Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:09 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 676  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Lusi najwazniejsze teraz ze wszystko wróciło do normy. napewno znów sie uda, wierze w to

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lusi@ wiesz moze to dziwnie zabrzmi, ale naprawde tobrze ze w tej syt. tak to sie skonczylo.

Ja musze znalesc sobie jakies zajecie. Zeby nie myslec. Dzis podjelam decyzje ze od marca zaczne podyplomowke. Ale musze troszke kaski przyoszczedzic. Bo wyjazdy tez dojda. Musze odpoczac ... Po pracy zamykam sie w domu, mysle i sie nakrecam. Stres zagryzam jedzeniem i robi sie takie bledne kolo. dzis staram nie dac sie zwarowac, ale te cholerne plamienia .... To juz 3 cykl po HSG nieudany. a niby mowia ze 3 sa najwazniejsze. jutro zrobie prl i zadzwonie do gina. zobaczymy co powie, co wymysli. jakos marnie to widze. kolezanka mi poradzila zebym jednak do bialegostoku pojechala, a ja chcialam sobie odpuscic do konca roku .... i sama nie wiem co robc ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

efra trzy cykle p laparo czy HSG to bujda na resorach....

moja kolezanka dopiero miala normalne cykle pare miesiecy po laparo...a ...zaszla w ciaze dopiero pare miesiecy po unormowaniu sie cykli..wiec...nie stresuj sie tymi 3 miesiacami..

a zajecie..to dobry pomysl :wink:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

te cale statystyki to.... nie bede konczyc zdania

Kazda z nas jest inna i jak bedzie u Ciebie Efra kto to wie? Zajmij sie czyms innym a reszta sama przyjdzie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lekarze nas robia w konia robia nadzieje ze te 3 miesiace to zaraz musi sie udac..a to bajka...mnic sie nie musi dlatego juz rzadziej odwiedzam watk po laparo bo tam histeria dziewczyny tak sie nastawily na te 3miesiace ze ojej...a teraz dostaja @ i rozpacz:(bidulki:(((

ja zaraz spadam naAna und die Liebe Tosia chyba wiesz o czym mowie :lol: :lol:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WITAM POPOŁUDNIOWA PORA:)
JUZ WRÓCIŁAM ...MUSZE NAPISAC TO DUZYMI LITERAMI BO TO CO SIE DIZS WYDARZYŁO ZWALIŁO MNIE Z NÓG ...
OTÓŻ Z RANA z M POJECHALISMY DO SZPITALA, NAWET BYŁAM WYLUZOWANA I P0OGODZONA Z LOSEM ZE TRZA WYCIĄC DZIADY I POCZEKAC NA FIKU MIKU. NA IZBIE PRZYJEC BYLO CZARNO OD KOBIT, PRZEDARŁAM SIE ZE SKIEROWANIEM I OKAZAŁO SIE ZE GINEKOLOGIA JEST W REMONCIE I NIE WIADOMO CZY NIE WROCE Z KWITKIEM DO DOMU. ZE JESTEM GADUŁA TO NA POCZEKALNI NAWIAZALAM KONTAKT Z DZIEWCZYNAMI I NIEKTORE OD PT WALCZA O PRZYJECIE NA ODDZIAL- CODZIENNIE PRZYCHODZA Z WALICHAMI I WRACAJA DO DOMU...ZWATPILAM... :shock: PO GODZINIE WRESZCIE SIE RUSZYLO I DOTARLAM NA ODDZIAŁOWY KORYTARZ I ZNOWU CZEKANKO DO 14 NA WYPISY I WOLNE ŁÓZKO !!!!! W MIEDYZCZASIE EKG, KREW ITP PRZYLAZŁ MOJ GIN I WALNAŁ TEKST DNAI : MASZYNY DO NARKOZY SIE ZEPSUŁY I WYPISUJEMY PANIĄ :) ZADZWONIE JAK BEDA SPRAWNE, PRAWDOPODOBNIE PO 1 LIST. JAJA JAK BERETY WIEC JA ZNOWU Z PIDZAMY W DRESIK I DO DOMU !!!! DOBRZE ZE STRESIUR MNIE NIE ZEŻARŁ TO PO POWROCIE WZIEŁAM MAME NA ZAKUPY I NA POPRAWE HUMORU KUPIŁAM SE GATKI !!!!
BARDZO DZIEKUJE KOCHANE ZA WSPARCIE; DUCHOWE FLUIDY PRZEKLADAMY NA PRZYSZŁY TYDZIEN!!!! POCYZTAM ZARAZ HISTORIE I COS NASKROBIE JESZCZE DZIS BUZIALE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiem Minie choc nie ogladam, od czasu do cuasu zerkam nach Alles was zählt

