Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:38 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702, 1703 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

justyna** pisze:
pluszaczku nie strasz, proszę, że się siusia co 0,5h, bo ja już teraz wstaję do 4 razy w nocy, a co będzie za 2 miesiące jak mały urośnie :shock: ???

chciałabym 4 razy wstawac w nocy.........ale srednio co 35-40 min.........latam do wc......wiec sie ciesz...ze tylko 4 razy :wink: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka :D
a mnie już jajnior pobolewa, że masakra, ale co tam niech boli, przeżyję :wink: chyba owulka będzie wcześniej, w poniedziałek idę znowu podglądnąć,co się dzieje
julia1 no kciukaski za egzamin :wink:
asik29 oczywiście dzięki za podkarmianie
megi25 nie smutaj, wszystko będzie dobrze :wink:

no i jaki piękny numerek stronki mamy :kla: :$%^: :lol2: :yea: :koko:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny mnie troszkę nie było ale nie miałam czasu.

Mam do Was pytanie czy po owulacji może boleć brzuszek jak przed bo boli mnie tak od 13dc chyba dzisiaj już w sumie nie ale wczoraj w trakcie przytulanek to mnie bolało okropnie aż wszystkie gwiazdki zobaczyłam brzuch i jakby macica i nie wiem czemu? Co może być przyczyną, nie mam nadżerek żadnych ani torbieli.

Tak nawet mi przyszło do głowy, że może w ciąży tak boli ale to chyba głupie by było...poza tym czuję już piersi nabrzmiałe jak zawsze po owulacji. Czyli za tydzień @ ma przyjść.

Obrazek

I tak będzie kiedyś dobrze musimy w to wierzyć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

joasia mnie tez od paru dni bolał brzuch ale to były raczej takie skurcze a jajniki tak mnie kuły ze w pracy nie mogłam wysiedziec.Teraz troche przeszło ale troche sie martwie czy wszystko oki.Do tego znowu mam problem z pęcherzem ciągle chodze siku.
Ale jeśli o mnie chodzi miałam mega przeczucie ze sie udało teraz wszystko minęło.Tylko chodzę zła jak osa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc joaska- mi jak zaczynal sie bol brzucha kolo owu tak konczyl sie przed sama @, oczywiscie wystepowal z rozym natezeniem ale byl obecny przez dwa tygodnie, tak wiec wszystko mozliwe!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asik29 czekamy na fotki :) Ale ten czas leci! Dopiero co pisałaś o 2 kreskach a za chwilę już będą foty brzuszka :)

megi25 nie smutkuj się!!! 3mam kciuki dalej :)

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa :)

Mnie zastanawia obecny cykl... @ była 2-3 dniowa (zawsze trwała minimum 5 dni, pierwszy raz mam coś takiego), do tego mam 8 dzień cyklu i bolą mnie jajniki i piersi :/ No żesz kurde.... niedawno mnie bolały przez duphaston i dlatego że się spodziewałam @, potem bo była @ no a teraz to czemu mnie boli?! Chwili odpoczynku nie mam! ;) Ciężkie jest życie kobiety... ;)

Właśnie się pojawiły nowe posty :) No widzę że to jest miesiąc bolących jajników! Oh jak ja bym chciała, żeby u mnie to był objaw owu....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pragnienie, Joaśka i Martinka moim zdaniem to może być fasolcia :lol: Martinka u ciebie jestem pewna na 90 % - ból brzucha, problemy z pęcherzem, noo Trzymam kciukaski. Co do tych bóli brzucha to ja od 2 miesięcy też tak mam, boli mnie przez cały cykl :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

julia przez chwile tez tak myślałam ale teraz myśle ze to @ sie zbliza nie nakręcam sie bo wiadomo jak to potem jest.
A co u Ciebie jak staranka?
Dziś 13 piątek i jak tu w zabobony nie wierzyć jak mi całą łazienke zalało przez pralke :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

julia1 pisze:
Pragnienie, Joaśka i Martinka moim zdaniem to może być fasolcia :lol: Martinka u ciebie jestem pewna na 90 % - ból brzucha, problemy z pęcherzem, noo Trzymam kciukaski. Co do tych bóli brzucha to ja od 2 miesięcy też tak mam, boli mnie przez cały cykl :roll:

