Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:26 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

nalewka87 pisze:
no tak ale biorac pod uwage ze tamten kosztowal 100zl i mial to samo co mamtu a w cene mamtu jest tez pewnie wliczony spiworek ktorego ja nie potrzebuje bo na zime mam moja spacerowke od glebokiego to nie wiem czy nie placilabym tych 40zl za ocieplacz ktorego nie potrzebuje co ty na to?

ale to od wiatru chyba bardziej ta osłonka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no od wiatru to moze i chroni ale tak samo moge przykryc kocykiem albo zapakowac w taki lzejszy spiworek a to mam .mam gruby i taki lekki dlatego nie potrzeba mi tego.A dobre byloby gdyby folia byla. w tym starym mialam i powiem ze jak wiatr byl to najlepiej z tego wszystkiego sprawdzala sie folia .miala wywietrzniki ze maly mial czym oddychac a chronila od deszczyu i wiatru . No najgorsze z tego wszystkiego ze ta cena taka niska no ale poki co nie moge sobie pozwolic na nic drozszego.
Wozek wielofunkcyjny mam tez za 600zl i sprawdza sie super.Wazy 16kg i czasem nawali podnozek ale pukniesz i dziala spowrotem.Wada jest ta waga ale jezeli chodzi o jazde to kazda dziure przejedzie.
No i dlatego szukam u was porady bo jakos musze to rozwiazac a te drozsze o ktorych piszecie jestem pewna ze beda sie roznic od tych tanich to normalne. Ale niestety $$$ scigaja. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Słuchaj a któras tu babeczka pisała ze uzywany w dobrej cenie też warto kupić!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a to musisz trafic w dobrej cenie i nie zajechany bo wiesz jak patzre na to wszystko to sie przerazam ja patrzylam na haucka i chicco ale obydwa jak kola podnioslam i poruszalam to drgaly na boki a moj maz powiedzial ze czegos takiego brac nie mozna bo to jest zspowodowane starciem oski i jakiegos plastiku w srodku i to nie da sie naprawici moze byc coraz gorzej .A jesli ma kulka starte ale kreca sie prosto to wtedy jak dolicze cene wozka ze 100 zl i wymiane kolek 50zl to mi sie oplaca najtanszy kupic za 100nowke i mam przynajmniej do tego gwarancje i moge go zajechac tak samo jak ta uzywke i "wycpic przez okno",majac to za te same pieniadze. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No w tym mamtu jest jeszcze właśnie folia.
Trudno tak naprawdę powiedzieć czy ten wózek, który pokazałaś się sprawdzi. Może znajdź zakończoną aukcję z tym wózkiem i wyślij maila do ludzi, którzy go kupili z zapytaniem jak się sprawuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a czy któras wie cos na temat wózków maclaren volo?
chciał bym zmienic mojej córce na taki juz mały i lekki wózek...co myslicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dagi- maclareny są z reguły chwalone i to dobre wózki, wytrzymałe. Jeśli już córcia nie potrzebuje rozkładanego oparcia do spania to pewnie byłby to dobry wybór (nie znam użytkowniczek akurat volo, ale innych modeli tak i nie słyszałam nigdy skarg :) )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hm wiem ze to dobre wozki bo mam maclarena techno, ale wydaje mi sie juz za duzy..mała nie spi na spacerach...w sumie to wiecej chodzi..więc mysle o mniejszym. Wystawiłam własnie go na allego jak sie przeda to kupie jej volo a jak nie to nie ;) :lol:
mysle ze ten volo jest spoko, maly, zwinny, poręnczy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzisiaj przyszedł Chicco Enjoy i pierwszy space już zaliczony.
Wózek w sumie fajny, łatwo się składa, jest lekki, ma blokowana budkę.
Ale jednak do Quinny nie ma startu nawet.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kupiłam peg perego pliko spacer zaliczony jest ok.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie.
Przeglądałam wasz watek szukając wózka taniego i dobrego. Zdecydowałam się na Coneco flash i jestem bardzo zadowolona

Prowadzi się super, dziecko ma wygodnie tylko do raczek trzeba się przyzwyczaić :)
Jedynie jest beznadziejny jeśli chodzi o prowadzenie w śniegu. Niestety u nas zima ostatnio zawitała znów i nie byłam zbyt zachwycona. Przednie kółka blokują się w dużym mokrym śniegu :)

Jest rewelacyjny jeśli chodzi o sklepy. Między półkami śmiga jak burza :d

Dość dobrze prowadzi się go 1 ręką i super rzecz- bardzo przydatna - przednie kółka można zablokować lub odblokowa w zależności od potrzeb

I najwazniejsze - wśród innych ofert na rynku powala ceną - 220 zł w sklepie a materiał z którego jest zrobiony jest o niebo lepszy jak w innych wózkach tej klasy

