Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:40 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Wielkopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1539, 1540, 1541, 1542, 1543, 1544, 1545 ... 1745  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

U nas wścieklizna panuje :roll: dostałam od Maksa w twarz :evil:

Basik tak skromnie, bo tylko zajrzałam przed pracą :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no Joluś wcześnie zaczyna ten Twój damski bokser :shock:
u nas lepiej bo pospały miągwy godzinę, w ogóle coś strasznie marudne i trące oczy są od momentu zmiany pogody, chyba im nie posłużyła...
Zrobiłam nam tosty na obiad, ciekawe co na to dietetyk dziecięcy hihi...smacznego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale jestem wściekła :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nasza p$@^&% hurtownia sprzedała połowę płytek elewacyjnych zamówionych dla nas :evil: :evil: :evil: :evil: dodam, żebyły w bardzo korzystnej cenie :evil:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bry i do poniedziałku, bo na zawody znowu jadę!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
u nas kolejna porcja problemów...nie wiem jak zrobimy przeprowadzkę, bo dział marketingu firmy M nie raczył oddać pożyczonego samochodu, którym mieliśmy przewozić meble :evil: i nie oddali też wózeczka z magazynu, na którym chcieliśmy wozić skrzynki z płytami i książkami, żeby się nie nadźwigać :evil: ...a jeszcze chyba coś knują, żeby M z posady wykopać, bo ciągle jakieś świnie mu podkładają :evil: :evil: :evil: Ogólnie trudny czas nastał...

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heloł,
myszy poszły spać, mała mysz już o 19:00 przyniosła mi wymownie poduszkę, wlazła na kolana i nie dała się eksmitować, a duża mysz trzaskała zamykając bramkę a jak już się udało to wyła,że nie umie otworzyć...ale jakoś mnie nawet nie specjalnie wkurzały...choć wcześniej Pati ukradła mi telefon i zadzwoniła do ciotki do Niemiec, a Mańka wrzuciła kartę pamięci z aparatu Macieja do mojej miętówki... :roll:
Agu aja,aja...nawet jak M ma mylne złudzenie,że chcą go wykopac to profilaktycznie i tak powinien poszukać innej roboty,tak dla uspokojenia nerwów...niestety wredne mamy czasy ...
Jolka- a to szuje! nie możecie wyegzekwować żeby Wam domówili i sprzedali po tej samej cenie resztę płytek?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agu spoko napewno wszystko się uda :) a co do pracy to mój ciągle ogląda oferty i jak mu się coś spodoba to składa :lol: a co ma do stracenia :wink:

Ewa no właśnie się nie da, bo gdyby się dało to byśmy dawno za nią zapłacili i byłaby nasza (paleta była zastawiona innym towarem i facet nie mógł sprawdzić ile jest tych płytek :roll: a potem miał tydzień urlopu i jak wrócił to części już nie było :evil: a jeszcze część jakiś mądrala sprzedał w tym tygodniu :evil: :evil: :evil: :evil: ) a tak dupa :evil:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jolka111 pisze:
a co do pracy to mój ciągle ogląda oferty i jak mu się coś spodoba to składa :lol: a co ma do stracenia :wink:

U nas podobnie...a z racji, że praca na razie jest, to są to poszukiwania na wielkim loozie
Zjadłam czekoladę arbuzową :shock: ale mi teraz słodko :roll:
Musimy poszukać hotelu na następny weekend w Gdańsku, macie coś sprawdzonego z dobrym śniadaniem? :wink:

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry nie bry

Aleks wypadł mi z łóżeczka. :oops: :cry: :cry: :cry: Nie mam pojęcia jak to zrobił :roll: . Łóżeczko jest na najniższym poziomie. Jak stoi w nim to szczebelki sięgają mu do pachy. Ale się przestraszyłam . Mam nadzieję że skończyło się tylko na guzie i odciśniętej wykładzinie, a zwracanie było spowodowane co dopiero wypitym mlekiem i nagły koziołkiem a nie wstrząśnieniem mózgu :roll:

Mam dosyć wrażeń ide spać

Agu-J głowa do góry będzie dobrze. Przecież nie byłaś na 100% przekonana do tego mieszkania :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
zaczynamy pakować drobnicę, bo meble nie wejdą do samochodu :roll: pocieszający jest jeden fakt, że teściowie mają internet :D

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć Poznanianki!!

Już się kiedyś u Was zameldowałam, ale uciekałam do wątku kwietniówke, teraz natomiast potrzebuję pomocy "krajanek" co by się odnaleźć z dzieckiem w mieście :lol:
Wcześniej nawet nie wiedziałam w jak wielu miejscach mówi się wózkom STOP :cry:
Stąd moje pytanie - macie jakieś sprawdzone miejsca na popołudniową kawkę w centrum, gdzie swobodnie można wstawić wózek i nie nałykać sie symu papierosowego?? Oraz jaka Waszym zdaniem jest najbardziej przyjazna pływalnia dla bobasów w okolicy.

