Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:09 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

justynaw pisze:
Czesc kiniu jak samopoczucie?

dzięki mamusku :!: :D
narazie wszystko ok....... tylko mi brak cierpliwości :roll: :roll:
już bm chciała wszystko wiedzieć.boziu kiedy ta technika pójdzie do porzodu.............tak zebyśmy odrazu dzień po owu wiedziały czy będezie fasolka czy nie.... :evil: łoj to czekanie mnie dobija :!:

a ty przyszła mauśku jak się czujesz? jakieś okropniaste objawy ciążowe cię dopadły :?:
masz buziolka dla ciebie i fasolci # :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny!!!!

Kiniah fajna z Ciebie laska!!!!!W czarnych tez Ci powinno byc dorze- taki typ urody, ze we wszystkim dobrze!!!!A jak bedzie zle, to pasemka rzucisz i juz bedzie dobrze!!!!! :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna68 pisze:
Czesc dziewczyny!!!!

Kiniah fajna z Ciebie laska!!!!!W czarnych tez Ci powinno byc dorze- taki typ urody, ze we wszystkim dobrze!!!!A jak bedzie zle, to pasemka rzucisz i juz bedzie dobrze!!!!! :wink:

oj asiu ale z ciebie komplemenciara......... :oops:

haha własnie wróciłam ale jestem śliczniutka hihihi maż się nie moze przyzwyczaić ale mi się podoba....... pokaze wam potem fotoska hihi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,
tez bym sie chciala przylaczyc do staraczek.
Ja od maja (czas kiedy poronilam 5 tyg. fasolke) nie moglam sie starac przez jakis czas.
Przestalam brac tabletki w styczniu i przypadkiem sie "narobilo". Niestety ciazy w tym cyklu nie ma, bo @ nadeszla i po 2 dniach juz jej nie ma. Nawet nie mam zadnego plamienia po @, a zawsze mialam. A sama @ trwala u mnie zwykle 3-4 dni. Ale teraz jest nastepny cykl i od razu po niedzieli zamierzam sie zapylic plemniczkami mojego M. :)
Zycze tego sobie i wam dzioewczyny z calego serducha.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć wszystkim
Mam 28 lat i za sobą dopiero 1 cykl starań w którym nie wyszło. Teraz czekam na koniec @ i od 22.02 bierzemy się z mężulkiem ostro do roboty. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna68 pisze:
Czesc dziewczyny!!!!

hej :!:
no w realu wydaje mi się ze wyglądam lepiej niż na tym piep...... zdjęciu :evil: wyszłam jak strucha bez kości policzkowych.....ależ jestem zła :evil: :evil: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam serdecznie kleo i neti :!: :!:
ciesze się ze dołaczacie do naszego fronka :D
życze owocnych stranek i rychłego zafsolkowania :!: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kiniah, no gdzie ta fotka!!!!Pewnie przesadzasz, ze tak zle wyszlo!!!!Wklejej i podziwiamy!!!! Obrazek

Witajcie Nowe!!!! Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna68 pisze:
Kiniah, no gdzie ta fotka!!!!Pewnie przesadzasz, ze tak zle wyszlo!!!!Wklejej i podziwiamy!!!! Obrazek

Witajcie Nowe!!!! Obrazek

jest na forum......grupa wsparcia......zerknij tam nie chce go wszędzie wklejać bo tragedia hihihi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Juz popodziwialam!!!!! Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek poczytamy sie w nastepny czwartek dopiero!!!!!
Trzymajcie sie cieplo kofaniutkie!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna68 pisze:
Obrazek poczytamy sie w nastepny czwartek dopiero!!!!!
Trzymajcie sie cieplo kofaniutkie!!!!

papa słoneczko będę baaaaardzo tęskniła :cry: :cry: :cry: już płakuchnam :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Babuski kofane :!: Dopisałam mega newsy :lol: :lol: na 4 stronie wątq Salamanki:"Moje obserwacje mojego ciała,a zajscie w ciąże-notatki" http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 437#379437

