Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 9:11 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Czesc Dziewczyny! Czytam i czytam i widze ze dopadly wac jakies doly :( to niedobrze :( ja w sumie tez nie mam sie z czego cieszyc bo juz dwa miesiace i nic :( Ale wiecie co ja jakos sie tym za specjalnie nie martwie-sama sie sobie dziwie! Czuje ze juz niedlugo sie uda. Zrozumialam ze nie ma juz sensu liczenie dni plodnych, tempki, itp. Wrzucilam na luz i czuje sie ok. Postawilam na spontanicznosc :) a co! hehe Zycze Wam tego samego! ale wiem ze nie jest to proste bo dlugo musialam sobie sama to uswiadomic. :) Buzka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widze, ze cisza znow zapadla. Ja na 13:30 mam do chirugra :( i nie bede klamac ze sie nie boje :(
Słoneczne pozdrowienia z gor!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patitka trzymam kciuki!!! bedzie dobrze. ps. ja tu ciagle jestem ale jakas zniechecona. wlasnie wrocilam z miasta:brzuchy, brzuchy, brzuchy i male dzidzie w wozkach...

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zuzab dzieki :) niestety dzisiaj nie mialam zabiegu bo okazalo sie ze moje szczepienie wzb jest niewazne :( nastresowalam sie tylko.
Zuzab moze taki nastroj masz przez ta pogode bo raz ladnie raz brzydko :( nastroj tez sie zmienia. Ja dzisiaj tez widzialam bardzo duzo kobiet w ciazy w szczegolnosci takich ktore przed soba pchaly jeszcze jedno malenstwo w wozku :) Ach marzenie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ahoj:)
Wstawac spiochy :) u mnie wlasnie teraz wyzlo slonko zza chmur :) musze sprzatac i pisac scenariusze zajec a taaaak mi sie nie chce;) mam czas do 21 jak moj maz wroci z pracy wiec narazie sie obijam przed kompem ;)
Patitkas trzymam kciuki za Twoje zdrowie wszystko bedzie w porzadku zobaczysz.
Dziewczynki kochane my tez bedziemy mialy brzuszki!! i potem sliczne zdrowe dzidzie!! musimy w to wierzyc bo tak bedzie! Zrozumiano? 8)
Patitkas przeciez obiecalysmy sobie ze pojdziemy z naszymi dzieciatkami na spacer po Twoim miescie :) a co!
a ja sie ciesze bo juz w srode jedziemy do Piwnicznej :)) na dlugi weekend :)))
Sciskam Was mocno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek a ja dzisiaj wczesnie wstalam hehe :) od rana wylegiwalam sie na sloneczku:) nad Popradem :) a pod wieczor grill na dzialeczce hihi wesolo dzisiaj zlecial mi dzien :) tym bardziej ze moj K. ma tydzien wolnego <jupi> Buziaczki :* dla Was!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczynki
Mam nadzieję, że nie tylko u mniej jest taka śliczna pogoda... Teraz się urlopikuję więc korzystam z tego słoneczka ile wlezie :)
Patikas to Ty na Słowacji się byczyłaś?
Zuzab u mnie też wkoło sam brzucholki :) Z zazdrości, aż mnie skręca, ale cieszę się, że dziewczyny mogą być szczęśliwymi ciężarówkami. My też kiedyś będziemy miały takie śliczne brzusie
Gugulek nic się nie przejmuj uda się następnym razem-najważniejsze to wierzyć i być dobrej myśli
U nas staranka rozpoczęte... Ale jakoś nie łudzę się zbytnio (albo tak mi się tylko wydaje :D ) Przynajmniej raz dziennie kręci mi się w głowie więc już mi się zaczynają pojawiać znaki zapytania czy to z powodu pogody czy może jest inny powód. Na razie czekam. Cierpliwe... Szkoda, że nikt jeszcze nie wymyślił takich testów, żeby wiedzieć od razu po owulce, że się udało. No trudno. Jakoś wytrzymam :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nikola Poprad plynie tez przez Nowy Sacz i okolice wiec nie trzeba od razu na slowacje ;)
Nikola trzymam kciuki zeby sie udalo jak najpredzej :)
Ja tez mam nadzieje ze wreszcie sie uda...
zwlaszcza ze wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra znowu jest w ciazy.. jeden szkrab jutro konczy 11 miesiecy i tu drugie sie szykuje..
a ja kiedy??
Trzymajcie sie cieplutko i lepiej ode mnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to rzeczywiście nie zajarzyłam z tym Popradem, bo ja znam taką miejscowość właśnie ze Słowacji :) I nawet zdjęcie mam tam zrobione-jak wiszę na tablicy z nazwą miejscowości :lol: Ale dzięki Gugulek, że wyprowadziłaś mnie z błędu. I głowa do góry. Nie myśl tyle o tym zaciążeniu, bo osiwiejesz (ja już mam srebrzyste włoski :)) I gratulacje dla siostry. Szczęściara....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:) Czesc dziewczyny!
Gugelek i Nikola78 macie racje rzeczywiscie nie bylam na Słowacji ;) hihi
Dzisiaj poprostu pogoda cudna a ja prawie caly dzien spedzilam w samochodzie bo musielismy jechac po odpis aktu urodzenia mojego K. :)
Gugelek pogratuluj siostrze :)
Buziaczki !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam kochane staraczki!
ja cos czuje ze w tym miesiacu tez sie nie udalo... cos nie bardzo wierze ze mialam owulacje, bo sluz kiepski a i temperatury (albo kiepski termometr elektroniczny) wariuja. ale ciagle sie ludze... jak to ja :?
biore teraz luteine na uregulowanie okresu i zaczely mi sie straszne problemy z wyproznianiem-juz sie tylko czerwona herbata poje.. :?
no nic, trzymam za wszystkie kciuki :)
ja mam wolne tylko w poniedzialek (tu jest bank holiday) tak to caly weekend pracuje.
mysle ciagle jaki welon, gdzie? jak wiazanke? itd juz zmeczona jestem a maz ciagle w pracy bo musi teraz za innych pracowac zeby on mogl miec wolne na nasz slub i wakacje :( wczesniej nie bylo pracy i mial przymusowy urlop a teraz cale tygodnie bede siedziec sama... :(

