Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:34 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 968 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witam
nie bylo mnie troche ale to przez pewne sprawy op ktorych nie mam ochoty tutaj pisac :P

No to jak jest u nas? now sumei to dobrze :) Dawidek rosnie (ponizej kilka zdjec :P ) z R. jest ok! weiec tylko sie cieszyc :)

a tutaj fotencje :D

Jakis czas temu bylismy w Zakopanem :D
Obrazek

a tutaj biegam sobie z moja mamusia po parku :)
Obrazek

No to troche usmiechu po spacerku :D
Obrazek

a tutaj mnie mama trzyma do zdjecia (a ja wole liscie :D )
Obrazek

ale one fajnie spadaja :D (a ile radosci dziecku daja :* )
Obrazek

Dawidek bardzo lubi zabawe z lisciami :D
Obrazek

a co tak niziutko?? yhm mama mnie do dziury wsadzila :P
Obrazek

a tak sobie spiem po spacerku :)
Obrazek

a tutaj dosc dawno temu bylismy w [izzeri (mamy taka jedna dla niepalaczych wiec tam chodzimy z malym)
Obrazek

i tak mnie wzielo bo pewnie nie pokazywalam Wam jak na slubie mojego brata (ponad 2 lata temu) bylismy z moim Robercikiem :) mi sie strasznie podoba to zdjecie :P
Obrazek

mam nadzieje ze sie nie zloscicie o ilosc zdjeci :) a jezeli chcecie wiecej to mowicie :) skoro juz wpadlam na genialny pomysl (moja mama ma lepsze lacze :oops: ) zeby u mamusi na kompie top robic to moge wiecej :P

saana Nowy Targ jest blisko Zakopanego :) a tak w ogole to witaj bo my sie jeszcze nie znamy :)

Aska, iskierka, rahela........... i inne gdzie jestescie?? :)

Asiek to wiem ze w szpitalu na porodowce juz urodzila Michalka :D sliczny chlopaczek :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pantera witaj:)
jaki Dawidek już duzy....hehe ...........kilka razy się mijałyśmy na spacerkach, ale chyba nie poznajesz mnie:(........

witam nową koleżankę :D

no i wielkie gratulacje dla ASIEK..................słyszałam , że urodziła :D jak odpocznie i znajdzie chwilkę to pewnie się odezwie.........

a mnie dziś strasznie boli głowa..............idę chyba sie położyć ....papappa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka, dziewczynki, przybiegłam się przypomnieć :D . Kończę sezon w ogródku i obiecuję się częściej pojawiać :D .
Widzę, żetrafiłam na czas, by pogratulować mojej imienniczce! ASIEK - GRATKI CHŁOPAKA!!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie

mam takie pytanie - czy któraś z was chodziła do dr Wolskiego, może rodziła w Zakopcu i miała jakiś kontakt z nim?

pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rodziłam w Zakopcu, ale dr Wolskiego nie znam...

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aska--- witaj :D :D :D ....pisz co u Ciebie....no i oczywiście pokaż nam swoje skarby.....
Cytuj:
gosia82

witajcie

mam takie pytanie - czy któraś z was chodziła do dr Wolskiego, może rodziła w Zakopcu i miała jakiś kontakt z nim?

pozdrawiam serdecznie

ja osobiście go nie znam...ale moja szwagierka chodziła do niego przez cała ciążę, no i oczywiście rodziła w Zakopcu w czerwcu tego roku....a co cię konkretnie interesuje??? bo mogę się jej zapytać i dam ci znać.....
a tak wogóle to witaj w naszych skromnych progach :D

a mi dziś głowa pęka...idę spać---dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam! Dziś tylko jedna fotka mojego łobuziaka.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej :D

Ktos mnie tutaj jeszcze pamieta??Ja juz jestem bardziej Nasza niz Miedzynarodowa :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej....

