Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 271  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

a ja wczoraj ze złosci wypiam 2 lampki wina -
skutek młoda spała lepiej :wink:
rano miałam ból głowy :cry:

Anikia- Oliwka siedzi stabilnie , obraca sie z brzusia na plecki i odwrotnie - to na tyle z jej osiągnięc :lol:

asienka- zdrowka dla męża

asiulek - jak tam @ , mnie boli ale innaczej pod spodeb - jak poporodzie :shock:

a co reszty ????
jak mamuśki przyszłe i
jak staraczki ??

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka

My wlasnie po spacerku, młoda jeszcze kimie w wózku, wiec mam chwile by zajrzec, u nas dzis fajna pogoda, cieplo jak wiosna, nawet kurtke mozna bylo sciagnac :) co za mila odmiana od ostatnich dni zimowych :roll: Bylysmy na placu zabaw, mloda troche sie pobujala, nie za dlugo, bo potem jej sie znudzilo :)

Anikia, Klusia jest na etapie wstawania i stania przy ławie oraz wszelkich innych wygibasów :) ale najbardziej podoba mi sie jak wsadzam ja do jej krzeselka do karmienia, wtedy zaklada noge na noge i siedzi jak stara... :lol:

Kasia kochana, stresujaca masz prace :roll: trzymaj sie i nie daj sie nerwom i przelozonym :)
a u mnie z @ juz ok, tylko ten pierwszy dzien byl taki przekichany, teraz juz ok :)

A jak reszcie towarzystwa mija piatek 13-ego?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej laski jakie tu pustki :shock: :shock:
Kasiu gratulacje dla osiągnięć Oliwki
Kasia 27 no i co kiedy testujesz??
Asiulek twoja Klusia to też mały wygibusek
:wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja sie melduje jak zwykle wieczorowa pora :) ale pustki u nas straszne :roll: no coz przeciez to Walentynki... :wink:

Neci :pw: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiu zdróweczko
:pw: :pw: :pw: :pw: :pw: :pw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki

ja tylko na chwilke bo nie mam czasu bo do pracy lece...dostalam @ regularnie...nowy cykl nowe staranka :)

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu kurcze szkoda ale juz niebawem bedziesz sie starać :wink:
u nas przytulanki są bardzo rzadko wręcz sporadycznie chyba owu nadchodzi bo coś po jajniku czuje :wink: a nie mam pojecia który mam dc

Mój m wczoraj kazał czytać mi o adopcji dzieci z Tybetu :shock: coraz częsciej myślimy nad adopcją lub rodziną zastępczą.
może w przyszłym roku kiedy już osiedlimy się na stałę gdzieś pomyślimy nad składaniem podani i jakoś konkretnie zaczniemy dzialać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam.
no wiec,walentynki u nas minely nie walentynkowo. nic nie zrobilismy tego dnia.jakos romantyzm gdzies uciekl :wink:

w piatek 13-go pojechalam z kolezanka wieczorem do kina i pomylilam drobi i jechalam pod prad! dobrze ze maly ruch byl wtedy! no i jeszcze na czerwonym swietle przejechalam. pirat drogowy ze mnie a nie kierowca :wink:
zaczyna mnie e-bay wciagac i tak juz 3-cia licytacje wygralam. teraz posciel dla malego kupilam,taka zolciutka :lol: oczywiscie jestem na etapie strasznych dylematow wozkowych! masakra!
dzieciak kopie coraz czesciej,choc wydaje mi sie ze to nie tyle kopniaki co sie wierci. no i jak w kinie bylam to film mu sie chyba nie podobal,bo strasznie sie tarabanil!

Neci kurcze myslicie o adopcji? trudna decyzja.

no i jeszcze na koniec wkleje zdjecie z dnia dzisiejszego:
Obrazek

mam nadzieje ze wielkosciowo mi sie udalo i nie jest za duze :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

Neci, mam nadzieje, wszystko ulozy sie po waszej mysli, a moze do tego czasu sie uda i pojawi sie fasolcia :) kciukasy, no i dzialajcie kochani :!: :!: :!:

Kasia27, przykro mi, ze @ znowu przylazla, ale jak sama wspomnialas - nowy cykl, nowe staranka i nowe mozliwosci :) wiec zaczynam juz trzymac kciukasy za kolejny cykl :)

Mimi, fajna fotka, no i brzusio juz calkiem spory :) Dobrze, ze dzidziek zrobil sie aktywny, bo tak narzekalas, ze nic nie kopie, to teraz masz za swoje :lol:
A co do kierowania, to faktycznie pirat z Ciebie :wink:

Ja mialam wczoraj jazde, no i jakos to byl chyba zly dzien, bo robilam blad za bledem :) mam nadzieje, ze jak przyjdzie czas na egzamin, to bedzie to jeden z moich lepszych dni :)