Jest lekki, zwrotny, ma kosz na zakupy i łatwo się go składa i zajmuje po zlozeniu dość mało miejsca

W razie czego chętnie odpowiem na wszystkie pytania

nowoczesna stylistyka

2.ergonomiczna rączki

3.wielopozycyja regulacja oparcia

4.tkanina łatwa w utrzymaniu czystości

5.5-punktowe pasy zabezpieczające dziecko z osłonkami

6.regulowany podnóżek

7.w wyposażeniu uchwyt na butelkę

8.duży kosz na zakupy

9.składana budka

10.system samonastawnych kół z możliwością blokady

11.wszystkie koła posiadają system amortyzacji drgań

12.koła podwójne z przodu

13.hamulec tylnych kół

14.zdejmowana barierka obustronnie odpinana

WYMIARY :

(dł/szer/wys):
- wózek złożony: 85 cm/52 cm/37 cm

- wymiary siedziska: głębokość : 22 cm

szerokość : 21 cm

wysokość : 44 cm

dł.podnóżka : 18 cm

Waga : 8,9 kg
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moze ktos z Was ma jakies namiary na internetowy sklep gdzie bylby spory wybor kolorow chicco CT 04 ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dla zainteresowanych :)

Kupiłam zooper walker i jest rewelka. Gorąco polecam - ma wszystko co powinien :) Tylko nie mogłam się przyzwyczaić że czuć każdą płytkę chodnika pod kołami bo miałam wcześniej Maritę i płynęła. Po kilku spacerkach już się z tym obyłam :) Majeczka dawno nie była taka grzeczna w wózku

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zapraszam do galerii wózeczków, jeśli macie ochotę powklejajcie fotki...
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=28656

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lidka_torun pisze:
Moze ktos z Was ma jakies namiary na internetowy sklep gdzie bylby spory wybor kolorow chicco CT 04 ?

e-sklep baby fant, rumcajs, hurtownia bajka
Czasem też trafi się na allegro, ale rzadko, ja miałam to szczęście, że był akurat kolor poetic z pałąkiem, okryciem na nóżki, folią przeciwdeszczową za 499 zł razem z przesyłką.

jeżeli chodzi o kolory chicco ct 0.4 to najbrzydszy jest kolor manhattan, przynajmniej dla mnie, jest granatowy z beżowym ale ten beż jest taki byle jaki, niewiadomo jaki to kolor. No i ten różowo-granatowy też jest mdły (ten róż) - chociaż napalałam się na niego. Mój jest dość jasny, ale to w sumie aż tak bardzo mi nie przeszkadza. Bratowa ma kolor race (22) i też fajnie wygląda, no i na allegro jest dużo tańszy niż, np. ten kolor, który my mamy. Cena chyba jest uzależniona od koloru. Ogólnie to nie ma różnicy między ceną w sklepie a ceną internetową "rzadszych" kolorów.
Więcej kolorów chyba ma kopia ct 0.4 - espiro jet, ale tak właściwie to nie wiem, który lepszy, oba wyglądają identycznie :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ello
Awatar użytkownika

mam pytanko do osób korzystających z wózka chicco ct 05 ... " czy oparcie jest wytrzymałe ... czy nie powstaje dołek podczas użytkowanie jego .... bardzo podoba mi sie ten model i przymierzam sie do jego zakupu ale wolę sie upewni ...
w większości sklepów został ten model wycofany i tylko necie można go dostac ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie czy ktoras z was posiada wozek Graco Spree? 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej! chciałabym doradzić sie bardziej doświadczonych mamusiek a najlepiej tych które mają wózek spacerowy Quinny Buzz, moja córeczka skonczy za 5 dni 5 miesięcy i spacery w gondoli to istny koszmar :? drze sie w niebogłosy bo nie chce już leżeć konczy sie to powrotem do domu lub po około 40 minutach płaczu zasypia wyczerpana :? i mam pytanie czy mogę już założyc spacerówke :?: :roll: czy to nie za wcześnie :?: dodam że jeszcze sama nie siedzi ale z podparciem już tak i sama już sie próbuje podnosić do siadania, bardzo prosze o rade mamy które wiedzą jak wygląda ten wózek i te które same mają taki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Próbowałam dokopać sie do informacji na temat spacerówki CONECO V3. Czy któraś ma ten wózek? Jakie opinie są o nim? Czy składa się na płasko?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja bardzo dużo czytałam o V3 i powiem Ci że niewiele osób jest nim zachwyconych,
mówią, że sie psuje, że marnie sie go podbija na krawężnikach no i oprócz tego ma kubełkowe siedzenie czyli przechylasz razem z dzieckiem, na pewno nie na płasko. Wystarczy wrzucić V3+coneco+opinie i w googlach Ci wyświetli fora z ocenami tego wózka, pięknie wygląda ale chyba to wszystko :(
cena też zabójcza 640zł :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]