Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:49 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 333  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Weronka przykro mi ze to nie fasolka tylko @ sie pojawiła.nastepnym razem sie uda głowa do góry:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

neci 25 wiesz narazie jeszcze sie tak nie doluje bo jeszcze tak strasznie dlugo sie nie staram dopiero tak 4 miesiace a jak tu widze jak dziewczyny juz o ta fasoleczke z rok sie staraja to ja nie wiem, hmmm.... PODZIWIAM WAS DZIEWCZYNY!!!! w sumie ja za duzo nawet nie wiem jak sobie pomoc, narazie sie ograniczam do chodzenia do gin i mierzenia temeraturki ale szczerze powiem ze nawet nie wiem za bardzo o co z ta tem chodzi, skad mam wiedziec kiedy to ??? podobno jak tem jest podwyrzszona a jak ona szaleje to co ????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja na temat tempki ci nie pomoge bo nie mierze i nie mam o niej wielu informacjii niestety

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

obojetne.. moim problemem jest tak w ogole wysoki testosteron. podobno mam 3 razy wiecej jak normalnie powinna miec kobieta. biore teraz tabletki cypoteronazetat i to powinno zbic ten testosteron nio i powinnam zajsc w ciaze, polki co nie jestem w ciazy a czy tabletki ten hormon zbily dowiem sie 20 maja

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Weronka spokojnie starasz sie dopiero 4 miesiace wiec w porownaniu do niektorych z nas bardzo krutko wiec spokojnie uda ci sie napewno wyjsc na prosta z hormonami i zajsc szybko w ciaze zycze ci tego z całego serducha

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mam nadzieje ze bedzie tak prosto jak to napisalas chociaz swoje obawy tez mam, a co do niektorych z was to mam nadzieje ze wszystkim sie uda, MUSI SIE UDAC !!!! a wiec za wszyskie na tym forum trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no fajnie ze jestesmy znowu optyistkami;) tak trzymac;)!!!!

neci- oj tak moj m jest nadopiekunczy!!!!to prawda!!! czasem przesadza i to zrowo... no ale jak napisalas lepiej tak niz gdyby mial to wszytsko w d... juz nie moge sie doczekac wizyty u gina!!strasznie jestem ciekawa co powie!!????

a co do temperatury weronka-to musisz mierzyc rano i wieczorem regularnie czyli o tej samej porze... i wtedy co tempka skoczy tak znacznie to znaczy ze sa plodne dni;) ale narazie nie rob takich rzeczy bo to twoj 4 miesiac staran... zaczniesz za bardzo sie denerwowac i nakrecac!!! a to nie bedzie sprzyjac ;((
buzka i trzymajcie sie dziewczyny;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Patisonku bardzo Ci dziekuje :) pozdrawiam i do nastepnego czytania :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jak zajść w ciążę na < zakaz wklejania linkow do innych for internetowych Maranellka>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej laseczki:)bylismy wczoraj na małej bibie z m ale jakos nie odzywamy sie za wiele do siebie ostatnio wieje chłodem chciałam z m pogadac jak wrocilismy do domu ale zasłonił sie zmeczeniem i usnał oczywiscie na drugim koncu łozka z daleka ode mnie szlak mnie chciał trafic ze nie potrafi ze mna nagle pogadac wiec napisałam mu smsa zeby sobie przeczytał co mysle i czuje no i dzis rano strasznie chciał sie przytulic dałam mu jego kom i kazałam poczytac i sobie poszłam do drugiego pokoju chyba sie obraził bo do tej pory nie przyszedł do mnie i sie nie odzywa:(przynajmniej wyrzuciłam z siebie to co mnie dreczy i boli nie chciał tego słuchac to musiał przeczytac a co zrobi jego sprawa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neci bedzie dobrze on musi sobie po swojemu pewne rzeczy przetrawic!!! czasem takie ciche dni sa potrzebne zeby zrzumiec co sie traci....
glowa do gory bedzie dobrze!!

