w nocy, choc calych nocek bez pobudek nie przesypia, za pieknie by było :) zwykle sie przebudza, bo albo zgubi smoka albo potrzebuje sie przytulic albo cos jej sie sni :)
Ponadto ostatnio zaczela byc bardziej mobilna, bo do tej pory tylka jej sie ruszyc nie chcialo i jak jej zabawka uciekla gdzies dalej, to był pisk i trzeba bylo wać pannie podac, teraz radzi sobie sama - pełza, jeszcze nie wpadła na to, ze raczkując byłoby szybciej i łatwiej :) stoi juz dosc pewnie, oczywiscie pod warunkiem, ze ma sie czego przytrzymać :)

To na tyle z nowości :wink: A co u Reszty?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiu :brv: :brv: dla Klusi za postępy

U mnie standardowo 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kochane :)

Anikia trzymam kciuki za pogodzenie sie :)

Asia wielkie brawa dla Klasu zuch dziewczynka :)

Neci co u ciebie?? pomagacie troszke losowi??? :)

a u mnie tez standardowo :) i zaraz zmykam do pracy...

buziaczkiii

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 271  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]