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zuzab szkoda ze tak czujesz ze ta owulacja byla do ... a moze jednak ...:) musisz miec nadzieje. Wszytskie musimy :)
Wyobrazam sobie jakie masz urwanie glowy ze slubem :( ale warto sie pomeczyc i przetrzymac to bo po slubie takich drobiazgow sie nie pamieta ;) zostaja tylko wspomnienia z najwazniejszego dnia :) tak mysle hihi bo slub dopiero przede mna ;) Pozdrowienia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wczoraj wieczorem wyszla mi bladziutka druga kreska. bylam pewna ze dzis bedzie ciemniejsza ale jest taka sama. martwie sie, rycze. pomodlcie sie zeby to nie byla jakas ciaza biochemiczna....

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zuzab jejku! druga kreska :) super! naprawde nie masz sie czym martwic! nastepnego dnia nie bedzie bardziej ciemna, tylko po kilku dniach a nawet tygodniu! i nie martw sie!!! teraz to cos najgorszego. trzymaj sie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ile spoznia Ci sie okres?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jeszcze sie nie spoznia, bo to 29 dzien cyklu dzisiaj. ale jesli owulacja byla wtedy co mysle to 14 dni pozniej wypada w piatek w tym tygodniu.

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zuzab to tym bardziej nie moze byc ta kreseczka ciemniejsza :) hihi ale sie ciesze :) teraz juz bedzie tylko lepiej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O!
Zuzab tylko nie rycz!! denerwowanie sie teraz nic nie pomoze.. jak jest tak wczesnie to moze byc ta druga kreska bladziutka.. znam takie co mialy bardzo blada kreske i maja juz zdrowe dzieciaczki wiec musisz wierzyc ze i Tobie sie uda!! sciskam Cie mocno :) Bedzie dobrze zobaczysz! pomodle sie za Ciebie tylko sie teraz nie stresuj glupimi myslami...
:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Patitko, Gugelku rycze teraz przez Was :wink: z wdziecznosci za optymistyczne slowa i modlitwe... :) cos sie latwo wzruszam, obym byla pierwsza styczniowka z tego watku, a Wy mozecie byc drugimi ex aequo :wink:

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

;) Kobietko nei rycz tyle ;) bo sie odwodnisz:)
Trzymaj sie tam dzielnie i sie nie daj!! pieknie nam maj rozpoczelas to i rozpoczniesz Nowy Rok :) i w 2009 po kolei bedziemy rodzic :) bo ktos musial wreszcie zaczac dobra passe :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]