Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

witajcie
bardzo duzo slyszalam o lubartowskiej bo sie tam urodzilam i cale prawie zycie tam spedzilam kolezanka rodzila tam i powiedziala ze wiekszego hamstwa nie widziala a o jaczewskiego slyszalam opini 50 na 50 dlatego wybralam krasnickie i jak na razie przy tym przystaje czas pokaze jak bedzie dalej. moja byla dzielnica odpada definitywnie nigdy w zyciu juz wolalabym w domu rodzic :D :D :D :D :D teraz jeszcze od pierwszego poszlam do pracy wlascicielka sklepu wiedzac ze jestem w ciazy poszla mi na reke aby miec ten grosz z zusu malo kto teraz sie godzi wyjatki jeden na milion pozdrawiam i caluski brzuszki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja sis cioteczna niecały miesiąc temu rodziła na Lubartowskiej i ogólnie zadowolona była :) Dlatego sama zaczęłam się zastanawiać nad tym szpitalem. :? Ale z drugiej strony chodzę do lekarza z Jaczewskiego, któremu w pałni ufam i on mnie namiawia właśnie na ten szpital-ze w razie czego mają najlepszy sprzęt, dobre warunki sanitarne...Oj mam mętlik w głowie.A myślałyście o szkole rodzenia? Bo ja się tak właśnie zastanawiam nad tą prowadzoną przy szpitalu :? Pozdrawiam Was ciepło. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S
POWIEM CI TAK jesli chodzi o lubartowska warunki sanitarne sa okropne brut smrut i ubustwo traktuja ciebie tak jak pierwsza lepsza tam idziesz rodzic traktuja ciebie bez ogrodek siadaj i ródz ja wlasnie od dzis postanowilam zmienic lekarza bo moja gina nie jest w pelni odana pracy i odbebnia tylko robote i tyle a chdze do luxmedu i na taka mi sie trafilo , i polecila mi kolezanka doktorke na jaczewskiego małgorzate haberek podobno swietna a tym bardziej sie ucieszylam ze ona z tamtat bo chce tam rodzic , i mam zamiar sie do niej prywatnie zapisac na wtorek ten co bedzie bo moja lekarka mnie wysawila i nie bedzie jej przez 2 tygodnie a mialam do niej isc na 9 bo do 9 mam zwolnienie
Aneta_S a ty do kogo tam chodzi i prywatnie czy nie i moze slyszalas cos o tej lekarce co ja pisze do ktorej zamierzam isc ja

dziewczyn sie pisze na jaczewskiego jesli moj brat mowi zeby na lubartowska za zadne skarby to mu wierze bo jest pielegniarzem i co nieco wie a na jaczewskiego w atamtym roku byl remont i nie walaja do sali po 8- 10 łózek tak jak na lubartowska tylko po 4 lub 2 wiec jest elegancja francje papapapa powodzonka ANETA _S ODPISZ PLISSSSSSSS BARDZO WAZNE!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S

A JESLI CHODZI O szkole rodzenia to tez o tym myslam i tez myslam o tej na jaczewskiego tylko sie jeszcze wstrzymuje bo nie wiem czy bede rodzic silami natury czy cesarka bo mam takie male ryzyko , ale jak brat mi opowiadal ze po szkole rodzenia to masz tam na jaczewskiego opieke pierwszej klasy i masz -po takiej szkole pierwszenstwo do indywidualniej nowoczesniej sali do rodzenia muzyczka basen i te sprawy pierwsza klasa ale najpier pojde pierwszy raz do tej haberek i zobacze jak mi sie z nia bedzi ukladac mam nadzjeje ze tak jak opowiadala kolezanka i swietna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zwierzak186 ja o tej Twojej doktorce nic nie słyszałam. Wcześniej chodziłam do prof Oleszczuka ale nie byłam zadowolona :o I jak byłam u mojego doktora na USG to się wprost go zapytałam czy prowadzi ciąże. Powiedział ze niby on jest od USG, ale chętnie poprowadzi ciąże. Przyjmuje prywatnie, bierze 80 zł. Na zwolnieniu jestem od początku ciąży, nie było żadnych problemów.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki ide dzis na wizyte do nowej lekarki mam nadzjeje ze wszystko jest w pozadku , bo martwie sie strasznie czy dzidzi jest zdrowe , bo nic mi brzus nie rosnie juz zaczol sie 17 tydzie i sie martwie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dam znaka jak wroce z wizyte trzymajcie kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zwierzak 186 zdawaj relacje z wizyty :D Czy fajna ta pani doktor? I ogólnie jak wrażenia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

guzia WITAMY WITAMY W SRÓD PRZYSZLYCH MAM:)