ASKA--- no proszę jaki przystojniak Ci rośnie.......i jak się zmienił....śliczny chłopczyk :)

KAJSIA--- witaj........dawnoooo Cię nie było....pisz co U was i wogóle....fajnie,że jesteś już z nami:)))))))))

a ASIEK---miała domnie napisać jak urodzi i nie napisała....zapomniała hehe.............

no i co u reszty????

mykam spać--- dobrej nocki pap

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczynki. widze ze juz wiecie ze mam synka

Michałek urodzil sie 20 pazdziernika o 1:55, waga 4220 i 59cm,
porod byl krotki ale zato bardzo bolesny. od srody bylam w szpitalu z rozwarciem na 3cm a dopiero w pon urodzilam, wsumie w szpitalu spedzilam prawie dwa tyg, bo maly mial podwyzszone CRP i mial antybiotyk, ale naszczescie juz wszystko wpozadku

oto moj maly mezczyzna:
Obrazek

no i rodzenstwo
Obrazek

ja z synkiem
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ASIEK Witaj i Gratuluje...duzy chlopak jest z niego...niedziwie sie wcale ze porod byl ciezki 8)

Dziewczyny gdzie jestescie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka. widze ze tu nadal cisza, wstawie wam zdjecia moich maluszkow. piszcie cos, moze zrobimy w lecie jakies spotkanko, co wy nato?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heh wate umarl??? :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zaglądam podzielić się tortem :D . Rafał dmuchał świeczki...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny co tu tak pusto:)
Mnie dawno nie było ale same problemy na głowie mam.Rozwodzę się i z mała mam problemy zdrowotne.Tak że dół niesamowity.
A co tam u Was jak pociechy się chowają ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Smile

Na poczatku powiem ze jest juz lepiej duzzzzzzzo lepiej Very Happy
ale zacznijmy od poczatku....

