Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:02 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Maduolunia ,mnie to nie przeszkadza,ja mogę nawet sama z Toba prowadzić ten wątek ,a co :) :) Wazne ,żebyś tylko pisała :wink: :wink: :wink:
U mnie też moja młodsza latorośl chora -ma zapalenie gardła i też siedzi na antybiotyku i żal ,naprawde żal takiej pogody.Chocaz powiem ,że jak nie ma gorączki ,czuję się dobrze ,nie jest ospały na polku ciepło ,nie ma wiatru ,to z nim wychodze zawsze na godzinkę .Dzisiaj tez byłam :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie.Ja tez mam pocieche z 2006 roku dokladnie z 13 lutego!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To i ja sie chetnie dołącze do Was dziewczynki ze swoja Nati urodzona 21 lutego 2006 roczku.

Obrazek
"Dziecko to czastka Nieba na ziemi"..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj przepraszam dziewczyny ,nie zauważyłam Was :oops: :oops: Witam Cię Julia06 i Ciebie Natusia też bardzo serdecznie :D :D
Natusię to ja juz troszkę znam :wink: :wink: jak i jej córeczkę :wink:
Julia ,napisz cos więcej o sobie i o małej :) :) Jaka jest ,jak Ci się ją wychowuje-itd-WSZYSTKO :!: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tez sie przylacze, do waszego grona,,,,, :lol:

Moj Kubus urodzil sie 23 lipca,, 2006,, :D :D
byl malutki a teraz tak wygladaObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Ada 17 :wink: :wink: :wink: :wink:
To widzę ,że Kubus też spory kawaler :) :) :) A ja widziałam suwaczek ,a nawet nie pomyślałam ,że Kuba z wieku mojego Bartosza :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pewnie dlatego,ze na suwaczku pisze 1 rok,,, :lol: a na twoim juz 2 :lol: :wink: ,,, a kubus dopiero za 2 miesiace bedzie mial 2 latka :D :D :D ,, i imprezka bedzie :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A może Ada ,może :lol: :lol: :lol: Mój Bartosz to prawie początek roku i dlatego można się pomylić :wink: :wink:
Oj to napewno imprezka niezła się szykuję,my czekamy na następną dopiero w styczniu 2009 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcki- wiec jak bedziesz przejazdem to zapraszamy na torta :lol: :wink: ,,, a swoja droga, to wlasnie jakiego robilas torta dla malego na urodzinki :?:
Ja ma dosc duzy problem, bo moj maly jest alergigiem, na rozne produkty i juz sama nie wiem co zrobic zeby on mogl jesc :(
Ja mial roczek to zrobilam takiego zwyklego z masa,,,no bo byl maly i nie upieral sie zeby go jesc, wiec byl raczej dla reszty :oops: , ale teraz on wszytsko chce to co my,,, i jak go tu oszukac, :( :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej.oj ta majówka...i zaległosci na necieDorcik moja Julia to mały diabełek a moze aniołek z rózkami?żywe dziecko-ostatnio strasznie sie rozgadała moc pytan słowek wzystko powtórzy-dosłownie!!nie mam z nia ogólnie kłoptów..bystra dziewczynka!a ja?taka sobie "kura domowa"hehe ale juz zaczyna mi to doskwierac i poszłabym do pracy
:(
a to moja łobuziara
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj synek tez z 2006 roku :-)

Na szybko znalazlam kilka istniejacych juz watkow ;-)
pazdziernik 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=4738
grudzien 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=7223
listopad 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=5366
lipiec 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=23910
sierpniowo - wrzesniowe 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=3334
czerwiec 2006 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=2086518

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej ,przeraszam ,że nie piszę ,ale w tym tygodniu moja starsza córeczka Kasia ma Komunię ,więc mnóstwo spraw do załatwienia ,ale obiecuję ,żę po tym całym ambarasie bedę codziennie :wink:
Julia 06 ,mój Barosz to wariat w 100 % ,cały czas jest w ruchu ,nie usiedzi nawet 2 minut w spokoju.Przyznam się ,że czasami umie umęczyć :roll: :roll: A jeżeli chodzi o mowe ,to u niego kiepsko ,tz.mówi pojedyńcze wyrazy i to sporo ,ale sklecić zdanie ...nie ma szans... :roll: :roll: Trochę zaczynam się tym niepokoić ,Doktorka moja mówi ,żeby tym się nie przejmować,wazne ,że mówi ,gorzej gdyby nic nie mówił :) :) Każde dziecko jest inne ,jedne wczesniej zaczynaja mówić ,inne trochę później ,ale wazne ,ze mówi.Ale mnie to i tak niepokoi :roll:
Annxx,witaj na tym wątku :)
Wiem ,że są inne wątki dla dzieci z 2006 :) :) Ale ja chciałam po prostu ,żeby to wszystko zebrac w całośc ,a nie miesiącami :) :) Moderatorom nie przeszkadza ,więc niech wątek będzie ,może pomału się rozwinie i będzie tu coraz więcej osób zaglądać :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie :)
dorcik2 chłopcy ponoc maja ciezsza mowe od dziewczynek...ale uwierz czasem chciałabym zeby moja Jula zamilkła...tym bardziej ze wszystko powtórzy! :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam

