Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:07 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

filenka pisze:
mirkornik pisze:
no ja nadal uważam że ten bubbles green jest cudny! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

a to chyba temu że mam bubbles red :D :D :D :D

Bo one są cudne, nie da się temu zaprzeczyc :) zresztą ja wogóle uwielbiam PP i za nic nie kupiłabym teraz innego wózka :)

ja sie tylko obawiam że kosz szybko "pójdzie sie gwizdać " jakiś taki mizerniutki mi sie wydaje :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jak na razie z kosza jestem zadowolona, wręcz wydaje mi sie o niebo lepszy niz ten który mielismy w volancie, tyle ze tu dostep troche utrudniony :wink:

Wszystkiego naj dla rocznej Emilki :) spóźnione o jeden dzień wprawdzie, ale najlepsze zyczonka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

filenka pisze:
Ja jak na razie z kosza jestem zadowolona, wręcz wydaje mi sie o niebo lepszy niz ten który mielismy w volancie, tyle ze to dostep troche utrudniony :wink:

Wszystkiego naj dla rocznej Emilki :) spóźnione o jeden dzień wprawdzie, ale najlepsze zyczonka :)

dzięki!!!

no ja w breakerze miałam ogromny i mocny kosz moze temu mam takie jakieś wrażenie ze ten taki lichutki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Filenka- no właśnie głównie o to rozpinane okrycie mi chodzi. Przecież jak dziecko będzie już większe, np 2letnie to będzie to duże ułatwienie, rozpinasz i hop po sprawie. Poza tym miałam też na myśli kółka z wypustkami, przy śniegu lepsza przyczepność.

Te kolory Bubbles też są fajowe, w ogóle większość mi się podoba.

Mirkornik- wszystkiego najlepszego dla córeczki :)

Ja ostatnio też jeszcze używałam wózka pierwszego, ale już od weekendu definitywnie do PP się przesiadamy, bo pierwszy wózek przekazujemy maleńkiej siostrze ciotecznej Gabi :). Ja śpiworka dodatkowo nie będę używała, kocyk tylko. Teraz już raczej srogiej zimy nie będzie, więc póki co nie będę kupowała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

avida my tez mielismy uzywac PP zamiennie z volantem, bo jeszcze go mamy,ale jak poczułam jak lekko mi znosic po schodach nowy wózeczek w porównaniu do starego to już do volanta nie wrócilismy :) a śpiworka z poprzedniego uzywamy bo nie jest bardzo gruby, a wygodniej mi jak na razie tak, mój wiercipieta kocyk wykopałby z wózka zapewne w połowie spaceru, jak nie wczesniej :wink: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Filenka- a znosisz wózek już złożony i z synkiem w środku? Czy na dole składasz? U nas niby można zostawić wózek na dole, stary tyle czasu stał i wiele innych wózków też stoi, żaden nigdy nie zginął, ale może lepiej nie kusić losu i wnosić :roll: W końcu taki tani to ten wózek nie jest.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

avida pisze:
Filenka- a znosisz wózek już złożony i z synkiem w środku? Czy na dole składasz? U nas niby można zostawić wózek na dole, stary tyle czasu stał i wiele innych wózków też stoi, żaden nigdy nie zginął, ale może lepiej nie kusić losu i wnosić :roll: W końcu taki tani to ten wózek nie jest.

Przewaznie juz w domku Filek pakowany jest do wózia i znoszę ich razem :wink: aczkolwiek mój młodzian ciężkawy jest, więc jak mam gorszy dzien to na góre wnosze na 2 tury. Nie zostawiam wózka na klatce bo kilka razy zostawiłam kiedys wielofunkcyjny i mi szanowni sąsiedzi porysowali stelaz, więc juz volanta do domu targałam, a PP tym bardziej, lzejszy jest i w razie gdyby stał na dole to łatwiej byłoby tez komus go wyniesc :wink: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też jestem bardzo z PP P3 zadowolona :D I tak naprawdę to wszystki kolorki sa super :) My uzywamy oprócz śpiworka jeszcze kocyka i jest ok. A wózek na moje 3-cie piętro wnoszę z Dominikiem w środku póki jeszcze Do jest grubo ubrany , wiosna będę składac wózek i Dominika 'pod pachę' a wózek 'w garść' ;)
A powiedźcie mi jak Wam się pasy w PP P3 sprawują? Nie wypada Wam czasem ten 'wichajsterek' plastikowy co w oparciu jest z tej 'szlufki' ? Bo mi czasem Dominik w ózku tak się wierci , że to własnie wypada i nie wiem czy cos źle zapinam czy dzieć mój nadzwyczaj ruchliwy ;)

