Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:38 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1444 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 73  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikos spał w sumie 3 godziny i o dziwo teraz już śpi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To dobrze dzunia, a moja julka obudziła się jak leciałao ,, Na wpólnej", ululałam ja i poszła spaś, ale nie wiem co się jej dzieje, od razu budzi się z wielkim płaczem :cry: :( . Masz wiad. na privie:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, Dziuietka, nadżerka to dobra pożywka dla komórek rakowych :idea: .
A Twojej Julce pewnie drugi ząbek idzie, bo wtedy dzieci są takie płaczliwe i przytulaśne :lol: Wiem coś o tym, bo moja ma już 4 ząbki :lol: Ostatnio tak mnie ugryzła, że chomik by się nie powstydził :wink:

Dzunia czytałam, że dzieci wypoczęte za dnia lepiej zasypiają i śpią w nocy. I wiesz, że to chyba prawda, bo wczoraj jak Julka obudziła się z drzemki o godz 13 to dopiero położyłam ją spać o 19.30 mimo, że już wcześniej chciało się jej spać. No i się kręciała, a później wstała i musiałam ją wziąć do siebie bo inaczej by chyba sama nie zasnęła. NOc też była kręcąca się. A dzisiaj spała godz w południe i 2 h po południu i teraz tylko 10 min i zasnęła sama.

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziunietka pytałaś gdzie Sebek śpi w dzień, no więc odpowiadam niestety w wózku lub w moim łóżku. Każda próba przełożenia go w dzień do łóżeczka kończy się natychmiastowym przebudzeniem a sam w nim nie zaśnie. Jak miał około pół roku to spał prawie całą noc w łózeczku do 4, 5 rano. Ale od 2 miesięcy mu się to poprzestawiało i liczne pobudki są na porządku dziennym.
Moja babcia sprezentowała Sebkowi chodzik. Od razu poleciał w nim w stronę kontaktu i tym oto sposobem muszę się wybrać dziś do Żywca po takie osłonki które się wkłada do gniazdka bo się boję że go nie upiluję w tym chodziku.
Wczoraj wieczorem 3 razy przekładałam Sebka do łóżeczka ale za każdym razem się budził, poddałam się o 22.00 i walnęłam się koło niego do łóżka. I spaliśmy do 7.00 bez ani JEDNEJ pobudki. Co wy na to? Czy jest jeszcze szansa że moje dziecko znowu zacznie chociaż w nocy spać w łóżeczku? Bo czarno to widzę :? Nic mu tak nie pasi jak moje wyrko.
Emilka Twoja Julcia poszalała z tymi zębami, pewnie ma teraz śliczny uśmiech :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ta pogoda mnie dobija :(:(.
Kasiabist to moja julka w dzien śpi w swoim łózeczku, no jak by nie spała to bym w ogóle nia miała chwili dla sibie bo bym musiała czuwać aby nie spadła.
Dzisiaj padła jak mucha :):), wykapałam ją dałam cycunia i zasnęła oczywiście w swoim łóżeczku, ale niebawem będzie pobudka, karmienie i pewnie niunia zostanie u mnie w łózku.

Emilka23 wiem muszę iść do gina i to musowo, ale jakoś brak czasu :( .
Zabki :?: :?: nie wiem, ma rozpulchnione, ale nie ma czerwonego ani nic się nie wyżyna. Zobaczymy za pare dni, codziennie patrze i macam palcem :lol:
A w co Cie ugryzła :?: :?: Bo mnie jak szarpnęła za syta to myślałam, że w kosmos odlece, no ale jej wybaczyłam :P :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A NAM SIĘ PRZEBIŁ PIERWSZY ZĄBEK :!: :!: :!: !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzunia to temu Nikoś był taki rozdrażniony :lol:

Kasiabist no poszalała Julka z tymi zębami, ale za to jak się ślini :!: % min i trzeba śliniak zmieniać bo jest cały mokry. Te ząbki na górze są jeszcze nie widoczne przy uśmiechu. Strasznie długo rosną. A wyrżnęły się 29 sierpnia :?

Dziunietka w palec mnie ugryzła Julka, bo chciałam sprawdzić czy coś urosły od ostatniego razu jak sprawdzałam. No i przekonałam się, że urosły :lol: Też jej wybaczyłam :wink:

A teraz śpi już od godz 13 :shock: No ale nie ma się co dziwić, bo wczoraj zasnęła dopiero o 23. też się domagała wzięcia do mojego łóżka. Stała i patrzyła na mnie ale ja udawałam, że śpię więc zaczęła bić w ścianę. Mam nadzieję, że sąsiadowi to nie przeszkadzało :roll: aż wkońcu się znudziła i zasnęła. Nie wiem jakbyście mogły znowu nauczyć dzieci spać w łóżeczku. Może wejdźcie do niego :D Ja dziś weszłam do łóżeczka żeby uspać małą :lol: Nie udało się ale przynajmniej wiem, że się nie złamie pod moim ciężarem :heh: Ale ja mam niekiedy głupie pomysły :loo: Ale słowo daję, że jak tego wieczoru będą problemy z zaśnięciem to spróbuję jeszcze raz.

