Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:45 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dzieci 2006
Awatar użytkownika

Czy sa tu rodzice dzieci urodzonych w 2006 roku :) :) :) Bardzo bym chciała trafic na ten temat ,a nie umiem go znależć na tym forum :?: :?:
Jezeli sa tutaj jakieś mamusie ,których dzieci własnie sa z tego roku to zapraszam :) :) :)
Mój Bartosz jest z 23 stycznia 2006 roku :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witaj Dorcik2
ja jestem mamusią smyka 2006 <a na tym forum tez nowa i troszke jeszcze zagubiona>
mój synus jest z 20 lipca

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Mycha102 -cieszę się ,że mnie znalazłas.Widze ,że weszłas na to forum w tym samym dniu co i ja :D :D Ja tez mam cichutką nadzieje ,że pomału sie tu wdrożymy i będzie szło nam później gładziutko :D :D
A jak się nazywa Twój synek ,jak się rozwija ,mówi juz cos ,czy tylko pojedyńcze wyrazy :?: :?: Czy masz jeszcze wiecej dzieci :?:
Mój Bartosz to istny ''wariat''wszędzie go pełno ,wszystko musi zobaczyć ,wybadać :D :D Jezeli chodzi o słownictwo to na razie tylko pojedyńcze ,ale idzie mu coraz lepiej :D :D Dzisiaj powiedział pierwsze zdanie i jestem z niego bardzo dumna:mama da pi (mama daj pić)super takie coś usłyszec :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik2 no to jest nas dwie juz mam nadzieje ze bedzie nas tu wiecej
gratuluje pierwszego zdania
mój synus ma na imie Alanek jest kochanym urwiskiem wszedzie go pełno kacha psocic i mamusi psuc leciutko nerwy
a z mową to unas tak jak u ciebie same pojedycze wyrazy jest leniuszki i wygodniej mu gadac po swojemu
Alanek jest moim 2 dzieciątkiem
niestety mój pierwszy synuś zmarł podczas porodu :(

[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mycha102 -przepraszam ,bardzo mi przykro,nie wiedziałam... :-{: :-{: :-{: :-{:
To widze ,ze zdjęć ,że Alanek to duzy chłopczyk .Widać ,że też ładnie sie rozwija i dobrze i niech dalej rosnie i psoci :lol: :lol: .
Jutro jak znajde troszkę czasu to powklejam Ci zdjęcia mojego Bartoszka :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik2 to jutro czekam na foteczki
nio ja tez juz mykam do łózeczka bo slepia mi juz sie zamykają a w nocy mam jeszcze pobutki :?
do juterka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Już wklejam Mycha102-póki mam chwilkę czasu ,a i dzieci jeszcze śpią :)
Tu Bartosz jak miał 3 tygodnie
Obrazek
Jak miał 3 miesiące :wink:
Obrazek
6-7 miesięcy
Obrazek
Jak miał roczek
Obrazek
I teraz jak ma 2 lata
Obrazek
No na razie wystarczy :roll: ,mniej więcej wiesz jak sie mi rozwijał i jak wygląda :lol: :lol: :lol:
Jezeli chodzi o wybudzanie to Bartosz też jeszcze lubi wstawać w nocy ,ale w sumie to tylko raz :) Ale butla z herbata musi być ,no i smoczek ,od którego nie moge go w ogóle oduczyć :roll: :roll: :roll: A tak bardzo bym już chciała ,czekam ,az ten mu całkowicie się zniszczy i wtedy go wyrzuce ,może to cos da ,jak sam to zobaczy jak go wyrzucam do smieci :roll: :roll: Ale nowego mu nie kupie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!

Moja córeczka jest z października 2006 roku :) ma na imię Klaudia i ma starszego o 5 lat i 5 miesięcy brata Dawida :)
jeśli chodzi o słownictwo to już coraz więcej mówi :)

mycha- :-{: :-{: :-{: bidulko, tak mi przykro...pewnie musiałaś to bardzo przeżyć :cry:
dorcik-Alanek to bardzo uroczy chłopaczek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Cię KAMILLKA -super ,że nas przybywa :D :D Witam także Klaudie i Dawidka :D :D
Kamillka ,ja mam Bartoszka ,a Mycha102 ma Alanka :wink: :wink:
U mnie też dwójeczka -moja Kasia ma 8 lat ,więc pomału panienka wyrasta mi w domu ,chodzi do II klasy :D :D
A jak sie Twoja dwójeczka dogaduje między sobą .Bo u mnie jak na razie są na etapie dokuczania sobie ,gryzienia ,tarhania za włosy ,ciężko ich utemperować :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik- :oops: przepraszam, pomyliłam się :oops:
jeśli chodzi o relacje między dziećmi to są w miarę dobre :)
jak synek przychodzi z przedszkola, chodzi do zerówki, to Klaudysia szaleje za nim :lol: ale jak za długo są razem to zaczynają sobie dokuczać, a w szczególnie Dawid dokucza młodszej siostrzyczce :?
Ale pewnie już niedługo Klaudia połapie się w tym wszystkim i pokaże swój temperamencik :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam laseczki w tak pochmurny dzionek ale liczy sie to ze niepada :D smerfik śpi wiec mam troszke czasu na forum
Dorcik2Bartoszek jest slodziutki
no unas tez sa pobutki 2 przynajmniej i butla z herbatką tak samo obowiąskowa a ze smoczkeim juz sie pozegnalismy w listopadzie :D
KAMILLKAsuper ze do nas dołoczyłaś