Mirkornik - STO LAT dla Emilki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jamajka nam 'wichajsterek' tez czasami wypada i r,ównież zastanawiałam się nad moim ewentualnym błędnym mocowaniem tudziez nadmierną ruchliwoscią dzidka :lol: co do wnoszenia na góre z wózkiem, to ja chyba niedługo wymięknę, bo Fi ciężkawy już :roll: twój synek młodszy, to jak na razie lżej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jamajka- ale żeby złożyć ten wózek na dole to dziecko musi chodzić (przynajmniej na tyle, żeby chwilkę postać na czas składania wózka), bo nie da się go jedną ręką złożyć. Przynajmniej ja nie umiem, a już na pewno nie z Gabi na ręku ;). No właśnie! Te pasy, dziwne bardzo. Ja to się zastanawiam czy w ogóle trzeba to wkładać w tą szlufkę (czy nie jest ona tylko np przy składaniu wózka, żeby się pasy nie plątały)? Przecież i bez tego dziecko ani nie wstanie ani nie wypadnie. U nas też wypadają, wszystko Gabi interesuje i wierci się w wózku we wszystkie strony. Poza tym mam wrażenie, że jak są włożone w tą szlufkę to jak dziecko się wierci to ten materiał od tapicerki się tak naciąga i narażony jest na nadszarpnięcie. Też Was właśnie o te pasy miałam pytać, ale wyleciało mi z głowy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to mnie pocieszyłyście z tymi pasami ;) Widocznie tak ma być tylko teraz avida dałaś mi do myślenia czy ten 'wichajsterek' w ogóle jest konieczny przy zapinaniu ;)
Avida , no i uświadomiłas mi , że faktycznie dzieć musi co najmniej sam stac co by wózek złozyć ;) No nic to , jakis patent na wnoszenie wózka i Dominika sobie wypracuję ;) (mam nadzieję ;) ).

Filenka , mój Dominik waży już prawie 9 kg więc nie jest taki leciutki na jakiego pozornie może wyglądać ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My również jesteśmy posiadaczami PP P3 i długo zastanawiałam się co z tymi pasami. Mój B uświadomił mnie że to właśnie fajna sprawa dla dziecka bo mocno trzyma i nie ma obaw że wypadnie ale równocześnie ma dużą swobodę ruchu, nie tak jak w innych wózkach przypięte do oparcia.

Chyba tak jest rzeczywiście, więc to kolejny wielki plus tego wózka:)

Pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiulka- no właśnie u nas to też mój mąż przekonywał mnie, że te pasy trzymają na dole przy oparciu, a ta szlufka to tylko do zahaczenia- żeby było łatwiej przy wkładaniu dziecka do wózka lub jak się wózek składa :). Wydaje mi się niemożliwym, żeby dziecko wypadło, no i niemożliwym, żeby tak głupio były pomyślane pasy jeśli miałoby się to tam przekładać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

babeczki ja jestem zdania że te pasy są super!!!

nie ograniczają swobody!!

dobrze trzymają!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny mam obecnie spacerowke "stanislaw" z firmy "tako" ale wyzionie niedlugo ducha dlatego rozgladam sie za jakas inna. tak sie zastanawiam czy warto kupic te spacerowki za 160zl np bo podejrzewam ze ta moja wiecej nie kosztowala a jest dosc ok . i jak to jest z tymi kolkami czy warto kupic uzywana?? i co zrobic jak kolka lataja jakby zeswirowaly wiecie moze od czego to spowodowane???
ogladajac te nowe za 300-400 zl to tak troche plastikowo wygladaja i maja jakies takie male siedzisko co mnie troche przeraza.
macie jakies spostrzezenia ktore mi pomoga?
no i podstawa to zeby byla lekka i z odpinana budka najlepiej.
zalezy mi eby tez cenowo nie byla droga bo niestety nie ma za wiele kasiorki dlatego cudow nie bede oczekiwala.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja sie nudziłam :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze a ktora to laseczka?i jak ksztaltuja sie ich ceny?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy któraś z Was spotkała się lub ma wózek BabyDesign Verso..? Ewentualnie jego starszą wersję Lucky..? Będę wdzięczna za opinię.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam Baby design Sprint bardzo fajny wóżeczek . Ale widzę ze przeoczyłam trochę bo Versco ma przekładaną rączkę a o tym najbardziej marzyłam a nie mam . Zdenerwowałam się.
Ale nie ma na Allegro takiego wózka versco , czy on jest jeszcze produkowany?? MOże to jakaś stara wersja. Ale z wyglądu identyczny jak mój Sprint tylko ta fajoska rączka jest Ah tam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ma ktos albo jezdzil po sklepie ogladal wózek Baby Design Espiro Magic3 ?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]