A gdzie wywialo pozostale kobietki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

a my wczoraj najpierw sie kłocilismy z m, bo jak zwykle nie zarezerwował miejsca na kolacje i juz w takiej fajneij brazylijskiej bylo zajete ,
ale potem mi sie udalo w arabskiej .

no i bylismy na kolacji ,
tesciowa zostala z mloda wrocilismy o 24 .

dzis jezdziłam i szło mi kropnie az m, mi powiedzial ze "jestem żałosna " noi i sie zmobilizowałam i pamiec w nogach zaczeła wracac ,
ale i tak sie zastanawiam czy nie wziasc ze 3 lekcji .

mloda nadal bezzebna ,
m, dzis idzie na nocke

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki dzieki za wsparcie :) ale jakos dobrze a nawet bardzo dobrze to przyjelam :) @ daje mi niezle w kosc dzis drugi dziedn a brzuch nie odpuszcza i jjak ostatnio bywala skapa to tym razme jest mocna :shock:

buziaki i pozdrawiam...

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

hej hej

Kaska <tulam> moze toostatnia @ i daje popalic ;)

Neci a moze wlasnie jak zaczniecie myslec powaznie o adopcji to fasolka zamieszka u Ciebie, czesto tak sie wlasnie dzieje

Mimi alez pirat z Ciebie :lol: a zdjecie piekne, sliczny brzuszek

Kasia najwazniejsze ze sie pogodziliscie i wieczor sie udal

Asia sa lepsze i gorsze dni, nastepna jazda bedzie lepsza, usmialam sie z tej nogi na noge u Klusi

a my nie mielismy walentynek bo ja nie uznaje tego swieta a poza tym kiepsko sie nam uklada z malzem, nawet juz nie chce mi sie starac zeby bylo lepiej, nie wiem co z tego bedzie, coraz czesciej przylapuje sie na tym ze godze sie z mysla ze kiedys sie rozstaniemy predzej czy pozniej

nawiedzila mnie pierwsza @ po porodzie, dzis sie rozkreca, bo wczoraj tylko bylo male plamienie, nie jest zle, normalnie juz zdychalabym z bolu a dzis tylko mnie tak cmi, ale nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca ;) mialam w tym tygodniu isc do gina zeby sprawdzil czy wszystko ok ze nier mam ta dlugo @

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mimi śliczny brzusio :wink:
Kurcze ale z ciebie piracik drogowy :lol: :lol:

Kasia
dobrze że doszliście do porozumienia i kolacyjka jednak się udała :wink:

Kasia27
niebawem będą kolejne staranka :wink:

Anikia może to przejściowy kryzys i wszystko się poukłada :wink:

a u mnie leci pomalutku,walentynki popołudniu m pojechał do pracy i wrocił na drugi dzień o 7 rano do domu :roll: więc w niedziele nadrobiliśmy to całym dniem w wyrku i przytulaskami :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas dzis pogoda wiosenna! super! dowiedzialam sie dzis ze nie dostane urlopu na swieta,wiec mama nie przyjedzie. musze to przelozyc na dwa tyg pozniej :x troche mi to nie na reke,ale trudno.

jakos tak nudnawo jest troche,nic sie nie dzieje.

Anikia smutno sie czyta o kryzysach malzenskich.ale mam nadzieje ze to jest tylko kryzys,ze minie i bedzie oki!!!
i jak tak czytam to dosyc dlugo czekalyscie na pierwa @ poporodowa! zawsze to tak dlugo trwa?czy uzalezniony jest ten czas od np.karmienia piersiaczy cos takiego?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ooo jaka jestem słodziutka i duża już

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D grazieeeeeeeee

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mala gimnastyczka :lol: fajnusia jest!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co toza piekna dziewczynka tak nam tu pozuje do zdjec :) Kasiu pocieszna ta twoja corcia :)

Aska daj jakie zdjatka Klusi :)

Anikia przykro mi z powodu klopotow malzenskich ale moze to tylko taki maly tymczasowy kryzys ktory wkrotce minie, trzymam kciuki by wszystko sie ulozylo :)

Mimi sliczny brzusio :) pieknie go juz widac tylko pozazdroscic :)

Neci no to milo sobie spedziliscie dzien powalentynkowy :lol: oby sie cos z tego wykluło :)

Mala jak samopoczucie??

a ja dzis odwiozlam corcie do dziadkow na ferie i tak smutno mi bez niej, wiem ze ona ma juz 10 lat i powinnam sie zaczac przyzwyczajac do tego ze powoli pepowinka bedzie sie odcinac ale ja jestem tak z nia zwiazana ze nie lubie jak ona gdzies wyjezdza na dluzej :(
zakupilam dzis znow siemie lniane zaczynam pic od jutra tym razem 2 razy dziennie i oby byly wieksz ei piekniejsze efekty :)

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 271  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]