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A dla mnie godziny mijają tak wolno...tak chciałabym już zrobić test do @ zostało 3 dni, zero objawów tylko nabrzmiałe piersi (choć bolą już 10 dni przed @ zawsze) teraz nic, jajnik też cicho choć boli zawsze 7 dni wcześniej, biały śluz i lekkie boleści w podbrzuszu, zasinione wargi i uczucie mokrości i gęstego śluzu wewnątrz...temp 37,4 ale mierzona o 10:30...owulka 20,21,22dc a staranka 17,18 i 24,25 dc...tak bym chciała już wiedzieć ale chyba za wcześnie na test..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ninaa21 pisze:
A dla mnie godziny mijają tak wolno...tak chciałabym już zrobić test do @ zostało 3 dni, zero objawów tylko nabrzmiałe piersi (choć bolą już 10 dni przed @ zawsze) teraz nic, jajnik też cicho choć boli zawsze 7 dni wcześniej, biały śluz i lekkie boleści w podbrzuszu, zasinione wargi i uczucie mokrości i gęstego śluzu wewnątrz...temp 37,4 ale mierzona o 10:30...owulka 20,21,22dc a staranka 17,18 i 24,25 dc...tak bym chciała już wiedzieć ale chyba za wcześnie na test..

no troszku za wcześnie....... niestety musisz uzbroić sie w cierpliwość :!:

przedemna jeszcze 11dni oczekiwania hihi ja to chyba zwariuje :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Babeczki, ja dziś tylko z rana mogę coś z Wami poklikać, bo wieczorkiem po Mężula na lotnisko śmigam, a potem, to przez cały weekend nikt mnie od Niego nie odklei :lol:. Jestem w pracy, ale miałam taki ciężki tydzień, że na piąteczek już sił mi nie styknie ;-), więc postanowiłam dziś troszkę wyluzować i się nie przemęczać. Przecież dziś będę się po raz 4 starać o dzidzię - muszę się zrelaksować :lol:.

Kinia, Nina, cierpliwości Kobietki :!: :!: :!: Wiem, że będziecie mi to samo pisać, jak ja będę po staranq i przed testowankiem ;-). Jakoś trzeba sobie pomagać to przetrwać :lol:. Macie ode mnie fotkę na poprawę humorqw:
Obrazek
takie cudne skaruszki sobie nabyłam ostatnimi czasy :lol: :lol: :lol:. Tak, tak, to moje kopyta ;-). Możnaby rzec: nóżki w górze ;-). Wy już po, a ja przed, czyli fotka aqrat na czas :lol:. Buziole wielkie :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam !!
Chcialabym napisac ze do niedawna tez bylam oczekujaca i mam wam jedna rzecz do powiedzenia...psychika kobiety to rzecz ciezka...potrafi zamknac niektore drogi...tak bylo i u mnie
im bardziej chcialam zajsc w ciaze i o tym myslalam ..tym wieksze bylo moje rozczarowanie gdy dostawalam miesiaczke...dopiero gdy zaczely mi spadac na glowe inne problemy..zaskoczylam jak to sie potocznie mowi...wiec moje kochane na pewno przyszle mamay..nie traccie wiary...postarajcie sie tylko o zajecie dla waszego umyslu...by organizm mogl spokojnie zajac sie czym innym

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Super, ale u mnie nie działa ta terapia :lol: - ja mam non stop zajęć całą masę - strasznie zaganiana jestem, ale już 3 razy mi się nie udało, ale co tam... właśnie dziś będzie 4 próba ;-). A Ty przyjmij gorące gratulki i nie bądź skąpiradło, tylko ciążowe fluidy wrzucaj dla nas - to takie wqpne ;-).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej hej kobietki :!:

mirimus normalnie nawet nie wiesz jak się ciesze ze ti juz dziś twój ukofany przyjeżdża...... :D oooooooojjjjjjjjj ale się będzie dzisiaj działo nonono :wink: ty ino leć szybciutko porobić zakupki zebyś przez cały weekend z łózeczka nie wychodziła hihihi :D
ja będę mocno 3mać kciukolki aby tym razem się udało :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja zamierzam dzialac na Walentego hehehe, akurat bede jakis 1-2 dni przed owulka, trzeba sie w koncu postarac z jakims konkretnym skutkiem.
Na poczatku bylam rozczarowana - ale teraz dalam troszke na luzik - nie skupiam sie tylko na checi posiadania ptysiaka.
Bardzo bym chciala fasolinke - ale trzeba sie starac z umiarem - psychika blokuje nas - sama o tym wiem, wiec teraz bedzie na spokojnie i mam nadzieje na owocne marcowe testowanko :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]