Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 7:55 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

bardzo mi przykro dziewczyny...
pomodle sie za Was i za Wasze aniolki i zeby nastepne Dzidzie urodzily sie silne i zdrowe.

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zuzab! Kochana!

Witam swiezo upieczona mezatke :)
Jak sie czujesz? Wszystko dobrze? Jejku ale Twoj dzidzius juz duzy jejku az mi sie lezka zakrecila w oku ze wzruszenia :) Trzymaj sie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patitko :D
jak milo byc tak witana :lol:
ja tez sie przy kazdym usg strasznie wzruszam i az sie trzese :D

ostatnio widzialam jak ono sie poruszylo, zrobilo takiego fikolka i zamachalo raczka,wtedy to juz naprawde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

co do mnie to mam straszne mdlosci, choc nie wymiotuje.
i to o kazdej porze sie zdarza.
potrafi mnie zaczac "szarpac" na srodku ulicy pelnej ludzi :oops:
i ogolnie ble... jestem glodna- mdli mnie, zjem- to samo...

ale jakie to wszystko ma znaczenie? :D

a Ty jak sie czujesz kochana? staracie sie znow?
pozdrawiam serdecznie!

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zuzab bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze, i ze masz te mdlosci :) trzymam za was kciuki

tak, staramy sie , ale niestety nic jak narazie nie wychodzi ;), 27 czerwca mam wizyte, wiec pewnie lekarz zleci jakies dodatkowe badanka, lub przepisze jakies 'wspomagacze'

pozdrawiam i caluje mocno!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie.. ja tu wpadam tylko raz na jakis czas.. ostatnio zwatpilam calkiem i jest mi strasznie zle.. :(
zuzab super ze u Ciebie wszystko w porzadku:) wierze Ci ze sie wzruszasz:) to musi byc super uczucie.. a co do mdlosci.. to ja zawsze mowie ze juz moge cale 9 miesiecy na okraglo wymiotowac byle bym tylko byla w ciazy... wiec zazdorszcze Ci nawet tych mdlosci :)

Patitko ja pracuje do konca tego tygodnia potem mam urlop i wakacje i bede zaniedlugo w Nowym Saczu.. moze bysmy sie na privie wymienily numerami telefonow i sie ugadaly na lody co Ty na to;) ja Ci juz moge podac moj ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patitko i Gugelku ja wiem ze juz niedlugo bedziecie miec pod sercem Wasze dzieciaczki-moze juz macie...

moze kazdy dostaje tyle ile udzwignie, ja wiem ze jedne bardziej, drugie mniej ale wszystkie cierpimy po stracie i kiedy sie nie udaje..

ja mysle ze mi sie udalo troszke wczesniej bo juz wariowalam... nie potrafilam o niczym innym myslec, nawet o slubie ktory byl tuz, tuz...

czekam na dobre wiesci od Was. trzymacjcie sie cieplo i wierzcie ze to juz niedlugo bo tak jest :)

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc! Kochane!

Ja dzisiaj znow zobaczylam dwie kreseczki :) jestem taka szczesliwa, i pellna lęku :roll:

Dzisiaj mam tez wizyte u gina ( tak sie zlozylo )

Pozdrowienia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

noooo..... :)
czarownica ze mnie :)
ale wiem to od dawna :)
czekam jeszcze na wiesci od Gugelka :) trzymajcie sie dziewczyny mocno i rosnijcie zdrowo! :)
ps. tak wlasnie cos mi switalo jak zerknelam na Twoj wykres temperatury... :)

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:)

Na usg gin jeszcze nic nie widzial, bo za wczesnie to dopiero 5 tydzien wg OM. Ale za to endometrium uroslo z 2mm (mierzone 2 miesiace temu) do 13 mm! :) dobry znak.

Kolejna wizyte mam na 11 lipca - dokladnie taki mialam termin porodu, mysle ze to dobry znak.

Buziaki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie wakacyjnie;) dzis moj pierwszy dzien urlopu :)
Pati nie masz pojecia jak sie ciesze:) Jak Ci lekarz kazal lezec to lez! :) odpoczywac musisz na pewno duzo :) Ja bede od czwartku u tesciow wiec myslalam zeby sie w piatek spotkac na lodach :) Ale to bedzie zalezalo od Ciebie..bo skoro musisz lezec duzo to spotkamy sie kiedy indziej:) ale jakby Ci sie tak nudzilo i chcialabys sie spotkac to daj znac dobrze:)

Zuza a jak Ty sie czujesz? jak swiezo upieczone malzenstwo?:) i jak znosisz ciaze?:)
Sciskam Was mocno :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzien doberek :)

Gugelku
przepraszam, ze przezemnie nie wyszlo spotkanie, ale naprawde musze duzo lezec, a z domu wyhodze tylko na badania, jutro ide do gina, wiec mam nadzieje ze zobacze juz fasolke na usg.
Jak urlop? udal sie? jak samopoczucie?
Zuzab jak sie czujesz?

