Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 2:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

termin...koniec września/październik :) zdaje się że przeciążuję wakacje;) będzie ciężko? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

siaczek ja miałam identycznie :wink: Mili urodziła się 2 października i ja sobie bardzo chwalę taki termin. Już potem chodzimy naubierani i do wiosny w miarę trochę się zrzuci kilogramów, hehe. W lato uciekałam jak najczęściej nad wodę :wink:

anita1085 szczerze, to ja Cię nie pamiętam :oops: Napisz coś więcej o sobie :wink:

sylwia26564 dopóki karmisz ( co 3-4 godziny a nawet i częściej) to możesz okresu nie dostać. Ja w sumie nie dostałam, dopiero jak się przerzuciłam na tabletki antykoncepcyjne, to w tych 7 dniach przerwy coś było...ale do dzisiaj i tak małe tylko plamienia. Chociaż już nie karmię z 8 miesięcy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WITAM NOWE DZIEWCZYNY!!!!!
mam nadzieję, że dobrze będziecie się tutaj czuć!
Siaczek,gratuluję zafasolkowania i życzę spokojnych miesięcy!
anita1085, no ja też Ciebie nie pamiętam niestety, ale miło,że teraz z nimi tutaj będziesz!
Sylwia, do póki karmisz możesz w ogóle nie mieć okresu,mieć od czasu do czasu albo normalnie regularny!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehh dziewczyny jestem mamusia slicznych coreczek MICHALINKA UR 25-03-2005 (4latka) :D oraz PAULINKA UR 07-12-206(3latka) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SIACZEK gratuluje zafasolkowania

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam nowe mamuśki!

SIACZEK życzę Ci samych spokojnych dni do rozwiązania! A jak masz jakieś pytania to pytaj :wink:

ANITA1085 ja też nie kojarzę :oops: Musiałaś nam szybko uciec! Teraz już nam tego nie rób!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

och dziewczęta...mam mnóstwo pytań, ale nade wszystko się boję :) nie planowałam tego, trochę mnie to zaskoczyło i oczywiście się cieszę, ale równocześnie obleciał mnie strach. Słusznie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SIACZEK glowa do gory wszystko bedzie ok, nie mart sie, to jest teraz niezapomniany okres w twoim zyciu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba kazda z nas sie bala ja rowniez, ale nie samego porodu tylko tego jak mnie potraktuja w szpitalu i jak do niego dotre bo mojego chlopa wiecznie w domu nie ma :roll: ale wszystko dobrze sie skonczylo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Siaczek;) pisze:
och dziewczęta...mam mnóstwo pytań, ale nade wszystko się boję :) nie planowałam tego, trochę mnie to zaskoczyło i oczywiście się cieszę, ale równocześnie obleciał mnie strach. Słusznie?

Kochana, wszystkie się bałyśmy na samym początku, a im bliżej końca, to się doczekać nie mogłyśmy - tak już ma się wtedy dość tego wielkiego brzucha, że się nie myślało o strachu a o tym, by coś właśnie zaczęło boleć, by w końcu poród się rozpoczął :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chyba macie rację...niepotrzebnie panikuję :) jak przyjdzie mi się męczyć z wielkim ciężkim brzuchem to ostatnią rzeczą o jakiej będę myśleć to strach. :) Jesteście skarbnicą wiedzy, dobrze że jesteście. Czytałam kilka stron...podczytywacze zmusiły was do przeniesienia się? Szkoda

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

siaczek A z jakiej dzielnicy jesteś?

no niestety zmuszone byłyśmy założyć strzeżone forum, bo okazało się, że wiele osób nas podczytywało, znajomi, sąsiedzi lub nawet z rodziny podglądali i nie mogłyśmy swobodnie o wszystkim pisać .... bo wiadomo, nie chcemy , aby o pewnych sprawach, przemyśleniach inni się dowiedzieli...Miałyśmy kilka zlotów z dziećmi, spotkań wieczornych w knajpkach i się poznałyśmy.