U mnie to na 100% nie :( Po pierwsze miałam @, po drugie dzień przed @ robiłam test...
Zastanawiam się czy to nie jakaś wczesniejsza owu ale śluzu brak a temp dziś to 36.7. (ostatnie dwa dni 36.6.)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pragnienie to może być znak owu, podobno pobolewanie można czuć nawet na kilka dni przed owu, a śluz może jeszcze sie pojawić.

joaska spokojnie też tak miewam że boli mnie czasem przed a czasem po owu. Lekarz mówi że nie ma się czym przejmować ze to nic niezwykłego. Może zależeć nawet od tego czy nie jestes np. bardziej przemeczona, osłabiona, czy jakis wiekszy stresik się nie przyplatał i takie tam.

Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2009 2:06 pm przez megi25, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

julia1 pisze:
Pragnienie, Joaśka i Martinka moim zdaniem to może być fasolcia :lol: Martinka u ciebie jestem pewna na 90 % - ból brzucha, problemy z pęcherzem, noo Trzymam kciukaski. :

pierwszy raz słysze by problemy z pecherzem były oznaka ciazy???raczej stanu zapalnego a nie objawem na fasolke :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku ja sie tym wcale nie sugeruje.A w ciązy sa problemy z pęcherzem ja takie miałam złe wyniki moczu a co za tym idzie problem z pęcherzem lekarz wtedy mówił ze to normalne na początku ciązy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a sa objawem??? no raczej nie! do pierwszych symptomów bym nie zaliczyła pecherza....
a co do tego ze sa problemy z pecherzem to wiem...ale w czasie ciazy tak ??
i nie jest to normalne na poczatku ciazy tylko przez cała ciaze tym bardziej na koncu.....

wiec do objawów ciazy bólu pecherza bym nie zaliczyła....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a czy ja wogóle pisze o jakichkolwiek objawach ciąży??
jakbym chciała sie doszukiwac objaw ciązy to napewno znalazło by sie tego sporo ale sie nie wkręcam nie mysle chociaz bardzo bym juz chciała mieć dziecko.Węc moge ci tylko powiedziec ze Ci zazdroszcze a reszte zostawie dla siebie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie pisałam do ciebie....tylko podsumowałam to co było napisane ze objawem ciazy jest chory pecherz......wystarczy dobrze przeczytac....

bardzo nerwowa jestes.........chociaz nie masz powodu..ale jak chce sie go miec to zawsze mozna poszukac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zobaczcie jak ładnie rośnie brzuszek w ciąży

http://ludzie-i-wydarzenia.filmiki.jede ... w/350.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he pluszaczku nerwowa jestem od kilku dni i nie pisze tu ze złym zamiarem a juz napewno nie mam zamiaru denerwowac kobiety w ciązy luzik w końcu to pozytywna grupa wsparcia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

martinka- z powtarzajacych sie objawow, o ktorych czytalam ze wiele kobiet je ma i ja tez mialam- to bol po bokach piersi. Bola inaczej niz na @, wlasciwie nie mozesz sie na nich polozyc, tak cie ciagnie pod pacha. reszta -typu bole brzucha sa juz trudniejsze do rozpoznania. A no i czeste sikanie- tez typowy objaw.
Zapalenie pęcherza to ja niestety mam, wczoraj mialam lekkie krwawienie a dzis lekkie plamienia, wiec nie poszlam do pracy a jtro gina :( no niestety w ciazy wszystko co zle do czleka sie przypaleta :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No mnie bolał ale dzisiaj już nie boli szkoda tylko, że wczoraj nie mogliśmy się poprzytulać do końca ale ból był z byt wielki. Tak mocno bolał mnie pierwszy raz bo ogólnie miewam bóle owulacyjne ale lżejsze.

Teraz tydzień zostało do @ i jakoś nie czuję się inaczej, przyjdzie jak co miesiąc pewnie, a ciąża byłaby ostania ktorej bym się spodziewała.

Asik u mnie ból piersi nie jest objawem ciąży bo bolą cholernie ale co z tego jak na @ zawsze. Dlatego ja się tym sugerować nie mogę.

Obrazek

I tak będzie kiedyś dobrze musimy w to wierzyć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie dzisiaj 15 dc, ale nie robie sobie nadziei, poczekamy zobaczymy...
Trzymam za wszystkie kciuki, przyda się nam na wątku nowa fasolcia, troszkę podniesie na duchu :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702, 1703 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]