Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:11 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dr. Ireneusz Grochowicz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej, mam do was pytanko, czy była któras z was może już na usg 3d w Żorach??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny.Ja dzis wzielam laptopa do pracy i nadrabiam wszystkie zaleglosci,bo jak przychodze do klade sie spac bo to wstawanie o 4 mnie meczy.

Hanah sliczny brzusio moj niestety jeszcze mniejszy mimo ze jestem wyzej w ciazy :( a tez juz chce taki duzy.Ale mama mnie uspokoila bo ona miala ogromniasty a w ciazy przytyla tylko 6kg

K46 uwazaj na siebie i jak najwiecej odpoczywaj,ale pewno takie skurcze bedziesz miala coraz wczesniej nio do porodu juz bliziutko.

Maary masz racje kazda powinna wybrac,ale wiesz moj przyszly malzonek jest jierowca i widzimi sie tylko w weekendy nio i tak bym sama siedziala w domu a z malym wszystko oki w pracy za bardzo sie nie mecze a przynajmniej wychodze od czasu do czasu na podworko a gdy siedzialam na l-4 to caly czas w domu nosa nie wystawilam za drzwi nio i sie nie nudze bo mam z kim pogadac wiec wychodzi na plus procz wstawania wczesnie.

Tez sie chce wybrac na to usg,ale czy pojde to sie dowiem w przyszlym tygodniu,bo jak tatos nie dojedzie na polowkowe ktore mam w przyszly czwartek to pojdziemy prywatnie bo on bardzo chce zobaczyc malucha.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

He....he ..... ja dzisiaj trzeci dzień z rzędu późno wstałam :) To pewnie przez maluszka :wink: W nocy daje mi takie wykopki, że się budzę .... aż sama jestem zaskoczona.... myślałam, że w późniejszej ciąży, to nie da mi spokoju w nocy 8) a ON szaleje, już teraz :lol:

Pozdrawiam Was dziewczyny ! ! !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Majówka82 pisze:
He....he ..... ja dzisiaj trzeci dzień z rzędu późno wstałam :) To pewnie przez maluszka :wink: W nocy daje mi takie wykopki, że się budzę .... aż sama jestem zaskoczona.... myślałam, że w późniejszej ciąży, to nie da mi spokoju w nocy 8) a ON szaleje, już teraz :lol:

Pozdrawiam Was dziewczyny ! ! !

a W KTORYM TYG JESTES??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hanah Właśnie zaczął mi się 22 tydzień ciąży :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:roll: Jest tu ktoś ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Ja jestem ale szukam na naszym forum dziewczyn chorych na luszczyce, tak jak ja...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To trafiłaś na mnie.... ja też mam ten problem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Majówka82 pisze:
To trafiłaś na mnie.... ja też mam ten problem

Pisz do mnie na priva... juz jestesmy trzy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochaniutkie udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!
teraz musze potwierdzić ugin tylko poradzcie kiedy najlepiej... ja przewiduję, że to dopiero jakiś 3 tydzień :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Betinka moje gratulacje nawet nie masz pojecia jak sie ucieszylam gdy przeczytalam twojego posta.Ja tez robilam test w 3 tygodniu w czwartek a w nastepnym tygodniu we wtorek mialam wizyte u lekarza i mi potwierdzil.Wiwc zadzwon do ginekologa i omow sie na przyszly tydzien.Uwazaj na siebie i malenstwo i jeszcze raz szczerze i z calego serca gratuluje bobasa. :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Betinka - GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE :lol:

Ciążę liczy się od ostatniej miesiączki. Ja na jej potwierdzenie, udałam się do lekarza w 5 tc. Ale podobno najlepiej iść dopeiro tak w 8tc, kiedy już dobrze widać bijące serduszko :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję za gratulacje :D strasznie jestem szczęśliwa :D kurde licząc od ostatniej miesiączki to będzie prawie 5 tydzień :shock: ja liczyłam od owulki 8) więc może lecieć do tego gina już jutro :?: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak chcesz usłyszeć serduszko to zaczekaj jeszcze. Na koniec 6 tygodnia powinno juz być słyszalne serduszko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chociaż ja tez od razu leciałam do ginekologa :) aby potwierdzić ciążę :) a potem za dwa tygodnie szłam znowu, aby ginekolog mógł stwierdzić, że płód jest żywy no i szłam drugi raz. To coś wspaniałego zobaczysz - jak usłyszysz serduszko maleństwa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jejku nie mogę się doczekać :wink: no i nie wiem teraz , czy iść do tego ginka ale chyba przejdę się żeby wiedzieć na 100% choć nie przyjmuję żadnej innej opcji......... 8) pozdrawiam was ciepło

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Idz idz a na nastepnej wizycie bedziesz slyszec serduszko dziecka.
A tak ie bedziesz sie martwic czy jestes czy nie bedziesz wiedziala na 100% i bedziesz jeszcze szczesliwsza ,choc jak mowisz nie ma innej opcji.Pozdrowionka mamusiu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bet_tinka moje gratulacje! Strasznie się ucieszyłam, jak przeczytałam o Twoich dwóch kreseczkach!

Jeśli chodzi o pierwszą wizytę to mnie lekarz kazał przyjść jak mi się miesiaczka tydzień spóźni i tak poszłam :D Nic nie było widać jeszcze prócz pęcherzyka ciążowego, ale u mnie najważniejsze było żeby szybko podać leki na podtrzymanie :D

No i dziś już myślę pozytywnie. Byliśmy dziś z mężem u lekarza. Dzidzia się ślicznie rozwija, ma już 52mm :D Serdunio pięknie biło. Maleństwo się wierciło i machało nam łapeczkami z pięcioma paluszkami. No widok prześliczny i wzruszający :D Jestem szczęśliwa dziś baaardzo :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i ich maleństwa :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]