Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 7:55 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość

Witam!
Jestem była majóweczka 2009 tak bardzo sie cieszyłam ze udało mi sie wycelowac własnie w maj mam juz synka z listopada ma 8 lat chciałam kolejne dziecko mimo ze porod mialam ciezki ale jak szybko sie o tym zapomnina gdy tuli sie takie malenstwa.
14 pazdziernika dowiedziałam sie ze ciąża jest mnoga beda bliźnieta ach co za radosc podwojna
25 pazdziernika dowiedziałam sie ze ciąza jest martwa
i na tym koncze moja wypowiedz jest mi ciezko nie chce o tym pisac wiem tylko ze musze isc do przodu jak tylko odwiedze lekarza i dowiem sie ze wszystko jest ok zaczynam nowe starania.....................

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sabcia tak mi przykro z podowu twojej utraty:((przytulam mocno...co ci moge napisac ...czas goi rany...
...byla kwietnioweczka 2009... :cry:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabcia- doskonale Cię rozumiem!!! Też straciłam moje bliźniaki... :cry: termin miał być na 27 maja :( 9 października dowiedzieliśmy się, że ciąża mnoga. Byliśmy bardzo szczęśliwi, mimo, ze wiedzieliśmy, że jest bardzo wcześnie to całemu światu się pochwaliliśmy... 24 października dowiedziałam się, że ciąża się nie rozwija... :( 27 października, w pierwszą rocznicę naszego kościelnego śłubu miałam zabieg.. Dokładnie o 12, czyli o tej godzinie, o której była msza... :(

Sił dodaje mi nasza półtoraroczna córeczka.. gdyby nie ona.. nawet boję sie myśleć..

Też chcemy jak najszybciej zacząć starania o kolejne maleństwo..

Myślę, że nienarodzone dzieci zostały poczęte po to by czuwać nad rodzicami i rodzeństwem.. Dostałam po stracie pięknego smsa "Modlimy się za Was razem z Waszymi Maleńkimi Dziecmi, które są juuż w niebie!Czego wiecej można chcieć dla swoich dzieci, jeśli nie nieba. Macie swoich osobistych orędowników!"....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Halanna ja miałam termin na 26 maja czyli dzien matki takze byłysmy terminowo bardzo blisko - powiec mi kochanie kiedy chcecie sie starac miałas zabieg czy samoporonienie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SabciaB Jest mi bardzo .... bardzo przykro!!! :(

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SabciaB ja myskami jestem caly czas z wami...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabcia- miałam zabieg, a Ty? kiedy będziemy się starać... nie wiem jeszcze.. ja bym chciała po pierwszej miesiączce i jeśli lekarz wyrazi na to zgodę to chyba tak zrobimy... nie wyobrażam sobie czekać 3 miesiące :( ale jak będzie trzeba to poczekamy.
a Wy jak planujecie?
jakieś badania Ci lekarz polecił do zrobienia? mi w szpitalu powiedzieli tylko, żebym robiła toxoplazmozę i z wynikami hist.-pat. (które odbiorę za tydzień) zgłosić się do ginekologa...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabcia bardzo mo przykro :-{:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuje Wam bardzo !!!!
Hallana ja chce zaczac sie starac jak najpredzej na nic nie bede czekac chce sie tylko upewnic ze wszystko jest czyste, co do badan to miałam na mysli ze zrobia mi usg dopochwowo i tyle ja mieszkam obecnie w Anglii wiec nie wiem dokładnie jak to tu wyglada ale raczej nie spodziewam sie innych badan[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabcia- mam nadzieję, że nam obu uda się zajść jak najszybciej w ciążę...
O niczym innym tak nie marzę.. czasem się łapię na tym, że głaszczę brzuszek.. w którym powinny być dwa maluchy, a jest pusty :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Sabcia bardzo mi przykro !
Wszystko będzie dobrze
Trzymaj się :-{:

[*] [*] [*] [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki wielkie Kochane ciesze sie ze tu jestem widze ze mozna liczyc na wasze wsparcie.
Halanna uda nam sie ja to wiem :) ja tez nie umiem sie doczekac, nie wiem jak ty ale ja juz miałam brzuszek i tak jak sobie patrze czasami na niego to wcale nie chce zeby zniknął to wszystko co mi po nich zostało..............
Ale ja jestem dobrej mysli czasami łapie mnie dołek ale srtaram sie myslec o tym co dobrego jeszcze mnie czeka ..............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Wszystkim nam się uda w końcu :)

Miłego dnia życzę

[*] [*] [*] [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabciab- mi na początku urósł sporp brzuszek, potem byłam trochę zaniepokojona, że przestał.. a potem się okazało, że ciąża się nie rozwija.. :(
Mi już zniknął całkowicie ten ciążowy..
Mam nadzieję, że niedługo znów się pojawi...