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzunia gratuluje ząbka :):):):)

Emilka Ty to faktycznie masz pomysły :lol2: :heh: :heh: ja bym się nie odwazyła, bo podemna na pewno by sie załamało, ale jak sie tam zmieściłaś to ja nie wiem.

A z Julki dzisiaj taki złosnik :roll: , nie wiem co ja opętało :).
Ale dzisiaj sukces zasnęła w swoim łóżeczku, obudziła sie około godziny 23:30 dałam ją z powrtotem do łóżeczka - nie płakała :), o godzinie 2 również spokojnie zasneła w swoim łózeczku i nad ranem może koło 5 jak ja wzięłam to już została u mnie - nie miałam sił ją kłaść, także nie wiem jak by zareagowała :):):).

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emilka kurcze to ja też muszę tego spróbować,m...przekonamy się czy wytrzymałe mamy łóżeczko :lol:
Ty i dzunietka to huherka jesteście gorzej ze mną :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzunia przecież Ty też nie jesteś hipciem. Fajną maasz figurkę i na pewno nie ważysz więcej od nas :zł:

Dziunietka może Julka zrozumiała gdzie ma spać, albo pogmeraj jej w buźce, może jakiś ząbek wyszedł :wink: A złośnik pewnie przez pogodę.
Ja też czasem biorę Julkę do siebie jak chcę dłużej pospać. Np dzisiaj, mała zaczęła się kręcić o 8mej a ja ją wzięłam i spałyśmy do 10.30 :lol:

Mnie też dobija ta pogoda :zkr: Myślałam, że może tym razem ja do Was przyjadę, ale jest tak zimno, że nawet nie chce mi się przez okno wyhylać. A w tym tygodniu już nie mam czasu BO ZA TYDZIEŃ I 3 DNI WRACAM DO PRACY :!: :!: :!: Chyba się załamię :szz: Ale będę w tym tygodniu w BB bo do szefa jadę. I muszę jeszcze do MOPSu iść bo mi się kończy zzasiłek dla samotnej matki. Mam nadzieję, że w związku z tym nie będę musiała iść do innego urzędu po jakieś papierki czy zaświadczeniu o zarobkach, bo już do tam mają.

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A wiecie co moje dziecię dzisiaj w nocy zrobiło :?: Zdjęło sobie śpiochy :shock: Nawet nie wiem kiedy z nich wyszła.

Życzę Wam udanej niedzieli mimo tej paskudnej pogody :cmo:

PS. Jak tam zdróweczka Wasze i maluchów :?: Bo coś ostatnio nie za bardzo było :?

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tak na sekundke, Emilko musisz mieć wszystkie papieryna nowo doniesione jak tak miałam przy rodzinnym i wychowawczym,na nowo zus, urszad skarbowy itd.

sorki ze z małek ale mam wiercopietke na kolanach:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzunia co Ty chcesza od siebie?? Przecież masz super figurke :):).

Wiecie do której my dzisiaj spałysmy do 12 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Julka sie obudziła koło 7 rano - cycuś, zasnęła około 9 a ja razem z nią i tak do 12- przynajmniej sie wyspałam :):). Ale co sie Julce stało, to ja nie wiem, a teraz mi padła przed 20.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OOO jak tu pust:(

dzunia nastepne spotkanie u mnie :):) może julka u siebie w domciu bedzie spokojniesza i sie pobawi z Nikim:):)):)
Emilko a Ty kiedy bedziesz w B-B :?: [/b]

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja miałam w niedzielę wyprawę do rodzinki, a wczoraj moje dziecię poszło spać dopiero o 23 :shock: I jak tu forum w takich warunkach odwiedzić. A ja mam komputer u mamy w pokoju.

Miałam jechać jutro do BB, ale wczoraj dzwoniłam do szefa, a ten mnie odesłał do swojego zastępcy, bo on idzie na urlop, a zastępca nie wiadomo czy będzie miał jutro czas. Więc mam dziś zadzwonić między 15 a 16 i się mu przypomnieć. To napiszę wieczorem albo jutro.

Dziunietka i Dzunia - dzieci nam uciekły z avatarków :roll: Pewnie się umówiły :lol:

Dzunia spodobało mi się :lol:

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emilka no to czekamy na wieści :wink:

heh..fajne co nie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nooo, super :D Ten Ninja mnie rozbraja, prawie jak ZORRO :yea:

Jadę jutro na godz 8 . Ciekawe jak wstanę :loo: Ale to jadę aż za Sarni Stok. Do tego duuuużego oszklonego budynku.

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emilka a jedziesz z Julcią :?: :?: Bo może byśmy sie spotkały :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziunietka ja wczoraj byłam w Bielsku na 8 rano :wink: A mój poprzedni post był z 23 września :P
Sama byłam. Julka chrapała do godz 9.

No i zaczynam pracę od 2 października :boo: Ale na szczęście pierwszy dzień mam na fajniejszym posterunku :roll:

Obrazek

viewtopic.php?t=57447

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emilko jaka ze mnie ciamajda :wink: nie popatrzyłam.

A Juleczkę chyba choroba zbiera, kurcze kładałam ja wczoraj koło 20 to nic jej nie było a o 23 już miała kaszel i katarek:(, dzisiaj sie jej leje z noska ale na szczęście to nie jest ropny katar. Oby sie nie rozchorowała.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1444 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 73  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]