widze ze wy macie juz parki ja narazie poczekam co do nastepnego dzidziula musze pierw mojego troszke usamodzilnic
A teraz wam troszke powklejam fotosików
Alanek pierwsza godzinka po urodzeniu
Obrazek
a tu miał 10 dni
Obrazek
3 mc
Obrazek
a tu ma 7 mc
Obrazek
dokładnie roczek
Obrazek
no 20 mc
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAMILLKA ,a niech Klaudia pokaże charakterek ,a co ja mam się tylko męczyć :wink: :wink: Żartuję .Fajnie ,że sie obydwoje dogadują ,bo u mnie prym w dokuczaniu to wiedzie Bartosz ,a Kasia ,żeby nie być gorsza oddaję mu :? :? Chyba Super Nianie do siebie zawołam :) :)
Mycha 102 śliczny Alanek :) :) :) :) I chyba podobny do Ciebie :wink: :wink: I zdradx mi tą tajemnice jak oduczyłas Alanka ,żeby nie ssał smoczka .Bo u mnie to dochodzi do histerii i to okropnych i może bym to jakoś wytrzymała w nocy ,ale Kasię mi wybudza , a wtedy zanczynam głupieć i nie wiem co mam robić :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik2
tak szczeze to czysty przypadek
mój mały jest alergikiem wiec jak zaczyna sie sezon grzewczy dostaje wielkiego kataru :evil: smok go dusił jak spała tak był do niego przyzyczajony ze chociasz musił trzymac go w rączce po paru dniach schowałam smoka dałam mu misia i tak jakos zapomniał o smoku obyło sie bez płaczu krzyku i nawet nigdy sie o niego juz nieupomniał
jedny słowem wykozystałam sytułacjie

ale zato mam problemik z oduczeniem go wstawania w nocy :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mycha102 ,a mój Bartosz nawet jak ma problemy z oddychaniem to i tak bedzie go trzymał w buzi :? :?
A dlaczego chcesz go oduczyć wstawania w nocy :?: :?: Wiesz ,ja tak bardzo sie tym nie przejmuje ,dlatego ,że moja Kasia też wstawała do 3 roku zycia i wołała o butelkę ,później zmieniłam butelkę na szklankę,ale budziła sie tak do 4 roku zycia chociaz jeden raz w nocy.Bartosz tesż budzi sie raz ,ja daje butlę i idzie dalej spać :wink: :wink:
KAMILLKA odezwij się :D :D KAMILLKA może znasz na tym forum mamusie i dzieci z rocznika 2006 ,to niech sie przyłączą do nas :) :) :)W grupie zawsze raźniej ,a i można się zawsze czegos nauczyc od innych :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcik2dla mamusiowej wygody :D fajnie by bylo przespac całą nocke a dzis cos niemam weny do pisania chyba przez ta pogode maze zeby juz bylo cieplutko zycze milej soboty i niedzieli

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAJCIE MAMUSIE
Dorcik2 znam z innego watku , ja równiez mam synka ale z konca roku 2006 konkretnie 14 grudzień :lol: Michałka a Michałek ma jeszcze siostrzyczkę która urodziła się 28 sierpnia 1999 , pozdrawiam wszystkie mamusie :lol: :lol: :lol:

ja urzęduje na dziaciaczkach z grudnia2006 ale i do Was chętnie wkliknę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje magdaola za przystapienie do nas :lol: Bardzo się cieszę :lol: :lol: :lol:
MYCHA102 rozumiem ,ja też jestem z tych wygodnych mam :wink: :wink: Życzę Ci miłego weekendu :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

17 grudzień 2006 się kłania tak na ostatek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Cię maduolunia w tym watku :D Dziewczyny chyba zapomniały o mnie i watek umiera śmiercią naturalną :cry: :cry: :cry:
Napisz coś więcej o sobie ,o rodzince -czekam :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A więc witam na wątku który fakt umiera ale kto wie może go wskrzesimy:-) My jesteśmy tak na siłę w 2006r. bo termin porodu miałam na styczeń. Obiecuje że tu dziś zajrze ale muszę teraz puścić moją Olę na bajkę Koziołek Matołek to jest to przy czym się uspakaja a ja mam chwile wolnego czasu. Pogoda piękna a my niestety mamy zapalenie ucha i siedzimy w domu. :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]