2 stycznia 2009 roku a wlasciwie z 1 na 2 stycznie Dawidek jest strasznie niespokojny w nocy budzi sie co chwile oraz placze, nei chce jesc ani nic... jedynie na rekach troche pospi wiec cala noc chodzilam dookola pokoju bychociaz on sie pzespal (wtedy nie wiedzialam ze w ogole cos sie dziee z jego zdrowiem, nie kaszla nie kichal nic ) i tak do samego rana okolo 5 moja mama weszla do nasdo pokoju i pyta co sie dzieje wiec mowie co i jak ze cala noc nie spi i placze a ona mi mowi (ponoc po oddechu poznaa) ze t napewno zapaenie puc i trzeba do lekarza dzwonic by przyjechaa. Tak wiec do 8 czkaam i dzwonie do niej i mowie co i jak ze Dawid ma prawdopodobnie zapalenie pluc a ona mi mowie ze bedzie kolo 12 Confused no ale coz czekalam. Okolo 12 przyszla doktorka i mi mowi ze may ma zapalenie leweg pluca ale nei est pewna czy trzeba isc do lekarza, mowie jej ze Dawid od jakiejs godziny ma dziwne dusznosci i nic nei chce jesc ani pic a tym bardziej lezec jedynie jka Go nosze Sad no to mi mowi ze da nam skierowanie do szpitala. tak wiec czekalam chwile (moze z 30-40 minut na mame by mnie odwiozla bo ja nei mam prawka Confused ) z minuty na minute coraz gorzej Dawid mi sie przeewa przez rece w drodze do szpitala prawie mi mdlal ;( w szpitalu keka do izby przyjec jak jasny h*j ale moja mama ooczywiiscie do wszytskich ze tu dziecko mdleje (bo faktycznie juz nie bylo ciekawie) wiec nas od kopa puscii babka w reejestracji szybo ( Shocked ) sie ogarnela i zaatwiala wszystko skierowali nas do sali 006 i poszlam tam z maym tam musialam go rozbieraz znowu badanie i co sie okazuje? ze w ciagu neicalej godziny zapaenie lewego pluca przerodzilo sie w bardzo ostre zapalenie obustronne pluc oraz dusznosci ktore mogly spowodowac zgon dziecka ;( ;( no ale nie mowmy o tym. od razu dosta jakis zaszczyk i na sale ja zostaam z malym na noc (z reszta non stop tam z nim bylam) przez caa noc jedna pieegniarka byla z nami w sali bo ja juz nie wiedzialam co robic a myy nic, mimo antybotyku oraz innych zaczszykow... dosta tlen by mol spokojnie oddychac, no ale i tak nei chcial sam spac wiec druga noc nie spalam tylko go nosilam... choc powiem szczerze bylo bardzo ciezko Sad w dzien na obchdzi lekarz mi mowi ze jest tragicznie z dzieckiem i bedzie cud jak maly z tego wyjdzie ;( potem oczywiscie znowu placz (moj) pielegniarka mi pomagala z dzieckiem bo ja juz sama sily nie mialam. Jemu naomiast dawali kroplówkę by sie nei oodwdnil, dostawa rowniez wdechy (nazw zadnych nie pamietam ) ktore pomagaly mu w jakis tam sposób Mu oddychac. druga noc w szpitalu byla jeszcze gorsza... may mial goraczke 39,4 dali mu cos na obnizenie naszczescie pomoglo nad ranem kolo 4 zasnal na jakas 1 lub 2 wiec i ja sie chwile przespalam Very Happy przy obchodzi lekarz mi powiezial ze niest ciut lpiej niz dzien wczesniej i przeprosil za slowa wypowiedziane dzien wczesniej Smile no i pozniej juz bylo lepiej Very Happy zaczal powoli pic. Malo bo malo ale zawsze cos po jakims tygodniu Dawidek zaczal jesc pozniej jadl coraz wiecej i pil rowniez. powoli zaczal chodzic choc bal sie jeszcze bo nei mial za duzo sily i tak przez 2 tygodnie 19 stycznia mielismy isc do domu (tak nam w niedziele 18 powiedzieli) ale Dawido zwymiotowal i nie chcielismy isc ani oni nas puszczac pozniej zaczela sie biegunka, wymioty, biegunka i tak wkoło.. po pau dniach lekarz mi mowi ze Dawid ma znowu zapalenie pluc i konieczna jest seria badan secjalistycznych czy czasem nie ma mukowiscydozy... dlatego nas przeniesi do Instytutu Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce tak wiec od czwartku jestesmy w instytucie i od pierwszego dnia robia nam specjalistyczne badania w tym czy innym kierunku... wyniki? NIE MA ZADNEJ MUKOWISCYDOZY tutejszy lekarz powiedzial ze to poprostu zwykle zapalenie pluc ktore dluzej sie leczy, zrobili nam rowniez badania na alergie bo Dawidkowi wyskoczylo jakies uczulenie (chyba uczulenie) ale rowniez nei ma ani na pokarm ani na podstawowe rzeczy (jakies kurze pylki itp.) dzisiaj ekarz mi mowi ze moje jutro lub w piatek pojdziemy do domku Very Happy

ehh przepraszam za taki "króciutki " post ale chcialam Wam napisac co i jak bo ewnie sie martwilyscie Smile

JAK SIE WAM NIE CHCE TO NIE MUSICIE CZYTAC Razz

pozdrawiam buzziolki Very Happy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widze ze juz tu nikt nie zaglada, a szkoda :( dziewczyny blagam wracajcie :!: :!: :!:

kozystajac z okazji wkleje aktualne zdjecia, choc pewnie i tak nikt ich nie ogladnie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a u was co tam slychac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pantera - ogromne przytulaski, po długiej przerwie dopiero zajrzałam na forum i aż włos ni się zjeżył. Co u Was?

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no dziewczyny widze ze tu nadal cisza, a szkoda bo mozna by bylo sie kiedys umowic na spotkanie.

wesolych swiat

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czy nasz wątek już umarł??? dziewczyny co u Was???

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 968 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]