Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 10:32 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga witaj'
tej twojej menopauzie trzeba skopać tyłek niech idzie sobie w diabły :twisted:

Winnie wlasnie jak u was??

Pluszaczku
i jak??nadal w calości czy juz rozpakowana?? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej neci...nio ja jeszcze w całosci...... :roll:
czekam i czekam na mojego leniuszka a on sobie wygodnie siedzi w brzuszku.........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczku wie gdzie mu dobrze :wink:
ale juz niebawem bedzie z wami :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D :D :D cześć dziewczyny! dzięki serdeczne za wszystkie gratulacje! a co do pępowiny, to trochę poczytałam i się uspokoiłam, w sumie to najważniejsze, że już wiem, gorzej jak to się okazuje podczas porodu, a tak, to myślę, że nie ma co się martwić na zapas, w końcu nie ja pierwsza i nie ostatnia, a jak lekarz (położna) będą świadomi to z pewnością damy radę :D

pluszaczku a Ty tak się nie martw, jak będzie miał wyjść to wyjdzie, nie ma co na siłę przyspieszać, ostatnio znajoma miała temin na 10 stycznia, a urodziła 20, zdrowe nie przenoszone dziecko. Myślę, że lekarz jak uzna, że to już czas najwyższy to dostaniesz wspomagacza i już! :D w każdym razie trzymam kciuki! a póki co wysypiaj się "na zapas" po potem może być różnie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kochane :) Trochę mi humor się już poprawił, m.in. dzięki Wam :)

maruszka pisze:
u mnie zaczyna się czas starankowy, ale ja mam lenia
może zechce mi się po jutrzejszej wizycie u gina, jak zobaczę, że "coś" fajnie rośnie :lol:

No mi się też jakoś nie chce już wszystkiego... Do niedzieli mi się może odmieni ;) Będę też robić testu owu... Wiem że to głupie ale tak szczerze to się boję, że przez 2 najbliższe cykle nie ozbacze ani razu 2 kresek na testach owu :/
No nic nie ma co się bać i trzeba działać :)

Megi25 daj znać jak Ci poszło!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Megi25 - i jak sie czujesz po iui? odpoczywasz pewnie :)

My po prenatalnych, na 100% dziewczynka, a w podpiesie nowe foteczki :)

:jee: :jee: :jee: :jee: obiadek dla głodnych :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asikk- zdjęcia przeurocze, szczegolnie te stópki :wink: niech się zdrowo chowa malenka z brzuchu mamy :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie kobietki

ja już jestem po iui. w sumie cała akcja trwała może ze 2 min. + oddawanie nasionek. M. był trochę w rozterce czy ma wejść ze mna czy nie ale lekarz powiedział, że jak chce to może wejść. Tak więc dokładnie obserwował "jak to się robi" :)) zeby mieć dzidziusia :)) Jest ok tzn. nic nie czuje niezwykłego. trochę zmartwiła mnie rozmowa z dr po bo powiedział że przy takich żołnierzykach to raczej będzie ciężko żeby się udało no ale cóż teraz czekamy. Przed chwilą trochę się wystraszyłam bo mam jakiś dziwny sluz z plamką krwi hmmm nie wiem co to moze być i czy to normalne.
To będzie chyba najdłuższe 14 dni w moim życiu.
Tak więc pomęcze Was jeszcze z tym trzymaniem kciuków :)
Ja oczywiście też trzymam za Was.
Pluszaczku skoro ty temu maluszkowi tak dogadzasz to ja się nie dziwie ze nie chce mu się ruszać :)
Asikk kobietki górą, teraz będziecie miały większość w domu - fajne foteczki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka
ja jestem po wizycie u gina i wiecie co, chyba nie jest źle, dzisiaj mam 11dc a pęcherzyk 19mm, jaki bykol już :lol:
zalecenia do 13 dc post a później raz dziennie przytulanko do 16 dc, ale się będzie działo :oops: a jak w tym cyklu nie wyjdzie to ginek namawiał mnie na inseminacje, no i chyba się skuszę

megi25 dobrze, że już jesteś po, to teraz czekamy tylko na II kreseczki
asikkk cudne foteczki :wink:

a powiedzcie mi ile kosztuje badanie na przeciwciała plemnikowe?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justyna** pisze:
pluszaczku a Ty tak się nie martw, jak będzie miał wyjść to wyjdzie, nie ma co na siłę przyspieszać, ostatnio znajoma miała temin na 10 stycznia, a urodziła 20, zdrowe nie przenoszone ndziecko. Myślę, że lekarz jak uzna, że to już czas najwyższy to dostaniesz wspomagacza i już! :D w każdym razie trzymam kciuki! a póki co wysypiaj się "na zapas" po potem może być różnie :wink:

i tak sie nie wysypiam...........no bo co 0,5h siusiu....na dodatek przewracanie sie z boku na bok........tez zawsze mnie to budzi......nio i potwornie chce mi sie pic...pewnie tez dlatego tak napuchłam.........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maruszka oj czekamy :) a tutaj masz cennik wg którego my się leczymy i badamy: http://www.klinikanieplodnosci.pl/?page=cennik
nie wiem o który test ci chodzi, jesli ten na przeciwciała w nasieniu (tzw MAR test) to 45 a jeśli ten czy twój śluz zawiera czynnimi niszczące plemniczki (test po stosunku) to 50 zł