julia06- to mnie pocieszylas ze dizewczynki szybciej mowia, :lol: , dodatkowo,ze moaj corenka tez ma na imie Julia, wiec mysle ze szybciej sie z nia dogadam niz z synkiem,,,,, :wink: tz ja go bardzo dobrze rozumiem, ale on mowi sobie po swojemu :wink: ,,, dosyc duzo juz sie mu wyrywa tych slow, jednak do pelnego zdania to pewnie jeszcze poczekam :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :) Już wróciłam :) :) Komunia się skończyła ,Biały Tydzień też ,więc i ja mam troszkę luzu :) :) :)
Ada17 ,jeżeli chodzi o mowe ,to u mnie jest to samo z Bartoszem .Pojedyńcze słowa powie ,ale jak cos ma mówić więcej to koniec ,zaczyna po swojemu.I ja przyznam się ,że nic z tej jego mowy nie kumam :oops: :oops:
A jak już się chcę nim pochwalić ,to mój syn dosłownie zapomina języka w gębie i milczy jak głaz :roll: :roll: :roll: Jedyne słowo jakie wtedy mówi to jest :NIE.To mu wychodzi najlepiej.... :roll: :roll:
Julia06 ,ale Ty mi strasznie przypominasz moją szwgierkę.Co patrzę na Twój avatarek to mam wrażenie ,że to ona :lol: :lol: :lol: A córeczke masz przepiękną :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik- to fajnie,ze juz masz za soba to cale zamieszanie :D
i moj Kuba jest tak samo na NIE,,,,u niego wszystko jest nie i to slowo tez mu najlepiej wychodzi :wink: :lol: ,,,,ale napewno sie doczekamy kiedy nas beda zasypywac pytaniami i nie bedzie sie jak od nich dogonic :!: :shock: :D ale fajni sie slucha takiego brzdaca,,,,,,,a ja to wogole zapisuje jego slowa i polskie znaczenia :wink: :wink: :lol: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny. a ja dopiero dzisiaj zauważyłam ten wątek :oops:
Mam synka, który urodził się 31 lipca 2006r.
W sierpniu pojawi się na świecie siostrzyczka Adrianka :) Adi mówi pojedyncze słówka... Jakoś do tych bardziej małomównych maluszków należy póki co ;) Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki korzystaja jeszcze z Pampersów ? Adi już tak ładnie robił siku do nocniczka, a teraz sie na niego obraził... Usiąść usiądzie na nim, ale żeby zrobił to co trzeba do niego, to ani mu w główce ;) Pozdrawiam was wszystkie i w miarę, jak tylko czas mi na to pozwoli, to będę do was zaglądać [/img]

W tej chwili mój 21 miesięczny synek wygląda tak :)
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Cię Iwonko ,Adrianka i siostrzyczkę w brzusiu
.Przepraszam ,że dopiero teraz zaglądam ,ale w weekendy daje sobie troszkę luzu od kompa -mąż wraca do domu itd ,itd... :lol: :lol: :lol:
I zapraszam naprawde do pisania ,bo wątek słabiuteńki ,a szkoda ,bo jest o kim pisac ,zwłaszcza o tych naszych brzdącach :lol: :lol:
Super ,że druga to córeczka ,to tez parka Ci się szykuje ,a jak będzie mieć na imię :?: :?: No i jak Ty sie czujesz w ciązy :?: :?: :?:
Jeżeli chodzi o pieluchy ,to Bartosz w domu juz nie robi ,chodzi w majteczkach i rajstopkach,sam sobie zdejmuję i sam siada na nocnik .Tez miał taki okres buntu i nienawiści do nocnika ,ale starałam się być konsekwentna i dalej sadzałam go ,chyba zakumał,że sie nie poddam i zaczął ponownie siadać.Ale jak wychodze z nim na polko , to masakra ,sika i wali kupę w majtki ,nie patrzy ,nie chce się nauczyć .Na razie jeszcze zakładam mu jak wychodzimy ,ale jak będzie ciepło-tylko kiedy :roll: :roll: -to pare razy puszczę go bez gaci ,niech lata mokry ,może zakuma ,że na polku też trzeba wołać :) :)
A jeżeli chodzi o mowę ,to też słabo ,nie chce ze mną rozmawiać.... :( :(

Adrian śliczny na zdjęciu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak będzie ciepło na dworze, to też będe musiała go puszczać w samych majteczkach żeby mi biegał, to może jak poczuje, ze ma mokro, to zacznie kumać o co chodzi. Chciałabym go odpieluchować do końca lata ;)
Tez cieszymy sie, że akurat parke mieć będziemy :) Będzie Milenka ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego w dniu mamy!!!
Właśnie odkryłam ten wątek i może powoli się przyłączę. :lol: Mój synek Kacper urodził się 3 czerwca 2006. Pod koniec sierpnia lub na początku września (termin wciąż ruchomy, początkowo 11, 14 września, później 5 września, teraz nawet koniec sierpnia) urodzi mu się rodzeństwo. Wciąż nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. Na razie mały tajniak :P
Także Iwona jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji :D

A oto mój Kacperek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]