Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 10:17 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 552  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

betti bo to męski bobek... ja już u mamy bym była i jadła rybkę a jego jeszcze nie ma a mi w brzuchu burczy...

Ula Wiki wczoraj była na zawodach sportowych.. w reprezentacji przedszkola.. niestety miejsca przedszkole nie zajęło...za słaba reprezentacja... ale i tak dumna jestem że zgłosiła się na zawody :)

dziewczyny wyłączam kompa i się szykuje... pa
zajrzę od siostry z kompa 8)
i idę do chłopa zadzwonić :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

UUUUUUUUUUUUUUUUUU Ulcia, ty zacznij dla Kasieńki zbierać kaskę na zawodowe stroje :D No gratulacje dla Młodej Zawodniczki i Dumnej zdolnej mamy :D

ja jestem - przelotem jak zawsze - trochę tu trochę w drugim pokoju... :roll: Podglądam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

Zmarzlinka nio niedlugo sie zacznie juz wymyslila szkole baletowa i szkola muzyczna bo bedzie grac na pianinie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ulcio pisze:
Zmarzlinka nio niedlugo sie zacznie juz wymyslila szkole baletowa i szkola muzyczna bo bedzie grac na pianinie

no aspiracje piękne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej babeczki!!!!
Ale przegrupowanie.....!!
Bede do was czasami zagladala, tak jak wczesniej....ale nie za czesto bo ani w ciazy nie jestem anie sie nie staram jeszcze....i raczej szybko nie zaczne....ale lubie was i chciala bym wiedziec co tam nowego. wklejac zdiecia prosze zebym mogla sobie popatrzec na piekne brzuszki i fasolki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przyjmiecie mnie? Jestem zbłąkaną owieczką :lol: :lol: :lol:
córką marnotrawną-nazywajcie to jak chcecie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

Monia pewnie ze cie przygarniemy ty moja owieczko zblakana :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ulcio pisze:
Monia pewnie ze cie przygarniemy ty moja owieczko zblakana :lol:

dziękuję moja droga-wiedziałam że mogę tu liczyć na zrozumienie :pr: :kla: :kla: :kla:

tak swoją drogą-to moim skromnym zdaniem Minie nieźle pojechała na staraczkach, ale to tak zupełnie na marginesie. Mam nadzieję, że atmosfera się szybko oczyści :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

nio ostro poszlo ale z drugiej strony trzeba ja zrozumiec ze jest jej smutno tyle
ze bylysmy i trzymalysmy sie razem i nie gadalysmy tylko o ciazy bo pisalysmy o wszystkim

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny! jesteście?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

hej Andrea :) jestesmy tzn na razie ja i Monia byla tez Zmarzlinka a Martucha poszla na obiadek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez jestem..Nowa ale jestem.. :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

Betti przepraszam ze cie pominelam :) wybacz :g^^:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cieszę się! zaczełam czytać nasz stary wątek i przestraszyłam się ze was już nie spotkam.... a lubię was wszystkie i z każdą mnie coś łączy... może nie byłam baaardzo długo starającą się ale doskonale pamiętam jak to było i te nadzieje i obawy i doszukiwanie się objawów i smutek że się nie udaje i modliłyśmy się o fasolki i za nasze fasolki i za aniołki.... i jakoś tak... nie znam wszystkich sierpniówek i czasem trudno odpisywać wszystki jak np. jestem w pracy albo czegoś nie doczytam....

o widzę ze mamy nowe koleżanki witam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ulcio pisze:
nio ostro poszlo ale z drugiej strony trzeba ja zrozumiec ze jest jej smutno tyle
ze bylysmy i trzymalysmy sie razem i nie gadalysmy tylko o ciazy bo pisalysmy o wszystkim

dokładnie tak-pisałyśmy o wszystkim i właśnie w tym była nasza indywidualność-że mimo, iż wiele już zaciążyło-wciąż trzymałyśmy się razem. A Minie-tak jak powiedziała Marta-nie musiała tam pisać, jeśli jej to nie odpowiadało.
Bo z jej słów wynikło np., że ciężarówki nie powinny wklejać zdjęć swoich fasolek, żeby nie daj Boże nie urazić staraczek. A ja się zgadzam ze zmarzlinką-że to raczej powinno cieszyć, a nie denerwować, nawet jeśli jeszcze się w upragnioną ciążę nie zaszło. Jeśli czuje się radość ze szczęścia tej drugiej osoby, bo w takiej sytuacji jak pisała Minie to ja odnajduję niestety jedynie zazdrość :?
Rozumiem, że można czuć lekki zawód w sercu-że to nadal nie ja mogę się np. pochwalić zdjęciem dzieciątka-ale raczej się o tym nie mówi.
No nie wiem-ja mam zdanie podobne do Zmarzlinki i nie dziwię się, że dziewczynom zrobiło się przykro :?
Już nie mówię o sobie, bo ja od jakiegoś czasu troszkę mniej wchodziłam na wątek, ale tutaj postaram się być często :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
Witaj Betti_83 :D :D
Ale dziś zgnlizna na dworze , a tak mayśłąm sobie ze fajnie by było sobotką na spacer do lasu a tu kiszka
Taki mnie nerw trzyma na ta całą sytuacje z tym naszym starym wątkiem ze aż starch ....ale nie bede wiećej tego komentowac , bo za dużo powiem , A w ciąży straszna awanturnica sie zrobiłam , dzis zjechałam faceta na przystanku za palenie , kupa ludzi pod daszkiem stoi a no sie zbunkrował na końcu i fajke jara , wszytscy nosy zatykaja ale nikt nic nie powie oczywiście ....

Ostatnio zmieniony sob kwie 19, 2008 3:42 pm przez ariell, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ulcia: gratulacje dla kasi :)

betti - napisz coś więcej o sobie, widzę że m-c miodowy już za wami a teraz moidowe lata :wink:

(jakoś mi tak smutno bo ta sytuacj wyszła po moich zdjęciach :cry: jeszcze z bartkiem trochę się popstrykaliśmy i wogóle dzień dziś do niczego )

Ostatnio zmieniony sob kwie 19, 2008 3:43 pm przez andrea, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem co sie wydarzylo na Waszym poprzednim watku,ale musze zgodzic sie z Monia.B.Bo gdy ja naprzyklad widze takie zdjecia to ciesze sie z ta osoba i mam ochote ja wysciskac,bo byc moze kiedys ja wkleje takie zdjecia i chcialabym aby i ze mna ktos sie cieszyl..
Hmm..cos o sobie :roll: Jestem "miesieczna" zonka :lol: A o dzidziusia staramy sie od stycznia-wtedy tez przestalam brac tabletki.No i moj organizm troche zwariowal przez to bo od 23.lutego nie mam @.W ciazy nie jestem( milion prob z testami :oops: ).Owulacji poki co tez nie bylo(testy owu)..Ale naczytalam sie o niepokalanku mnisim i od 4 dni przyjmuje castagnusa..Moze cos wyreguluje to ziolko :wink:

Ostatnio zmieniony sob kwie 19, 2008 3:48 pm przez betti_83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

betti - na pewno wkleisz za niedługo ja też myślałam że się nigdy nie doczekam... mamy już prawie 30 lat i trochę się bałam że za poźno zaczęliśmy staranka....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

Ariell prawidlowo ja tez ostatnio goscia zje.. za palenie :)

na przystanku

szkoda ze watek tamten podupadl no ale coz kazda z nas sie starala jedne dluzej inne krocej i wedlug mnie w kupie bylo razniej no ale nie ma co do tego wracac bedziemy teraz tu :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11040 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 552  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]