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

megi25 dzięki za info, muszę się rozejrzeć gdzie wykonują u nas takie badania, bo chyba jeszcze je zrobię dla świętego spokoju :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

megi 25: czekamy na II keseczki :D

asikkk: super fotki :!: coraz wiecej dziewczyn sie bedzie rodzic. :D

Pragnienie: głowa do góry i więcej pozytywnego myślenia. :wink:

Cierpliwość jest kluczem do szczęścia.
Przysłowie greckie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Megi25 3mam z całych sił kciuki!!! Nic już nie będę pisać, żeby nie zaepszyć ale jakoś jestem dobrej myśli co do Ciebie!!! :)

Ech ja natomiast mam kryzys psychiczny. Nic oczywiście poważnego, źle nie jest ale teraz jakoś tak wyjątkowo mi smutno, wyjątkowo chcę zajść równocześnie będąc totalnie zrezygnowaną... Muszę podreperować sobie humor bo staranka od tego weekendu....
To pewnie takie chwilowe ale ten cykl spisałam na straty...

Ale się marudna zrobiłam :D

Buziaki dla Was :) I uciekam, żeby nie smęcić i nie zarazić Wasnegatywnym humorem. Wpadnę jak mi się polepszy :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pragnienie- i bardzo dobrze, ze masz takie podejście. Ja swoj udany cykl tez mialam zapisany na straty :wink: wyluzuj i poprzytulaj sie kiedy ty chcesz a nie kiedy musisz. amen.

megi- ja tez w ciebie wierzę, czekamy teraz na spokojnie na wyniki za dwa tygodnie!

maruszka-no no, rosnie Ci wielki pęcherz, he he :lol: do dzieła, do dzieła!!!
a ja generalnie ok, tylko pawiki mnie dopadły, szkoda ze jeszcze pozniej nie :evil: no nic, liczę, ze za tydzien, dwa sobie pojdą. Brzuchol powoli zaczyna rosnąc, szczegolnie widac go wieczorem, niedługo zrobię zdjęcia i się pochwalę, he he :wink:

trzymajcie się wszystkie laski!! sniadanko :jee: :jee: :jee: :jee: :jee:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć kobietki! już jestem, miałam problemy z internetem, ale już jest wszystko ok.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MEGI 25 - trzymam za Ciebie kciuki , na pewno się uda.
Pragnienie - ja też mam takie roztragnienia ale ja na staranka nie mam narazie co liczyć , trzymaj się i daj na luz , zobacz ile dziewczyn dało se spokój i zaraz zaciążyły to jest najlepsza metoda.
ASIK29 - dzięki za śniadańko

Dziewczyny a ja się przed chwilą bardzo zdziwiłam , po przerwie w tabletkach bo dziś biorę następne opakowanie - dostałam plamienia tylko nie wiem czy się rozkręci czy na tym koniec ?Co za głupi organizm , zawsze mnie zaskakuję . :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D asikk foteczki superowe! gratuluję córci!

megi25 trzymam kciuki! powodzenia!!!!!! :D

pluszaczku nie strasz, proszę, że się siusia co 0,5h, bo ja już teraz wstaję do 4 razy w nocy, a co będzie za 2 miesiące jak mały urośnie :shock: ??? no i życzę Ci w takim razie oby jak najszybciej przyszedł na świat! :D

Pragnienie to w sumie dobrze, że spisałaś cykl na straty - czasem jak się odpuści, to życie sprawia miłe niespodzianki!! powodzenia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka,

julia co tam u Ciebie słychać?

asik dzieki za dokarmianie

Aga to zaskakiwanie to chyba duza część naszego wyczekiwania :) i jesli na nia czekasz to życze zeby się @ rozkreciła a jak nie to niech idzie precz

A ja no cóż.. przed chwilą się dowiedziałam jakie są wyniki m. z wczoraj bo robilismy dodatkowo jeszcze morfologie przy iui i jest kiepsko tylko 4% o prawidłowej budowie. To oznacza, ze nasze szanse na II krechy znacznie stopniały :((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

megi ma problem, bo w tym cyklu wcinałam clo a mój gin złamał nogę i nie może mi zrobić monitoringu. Pozostali lekarze też nie, bo jedni są chorzy, a inni mają już zapełnione terminy, więc stawiam na luz, co ma być to bedzie :? Poza tym sesja się kończy, został mi jeszcze 1 egzamin w niedzielę i kolejny semestr

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]