Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 8:43 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Witam po dłuzszej przerwie...
Niestety dalej jesteśmy członkami klubu wrzaskuna....rozdarciucha itp....

Móje dziecko zroobiło sie strasznie nie dobre...krzyk jest prawie cały czas....
Mozemy sie pochwalic ze mamy 3 ZĘBY....stąd też te krzyki...

Jak nieraz czytam o grzecznych dzieciach to zastanawiam sie gdzie ja robie bład ze moje takie rozdarte i ....krzykliwe...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny :)
jestem młodą mamą - mam 20 lat a mój skarb niedobraczek prawie 8 m-cy i cóż mogę poradzić na jej złości...
avonka eż się zastanawiam co robię źle ale już chyba mam takiego bobasa i tylko egzorcysta by tu pomógł :twisted: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

diankus pisze:
cześć dziewczyny :)
jestem młodą mamą - mam 20 lat a mój skarb niedobraczek prawie 8 m-cy i cóż mogę poradzić na jej złości...
avonka eż się zastanawiam co robię źle ale już chyba mam takiego bobasa i tylko egzorcysta by tu pomógł :twisted: :roll:

No ja raczej też mam to szczeście bycia posiadanie Małego Rozdarciucha :D No ale moze jak teraz sie wykrzyczy to pozniej bedzie lepiej 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

avonka też żyję nadzieją że będzie lepiej 8) każdej nocy kładę się spać i myślę że może jutro to nastąpi... i klapa :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez jestem mamą bardzo niegrzecznej dziewczynki.. Krzyki płacz, bicie szczypanie, szarpanie za włosy,ubrania, 0 słuchania, robienie na złosc i tak wkolku.. nie mam pojecia jak sobie z tym radzic..nieraz mysle ze jestem złą matką ze moze przeze mnie ona taka jest. A i jeszcze nie lubi sie przytulac:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anecia i dalej wylądowałyśmy na tym samym wątku he he z córeczkami Anielkami :lol: tylko że twoja może przechodzić bunt dwulatka a moja kryzys 8 m-ca :roll: no i mamy naukowe wytłumaczenie 8) co nie oznacza że to coś pomoże :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam kochane panie.
Z niechęcią dołączę do klubu rozdarciucha. Niestety. Pierwsze dwa miesiące Julka to był dla mnie koszmar 24h. Ciągły płacz nic nie pomagało. Jak już się uspokoił co trwało miesiąc tak teraz zaczyna na nowo. Wielka histeria którą odstawił wczoraj i kontynuował dzisiaj. Nie wiem co robię źle skoro inni mogą mieć spokojne słoneczka tylko nam się diabły trafiły.
Już wymyślam że to może przez wołowinę (jem od dwóch dni) albo cebulę (chociaż to było wcześniej już w diecie-karmię piersią). Ręce mi opadają bo chciałabym żeby dziecko było tylko marudne a nie wrzaskliwe.
Mam dosyć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

czesc!!Ja też jestem mama małej złośnicy i histeryczki.O matko co ona potrafi!!!! Nie uleży sama w łóżeczku czy bujaczku...zaraz wyje, wygina się i złości. wrzeszczy tak,że pękają jej naczynka na twarzy...i to bez powodu.
Np. leży sobie ... i nagle płacz.Podnosimy ją do góry i już jest dobrze, ale jak jej się znudzi to znowu krzyk. Najgorzej jest jak musi się odbić... oooo jak ona sie złości!!!A noce??? Nie pamiętam kiedy spałam dłużej niż 2-3 godziny. Czasami cała noc to płacz. Nasz pediatra nie ma już pomysłów a mała ma 2 miesiące...stosowaliśmy już wszystkie herbatki, meliskę, rumianek, czopki uspokajające i NIc nie daje efektów. Cały czas mówię sobie w duchu 'oby do 3 miesiąca' hehe...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamuski małych wrzaskunów czy tutaj jeszcze ktoś się udziela? Nasz jest wrzaskliwy i marudny przez skaze białkową no i ząbki go męczą od miesiąca ale ich jeszcze wogóle nie widać. Jak nie może zasnąć to pomaga suszarka i bujanie mąż w pracy a ja czasami sama cały dzień w domu z dzieckiem i czasami mam już dość :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malami wspolczuje... moj byl taki maly wrzaskun, teraz to juz histerie na topie.
Mojemu tez tylko suszarka pomagala, ale na kolki, bo dlugo nas meczyly. I uwielbial bujanie w foteliku, to go uspokajalo.

Obrazek

23.01.09 (*)9t3d

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]