Hej dziewczyny jestem po wczorajszej wizycie , babka jest niesamowita to aniol a nie ginekolog , jestem szczesliwa ze mi ja polecono jestem bardzo zadowolona, jest bardzo dobra i mila i odpowiadal mi na kazde pytanie i czuje sie w koncu pod dobra opieka , jak jej zaczelam opowiadac jak traktowala mnie moja poprzednia to zalamala rece , dziwila sie ze nie badala mi ani razu cisnienia i nie zlecala mi zadnych badac , koszmar , a ta jest rewelacja zlecila mi wszystki badania, dala skierowanie na usg i zwolnienie bez zadnego problemu, wszystko wyjasnila jestem zadowolona kazala mi na siebie uwazac chuchac i dmuchac i dbac jak byscie miala jakies pytania to walcie , ona pracuje na jaczewskiego i tam zamierzam rodzic i ona rozumie o co chodzi ze chciabym zeby byla przy porodzie i w kazdej chwili moge do niej zadzwonic jak by cos sie dzialo ,naprawde polecam doktor Haberek jest swietna !!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny odywajcie sie cos bo widze ze tylko ja tu wyprACOWANIA PISZE, MAM DO WAS PYTANKO KIEDY I CZY JUZ POCZULYSCIE RUCHY DZIDZIUSIA I JAKIE TO BYLO DLA WAS UCZUCIS E, BO JA CALY CZAS NA NIE CZEKAM I NIE WIEM CZY JUZ NIE POJAWILY CZY TO TYLKO MOJE JELITKA HIHIHIH BULGOTAJA , ZACZOL SIE DOPIEROM 18 TYDZIEN , I LEKARKA KAZAL MI ICH WYPATRYWAC BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU I KIEDY ZACZNIE MI W KONCU BRZUCH ROSNAC BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zwierzak186 właśnie dziś wróciłam ze szpitala na Jaczewskiego. Leżałam na patologi ciąży od piątku z powodu odwodnienia. Pani dr Haberek bardzo dobrze opiekowała się swoimi pacjentkami, ze mną na sali leżała jej pacjentka i ciągle ją odwiedzała tak więc wydaje się być kompetentną osóbką.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S dzieki ze podzielilas sie ze mna tymi wrazeniami , tez wlasnie o niej same dobre rzeczy slyszalam , ze jest bardzo odana swojej pracy i pacjetom mam nadzjeje ze bedzie mi z jej opieka dobrze , ide do niej dopiero 13 maja po zrobieniu usg i zrobieniu wszystkich badan , i sie zobaczy buzie , jeszcze raz mowie dziubki odzywajcie sie ,
wiecie co chyba mam wrazenie ze kilka razy juz poszulam ruchy dzidiz , ale na 100% nie jestem pewna powtarzaly sie kilka razy , a nigdy czegos takiego nie czulam hihihhi takie mile uczucie buze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S pisze:
Zwierzak186 właśnie dziś wróciłam ze szpitala na Jaczewskiego. Leżałam na patologi ciąży od piątku z powodu odwodnienia. Pani dr Haberek bardzo dobrze opiekowała się swoimi pacjentkami, ze mną na sali leżała jej pacjentka i ciągle ją odwiedzała tak więc wydaje się być kompetentną osóbką.

JAK TO SIE STALO ZE SIE ODWODNILAS?????????? malo pilas czy jadlac , czy co????????????????? dlugo lerzalas w szpitalku, mam nadzjeje ze dobrze ciebie tam traktowali buzie

Ostatnio zmieniony śr kwie 16, 2008 11:50 am przez Zwierzak186, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarna1708 pisze:
witajcie
wedlug lekarzy mam termin na 30 pazdziernik lub 1 listopad :D kto ich tam wie kazdy mowi co innego a ja sadze ze to bedzie w polowie pazdziernika albo jak z moim syniem 5 tygodni za wczesnie czekam tylko na usg i zobaczymy co wtedy powiedza :D :D :D

