Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:24 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mam taką nadzieję :D ale cicic :wink: żeby nie zapeszyć :)...
Z pierworodnym była przysłowiowa wpadka haha bez starań była fasolka -co prawda walczyliśmy o jej przetrwanie od 3 miesiąca na oddziale Patologii Ciąży ale się udało Młody jest zdolnym i kochanym dzieciakiem, który dopomina się o rodzeństwo :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dagi trzymam kciuki!!!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuje bardzo i pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej laski :)

Co do wieku ja w sierpniu koncze 26 i staramy sie o pierwsze nasze malenstwo :)

Mam nadzieje ze fluidki Asiuli pomoga :) Udalo nam sie spotkac na zywo i bardzo ale to bardzo sie z tego ciesze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie ja w takim razie prawie moge wam matkowac :wink: ,w marcu skonczylam 33 lata :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej;)ja wpadam rano i wieczorkiem bo nie mam niestety netu w pracy(zeby pracownicy zajeli sie praca hihih;)ja rowniez nie moge doczekac sie staranek mam tylko pytanie,co sadzicie o zagranicznych podrozach w ciązy?ja bardzo bym chciala wyjechac we wrzesniu do jakiegos cieplego kraju tylko boje sie ze bedac w ciazy moge o tym zapomniec a szczegolnie w 1 trymestrze.nie chce odkladac staranek z drugiej strony.czy myslicie ze odlozyc wyjazd na przyszlosc.alutka k.cos czytalam ze wyjezdzalas za granice ale tam rozumiem staranka byly,czy bralas pod uwage ze mozesz leciec zafasolkowana?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lady mysz bralam pod uwage ze moge leciec zafasolkowana,ale wyszlo tak ze poperzesuwala mi sie owu jak i caly cykl i akurat na wyjazd owu mialam tam na miejscu,wiec opcja bardzo optymistyczna byla ze moge wrocic zafasolkowana ale niestety dzialac trzeba dalej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

alutka k.dzieki to mnie troche uspokoiło.jak w ogole wyjazd sie udał?duzo wczesniej zamawialiscie?nie martw na pewno wkrotce uda Ci sie zafasolkowac;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny na pewno się doczekamy....Ja co prawda jestem na majowych staraczkach, ale z majowych staranek nici....czuję, ze fasolki nie ma, więc jestem też tutaj :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ptysiok a kiedy testujesz?starasz sie po raz pierwszy?ja czekam spokojnie na @,dopadnie mnie na urlopie jak znam zycie:/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lady mysz....ja to chyba nie będę tewstować.....powinnam za 8-10 dni....ale chyba sobie daruję.....to nie ma sensu :( Staram się 1 cykl.....poprzednim razem udało się za 1 razem :D a córka udała się za 3 podejściem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez mam nici z maja :(

bo owulka postanowila ze jej nie bedzie w tym cyklu i nici :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam was kochane :) ,uda sie i nam i bedziemy sie cieszyc tym bardziej im dluzej bedziemy czekac :) .

Lady Mysz jechalismy w kwietniu,kupowalismy impreze na okolo 10 dni wczesniej,ryzyko bylo bo az na 5 osob ,ale sie udalo i bylo super,choc poczatek do najmilszych nie nalezal,moze slyszalyscie ze 18 kwietnia samolot lecacy do egiptu zawrocil i ladawal awaryjnie na lotnisku w katowicach,to niestety nasz i czekalismy na lotnisku od 20.20 (planowy wylot) do 6 rano 19 kwietnia na nowy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o rety to nie za fajniez ty mawaryjnym lądowaniem.ja to bym spanikowała troszke;)rozumiem ze to bylo last minute jakies.ja patrze teraz oferty,zbeiram sie na zagraniczna podroz juz z 3 lata i za kazdym razem jedziemy nad Bałtyk a wiadomo jak u nas z pogod,natomiast kasy idzie tyle zepewnie za granice podobiewychodzi;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry dziewczynki,widzę,że pustki się zrobiły,ja też z maja nici i pewnie tak samo będzie w czerwcu,tracę powoli nadzieję czy zafasolkuję,z pierwsza ciaża była dla mnie niespodzianka a teraz jak chce zaplanować to nic nie wychodzi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alutka niezłe przeboje!!! A jak po wyjeździe, bo ja wkrótce też tam się wybieram???

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga no to jest nas dwie....chociaz ja z pierwszą ciążą nie miałam niespodzinki, tylko 3 miesiące oczekiwania....ale w tym miesiącu nici ....od następnego cyklu zaczynam porządnie ruszac z mierzeniem tempki i badaniami szyjki....teraz jest niestety nisko i twarda...nie na grosia :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze a ja odkąd jestem na forum to się nakręciłam i jak znowu przylazła@to jak zwykle był dół,miałam mierzyć ale postanowiłam,że nie,bo wtedy będę cały czas w stresie,że niby wycelowałam dobrze a tu znowu nic,zobaczymy jak długo wytrzymam z tym swoim postanowieniem,że może bez tego wyceluje w odpowiedni moment,ale to takie trudne niestety

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I ja do Was się dopisuje. Z majowych staranek nici.
Witajcie

2(*) ANIOŁKI

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]