Z góry dziękuję jak znajdziecie czas na odpowiedz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobry :)
się wyspałam...teraz martyna nosi szczeniaczka z fp jak dziecko i buja go chyba do snu :shock: Patrycja skacze po teletubisiu to mam chwile dla siebie :wink:
Wczoraj moje dzieci ściągałam z parapetu, dobrze,że już zimno się robi, bo przez zamknięte przynajmniej nie wypadną... :?
Emka ja nie pomogę, bo z bliźniaczym wózkiem to już w ogóle nigdzie się nie mieściłam,poza starym browarem właściwie...ale i tak się wpychałam tam gdzie chciałam o ile drzwi były wystarczająco szerokie...a co...!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bry....

Troche podczytałam, lecz nie wszystkie zaległości forumowe nadrobione.

Cały czas pochłania mi obecna praca i szukanie nowej pracy. W ciągu tygodnia dwóch powinno coś zacząć się dziać w tym kierunku.

Agu-j - polecam hotel Witomino, malutki hotelki z pysznymi sniadankami. Jak jestem w delegacji w Gdańsku to zawsze tam nocuje.
Jak chcesz to podam namiary :wink:

Doczytam ręsztę wieczorem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej. Ja wczoraj zakończyłam imprezę targową i w końcu się wyspałam. Codziennie wracałam z targów o 18, a potem jeszcze wieczorem były organizwoane kolacje , wieczór wystawców i.t.d. , więc do domu lądowałam koło 1-2 w nocy. Dziecko prawie wogle mnie nie widziało, a dziś marudzi strasznie, dołączyły się jeszcze zęby, bo u Nas jak do tej pory 5 i 3 brak, ale dziąsła strasznie ma napuchnięte, płacze od rana, wciąż ciągnie na ręce i mało je :?
Dzis planowaliśmy wycieczkę do nowego ZOO , ale pogoda nie specjalna więc chyba sobie opdóścimy.
A od października zaczynamy oglądać mieszkania, kredyt wiem już że dostanę jaki chce, składaliśmy zapytanie do banków i bez problemów, muszę jeszcze tylko przekonać M , bo on się strasznie boi kredytó. Ale innego wyjścia nie ma, mam już dosyć mieszkania z rodzicami, wciąż konflikty tylko. Może mama dużo mi pomaga przy Kacperku, ale potem wygaduje przez kilka tygodni. Ile można tak jeszcze wytrzymać, pozatym od dawna marze o własnym mieszkanku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewa76 z tym mieszczeniem się z wózkiem to myślę, że specjalnie, żeby nie pisać kartek, że z wózkiem nie można:)
A tak w ogole chyle przed Tobą głowę - mamy bliźniaków mają mój pełen szacunek :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na dziś przeprowadzki koniec...teraz szykujemy się na parapetówkę do znajomych...a po niej wracamy na ostatnią nockę na Dębiec
AgaS poproszę namiary :D

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aga- j oto namiary

HOTEL WITOMINO
81-602 Gdynia
ul. Chwarznieńska 83

tel.: (+48 58) 669 17 47
fax: (+48 58) 669 17 29

możesz tez wejść na stronę wpisując w google hotel witomino tam znajdziesz wszystkie informacje

numer telefonu lekko zaszyfrowany, lecz nie wiem dlaczego ....
8) to osemka :wink:

Ostatnio zmieniony sob wrz 20, 2008 7:01 pm przez AgaS, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emka79 pisze:
Ewa76 z tym mieszczeniem się z wózkiem to myślę, że specjalnie, żeby nie pisać kartek, że z wózkiem nie można:)
A tak w ogole chyle przed Tobą głowę - mamy bliźniaków mają mój pełen szacunek :!: :!: :!:

moja droga bo nie wiesz jak ja podle je traktuje, wrzeszczę, wyzywam i leje po dupach ... nie jest ze mnie słodka mamusia ...a do żłobka się dopchać nie możemy :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry

Nockę miałam nerwową w przeciwieństwie do Aleksa, który przespał całą do 7:00 . Ja budziłam się co chwile i sprawdzałam czy z nim wszystko ok :roll:

Na Sołaczu też jest kiepsko jeśli chodzi o wózki. Sklepy albo mają schody albo tak wąskie drzwi że wózek nie wjeżdża :twisted:

Byliśmy dzisiaj w IKEA oglądać łóżka dla ALeksa takie normalne, ale były takie dzikie tłumy że nawet nie mogliśmy specjalnie pooglądać bo nie było miejsca aby stanąć tak się wszyscy pchali i przepychali. :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
z imprezy wróciliśmy o 4 8) ...M jeszcze uśpiony ilością pokarmu płynnego :wink: ja jako kierowca już się wyspałam i zaczynam dalsze pakowanie...

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1539, 1540, 1541, 1542, 1543, 1544, 1545 ... 1745  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Wielkopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]