TY CZEMU SIE NIC WREDOTO NIE ODZYWASZ???????????????????????????????????????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zwierzak186 odwodniłam się bo po wszystkim wymiotowałam, ostatnio to nawet i woda mineralna mi szkodziła. Ale cieszę się że już trochę mi minęło. Dzisiaj miałam starcie z kierowniczką z pracy i jakoś nerwa złapałam. Pozdrawiam cieplo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

slyszalam ze forum pazdziernikowek zostalo zlikwidwane czy to prawda???????????????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie mamusie i zwierzaczku zlosnico :) mam prtoblemy z internetem bo mam polaczenie w lan a po drugie pracuje i nie chce mi sie siadac do kompa po robocie padam jak swinka.bylam wczoraj na usg w luxmedzie bylo super moj maz cieszyl sie jak dziecko.a co najbardziej mnie rozsmieszylo to we wtorek bylam u lekarza mowil ze wszystko ok dal mi skierowanie na usg kazal przejsc do bloku b bo tam robia badanie pani przejzala grafik powiedziala ze na 20 usg a po chwili dodala sierpnia zartobliwie zapytalam a moze listopad pierwsze usg gdzie termin porodu mam na pazdziernik:) wiec zapisalam sie do luxmedu i juz mam po wszystkim taka polityka nfz w polsce.usg wykazalo wszystko w porzadku moj robaczek taki malutki ma ok 10 centymentow nosek jest nozki raczki po prostu super mam na plycie dvd i moge sobie ogladac bardzo sie ciesze.pozdrawiam wszystkie mamusie.zwierzaczku jak cos to piszcie tez do mnie na maila czarna1708@wp.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarna1708 hihih ja sie nie zloszcze tylko sie martwilam o ciebie hihihih, oooooooo ja tez bylam na usg wczoraj w luxmedzie tylko na normalnym , i zastanawiam sie teraz czy nie isc na te 4d czy mozesz mi troszke wiec opisac czy sie oplaca tam isc i placic , bo pytalam sie to to kosztuje 200 zlotych , powiec mi ile trwa nagranie i wogole wogole hihihi

HEJ dziewczyny:):):):):)Wczoraj bylam na usg i juz po strachu - bo strasznie sie denerwowalam i martwilam , wiesz jak to ja nerwus:) z dzidziusiem wszystko w pozadku wszystko ma na swoim miejscu i jest zdrowiutki , tylko lekarz sie smiał ze dzidzi ma dlugie nóżki jak mu mierzyl kosc udowa ale to po mojm mezusiu bo jest bardzo wysoki a ja to 1,60 w kapeluszu hihih.
Wczoraj dowiedzielismy sie jaka jest plec naszego bobaska i jest to CHLOPAK:):) JAKI MAZ BYL DUMNY ZE BEDZIE MIAL SYNKA:) bobasek pokazal w calej okazazalosci co tam ma , mam nawet zdjatko uwieczniajace jego klejnoty hihihi , Wczoraj po usg przez reszte dnia nie moglam przestac sie usmiechac z tej radosc
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszystko jest w porzadku i dzidzi jest zdrowe z mezusiem chcemy go nazwac Adrian hihihi ale ja sie jeszcze zastanawiam :)
Dzis dzidz obuszilo mnie o 5 nad ranem i okladalo mnie w brzusiu chyba nozkami albo raczkami hihihihihi i tyle sobie pospalam hihihih BUZIE I USCISKI MLA MLA MLA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie
zwierzaczku dzieki za odzew musze zmienic operatora internetu bo mam masakre ciesze sie ze bedziesz miala chlopczyka ja nie chce wiedziec co bedzie ale pare osob powiedzialo ze mi tylek urosl to bedzie chlopak a nie ktorzy ze dziewczyna troche mnie to smieszy. :D :D :D :D :D ale coz. moj maz jest wyzszy ode mnie o ponad glowe a ja krasnoludek 155 cm to duzo do ciebie mi nie brakuje tylko pod koniec to chyba potrzebna bedzie dwukolka pod brzuch abysmy mogly chodzic :D :D :D :D :D pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarna1708 to widze ze masz podobnie ze swoim facem jak ja ze swoim heheheh , czy mozesz mi opisac jak wyglada usg 4d w luxmedzie bo chce sie tam wybrac i sie gleboko zastanawiam bo jak juz mam wydac 200zl to chce zeby to bylo najlepszej jakosci ile to trwa czy nagrywaja i czy trzeba miec wlasna plytke odpisz plissssssssssssssssssssssssssssssssssss

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cze
4d to wyglada tak jakbys byla u siebie w brzuchu i widziala prawie na zywo ale to troche wiecej promieni a jezeli chodzi o plyte jest ci nie potrzebna bo oni dadza i placisz za to oddzielnie 25 zl

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]