fajna ta stronka tylko z obliczen kalkulatorka to wychdzi ze mam az 14 dfni plodnych;)) hehe buzka;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neci25 pisze:
hej laseczki:)bylismy wczoraj na małej bibie z m ale jakos nie odzywamy sie za wiele do siebie ostatnio wieje chłodem chciałam z m pogadac jak wrocilismy do domu ale zasłonił sie zmeczeniem i usnał oczywiscie na drugim koncu łozka z daleka ode mnie szlak mnie chciał trafic ze nie potrafi ze mna nagle pogadac wiec napisałam mu smsa zeby sobie przeczytał co mysle i czuje no i dzis rano strasznie chciał sie przytulic dałam mu jego kom i kazałam poczytac i sobie poszłam do drugiego pokoju chyba sie obraził bo do tej pory nie przyszedł do mnie i sie nie odzywa:(przynajmniej wyrzuciłam z siebie to co mnie dreczy i boli nie chciał tego słuchac to musiał przeczytac a co zrobi jego sprawa

:cry:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anethugo pisze:
jak zajść w ciążę na www.ebrzuszek.pl

fajna stronka;)

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki:)ale pogoda do bani ................brrr zimono i leje od rana fuj............
u mnie juz lepiej wczoraj moj m przeprosił mnie jak przetrawił i przemyslał wszsytko wiem ze jemu tez jest ciezko:(
wczoraj powiedział ze jesli sie nam nie uda to czy bede miała cos przeciwko adoptowaniu dziecka wczesniej o tym rozmawialismy ale widze ze on naprawde by chciał ja zreszta tez.wiem ze własne dziecko to niby nie jest do konca to samo ale mysle ze jesli sie bardzo pragnie to człowiek pokocha kazde dzieciatko :):)mysle ze do trzydziestki poczekamy albo jeszcze rok dwa jesli naturalnie sie nam nie uda to wtedy pomyslimy o adopcjii juz bardziej konkretnie odnosnie dokumentow itp.
Dziewczyny DZIEKUJE WAM bardzo za wszystkie słowa otuchy ciesze sie ze moge zawsze na wasze wsparcie liczyc:)jestescie cudne:):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

neci25 pisze:
hej dziewczynki:)ale pogoda do bani ................brrr zimono i leje od rana fuj............
u mnie juz lepiej wczoraj moj m przeprosił mnie jak przetrawił i przemyslał wszsytko wiem ze jemu tez jest ciezko:(
wczoraj powiedział ze jesli sie nam nie uda to czy bede miała cos przeciwko adoptowaniu dziecka wczesniej o tym rozmawialismy ale widze ze on naprawde by chciał ja zreszta tez.wiem ze własne dziecko to niby nie jest do konca to samo ale mysle ze jesli sie bardzo pragnie to człowiek pokocha kazde dzieciatko :):)mysle ze do trzydziestki poczekamy albo jeszcze rok dwa jesli naturalnie sie nam nie uda to wtedy pomyslimy o adopcjii juz bardziej konkretnie odnosnie dokumentow itp.
Dziewczyny DZIEKUJE WAM bardzo za wszystkie słowa otuchy ciesze sie ze moge zawsze na wasze wsparcie liczyc:)jestescie cudne:):):)
Wpelni sie zgadzam i widze ze masz super tego mezulka,Dacie rade wazne zeby byc razem i sie wspierac a kryzys to kazdy ///ma.BUZIAKI:) :wink: A apropo tej fajnej stronki to wychodzi ze dni plodne mam wlasciwie do @ :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie Kochane.
WRÓCIŁAM Z GÓR. Weronka, witam na forum.
Naci, czytam posty i jakoś tyle rzeczy mnie ominęło przez te dni, ale nadrabiam zaległości. Ja wierzę w cuda. Jest tyle dzieci do kochania na świecie, ze serce się kroi na sama myśl, ze ich tzw.:mamy je porzucają. Mój młodszy brat od roku jest tata. Szlag mnie trafia, jak widze, ze szuka kazdej okazji, zeby malą oddać komuś na pobawienie, jak nie ma dla niej czasu, jak Mała garnie się do każdego, kto jej poswieci odrobinkę uwagi... tak to jest. On zidzi nie chcial, przytrafila mu sie jeszcze na studiach i nie potrafi tego docenić. A to taka madra dziewuszka... takie ma powazne spojrzenie. Ostatnio gugała mi do telefoonu i jak poprosiłam o całuska dla cioci, to całowała słuchawkę, a potem głośno isę śmiała. Brak mi takiej radości. Kupiłam Małej kierpce w górach. Jak je ogladałam, na takie małe nóżki, to łzy stanęły mi w oczach z żalu, ze to nie dla mojej maleńkiej pociechy. Widzielismy koszulkę z napisem: "Kto nie ma brzucha ten dobrze nie r...."- no i jak się Baca zaśmmiał, jak to czytałam, to poklepałam mojego M po brzuszku i powiedziałam, ze nie narzekam. No to się Baca zapytał, czy dzieciaka juz zrobił, bo to dopiero jest dowód na dobre r...- no to ja znowu łzy w oczach i stara spiewka, że jeszcze mamy czas, bo co miałam powiedzieć.
Zdążyliśmy zaliczyć Morskie Oko i Dolinę Kościeliską z Jaskinią Mroźną. Straszne tłumy. Na Kasprowy nie było szansy wjechać. W tamtą stronę 13 godzin w aucie a spowrotem 9,5 h. Widać, ile staliśmy w korkach. Teraz podobno Zakopianka zapchana na maxa. Była bardzo brzydko, padał deszcz, leżał jeszcze śnieg i Morskie Oko zamarznięte. Jak przyjechalismy do domu to tu rzepak kwitnie i tak słodko pachnie... jabłonie kwitna i cepilutko.
Przytulanko bylo i musze wam powiedzieć, ze tak "mokra" to jeszcze w zyciu nie byłam. Tempka nie podskoczyla, wiec teoretycznie nie bylo jeszcze owulki, ale skąd tak bardzo dużo płodnego śluzu....

