Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:43 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość

Femina K-ce kto tam się leczył? zaczęłam tam badania prenatalne i zrobić mam amniopunkcję, ale strasznie obawiam się młodego wieku a co za tym idzie niedoświadczenia lekarza Tomasza Orlińskiego zna go ktoś????

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

kasiaaa31 pisze:
Femina K-ce kto tam się leczył? zaczęłam tam badania prenatalne i zrobić mam amniopunkcję, ale strasznie obawiam się młodego wieku a co za tym idzie niedoświadczenia lekarza Tomasza Orlińskiego zna go ktoś????

czemu masz robić amniopunkcje?????????????
ja tez byłam u Orlińskiego - to kretyn jest
on każdemu doradza amnio jako najlepsze badanie
przez niego jak miałam badanie za darmochę w Feminie na skeirowanie od Dr Bielskiej - poszlam jeszcze raz prywatnie na USG i wyniki miałam dużo lepsze - byłam u Dr Cnoty a test krwi wyszedł rewelacyjnie
i teraz na prenatalne połówkowe idę do Jackiewicza -
nigdy więcej do Orlińskiego - on jest specjalistą owszem, ale nie przekazuje kobiecie co robi i po co
a do tego od razu każe robić amniopunkcję
nie łam się i nie poddawaj się
wszystko u Ciebie i z dzidzią okay - idż na Oposlką do Dr Cnoty - zapłacisz za USG, ale się uspokoisz
a do Orlińskiego więcej nie idź

Offline Wyświetl profil  

kasiaaa31 pisze:
czesc czytajac wasze posty sadze ze troszeke jestescie zbyt surowe do tego lekarza.Fakt jest mlody ale jest doswiadczony,i czemu mowicie ze nic wam nie mowi jak was bada????mi mowi wszystko ze szczegolami,moze trafilyscie na jego gorszy dzien......najwarzniejsze jest zeby nas dobrze leczyl bo chyba oto w tym tak naprawde chodzi.pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej hej, ja też robiłam prenatalne w Feminie, skierowanie też miałam od dr, Bieskiej. Raz robiła mi badnie jakaś P. Doktor a potem właśnie jakiś młody lekarz. Jak dla mnie był ok, Mówił co widzi, odpowiadał na pytania . Dla mnie super.

Co do amniopunkcji to pytałam o to dr Bielską, bo po badaniu przezierności karkowej, które wyszło OK lakarka która badała mnie pierwszy raz skierowałą mnie jeszcze na badania krwi. Owszem zrobiłam , potwierdziły że wsio OK. Jak dzwoniłam do Feminy zapytać o wynik to zaproponowano mi włąsnie jeszcze amniopunkcję, oczywiście im podziękowałam bo po co robić skoro jest OK. Dr Bielska powiedziała, że to badnie też jest na skierowanie i oni dostają za to kasę więc kierują kogo się da. A przecież amniopunkcja to już badnie inwazyjne, więc trzeba się zastanowić nad nim.

Pzdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc piszecie o tych badaniach ze oni dostaja za to kaske dlatego was kieruja.Tak naprawde to dostaja pieniadze nawet za zrobienie USG wiec wydaje mi sie ze robia to dla naszego dobra. :D
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]