ja tez uciekam na chiwle

Ciekawe jak tam nasz Bobik sie trzyma???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o wilku mowa!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Bobik czekalysmy na wiesci i sie doczekalysmy

No to ale kariere zrobilas w tym szpitalu, nawet pewnie nie zdarzylas zabrac ze soba tego "cudownego" szpitalnego zapachu...ach ta polska sluzba zdrowia....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NO TRZYMAM SIE TRZYMAM KRZESŁA...ALE JESZCZEM WAM NAPISZE , BABKA W REJESTRACJI PYTA SIE MNIE CYZ MA OSŁONKE NA USG A JA OCZY JAK PING PONGI - A TO CHODZIŁO O PREZERWATYWE I SE KUPIŁAM Z A 1 ZŁ :) SAME NOWOSCI W TYCH POLSKICH SZPITALACH :) JUTRO WRACAM DO PRACY I CZEKAM NA TEL , JA TO ZAWSZE MAM JAKIES PRZEBOJE CHOLERKA !!!!
TOSKU ALE SIE UAKTYWNIŁAS , BARDZO DOBRZE WIDAC ZE ŁAPIESZ ODDECH
ANATY TEZ JESTES CZESCIEJ CZYZBY WRACAŁY STARE DOBRE CZASY JAK BUSZOWAŁYSMY PO NECIE DNIAMI HIHIHHIHIHIHI
EFRAKO 3 CYLKE, JA JUZ CHYBA CZEKAM Z 20 :)
MINIU, LUSI,OLA JAK SAMPOCZUCIE MOJE DROGIE ?????
PANI MGR EMINEW GRATULACJE !!!!!!!
ASIUK DZIEKI :)
FAJNIE MIEC SWIADOMOSC ZE KTOS O TOBIE MYSLI JAK JEST ZLE :cmo: BARDZO WAM DZIEKUJE !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tosia nie piszemy posta pod postem :wink:

w celu edytowania posta używamy opcji "zmień" w prawym górnym rogu :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bobik przepraszam, ale ta "oslonka" powaliła mnie z nóg :aa: :lol2: Przepraszam, ale nie moge sie powstrzymac od smiech z absurdow jakie sa w naszych szpitalach; wsumie to smiech przez lzy .... Nie wiem co powiedzieć Bobik, naprawdę ... Nasza szara polska rzeczywistość...

Minie dzieki ze napisala s mi w ten sposob; niestety jak widzisz jestem ofiara "tych trzech cykli". Nawet mi pielegniarki to n a oddziale wkolko powtarzaly :evil: :evil: :evil:

Neci jak zawsze na straży :loo: POZDRAWIAM ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i sie narazilam :wink:

Bobik ale czego sie dla Ciebie spontanicznie nie robi!!!! :D :D :D

Powiedz mi tylko, czy w tym szpitalu to byly w ogole jakies sprzety czy trzeba wszystko z domu przyniesc????

