Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:15 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Wczoraj zrobiłam testi znowu jedna krecha! :cry: Ja już nie wiem co ze mna jest nie tak... mam już tego dosyć! Co miesiąc się rozczarowuje... Cały dzień wczoraj ryczałam :cry: To jest takie niesprawiedliwe, jest tyle niechcianych ciąż, ale kiedy się naprawdę tego pragnie z całych sił, to nic nie wychodzi.. :cry: Czuje się taka bezużyteczna :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ruttka
u mnie jest tak samo :(
dziecka bardzo pragne i mi nie wychodzi :(
a tyle innych dziewczyn zachodzi przez wpadke :(

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kochane ;*

Rutka, Lena wiem ze to boli :( Sama przez to przechodziłam ale wkońcu postanowiłam że dam sobie spokój zajełam sie czymś innym :) Nie myślałam o tym tak i w 3 cyklu się udało :) Psychika już nasza tak jest im bardziej czegoś chcemy tym mniejsze są szanse :( Więc postarajcie sie o tym tak nie myślec :) Wiem łatwo sie mówi :) Ale ja sie postarałam i cio ? Jestem w 20 tyg ciazy :) Trzymam kciuki :****
I nie załamujcie sie :)

A ja kochane nie wiem czy mam sie martwic czy nie ale... zauważyłam ze jak się położę to czuje jak serducho mi wali strasznie monco nigdy wcześniej nie czułam :( A teraz to masakra... i teraz jak siedze i pisze to dośc mocno mnie boli serducho :( Nie wiem co jest halo...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

LENA spokojnie masz jesczze duzo czasu.. widocznie jeszcze nie nadszedl dla Ciebie ten moment ;)

KASIA mierzylas sobie cisnienie ?

RUTTKA bardzo mi przykro :( Dlugo sie staracie ? Moze powinniscie troszke odpuscic, jak juz wczensiej napisala Kasia.. psychika kobiety lubi platac figle :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba wybiorę się do gina, bo to jest nienormalne żeby miec takie długie i nieregularne cykle jak ja :cry: 30, 112,40, 37dni no i teraz mam 48 dzień i nic :cry: Mam tak odkąd odstawiłam tabletki czyli od sierpnia... Jeżeli znowu zbagatelizuje sprawe i przypisze mi tylko coś na wywołanie (jak zawsze :x ) to pójde do prywatnego, bo przydałyby sie jakies badania, boję się, że to moge byc cykle bezowulacyjne.. To jakaś masakra jest... nie wiem jak to zniosę... :cry:

Kasica a z tym serduchem to ja tak czasami mam mimo że nie jestem w ciąży. Może gdzieś tam podswiadomie się czegoś obawiasz i dlatgo mocniej bije, albo jak lezysz to może dzidzia uciska lekko jakąś tętnice, ale nie wiem - nie znam się. Zazdroszczę Ci, że tak szybko Ci się udało zajść w ciążę, u nas trwa to juz pół roku. Dzisiaj mój kochany ma urodziny a tu nici z kinder niespodzianki :cry: ehhh życze powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikamo własnie zmierzyłam i niby jest 105 na 64 a puls 100. Wiec nie wiem...

Ruttka moja przyjaciółka tez miała tak długie cykle i starała sie przez długo czas o dzidzie ... lekarz przepisał jej tabletki anty na wyregulowanie i co sie okazało ze zaszła w ciaze a lada dzień rodzi :) Jeżeli martwisz sie to idz do gina prywatnie ale nie zawsze można fajnie trafic... Bo jezeli masz tak długie cykle to cieżko trafic na owulke... a może byc tak ze nie masz jej wcale :( Ale mam nadzieje ze to nie o to chodzi.. wiesz stres nerwy wszystko wpływa na naszą @ wiec spokojnie postaraj sie zrelaksowac :) Zrób sobie urlop odpręż sie i znajdz jakies inne zajęcie które Cie pochłonie :) Będzie dobrze :) Zobaczysz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak, ale problem w tym, ze to własnie po tabletkach tak się rozregulowałam... w lutym poszłam do innego gina niż zwykle, bo myslałam że ta moja olewa sprawe, to powiedział, że nie da nic na wyregulowanie bo dosyć już tego faszerowania lekami! Powiedział, że czego ja się spodziewałam - przez cztery lata sztucznie regulowałam swój cykl, a teraz chce żeby wszystko było w porządku! Oznajmił, że wszystko samo wróci do normy...
No ale ileż to można czekać?
Mijaja kolejne miesiące a mój organizm dalej płata mi figle :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tez niemoge zajsc w ciaze lekarz powiedzial ze jestem bezpłodna ale biore bromergon dzzisjaj zrobilam sobie test i wyszedł negatywny cały kwiecien sie staralismy bylam u lekarza powiedzial ze pokazala sie owulacja i aczelismy sie kochac ale nic z tego niewyszło dzis pobolewa mnie brzuch wiec pewnie @sie zbliza :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc kochane!!!U mnie 25 dzień cyklu brzuch mnie boli jak na okres i coś mi sie widzi ze @ przyjdzie chociaz mam jeszcze nadzieje.Czekam cierpliwie jeszcze te 3 dni i zobaczymy.Za bardzo o tym wszystkim myśle...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEy laski! Jak tam mija dzionek? W Lublinie pochmurnie, aż się nie chce nic robić. @ dalej nie ma, ale poczekam jeszcze kilka dni, ciekawe czy wytrzymam, ale cóż nie chce się rozczarować. :? Teścik już wczoraj kupiliśmy na spacerku wieczornym. :wink: A my odpoczywamy sobie i cieszymy się z wolnego czasu. Na długi week mieliśmy jechać do mamci S ale chyba nie pojedziemy, bo chcemy ciut odnowić mieszkanko, tzn kuchnię i łazienkę przed sprzedażą. :lol:

