Szczerze polecam do prowadzenia ciąży
DR WAWRZYNIAKA (przyjmuje w ZDROWIU) jedynie troszke drażniło mnie to, że USG jest odpłatne i robione nie na wizycie...CZYLI 60 ZA WIZYTE+ 60 ZA usg, ale poza tym wszystko ok. niektóre kolezanki czy znajome twierdzą ze jets bardzo niemiły, nieprzyjemny w rozmowie i wogóle - lecz niestety ja się z tym niemogę zgodzic! wiele z nich zachwalało dr BŁASIAKA no cóż...niby specjalisty, ale...lezałam 3miesiace w ciaży zagrożonej w szpitalu i szanowny doktorek ANI RAZU NIE PRZYSZEDŁ DO MNEINA ROZMOWE, NIC NIE WYJASNIŁ...NAWET NIE BADAŁ...ZERO ZAINTERESOWANIA...DR Wawrzyniak jest super pod kazdym wzgledem...a to ze czasem mogł nie meioc dnia to co takiego, on tez jest tylko czlowiekiem!! a poza tym jak pacjentka naburmuszona wchodzi do gabinetu to od razu psuje sie sam klimat...ja go bardzo szanuje i uwazam za najlepszgo specjaliste, jesli Bóg dami drugie dziecko, również bede chciaal żeby dr Wawrzyniak prowadził moją ciążę!!
a co do porodówki...hmmm...polecam poród rodzinny...niby się płaci 200zł i rozumiem , ze ktoś neimoże sobie na to pozwolic...ja po porodzie lezałam 2tyg dłużej, poniewaz moja córcia ur się w 36 tygodniu i miała krwiaczka w główce którego konsekwencją była silniejsza żółtaczka....miałam swoj pokoik, Julusię moją 24h/24h obok siebie, mógł mnie odwiedzac kto chciał...a na normalnej porodówcve jest ZAKAZ WSTEPU GOŚCI, POŁOŻNA WYNOSI TYLKO MALUSZKA DO DRZWI I POKAZUJE ZEBRANYM ZAINTERESOWANYM, MATKA DO DZIECKA MUSI CHODZIC DO INNEGO POMIESZCZENIA , NA SALI LEŻĄ PRZEWAŻNIE 3 W NAJGORSZYM WYPADKU 4 PACJENTKI, JESLI NP JEST AKURAT PRZEPYCH RODZĄCYCH

i sobie wyobraźcie: leżycie w4 na sali, każda poszyta (wiadomo rane trzeba wietrzyc- szybciej sie zagoi) niech kazda się teraz " rozłoży" i każda ma dziecko np na karmienie i jedno spi, grugie płacze, trzecie coś tam a czwarte jeszcze cos innego- twoje spi smacznie a czyjeś płacze w niebogłosy i je budzi- a na salce 1os. możesz zapewnić zdrowy sen maluszkowi i co najwaznie3jsze przebywac z nim non stop
BARDZO POLECAM!