Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:07 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

verso dopiero zaczeli produkowac i w zadnym sklepie w mojej okolicy go jeszcze nie ma, dopiero zamawiaja. Myslalam, ze moze w innych sklepach juz maja...
Wczesniej byl produkowany podobny o nazwie Lucky ale tez nie znam opinii o nim...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

karcia pisze:
ma ktos albo jezdzil po sklepie ogladal wózek Baby Design Espiro Magic3 ?

Obrazek

mam wózek przypominający ten ale nosi inną nazwę tytanum i jestem bardzo zadowolona

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiunia a jakie wysokie masz siedzisko?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam wózek Chicco trio enjoy i wózek mi sie nie bardzo sprawdził poniewaz jest mała gondola i Piotrus juz dotyka nogami końca a spacerówka owszem fajna ale-nie na teraz! dzieckow niej nie ma wygody i nie pospi,dlatego jestem zmuszona góra za miesiac kupic sama spacerówke ale nie typu parasolka tylko duża.Mój wybór padł na X-landera,ma duża powierzchnie lezaca i rozklada sie całkowicie do lezenia poziomo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co do tego 3 kolowca to sprawdz jak to wyglada z dlugoscia nozek twojego dziecka a dlugoscia do podnozka jak chcesz nim troche pojezdzic to musisz brac pod uwage zeby dziecko nie podkurczalo nozek u mojej kolezanki podnozek byl za krotki i jak jestw calosci z siedziskiemto nie jest to za wygodne no chyba ze kupujesz wozek na rok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: espiro

czesc dziewczyny. Widziałam w sklepie ten Espiro Magic 3 , jest bardzo lekki i super sie prowadzi (dosłownie płynie). Ja przymierzałam sie do Espiro Active, ale w końcu po przymiarkach kupiłam Jet. Active bardzo cięzko sie podbija, a Jet nie dość że jest lżejszy to jeszcze do tego swietnie sie prowadzi no i ma lepszą budkę . Juz przetestowałam i naprawde polecam !!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka b bylam wlasnie dzis sklepie z wozkami i przyszły wlasnie te 3 kołowe jezdzi sie super pasuja jak do dziecka tez 2 lteniego i troche bo siedzial.Do nozek ok itd tylko glupie oparcie ale nie jest zle BO NA PASEK TAKI jest lekki i ma kosz barjerke na nozki i kosztuje 399 chyba sie skusze i moja siora tez do swojego 28 mies .ma!!!a ma tylko jedno to ze nie jest az taki wysoki tak jak ja ma 172 to ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

karcia widze że już za późno ale wózek jest fajny lekko się prowadzi ma tyklko jak dla mnie minus własnie regulacje oparcia na tym pasku a po zatym super mój mały ma prawie rok a do oparcia nózek dużo mu jeszcze brakuje także posłuży nam jeszcze

co do siedziska to zmierze jutro bo m zabrał wózek w samochodzie a używam go z reguły na zakupy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiunia no wlanie wiem ogladałam te dziwne oparcie ale az tak zle nie jest moj maly nie siedzila bo sal ale siedzila mojej siostry synek a ma 2 latka i 3 mies. i tez bylo ok do nozek tez ok na zdjeciu tak jak by bylo malo miejsca ale jest ok glowa mu delikatnie wystaje ale to nie przeszkadza nawet jak lezy bo jest tez budkai jest razem z tym oparciem wiec luzik:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mam pytanie o prowadzenie i spisywanie się wózków Graco :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przymierzam się do kupna spacerówki Mutsy Spider. Widziałam w sklepie i byłam zadowolona, no jedynie to regulowane oparcie na pasek jest minusem i dla niektórych cena...
Mam problem ze sprzedażą mojego wózeczka... Mam Volanta 3 różowy i dopóki go nie sprzedam to nie kupie nowego :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam..

Prześledziłam cały wątek w poszukiwaniu spacerówki, i mój wybór padł na Chicco Multiway. Dla mnie rewelacja w porównaniu ze wcześniejszym DorJanem gdzie wózek mieścił sie w miniwanie rodziców, przy zdemontowaniu półki górnej tragedia.

