Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:39 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 325  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

u mnie synuś :) no chyba że coś się zmieni przy porodzie ;) hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie
moje dziecko zasnelo wczoraj o 20 i spalo dzis do 9 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
M A S A K R A jak dla mnie 8) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny co tutaj taka cisza czyżby wszyscy jeszcze spali :wink: :wink: :wink: .
Piotruś dopiero zasnął, spał w nocy od 21 do 4.30 a potem do 7 zawsze przed 7 się budzi niewiem czemu,jak ma w nocy pobudkę o 3 czy o 6 to następna jakoś około 7.

Wczoraj mieliśmy znowu wizytę pielęgniarki środowiskowej taka starsza kobitka ale jakoś do dzieci podejścia to niema taka oficjalna niby coś gadała do piotrusia ale tak jakoś zimno a wiadomo mały do każdego się uśmiecha kto do niego coś mówi taki mały śmieszek z niego.Niewiem czy doberze ją zrozumiałam ale następna wizyta jakoś za 4 miesiące, czy to prawda do Was też przyjdą? :shock: :shock: :shock:
To zdjęcie w wózku :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

po kapieli w dużych bodach :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiu u mnie polozna byla dwa razy a pozniej pielegniarka środowiskowa z wizyta patronazowa :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paula no chodziło mi właśnie o to :P :P :P :P a wspominala cośo następnej wizycie :?: :?: :?:
ona więcej wypisywała papierów niż patrzyła się na Piotrusia, ukradkiem zerkałam na nią a ona oglądała pokój może jej coś się nieiwdziało może bałagan był hehehe, albo coś się podobało :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia- ja wogole nie rozumiem o co one przychodza jak i tak sie chodzi praktycznie co miesiac do lekarza na szczepienie :wink: U mnie byla ostatni raz w trzecim miesiacu, popatrzec sobie na malego i tak jak piszesz - zobaczyc jak mam dom urzadzony :lol: :lol:
Piotrus przesliczny i rosnie jak na drozdzach :wink: Opanowalas karmienie (.V.)??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina tak a nawet ściąganie opanowane :? :? :? bo cwaniak niezawsze chce ssać to wtedy szybko ściągam czasami mam wcześniej ściagnięte ale nie zawsze mam tyle mleka w piersiach więc na bierząco i wtedy jest duży krzyk :twisted: :twisted: :twisted: bo niema mleka na czas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wizyta patronazowa jest ostatnia jaka ma miejsce u dziecka :wink: na szczescie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny!!
dawno nic nie pisałam ale wszystko jak narazie jest dobrze :D
Córeczka teraz śpi to wykorzystuje czas na sprzatanie pranie prasowanie i jeszcze musze wygospodarowac czas dla siebie :D
poza tym to widze ze naprawde dziewczynki to na naszym watku mniejszosc ale beda mialy w kim wybierac :) :)
a i mam pytanko kiedy wasze Maluchy zaczynały zmieniac nocne godziny karmien tzn Lena po kapieli i karmieniu spi jakies 5 godzin apotem to juz sie budzi co 3 nie jest zle a pytam z czystej ciekawosci
pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justal - Lenka bardzo ladnie spi :) dziecko okolo 3 m-ca przesypia dopiero wieksza czesc nocy, przy karmieniu cyckiem moze byc czesciej.
Moj maly tak od 10 tyg przesypia 10-12h na sztucznym mleczku, oczywiscie zdarza sie jakas "nadprogramowa" pobudka nocna, ale rzadko :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam słonecznie :sw:
paulina, pisze:
Ach dziewczyny z brzuszkami - juz sie nie moge doczekac na kolejne malenstwa :lol: :lol: Przepraszam, ale nie pamietam - beda wsrod nich jakies dziewczynki :?: :?: :wink: Bo jak na razie to przewaga jajek na forum :lol:

Ja też czekam na małego facecika i mam nadzieję, że nic się nie zmieni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Normalnie jajonosy kroluja na tym forum :lol: :lol:
Pogoda sie fajna zrobila, wrocilismy ze spacerku, zaraz idziemy dalej :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć ;) jestem nowa ;) przede wszystkim gratuluję Wam wspaniałych maleństw ;) Chciałabym zapytać czy znacie może jakiegoś dobrego ginekologa-kobietę w Wejherowie? Obecnie chodzę do dr Borowskiej, ale słyszałam na jej temat niezbyt ciekawe opinie. Proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

serduszko90 witam. Niestety nie potrafię Ci pomóc, bo ja chodzę do mężczyzny. A na temat Twojej p. dr nic nie słyszałam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

patlesand Jestem młoda, jakoś nie potrafię się przełamać, chociaż dużo moich znajomych chwali dr Kaczora..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej serduszko90 polecam jako ginekologów meżczyzn kiedys myslalam tak jak ty ale skoro jestes w ciazy to musisz sie przygotowac ze będa cie badac i mężczyzni i kobiety i to czasami kilka osob naraz (nie daj Boże jak np znajdziesz sie na patologii) w okresie ciązy wstyd itp trzeba odłożyc na bok warto mieć lekarza ze szpitala w którym sie rodzi wiec pomyśl o kims takim a dr Kaczor mhhhhhhhh.......nie słyszałam o nim właściwie ani jednej opinii
wśród nas forumowiczek jest najwięcej pacjentek dr W.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

serduszko nie polecam dr. Kaczora wejdź na jego wątek to przeczytasz co napisałam o nim :x :x :x hmmm my chyba też jesteśmy jeszcze młode :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

_KatarzynkaA Hehe.. Nie wątpię ;) ale ja jestem 18stką xD i nie mogę liczyć na pomoc 'mamy' w znalezieniu jakiegoś porządnego lekarza więc zwracam się z prośbą do Was ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

serduszko90 Kaczora i Borowską odradzam.. Ja tez zawsze chodziłam do kobiet-lekarzy ale w ciąży trafiłam na dwóch facetów i powiem szczerze - mężczyźni mają o wiele lepsze podejście! CO do kobiety lekarki - Paulina od nas z forum chodzi do fajnej babeczki (nawet moja mama ją chwali), więc pewnie jak się tylko pojawi to da Ci namiary :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej, hej - pojawiam sie :lol: :lol:
Serduszko - witamy najmlodsza mamusie na forum :wink: Ja jak zaszlam w pierwsza ciaze mialam 17 lat :lol: Polecam dr. Ostrowska-Ciskowska, ale przyjmuje tylko prywatnie w rumi, jak jestes zainteresowana przesle Ci namiary na pw :wink: Ale dr W. tez jest super :!: przekonalam sie o tym w szpitalu(ale chyba jest drozszy :wink: )
Ciezarowki na finiszu - jak tam :?: :?: My sie chwalimy naszymi bobaskami a Wy sie pochwalcie brzuszkami :wink: Chetnie sobie powspominam piekne czasy, kiedy sie wysypialam porzadnie :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 325  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]