Jak tak dalej pojdzie to pewnie sprzet do usg na Gwiazdke dostaniesz :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie :P: :P:

Tosia nie naraziłaś się :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EFRĄTKO SMIEJ SMIEJ NA ZDROWIE, JA TEZ SIE CHICHOTAŁAM:) W SUMIE TO MOZE TAK MIAŁO BYC, DOBRZE ZE TEN SPRZET SIE ZEPSUŁ PRZED MOJA OPERACJA A NIE W TRAKCIE BRRRRR.......
OSŁONKA BYŁA NAJLEPSZA I POBYT DWUGODZINNY NA KORYTARZU ODDIZAŁOWYM- A JUZ SIE Z GĄSKA WITAŁAM :) I JEDNA NOGA BYŁAM NA ŁÓZKU I TAK DALEJ ZASZŁAM NIZ TE LASKI CO OD PT DEPCZA !!!!
KOLEJNE PODEJSCIE ZA TYDZIEN HIHIHIHIHIH :)
TOSIKU CIESZ SIE ZE JESTES W NIEMCZECH POD TYM WZGL TAM JEST ZDECYDOWANIE LEPIEJ!!!!

Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 6:48 pm przez bobik, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bobik własnie ta oslonka do lez mnie doprowadzila :!: :!: :!:
ale zobacz ile sie trzeba nameczyc; przeciez to i tak stres dla kobiety a jeszcze takie rzeczy sie dzieja echhhh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bobik nastepnym razem zabierz ze soba lozko to przynajmniej bedziesz miala sie gdzie polozyc jak bedziesz sie przewracac ze smiechu :lol: :lol: :lol:
rece mi opadli!

ale swoja droga to chyba tylko Bobikowi moze sie cos takiego przytrafic :)

Neci :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NO MÓWIE CI TOSIKU ZE JA TO MAM ZAWSZE PRZEBOJE !!!! JAK MIALAM HSG - W INNYM SZPITALU- TO TEZ MUSIALAM KIBLOWAC O DZIEN DLUZEJ BO RTG BYL ZEPSUTY!!!! JA TO NA CZOLE MAM NAPISANE PECHOWIEC CHOLERA !!!!
A LOZKA JAK Z ARCHIWUM X , NIE ROZUMIEM A TYLE SKALDEK MI POTRACAJA !!!! MATERAC POMPOWANY BYLBY WYGODNIEJSZY

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bobik usmialam sie do lez, uwielbiam Twoje wpisy na tym forum!

Jak ja pomysle, ze mi moja niemiecka ginka proponowala, zebym testy ciazowe robila u nich, bo po co mam wydawac swoje pieniadze ...
moze jak bede u niej w przyszlym miesiacu to zapytam sie czy ma troche sprzetu na zbyciu?!?
Ktory to szpital jest taki potrzebujacy? Podaj adres :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bobik ja nie wiedzialam, że Ty jestes po HSG :oops: to dlateo pytalas o tych cyklach po zabiegu ... ale wiesz co ja tez mam takiegopecha jak i Ty; tez czesto mam takie sytuacje; a co warunkow w szpitalach ... jak mialam hsg i jak pojawila sie nade mną z tona zelastwa chyba z czasow poznego gierka, to bylam w szoku :!: :!: :!: a pomieszczenie - dobrze ze kolezanka mnie uprzedzila, ze wyglada jak jakis schron MASAKRA!!!! dobrze ze chociaz na oddziale bylo ok, skromnie ale ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EFRatko ja to jestem weteranka , miałam HSG, 4 inseminacje zreszta juz to tam kiedys opisywałam !!!! po HSG to spokojnie mam z 10 cykl i guzik !!!!dupa blada nic nie wychodzi cała restza jest ok męzus tez dlatego jedynie co mi pozostaje to wyciecie tych miesniaków a potem to chyba jakis cud :) ale ja wierze ze wreszcie sie uda tylko teraz mniej emocjonalnie juz do tego podchodze zreszta do zycia tez co am byc to bedzie inaczej bym zwariowała:)
Tosku bierz wszystko co daja zagospodarujemy tu w PL!!!! a szpital wstyd mowic wojewodzki !!!!lekarze sa super ale w takich warunkach jakim im idzie pracowac to tylko trzeba olewac ten system w PL i do przodu!!!! tylko po dizsiejszym dniu to zastanawiam sie na co ide te moje skałdki !!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 676  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]