Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 11:15 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 187  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

karolina-_19wrzesien pisze:
Zapraszam do obejrzenia tego wózka w sklepie.Fotelik ma zapewnić dziecku przedewszystkim,wygodę i bezpieczeństwo a nie przytulność. Przytulność to ramiona matki.

Napewno obejrzę sobie ten wózek, ale wcześniej chciałam się dowiedzieć czy w ogóle warto fatygować się do Warszawy w celu obejrzenia jednego wózka (w moim miejscu zamieszkania i okolicach takiego napewno nie zobaczę). Poza tym sądziłam że forum jest właśnie po to, żeby dzielić się opinią na dany temat. No cóż bydź może się myle...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja kupilam sobie zwykly gleboki... a taki <ciach> eva
wraz z fotelikiem i roznymi tam duperelami dostalam od tesciowej...
Jeszcze nie mam boba ale juz nim sobie jezdzilam... i nawet w naszym waskim mieszkaniu jest (mimo tego iz duzy) bardzo wygodny...

Mam nadzieje ze sie spawdzi :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja ostatnio ogladalam X-landera XA , Emmaljunga (dosc drogi :( ) i Premiera Deltim i chcac nie chcac doszlam do wniosku , ze wozki sa tak skonstrulowane , ze albo jest super gondolka a potem spacerowke sie robi z tej gondoli albo tak jak w przy X-landera mamy spacerowke i do tego gondole ( bardzo mala i jak dla mnie to wrecz zabawnie wyglada ta gondolka na stelazu , ktory widac na pierwszy rzut oka jest przystosowany do spacerowki ). Czyli albo super gondola albo spacerowka :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cytuj:
Napewno obejrzę sobie ten wózek, ale wcześniej chciałam się dowiedzieć czy w ogóle warto fatygować się do Warszawy w celu obejrzenia jednego wózka (w moim miejscu zamieszkania i okolicach takiego napewno nie zobaczę). Poza tym sądziłam że forum jest właśnie po to, żeby dzielić się opinią na dany temat. No cóż bydź może się myle...[

Tak, forum jest po to by mozna bylo dzielic sie opiniami i nie tylko. A co do wozka MIKADO to juz odpowiedzialam, ze warto obejrzec, bo naprawde jest swietny, a przy okazji napewno bedziesz mogla porownac MIKADO z innymi typami i rodzajami wozkow.
Pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aja pisze:
a dla mnie wózek ważący 20 i więcej kilogramów jest nie do przyjęcia. Jak ja mam się wtelepać na 3 piętro z 20-parokilogramowym wózkiem plus maluch plus zakupy pytam?! :shock:

Mam identyczny problem i głównie pod tym kątem oglądamy wózki. Pani w sklepie polecała nam Graco Vivo -w sumie waży niecałe 13kg, torbę z maluszkiem można łatwo wyjąć i zanieść na dwa kursy: raz dziecko w torbie + zakupy a za drugim razem stelaż (łatwo się składa i wygodniej wtedy nieść) Koszt ok 840zł. Bez torby oczywiście jako spacerówka służy.

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja równiez szukam wózka lekkiego(mieszkam na 4p.) i już taki znalazłam.długo nie mogłam się przekonac czy będzie odpowiedni na zimę,ale z pomocą kolezanki z forum,która ma juz ten wózek,a także oglądając go w sklepie stwierdziłam,ze będzie odpowiedni.cena równiez przystępna(499zł).jest to wózeczek babydreams smart(waży 9,5kg) z wkładka-nosidłem,z mozliwością zamontowania fotelika-travel system.ten wózek jest podobny do graco,ale tańszy,a fotelik kosztuje 150zł,a nie 430zł jak w graco.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny czy ktoras z was moze miala wozek firmy deltim voyager 005 jak sie wam sprawowal

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi sie bardzo podoba Deltim Focus. I jest tanszy na <ciach> eva ostatni na tej stronie. Jest ktos kto go juz uzywal?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też mi się podoba no i jest lekki.w innych sklepach internetowych był ponad 100zl droższy...szkoda,ze nie ma tam zdjecia spacerówki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A jesli chodzi o super lekkie to ten wazy 12kg w wersji glebokiej! <ciach> eva

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mi sie podoba X-lander X1 , odlotowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

karolina-19wrzesień - ten mikado jest chyba trochę podobny do Implasta, prawda? Też kupiłaś 3-kołowca?
Pozdrawiam
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: wozki

Witaj
Tak Mikado jest podobny do Implasta.Kupilam 4 kolowy tylko z przodu te dwa kolka sa blisko siebie sa zwrotne wybralam kolor zielony.
Serdecznie pozdrawiam!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

karolina-_19wrzesien mam pytanko i jak ci sie sprawuje wózek bo sie zastanawiam nad kupnem włąsnie takiego wózka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Wozki

Witaj
Jeszcze nie uzywalam wozka czekam na porod i sie doczekac nie moge termin mam na 19wrzesnia na jutro :D
Jak wyjde na pierwszy spacer to napewno napisze jak sie sprawuje :)
testowalam go tylko w sklepie i mi sie spodobal mysle ze bede zadowolona :D
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kazdy potrzebuje czegos innego w wozku.... Ci comieszkaja wysoko i bez windy potrzebuja lekkiego, Ci co maja małe auto małego po zlozeniu, Ci co w miejscu ze zlymi drogami i podjazdami- duze kola i reczny hamulec.
No i CENY> ja mialam polski wozek z 1 coreczka i byl strasznie ciezki duzy i brzydki :( ale tani.....
teraz kupujemy mutsy.
Niestety polskie wozki jeszcze bardzo odbiegaja od jakosci, wagi i wygladu zagranicznych... szkoda :(
ps. Wozek zawsze potem mozna sprzedac ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja czekam na roana marita, dlaczego ten mimo iż podobał mi się bardzo x-lander, bo ma dużą gondolę. Na zimę akurat. Myślę że na wiosnę go sprzedam i kupię jakąś lepszą spacerówkę. Szkoda że nie mogłam kupuić tylko wozka tego z gondolą.
Pozdrawiam :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

<ciach> eva Co myślicie o tym wózku Graco - quattro deluxe? bardzo mi się podoba i chyba go kupię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na temat Graco są różne opinie, dlatego zanim postanowisz go kupić najlepiej obekrzyj go na żywo w jakimś sklepie. Zwróć uwagę szczególnie na to że bardzo mało miejsca jest w tej mi"gondolce" więc dziecko zimowe może się zwyczajnie nie zmieścić. Natomiast z opinii koleżanki wiem że jako spacerówka sprawuje się dobrze. Ja też chciałąm kupić ten wózek, ale stwierdziłam że dołoże 200 zł i będę miała wózek ze spacerówką i prawdziwą sztywną gondolą, która napewno pomieści mojego dzieciaczka w zimie.
Aha z tego co mówiła koleżanka to w tym modelu Graco amortyzacja jest prawie zerowa, więc dziecko może czuć się mało komfortowo podczas jazdy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiolas22 a jaki Ty masz zamiar kupic/kupilas? Bo ja tez chce taki z gondolka - lekki, ze skrecanymi kolami, ktory bedzie tez sluzyl jako spacerowka.
Ktos ma moze jakies fajne sugestie?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 187  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]