Karolcia myszko! Jak tam zabierasz się już za interes, czy czekasz na wizę... Cieszę sie, ze miło spędzacie czas z Daniem i macie go dla siebie dużo. Życzę szybkiego zamieszkania razem i zakupu BMW :P

rutka przykro mi, parę razy już sama myślałam że jestem w ciąży i dostawałam @. Bolało jak chol.... płakałam, czułam się źle. Od stycznia odłożyliśmy staranka i myślenie o dziecku, bo mamy swoje nowe plany (przeprowadzka itp), ale mimo wszystko się nie zabezpieczamy. Właśnie spóżnia mi się @ 2 dni zobaczymy co się zdarzy. Nie martw się, u ciebie będzie też ok.

Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Hej laski to znowu ja od tygodnia czuje sie masakrycznie raz mi zimno raz goraco zawroty glowy mdlosci nerwowosc duzo bialego sluzu od tygodnia temperatura skacze jak zwariowana ciagle powyzej 37 adzis rano 37 do @ zostalo 6 dni i nigdy wczesniej sie tak nie czułam test zrobie w poniedzialek ale nie zaprzecze ze mnie korci aby zrobic teraz cykle mam co 28dni TRZYMAJCIE kciuki aby wyszły te dwie kreseczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki dziewczyny jestescie wielkie!!
Dziekuje za wszystkie słowa otuchy, spróbuje sie jakoś pozbierac i juz nie mysleć o tym. Na długi weekend wyjeżdżamy nad jezioro to troche sie rozerwę, apotem postaram znaleźc sobie cos dfanego do roboty żeby juz o tym nie myslec. Najgorsze jest to że nie pracuje i siedze w domu... Ale w czerwcu kończe studia... Jakos sie to ułoży...

Ale wstąpił we mnie optymizm, pewnie tylko do nastepnego miesiaca, kiedy znowu jedna krecha wyjdzie, ehhh.... dobra, miałam juz o tym nie myslec

Po weekendzie wybiorę się do gina, napiszę Wam potem co i jak. :cmo: :cmo: :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:cmo:

Ostatnio zmieniony wt kwie 29, 2008 10:08 am przez ruttka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przepraszam, że się wtrącę, ale muszę dodać słówko do Zrozpaczonej:
Nie wiem skąd u Ciebie pomysł prawdopodobieństwa ciąży (bo jednak napisałaś na takim wątku), skoro nie uprawiasz seksu jak jesteś pijana. Bo przy Twojej częstotliwości spożywania alkoHolu ( :D ) jedyną chyba rzeczywistością Twojego życia jest to, że pod jego wpływem jesteś cały czas, więc logicznie myśląc w ogóle nie uprawiasz seksu...
A po drugie: skoro 2 miesiące nie masz okresu, to może warto iść do lekarza, bo wbrew Twojemu mniemaniu o sobie, jesteś bardzo młodziutka i są to najprawdopodobniej jakieś zaburzenia hormonalne (całkiem częste w tym wieku).
To tyle w tym tamacie. Sorry raz jeszcze, ale nie mogłam się powstrzymać od komentarza :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny,robiłam dzisiaj rano test,wyszła jedna kreska,@ nadal nie ma....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

RUTTKA to koniecznie powinnas isc do gina.. zrobic badanie chocby na hormony.. nic dziwnego ze trudno jest Wam zajsc w ciaze, skoro cykle sa az tak nieregularne.. to jest az nie normalne :shock:

KASIA ja pamietam ze tez mialam takie akcje z sercem.. czasami nie wiedzialam co sie ze mna dzieje... jesli cisnienie jest w miare w porzadku to poprostu dzidzius Cie uciska ;)

EDA test zrob po terminie @.. to jest naprawdebardzo wazne.. bo teraz test moze Ci wyjsc pozytywny a po terminie @ bedzie negatywny, bo np. dojdzie do samoistnego poronienia... to jest naprawde czesta sytuacja i wiele kobiet nawet nie wie ze i one poronily.

ZABOL Ty juz jestes po terminie ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tak dzisiaj jest trzeci dzień po terminie @

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale do tej tempki mojej to chcialam sprostowac.
Mierzona wieczorami wynosi 37,6 - 37,8 , a ta mierzona z samego rana utrzymuje sie w granicach 36,9 - 37,2.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

skoro został napisany takimi dużymi literami zachęcający post odnośnie pytań to pytam :)

mam pcos od dwóch cykli jestem na clo, ostatnio urósł mi pęcherzyk 27mm dostałam pregnyl, wg testów owulacyjnych owulację miałam, teraz w przed dzień (piątek) @ dostałam plamienia (wg mnie to plamienia) które trwały do niedzieli, zrobiłam test ale wyszedł negatywny, czy możliwe jest to że jestem w ciąży?

dzwoniłam do mojego lekarza to kazał mi zrobić test za 7 dni, bo powiedział że to może być wczesna ciąża, ale czy to mógła być taka skąpa @ albo coś innego?

pomóżcie proszę

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jezuuuuu co mi się dzieje????
Na brodawkach wyskoczyło mi dużo takich jakby mniejszych brodaweczek - takie "pypcie' wokół sutków, brodawki są zaczerwienione i przesuszone, a dodatkowo na lewej piersi od brodawki w górę pojawiły się dwie kreseczki - jakby zmarszki w kolorze różowym, o dł ok 1,5 cm :roll: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]