mama w szpitalu na pewno jeszcze do piątku. Podejrzewali zapalenie ucha środkowego, ale jakoś im to nie pasuje. W p[iątek rezonans w Warszawe, a na razie daja jej jakieś sterydy i nie wiem, co jeszcze, bo mi nie chciala powiedziec. Nadal źle się czuje, ale juz moze troszkę posiedziać. Nadal szumi jej w uszach, ma zawroty głowy i mdłości, zimny pot, jak chce wstać z lozka. Czemu na rezonas tak długo???? A leży w działdowie i wycieczka do Warszawy to kilka godzin przecież. Jak tu leczyć, jak sami nie wiedzą co? Co oni jej tam w żyły pakują to nie mam pojęcia. Jak jej lekarz pokazal dlugopis i kazal za nim wodzic wzrokiem to tylko mruknął, że pogorszyło się, ale co sie miałąo pogorszyć, to nie powiedział. Niec nam nie chca powiedzieć:( Jedyne co mnie pocoesza, to to, ze jest pod opieką w szpitalu.
Oj rozpisalam się strasznie, ale to przez te kilkudniowe zaleglosci.
Ufff czy wam sie bedzie chcialo to czytac:):):)
w moim horoskopie napisali, ze mozliwe powiekszenie rodziny w tym miesiacu, ale tak pisza co drugi miesiac.
Dzis 14 dc, drugi miesiac z CLO. Zobaczymy co dalej....
Neci, jestem z Tobą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylka Caro dziekuje ze jestescie ze mna i za wiare:):):)moj m jest kochany ale nieraz wypeowadza mnie z rownowagi.mam nadzieje ze kazdej z nas sie wszystko dobrze poukłada ze nam sie uda i w swoim czasie zostaniemy mamusiami.:):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylka mi sie chcialo czytac i bardzo mi przykro z powodu mamy,miej nadzieje ze to przejdzie i nie bedzie nic powaznego.Swoja droga to chorowac lub miec takie problemy jak my to sie u nas nie da.Oni nigdy nic nie wiedza i czasami to lecza tak na oko bo sami nie wiedza co jest grane!!Pozdrawiam !!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylka przykro mi z powodu choroby twojej mamy mam mam nadzieje ze wroci szybko do zdrówka:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie Kobietki chcę Was zapytać o coś:)
Pije mieszanke nr 3 Ojca Sroki i nie pije z 9 lecz z 8 składników, gdyż narazie lebiodki nigdzie nie dostałam czy to może mieć jakiś negatywny wpływ na mój organizm?
Proszę odpowiedzcie mi.
Pozdrawiam Was

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 333  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]