Tez wierzę w to, że będzie dobrze, że uda się nam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sabciab bardzo mi przykro. Pewnie masz teraz milion roznych mysli dlaczego...? Wyplacz sie to pomaga i glowa do gory :-{:
Zapraszam na watek byla kwietnioweczka 2009 gdzie sa super dziewczyny ;-). Jest nas tam wiecej. Trzymaj sie dzielnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny!
dołaczam do Was:(jestem 5 dni po zabiegu:( nie do konca byłam majoweczko bo i termin miałam na czerwca, ciezko było u mnie to stwierdzic poniewaz miałam bardzo nieregularne cykle nawet co 6 miesicy!

a moja historia jest nastepujaca:

rok 2007 czerwiec, wyrok lekarza pco i małe szanse na caze, poł roku leczenia i nadzieji NIC!odpsciłam sobie! po nowym roku przeprowadzka zakup mieszkania, całkowita samodzielnosc z moim chłopakiem, nowa praca ,studia w toku, okres co kilka miesiecy(standard),

dwu miesieczna delgacja poza miejsce zamieszkania , załamka i tesknota za Skarbem, lipiec powrot jestem szczesliwa....

okres 30 lipca czekam na kolejny , koniec wrzesnia 4 tygodnie potowrnych boli i oczekiwanie na ta wredna @, przypadkowy test i... II piekne krechy łzy szczescia radosc, nie da sie tego opisac....

piersze usg dziecko slicznie rosnie ma 4,5 mm

drugie usg ma 1,25 cm i pieknie bijace serduszko

zwolnienie z powodow bolów brzucha..ale nic groznego...wypoczywac...

24 październik 2008 roku sliczne zdjecie dziecitko 2,5 cm ale......bez bijacego serduszka:((szooookk!

telefon do drugiego lekarza usg i potwierdzenie:(dał tydzien na cud...niestety nie zdarzył sie:(

kolejne 2 tygodnei czekania na poronenie(tak byłoby najlepiej)niestety 11. grudzien 2008 roku zabieg:(...nie ma juz nic oprocz strasznie bolacego serca:((...zalecenia....odczekac 3 miesiace.....

nie dam rady postanowiłam działac od razu i jestem dobrej mysli...i mam nadzieje.... mimo ze z oczu leca mi lzy:(

sorki ze sie tak rozpisałam ale musiałam pozdrawiam i całuje Was wszystkie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

dziewczyny bardzo mi przykro ze kolejne kobiety stracily swe fasolki, to smutne

dla waszych aniolkow (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malwinka o matko jak mi strasznie przykro:((((

ja tez mam pco..choc takie nietypowe...laparopomogla mi sie go na razie pozbyc....

mialas laparo?

trzymasz sie jakos? :cry:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malwina bardzo mi przykro
Dziewczynki to ja zalozylam ten poscik i musze Wam powiedziec ze odcielam sie troche ostatnim czasem nie zagladalam tutaj, ale mam dobre wiesci ze w 3 cyklu udalo mi sie zaciazyc ponownie pisze to dla tych ktore jeszcze sie staraja i z kazdej wredoty wychodza z zalamka, ja wzielam sobie na luz odcielam sie od forum nie mierzylam juz tempki nie robilam testoow owulacyjnych poprostu przytulalam sie na tyle czesto ze nie trudno bylo trafic, ale co najwazniejsze pelny spokoj przytulanka sprawialy mi radosc nie myslalam o tym zeby zaciazyc myslalam o tym jak bardzo kocham swojego mezusia i jak mi z nim dobrze ..........
Dodam jeszcze ze obserwowalam swoje cykle po poronieniu i kazdy byl inny i zauwazylam ze te 3 miesiace ktore niby powinnam odczekac a nie czekalam przyznam szczerze byle faktycznie takie nie do konca wlasciwe moze dlatego ze ja nie mialam zabiegu kazali mi czekac na poronienie i zauwazylam ze co @ mialam inne krwawienie tak jakbym ciagle sie oczyszczala i byly bardzo bolesne a cykle byly jakies takie bez sluzu wrecz ....
no ale teraz juz jestem w ciazy i tylko prosze boga zeby wszystko sie udalo tym razem :))))
A za wszystkie staraczki trzymam kciuksaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SabciaB gratuluje!!!!i trzymam za Was kciuki....

ja codziennie od tego zdarzenia sledze forum...nie pisze tylko czytam....
i zazdroszcze tym którym sie udało.....

u mni emineło 10 tygodni od zabiegu a ja nie miałam nawet pierwszej @:(byłam na kontroli ale lekarz nie chciał mi dac na wywołanaie powiedział ze tak bedzi elepiej

a ja mam dosyc tego czekania;(

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]