A u mnie beta wzrosla z 222.6 do 1739.7 w ciazgu 5 dni :) juz powinno cos byc na usg :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patitkuś przeciez sie nei gniewam:) przeciez Ci napisalam nawet tu wczesniej ze to od Ciebie bedzie zalezec czy sie spotkamy czy nie bo wiem ze musisz duzo lezec i to jest najwazniejsze:) a na lody pojdziemy jeszcze kiedys .. a teraz bylam na lodach z mezem ale w sobote :) a wyjazd sie udal.. choc troche pogoda nieteges;) a urlop trwa nadal:)
i pieknie beta rosnie:) daj znac jutro jak po wizycie :)
wlasnie a gdzie zuzaaa?????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No Wy niedobre ;) co tam u Was?
Pati mialas dac znac po piatku co tam u dzidzi ..
a Zuza widze bedzie miec coreczke:) super:)
Pozdrawiam z Trójmiasta :) odpoczywam nad morzem sobie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelku kochany!!! :)
Wlasnie dzisiaj pisalam z Patitka na privie i myslalam o Tobie.
Ciesze sie strasznie ze sie wakacjujesz i czekam z nieciepliwosci na jeszcze lepsze wiesci od Ciebie :)
U mnie bylo strasznie ciezko wiec nie pisalam ale na razie chyba sie unormowalo :)

Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane zaglądam do was bo wiem co to znaczy stracić maleństwo ja na szczęście urodziłam córeczkę też miałam na lica ale Juleczka urodziła się w 35tc jest wcześniakiem ja straciłam przed nią 3 maleństwa i zawsze już moje serce będzie z tego powodu krwawiło zaglądam tu bo nie zapominam o dziewczynach które też są mamami lipcowymi ale aniołków przykro mi chciałam napisać bo jestem przerażona co napisała *BaSia* że cytuję " niektórzy się dziwią dlaczego tak cierpimy po stracie dziecka skoro możemy mieć następne. U mnie większość tak reagowała." jak tak można powiedzieć kobiecie która straciła dziecko ja Basiu na twoim miejscu takim ludziom bym się spytała czyli jak twoje dziecko by umarło to też byś nie płakał bo przecież możesz mieć następne ludzie są podli nie rozumieją kobiet które przeżywają tragedię ja też spotkałam się z podobnymi tekstami i w głowie mi się nie mieści niektórzy ludzie jak nie poczują to nie zrozumieją wiem że to już troszkę nie na temat ale musiałam to napisać .Aha gratuluję wszystkim mamą które znowu są w ciąży a tym starającym owocnych starań pozdrawiam niunia !! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki niunia za takie slowa:) podnosz czlowieka na duch i daja wiare ze sa jeszcze normalni ludzie.. fakt ze tez niestety przezylas to co my...ale tez potrafisz to rozsadnie powiedziec ze tami nie wiedza co mowia i ze nie wiedza ze nas rania...niestety i u mnie zdazaja sie takie teksty:( trudno...jestem teraz walecznie do takiego czegos nastawiona i jak ktos mnie wkurzy tym maxymalnie to odpowiadam "nie zycze najgorszemu wrogowi tego co nam sie przydarzylo i w sumie dobrze ze nie wiesz co ja czuje"
a tak wogole to Wy wszystkie jestescie dla mnie nadzieja ze i mnie tez sie uda..MUSI!!
Buzka dla WAS i ciesze sie ze u Was lepiej:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny?! Co u Was?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Noooo laski juz myslalam ze zapomnialyscie o mnie biednej ;)
Pati jak sie czujesz? mam nadzieje ze wszystko w porzadku :)
za miesiac slub :) ale super :) suknia juz wybrana? pokazuj zdjecie ;) i opowiadaj co i jak :)
u mnie wakacje dobiegaja konca .. niestety:(
teraz trwa akcja przygotowan do moich urodzin ;) w koncu powazna rocznica :D cwiercwiecze to nie byle co :)
Piszcie mi tu czesciej babolce!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haha to impreza sie szykuje! SUPER
A ja sobie pospalam 3 godziny 8)
U mnie ok, w piatek kolejna wizyta, standardowo stres :roll:
A co do sukni to nie mam, to bedzie cywilny tylko w obecnosci swiadkow, wiec kupilam wygodne eleganckie spodnie i dluzsza bluzeczke. Mierzylam sukienki ale wygladalam jak potwor! hehehe w koncu ma mi byc wygodnie!

Na poprzedniej wizycie (4tygodnie temu) fasola miala 9mm i bilo jej serduszko :) Teraz to juz chyba bedzie bardzo duza, mam nadzieje. Bo sie boje. Ale ciuszki i tak juz troche pokupowalam, jak mam sie powstrzymac?!
Ogolnie mam niezly humor, mimo wymiotow i mega mdlosci. Czuje, ze teraz bedzie dobrze.
Buziole

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale ze mnie sierotek.. zapomnialam ze to cywilny :)
Najwazniejsze zeby Tobie bylo wygodnie :) i Dzidziolkowi :) i ze to bedzie Wasz Cudowny Dzien :)
Ciesze sie ze Malenstwo rosnie i bije serduszko :) teraz juz na pewno bedzie wieksze :) i bedzie wszystko dobrze :)
buziaki

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]