Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:10 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkich serdecznie

Tak sobie przeglądałam forum ze śląskiego i Was znalazłam :wink: . Ja w sumie nie z Dąbowy ale popisać z Wami chyba mogę :?:

iwona81[/b widzę, że mamy termin na sierpień, na kiedy Ty masz :?: , bo ja na 13 sierpnia i widze że to nasze drugie dzieci. Tylko, że u mnie jakby nie było to duża różnica ale tak jakoś wyszło :wink:
Najpierw nie chcieliśmy, pózniej jak już chcieliśmy to były problemy :cry: ale w końcu jest i bardzo się cieszymy :jk;:

[b]Catalina
wielkie gratulacje dla Maciusia :brv: teraz ten kto mu pierwszy wystukał ząbka powiniez coś mu kupić :gift:

Obrazek

Filip i Marcela

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej Sarna2. No to widzę, ze obie mamy to szczęście i parkę mieć będziemy :) Ja mam termin na 26 sierpnia, więc nieco później ;) Choc z drugiej strony mam przeczucie, że Milenka wczesniej wyskoczy, podobnie jak Adrianek ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sarna2 no to pierwsza chyba była niania ;) a potem ja :) A od wczoraj południa mamy już dwie igiełki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Catalina to niania nie ma innego wyjścia, mogła nie szukać :wink:
A tak z innej beczki to staraj sie o drugie dziecko szybciutko, bo potem jak się bardzo chce to nie wychodzi i niby wszystko w porządku, a jednak
ciąży nie widać. Wiem to po sobie, zresztą moja kuzynka podobny przypadek i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Podobno psychika.

iwona81 przedwczoraj byłam u mojej gin, w niedzielę moge odstawić fenoterol ( biorę go od jakiegoś czasu tzn. od czasu gdy wylądowałam w szpitalu w 7 miesiącu z zagrożeniem wcześniejszego porodu ) i powiedziała, że mogę juz rodzić :wink: .
Szkoda tylko, że moja lekarka wybiera się na urlop :cry: teraz pozostaje mi tylko czekac , chociaż powiedziała ,że jeszcze chce mnie w poniedziałk widzieć z badaniami,bo jescze dostałam ostatnie skierowanie na badania.
Godzina zero coraz bliżej i muszę Ci powiedzieć, że się boję, bo wiem jak to wszystko wygląda :wink: .

Obrazek

Filip i Marcela

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sarna2 gdybym nie miała cesarki, to pewnie byśmy się starali za jakiś czas o drugie, a tak muszę te 2 latka odczekać. Może mniej, zobaczymy co lekarz powie. Życzę Ci szybkiego i bezbolesnego plum :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sarna no teraz to juz mozesz rodzic bezpiecznie :) Powiem ci w sekrecie, ze i ja mam stracha przed porodem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny bo to jest tak, ze jak sie rodzi pierwszy raz to sie boimy, bo nie wiemy co nas czeka... a jak drugi raz, to boimy sie, bo wiemy co nas czeka 8)

Ja boje sie na sama mysl o drugim porodzie (mam zamiar za rok, moze dwa znowu sprobowac zajsc w ciaze) Chociaz wcale nie bylo az tak zle :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

A my dzisiaj dla poprawienia humorku i nastrojów pojechaliśmy do Sosnowca kupić dla Małego wózeczek, bryka super , przy rozkładaniu mieliśmy radochy tyle co niemiara, jakbyśmy conajmniej jakiegoś merca kupili :brv:

Wózek ten to Tako Jumper gondola, spacerówka i na stelaż można jeszcze zapiąć fotelik :lol: wkleiłabym zdjęcia ale niestety nie potrafię, aż mi głupio ale jeszcze tego nigdy nie robiłam :ysz:

Obrazek

Filip i Marcela

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc:)

Jestem z katowic ale pisze do was bo chybba sie do dąbrowy na jakis czas przeprowadze. Mój maz jets z dabrowy i chyba bedziemy zmuszeni przeniesc sie do jego rodziców na jakis czas. Pisze do was bo fajnie kogos poznac a z tamtych okolic nie znam nikogo i to mnie przeraza ze gdybysmy juz tam mieszkali nie miałabym do kogo geby odezwac :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sabciaaa:) ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
wśród Dąbrowianek :) Widzę,że już niedługo rozwiązanie :wink: Twój synuś jest z 11.08,pewnie niezły z niego urwis :wink: Mój mąż jest z tego samego dnia :D więc co nie co wiem na ten temat :) A teraz spodziewasz się dziewczynki czy chłopca :?: Pozdrowionka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej sabciaaa :) Nasze maluszki sa prawie rówiesnikami :) zarówno te starsze jak i te, które rosną nam pod serduchami :) Gdzie masz zamiar rodzić?
sarna to fakt, ze kazdy zakup dla dzieci cieszy człowieka bardzo :) I nawet z pustym wózkiem po mieszkaniu sie jeździ czasem ;) Fotke to najpierw wklejasz np. do fotosika, kopiujesz kod, a potem wklejasz na forum. Jak piszesz posta to przed fotką z paska narzędzi wybierasz img, wklejasz kod zdjecia i ponownie wstawiasz img

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć sabciaaa

MNie chyba te upały dzisiaj wykończą :ddd: a prawdopodobnie mają takie byc przez cały najbliższy tydzień :shock:
Jeżli tak ma być dalej to ja juz chcę do szpitala i to bardzooooooo :!: :!: :!:
Nogi znowu opuchnięte, poruszam się jak słonica i w ogóle wszystko do duuuu :evil:

Obrazek

Filip i Marcela

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć, właśnie wróciłam z wakacji. Byliśmy w górach. Było fatalnie. Tylko deszcze i deszcz no i sporo wody na dworze ale pod koniec wyjazdu ociepliło sie ze wracać sie nie chciało... Właśnie dzisiaj moja córeczka skończyła 5 miesiąc i wydaje mi sie ze niedługo ząbki jej wyjdą, bo coś białego i ostrego hahaha

Witaj Sabciaaaa, a w jakiej dzielnicy twój mieszka??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kretka20 Mieszkał na manchatanie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sabciaaa:) pisze:
kretka20 Mieszkał na manchatanie:)

to nie daleko.... ja mieszkam koło spółdzielni na 3 powstania slaskiego...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anulka czytałam, że urodziłas :) Gratuluję :) Jak trafisz tutaj to napisz, gdzie rodziłaś i jak było? No i jak tam maluszek? :) super, ze poród masz juz za sobą :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie mamuśki! taki gorąc że nie wiadomo gdzie lepiej w domu czy na dworze.
Przesyłam Wam małą zabawę. tak właśnie aktualnie wyglądają nasze dzieci. Głosujcie proszę
http://www.mamaczytata.pl/pokaz/1833/nadusia
http://www.mamaczytata.pl/pokaz/1837/hubercik

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia wy z mężem to jestescie podobni do siebie, ale według mnie córcia to tata, a synus to ty bardziej ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widze, ze na nasze forum tez doszla ta zabawa :lol:

To nasze porownanie:
http://mamaczytata.pl/pokaz/1456/michalek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to ja tez proszę o głosik :

http://mamaczytata.pl/pokaz/2254/ssaczek_

Buziaki :*

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]