Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 325  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie :D
Justal nam też było :( gdy R. wrócił do pracy... 1-wszego dnia to nie wiedziałam za co się zabrać więc tylko zajmowałam się Alankiem, a kiedy ucianał sobie drzemki to siedziałam na forum- a z każdym dniem wszystko się jakoś tak poukładało, że aż sama jestem w szoku. a poza tym z dzidziołkiem tak leci czas, że ani się nie obejrzysz a codziennie już będzie ta pora gdy A. będzie wracał z pracy.
a my wybieramy się do moich rodziców i jestem ciekawa jak to będzie w nocy z Alankiem bo 1-wszy raz będzie spał poza domem :shock:
słonecznego dnia życzymy :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mroowka pisze:
aaaa już rozumiem - "TO" się teraz nazywa seans filmowy tak :?: :wink:

:heh: :heh: :heh:

Mroowka
miłego pobytu u rodziców.. wracaj do nas szybciutko :wink:

Justal a może u Lenki zaczal sie okres ulewania? Alex zaczal ulewac jek skonczyl tydzien, czasem zdarzalo mu sie zwrocic caly pokarm, teraz juz od jakiegos miesiaca jest w porzadku. Polozna mowila, ze do trzeciego miesiaca to jest niby normalne zjawisko :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga spoko, nie pozbędziecie się mnie tak szybko - rodzice też mają net :wink: wracamy we wt bo idziemy na szczepienie :evil:
teraz widzę, że wyprawa z Alanem to jest normalnie wyprawa na koniec świata - chyba ciężarówkę będziemy musieli zamówić bo się nie zabierzemy z tym wszystkim :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak zostawiałam Alexa u rodziców na 3h to też nie wiedziałam jak się zabrać.. a Ty na dwa dni to chyba naprawdę się ciężarówką zabrałaś :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny, koniec laby :wink:
U nas weekend jakos oki, tylko wczoraj sie dowiedzialam, ze w wypadku na pogorzu(trabili o tym w kazdym dziennku :? ) zginal razem z kolegami moj brat cioteczny :cry: Nie zebym byla z nim mocno zzyta(jednak spora roznica wieku) ale utrzymuje bardzo dobry kontakt z moja ciotka bo mieszka w w-ie. No tragedia po prostu :cry: :cry: 5 lat temu, tez w maju tragicznie zginal moj brat, teraz to....za kilka dni moj kuzyn by skonczyl 19 lat :cry: No i siedzilam wczoraj u cioci, dzis mam jej pomoc z formalnosciami, masakra...Kobieta sie pozbierac nie moze, dobrze, ze ma drugiegi syna i wnusie w domu :roll:
Ale Wam dzien zaczelam....Normalnie boje sie jezdzic samochodem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie!
wrocilam, weekend udany, wyjazd super.
Paula, no to mi teraz zrobilas z glowa, wlasnie dzis moj Piotrek wyjechal w delegacje do czech :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A gdzie bylas Paula?? No pochwal sie troche i zdjecia jakies wklej :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heja
Witam się po długim weekendzie. Teraz zasypiam powoli w pracy bo jakoś ciężko było wstać dzisiaj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny my jesteśmy już po chrzcinach były w sobotę, jakoś to przeżyliśmy :wink: :wink: :wink:
Piotruś dał się we znaki od piątku niechciał spać chyba w piątek spał tylko 2 godz. przez cały dzień a sobotę do połodnia też niechciał spać zasnął o 12 do 14 potem karmienie, ubieranie się dobrze,że moja siostra przyjechała do nas ubrała małego,a ja mogłam się trochę sama przygotować :wink: bo tak to byśmy nie zdążyli za nic w świecie :? :? :?
W niedzielę dalej goście przyszli pomóc zjeść jedzonko bo tak to byśmy do wigilii mogli to jeść :lol: :lol: :lol:
JEstesm ciekawa czy będą jakieś konsekwencje mojego jedzenia ciasta czy Piotrusiowi coś wyskoczy na twarzyczce :? :?

A podczas chrztu :lol:
Obrazek

chcia.łam wstawić więćej zdjęć ale coś się zawiesza i nie mogę może innym razem

Miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu - Piotrus jest naprawde bardzo duzy :) Jak na niecale dwa miesiace :shock: Super chlopak :!: No i witamy go w gronie ziemskich Aniołeczków :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiulka, Piotruś z dnia na dzień coraz śliczniejszy :D

Dziewczyny nie noście maluchów w pionie. Ja nosilam tak Alexa i teraz muszę zacząć z nim ćwiczyć, bo w pozycji na brzuszku zaczynają rozjeżdżać mu się rączki i nie pcha w podłogę :cry:

Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 9:19 am przez Aga2412, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Znowu coś się dzieje, robiliśmy badanie moczu i znowu coś tak znaleźli :cry: :cry: a jutro miało być szczepienie znowu nam przełożą :cry: :cry: tak jak tydzień temu mam dzwonić po14 czy dziś przyjść do niej czy jutro z tymi wynikami na dodatek zrobił taką luźną kupkę że wszystko wyleciało poza pampers i jeszcze kończą nam się pampersy szwgier ma nam przywieść gdzieś o 13 a zostały nam jeszcze dwie sztuki :twisted: :twisted: :twisted: rodzice z M. pojechali kupić samoch.do Radomia a my zostaliśmy sami bez samoch., szwgier pojechał do lekarza a potem do gdyni, jak się wali to wali się wszystko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga nie kumam twojego posta do końca :oops: :oops: :oops: o co chodzi z tymi rączkami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga2412 pisze:
Kasiulka, Piotruś z dnia na dzień coraz śliczniejszy :D

Dziewczyny nie noście maluchów w pionie. Ja nosilam tak Alexa i teraz muszę zacząć z nim ćwiczyć, bo w pozycji na brzuszku zaczynają rozjeżdżać mu się rączki i nie pcha w podłogę :cry:

Aga - ja mojego wogole nie nosze :lol: :lol: Za ciezki...
A jezeli chodzi o lezenie na brzuszku to moj dokladnie robi to samo - samolocik i ani nie myski podnosic glowy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba wiem o co chodzi o to:jak Piotrus lezy na brzuszku to główkę dźwiga ile może do góry aby wszystko zobaczyć co jest wookoło,

Niema dziś chęci na nic po tym wszystkim a trzeba trochę dom ogarnąć to imprezie dwu dniowej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wrocilismy ze spacerku - pogoda przepiekna :) Maly spi w ogrodzie a ja mam sterte prasowania :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Piotruś niechce ssać piersi :cry: :cry: :cry: :cry: uda mi się ściągnąć między czasie ale to jest za mało jemu, będę dzwonić o 14 na ośrodek aby nas dziś przyjeli bo niewiem już co dziś za beznadziejny dzień się zaczął

Samoch. kupiny jadą już z powrotem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

_KatarzynkaAnormalnie Ci współczuję. Co chwilę coś :-{: Mam nadzieję że będzie lepiej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiulka :-{:

Z rączkami chodziło mi o coś takiego:

Tak do niedawna było (poprawnie rączki pod barkami):
Obrazek

Tak jest teraz (rączki "rozjechane" na boki):
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Je4steśmy już w domciu mały zasnął jest wciąż głodny pewnie pomału tracę pokarm,lekarka zapisała mi jakieś mleko zastępcze niewiem jak się nazywa napiszę jak przywiozą,mocz nadal zły ale jest poprawa za tydz. znowu wizyta kontrolna moczu i znowu zobaczymy jak będzie :? :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 325  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]