A Multiwaya polecam gorąco. Lena po rozłożeniu spokojnie śpi, i koła są duże,

Dla mnie rewelacja Polecam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja w końcu się zdecydowałam na wózek i dzisiaj nawet zamówiłam.
Chicco Enjoy.
Zastanawiałam się również nad GRACO MIRAGE 2008 ale ostatecznie padło na Chicco.
Mam nadzieję, że to dobry wybór!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja polecam (z opowiadan siostry) najmniejsza spacerowke quinny zapp :wink: i mimo dziurawych polskich chodnikow nie nazeka na niego.dziecko ma 2,5 roku a kupili wozek jakos w styczniu chyba :wink: wozek wydaje sie maly ale jest dosc miejsca dla dziecka no i jest poreczny :wink: a teraz cieplo idzie wiec dziecko i tak pewnie bedzie wiecej chcialo samo chodzic niz w wozku jechac :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarnolaska pisze:
a ja polecam (z opowiadan siostry) najmniejsza spacerowke quinny zapp :wink: i mimo dziurawych polskich chodnikow nie nazeka na niego.dziecko ma 2,5 roku a kupili wozek jakos w styczniu chyba :wink: wozek wydaje sie maly ale jest dosc miejsca dla dziecka no i jest poreczny :wink: a teraz cieplo idzie wiec dziecko i tak pewnie bedzie wiecej chcialo samo chodzic niz w wozku jechac :wink:

Wózek świetny tylko jeden wielki minus - nie idzie rozłożyć oparcia do pozycji chociażby półleżącej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a wiecie że espiro i Baby design to jedna i ta sama marka tylko że espiro ma nowocześniejszy wyglad. na stronie internetowej są wszystkie modele firmy Baby design. Ja mam wózek trawel i jestem zadowolna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: espiro

asik78 pisze:
czesc dziewczyny. Widziałam w sklepie ten Espiro Magic 3 , jest bardzo lekki i super sie prowadzi (dosłownie płynie). Ja przymierzałam sie do Espiro Active, ale w końcu po przymiarkach kupiłam Jet. Active bardzo cięzko sie podbija, a Jet nie dość że jest lżejszy to jeszcze do tego swietnie sie prowadzi no i ma lepszą budkę . Juz przetestowałam i naprawde polecam !!!!!

Popieram, wózek jest bardzo leciutki i fajnie sie prowadzi. dzisiaj go testowałam po rz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Wózek super ale te moje osiedlowe drogi :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ach dziewczyny jak czytam to forum to omama mozna dostac ,tyle tego jest .Zaproponujcie cos tanszego wszyscy patrza na chicco itd a mnie nie stac na taka kwote i rozwazam cos tanszegookolo do 150zl .wiem ze to cudowne nie bedzie no ale na jakis czas starczy zreszta moja stara spacerowka zaraz wkleje fotki byla naprawde dobra a przeciez nie mogla kosztowac majatku .W allegro znalazlam spacerowke mars i nie wiem jak to sie sprawdza??
mial ktos moze cos z wozkow do 150zl co moglby mi zaproponowac??
no i wazne zeby byl w miare lekki i mial przewracane oparcie i byl amortyzowany i mial budke odpinana i mial podnozek miekki taki ze mozna w rozny sposob go ustawiac -wystarcza 2 ustaw tylko zadnych przyciskow i sprezynek tam bo to zawsze zawodzi
ahhhhhhh ale sie wygadalam ,pewnie nikt mi nie odpowie :( Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nalewka- a może wózek MAMTU? Na allegro kosztuje 138 zł i widzę, że dużo ludzi kupuje. I chyba z tego co zerknęłam ma wszystko, co chcesz :).
Drugie wyjście to rozejrzeć się za jakimś używanym w dobrym stanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak ale biorac pod uwage ze tamten kosztowal 100zl i mial to samo co mamtu a w cene mamtu jest tez pewnie wliczony spiworek ktorego ja nie potrzebuje bo na zime mam moja spacerowke od glebokiego to nie wiem czy nie placilabym tych 40zl za ocieplacz ktorego nie potrzebuje co ty na to?
a co do tego zebym kupila uzywany to tak -juz patrzylam. jak mam kupic uzywke to nie ma od kogo. bo jak chce uzywke porzadna bo tych tanich nie ma co uzywanych kupowac to albo nikt nie sprzedaje albo ida jeszcze za takie pieniadze ze hoho.a jesli juz ktos ma to jest zjechany do zera .:/ Wyslalam moja ciocie w Polsce na wystaki te z uzywanymi rzeczami zeby kuknela jak cos dobrego bedzie to kupia ,bo tu zw Niemczech to ciezko tania spacerowke kupic.

Ostatnio zmieniony wt kwie 08, 2008 11:37 am przez nalewka87, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]