Same wiecie, że łatwo do tego wątku tutaj trafić, wystarczy wejść na e-mama, do regionalnych śląskie i Rybnik znaleziony :wink:

Dlatego jest nowe forum, gdzie wejść mogą tylko użytkownicy, którzy byli obecni na jakimś zlocie czy spotkaniu, albo przynajmniej jedna osoba zna ją osobiście, wystarczy, że poleci ją ktoś, kto już tam jest i wchodzi . Po prostu chcemy się czuć swobodne i móc pisać wszystko i o wszystkim. :wink:

Wiadomo, że są tutaj też osoby, które są związane z naszą okolicą, ale mieszkają daleko teraz. Jak w miarę dobrze się poznamy, to zostaną zaproszone :wink:

Zainteresowanym mogę przesłać linka na pw, ale w tej chwili tylko jest widoczna część z regulaminem oraz wątek przedstaw się ( gdzie możecie napisać coś o sobie jako gość) itp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przedstawic sie zawsze mozna:) wiec prosze o link :D
Fajnie ze sie tak zakumplowalyscie dzieki forum. Ja w Rybniku mieszkam 1,5 roku i jakos nie specjalnie mialam okazje kogos poznac. Ciagle tylko z dziecmi siedze i juz swiruje czasami hehe a chlop ciagle tyra po slasku za pieniedzmi. Mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni bo tesknie za czasami kiedy chodzilam nakawke do kolezanek.
A jak macieswoje zlociki to przychodzicie z dzieciaczkami?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na pierwsze kilka zlotów, to przychodziłyśmy z dziećmi ( były poniżej roku, więc w miarę grzecznie siedziały w wózkach). Wtedy spotykaliśmy się w Plazie na pierwszym piętrze, tam za tymi sklepami dziecięcymi, a raz w Marklowicach na Tropikalnej Wyspie. Teraz przez zimę to dwa razy było spotkanie w pizzerii, co same mamusie były - fajnie tak na luzie i w spokoju porozmawiać :wink:
Z dziećmi narazie nie ma sensu, bo już każde prawie to nie bardzo wysiedzi w wózku, bo starsze i tylko chodzić by chciały. Planujemy na wiosnę, na jakimś placu zabaw, przy piaskownicy, co nie będziemy musiały za nimi biegać :wink: Narazie to się odwiedzamy w domku , umawiamy na kawkę. No i właśnie planujemy kolejne spotkanie w kafeji bez dzieci ( przeważnie tak ok. 18-19 i do godz.23 sobie siedzimy). Dam Wam napewno tutaj znać, jak będzie ustalone i zapraszamy oczywiście!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja sie moze skusze na spotkanie z Wami ale raczej jak bedzie w piaskownicy;)
Obrazek
[URL=http://g.imageshack.us/img128/140tc7.jpg/1/][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/140tc7

Moja łobuzica:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sylwia ależ ona śliczna!!!! Boska! Widziałam, że się u nas zarejestrowałaś. Jak tylko poznasz osobiście chociażby jedną z nas, to zostaniesz aktywowana :wink:

:arrow: no właśnie, a z jakiej dzielnicy jesteś?? Może spotkamy się na kawce?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mieszkam na Kosciuszki. Z mila checia tylko musi troche zima puscic bo jest okropnie. A balkon mam zasypany gdzies do kolan. Wsciekla sie ta zima. Tylko dzieciaki maja radoche na sankach.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak - to wszystko zrozumiałe :-) poproszę też o linka, chociaż się wam przedstawię w oczekiwaniu na akceptację :-) pewnie będę się bardziej udzielać kiedy dzidziuś przyjdzie na świat,teraz nawet nie wiem o co pytać...kupuję gazetki, staram się czytać i zapamiętać wszystko,ale nie ma jak doświadczenie, dlatego zawitałam :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sylwia26564 no to mieszkasz w samym centrum :wink: Możemy się kiedyś umówić w Plazie lub Focusie :wink: Ja jestem z Niedobczyc, ale często się jeździ " na miasto". :wink:

Siaczek;) to, że mamy te strzeżone forum, nie znaczy, że nie zaglądamy tutaj! Piszcie, jak się czujecie, pytajcie o co tylko chcecie, a my postaramy się pomóc. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]