Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:03 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3282 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Judlem tak strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć :cry:
a dla tego małego aniołeczka [*] :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Judlem tak sie ciesze,ze Cie widze,,szkoda tylko ze z takim tragicznymi nowinami.:(
wspolczuje im bardzo..
to straszme i bardzo niesprawiedliwe. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Judlem - ja również dołączam się do słów wspołczucia- jakie to wszystko niesprawiedliwe - bądźcie silne. Wierzę w to, że za niedługo obydwie ze szwagierką będziecie tulić w ramionach Wasze szczęsliwie narodzone maleństwa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: równiez obawy
Awatar użytkownika

Witam wszystkie panie!! ja z mężem po raz pierwszy w tym miesiącu zaczelismy starania i teraz czekam na @(okolo12.08)a raczej brak@ :)
Zamartwiac zaczelam sie duzo wczesniej , jescze rok temu nie planowalismy maleństwa, ale stosowaliśmy tzw stosunek przerywany, twierdzac ze jak bedzie to bedzie....i bedziemy szczesliwi, jednak rok i nic, a tyle slyszalam ze przy tej metodzie czesto "wychodzi"Teraz natomiast bardzo sie boje szcegolnie po przeczytaniu tak wielu smutnych for, z drugiej jednak strony wiem ze jeszcze ani razu nie robiłam testu wiec powinnam mieć nadzieje...a jednak sie boje , strasznie tego pragne tak jak kazda z Was, chodzenie po lekarzach i tym podobne,ten cały stres, jeśli sie nie będzie udawać. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki za Was moje drogie i za siebie!!!!Wierzmy że sie uda...razem rażniej.Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

magdarolska - witamy cię serdecznie, i życzymy szybkiego zafasolkowania

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: fasolki
Awatar użytkownika

Dzieki bardzo na tym forum jest mi jakoś razniej i mam większą nadzieje...buziaki dla wszystich przyszłych MAMUSIEK :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie Dziewczynki,
w tym miesiacu nawet nie zdazylam zatestowac...
Mam juz chyba tego dosyc, a dzisiaj to stan moj chyba siegnie dna... Wiem - podniose sie, ale teraz jest ciezko. Bardzo ciezko.
Mam nadzieje, ze choc u Was lepsze nastroje.
Pozdrawiam
a.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AN.KA.KA przykro mi że sie koejny raz nie udało.

A ja niedługo wrócę do tego wątku, ponieważ czekam na najgorsze. Od wczoraj chodzę jak struta, w pracy nie moge się skupić co chwilę płaczę. Życie jest nie sprawiedliwe :cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej.
u mnie z nastrojem nie bardzo
sierpien mial isc w odstawke,jezeli chodzi o starania.ale widze,ze i tak by do niczego nie doszlo albowiem w tym miesiacu u mnie jajeczkowania BRAK
pewnie po tym stresie,bylam tez w szpitalu z zebrem iu rodzinnego porobilam troszke badan,czekam na wyniki.
znalazlam super przychodnie w WB nareszcie ktos sie mna zajal,za 1 zamachem zrobiono mi mocz,kres,tarczyce,prolaktyne i cytologie a za tydzien badam piersi.
i wszystko za free :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie martwcie sie dziewczyny ja teścik zrobilam wczoraj 3 dni orzed @ i to wieczorem ,a nie z rana i też 1 kreseczka, niestety :cry: ,ale nie traćcie wiary , następnym razem będą DWIE GRUBE KRECHY!!!W końcu musi sie udać!! Sciskam mocno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Magdarolska - ten teścik to chyba ociupinkę za wcześnie zrobiłaś. Spróbuj jeszcze po terminie @ - może się udało. A ja w tym miesiącu chyba znów będę bez owu. Test owu jak zwykle jedną krechę pokazuje, a moja tempka wczoraj 36,7, a dziś 36,6 - nic nie rośnie. Od września będę stymulowana clo i zobaczymy. A może to i dobrze że w tym miesiącu tak wyszło bo mogłabym się wysypać w maju na komunię córki - ale by było! :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zesc moge sie przylaczyc do waszego forum :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no jasne Julia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny :wink:
ostatnio się nie odzywałam bo nie mam neta w domu :roll:

byłam u nowej ginki i przepisała mi clo i tamoxifen....macie jakieś doświadczenia z tymi lekami ? jeśli tak to proszę podzielcie się opinią :wink:

*** Na zawsze w sercu mym [*] 7tc - III.2010 ***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anusia ja mam doświadczenie z CLO za 4 razem udało mi się zajść w ciąże. Zapraszam do wątku
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... tart=11060

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki :D

*** Na zawsze w sercu mym [*] 7tc - III.2010 ***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc wszystkim!!!!!! ja znowu mam ten sam problem, czy moglby mi ktos pomoc??? @ miala przyjsc 8 sierpnia, jak dotad jej nie ma. mam cykle 35 dniowe, mialam bole brzucha, teraz problemy zoladkowe, tzn. boli mnie brzuch i jakby lekkie mdlosci mnie dopadly, jednak robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i 3 dni pozniej test i pokazala sie jedna kreseczka czyli nici z ciazy. moja temp. juz od 6 dni jest na poziomie 37, dzsiaj 37,1. byc moze moje chormonki wariuja jak sadzicie bo ja juz sie pogubilam. bede wdzieczna za kazda podpowiedz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zrob jutro rano test.

a ja badalam prolaktyne i mi wyszla 15 czyli bdb
szok sama zeszla kiedys mialam 60
widac klimat mi sluzy szkoda tylko ze zaciazyc nie moge,nie wiemskoro prolaktyna wykluczona to co teraz robic??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny, u mnie na razie nic specjalnego, okres nie przychodzi na razie 4 dzień,mam niekiedy młości, i bóle brzucha oraz jestem nieznośna, ale to typowe objawy @ piersi wogóle nie bolą co jest dziwne i na @ i na fasoleczlę, testu nie zrobię chyba ze nie dostane jeszcze 4 dni.mam nadzieje ze za miesiąc sie uda....ściskam Was mocno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dawno tu nie zaglądałam....
Miałam urlopik z moim T i myslalam ze moze tym razem sie uda ale niestety nie :( Znowu nadeszły dni @. Kolezanka wczoraj mnie pocieszała ze ona dostawała @ ( ale troche mniej nasilona) do prawie trzeciego miesiaca ciazy. Dlatego ja , wiedziona impulsem, polecialam do apteki po test, ale niestety jedna krecha :(
I zastanawiam sie czy to wogole mozliwe by rownoczesnie miec @ i fasolke w brzusiu. Pewnie moja kumpela miala jakies plamienia i pomylila je z @.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3282 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]