Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kobitki ogladajcie dzis od 23.00 TVP 2 POLECAM!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosiu - pogłaskany :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane!
niech te swięta będa pełne miłości płynacej z Chrystusowego krzyza, wiary w to, ze dobro zwycieza i przemienia swiat, nadziei na spełnienie wszystkich pragnień zgodnie z wolą Boga. błogosławionych świąt!!!!!! niech wielkanocny poranek bedzie cudowny ze wzgledu na wiosnę w sercu nie za oknem :wink:

za kilka godz. wyjezdzamy. do napisania po świetach :wink:

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu a cóż to będzie do oglądania?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam chcialam sie dowiedziec o co chodzi z tym paskiem to jakis duzy pasek czy tylko taki na reke odpiszcie prosze bo chcialabym wiedziec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Milus -Pasek ma szerokośc około 1-1,5 cm i jest na tyle długi o że możesz przewiązać się nim w pasie. to taka bawełniana tasiemka z wydrukowana modlitwą po jednej stronie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dOMINIKA79bardzo dziekuje ze odpisałas ale jak mozesz to prosze napisz jeszcze czy jezeli mi przysla to ile bede placic? a drugie mam pytanko czy ta modlitwa dotyczy tez dziewczyn ktore staraja sie juz od bardzo dluga i nic bo to forum dotyczy najgorszego poronien a ja jeszcze nigdy nie bylam i nie moge zajsc juz prawie 3 lata!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj MILUS.
Modlitwa (którą dostaniesz w liście wraz z paseczkiem) do św. Dominika jest skuteczna w chorobie i w różnych potrzebach duszy i ciała. Św. Dominik jest również patronem niewiast niepłodnych, brzemiennych i rodzących. W tym celu, aby otrzymać potomstwo, używa się paska i nim się przepasuje niewiasta polecająca się św. Dominikowi, tak więc jak widzisz, nie jest powiedziane, że paseczek jest przeznaczony tylko dla dziewczyn, które poroniły.Pasek ten jest zrobiony z białej wstążki lub tasiemki, na której wypisane są po łacinie początkowe słowa modlitwy "O spem mi ram..."/"O nadziejo przedziwna..."/ i poświęcony przez OO. Dominikanów. należy go używać w danej potrzebie, odmawiając z wiarą modlitwę, czyli tzw. responsorium: "O nadziejo przedziwna".
Milus za tą przesyłeczkę się nie płaci, gdyż wpisane jest to w charyzmat klasztoru Sióstr Dominikanek.
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytanka to pisz, a także w imieniu swoim i koleżanek zapraszamy do naszego wątku, bo jak wyżej napisałam, paseczek jest przeznaczony dla wszystkich dziewczyn, które pragną potomstwa, a nie tylko dla tych które niestety nie cieszą się już swoim maleństwem. Pozdrawiam gorąco.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Andzia bardzo ci dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz,jestes kochana!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczynki, dawno nie pisałam, ale oczywiście codziennie Was podglądam. A teraz troszeczkę wyjaśnień, bo obiecałam, że się odezwie po wizycie u lekarza. Niestety dwie kreski na teście, to nie był powód do radości. Albo moje hormony tak szaleją, albo... wiecie co się stało. Codziennie jeżdżę na badania, zaczynam się już powoli gubić, co gdzie i kiedy. od soboty zaczęłam nosi plastry Systen 50, które na ogół podaje się kobietom, które mają "przekwit". Kolejne USG pokazało, że moje jajniki już nie pracują, tak więc, trzeba je "obudzić" w taki drastyczny sposób. Mam nadzieję, że się uda. Lekarka mówiła mi, że jest to do zrobienia :-) a i prosiła bym nie robiła w najbliższym czasie testów, bo to bez sensu. Napiszę resztę jak wrócę, bo idę na cmentarz do mojego taty i pod krzyż pomodlić się za aniołeczki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie dziewczynki,
pisze do was z prośbą o modlitwę w pewnej intencji.Na forum wrześniówek,gdzie"zamieszkuję"mam pewną koleżankę,bardzo miłą i serdeczną.Nie bezpośrednio jej ,ale jej bratowej przydażyło się wielki enieszczęście!!!jej brat i bratowa mieli wypadek.Bratu ni cisę nie stało,ale ona była w 7 miesiącu ciąży!!!dziecko nie przeżyło...on anatomiast ma pękniętą macice i nie wiadomo czy będzie jeszcze mogla mieć dzieci,więc nei musze wam tłumaczyć jaki dramat ich spotkał!!!bardzo was prosze o modlitwę,żeby oboje rodzice doszli do siebie jakoś po tej strasznej stracie i żeby jeszcze mogli cieszyc sie rodzicielstwem!!!było mi tak strasznie smutni jak to przeczytałam....przepraszamz,ę pisze Wam na świeta takie smutne rzeczya,el po prostu musiałam to z siebei wyrzucić...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiek, różaniec ode mnie mają jak w banku. Wierzę, że Chrystus już czuwa nad nimi, a Matka Boska otuli ich pękające z żalu serduszka płaszczem miłości.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asieńko służę modlitwą... będę o nich pamietac....

Rybeńko to był dokument o opentanej dziewczynie i o tym jak wielką pokutę przyjęła na siebie za dusze które miały isc do piekła... przerażający był ale warto było oglądac.... szkoda że tak późno napisałam Wam...

Panie, przybywam
Spokojna moja dusza, pamięta
Górę Odkupień
Gdzie Twoja krew,
została przelana,
by mnie wykupić.

Wszystko co kiedyś umiłowałem
Policzyłem za stracone.

Prowadź mnie do krzyża,
Gdzie Twa miłość rozlała się.
Rzuciłeś mnie na kolana
Panie, poddałem się
Uwolnij mnie od siebie samego
Należę do Ciebie
Prowadź mnie, prowadź mnie do krzyża

Byłeś jak ja
Kuszony i poddany próbom
Jesteś
Słowo stało się ciałem
Zabrałeś mój grzech i śmierć
Teraz zmartwychwstajesz

Do Twego serca
Prowadź mnie do Twego serca.

Spokojnych i pełnych radości Świąt Wielkanocnych... pełnych refleksji i miłości....Niech Ten wyraz Miłości będzie zawsze w Twojej pamięci, po to by łatwiej było wybierać Tą Właściwą Drogę! Niech Jezus Chrystus ma was w swojej opiece.... i każdego dnia tuli do serca....

Uciekam zjawię się pewnie po Świętach :) dobrze....ojj bardzo dobrze że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzę, że parę z Was wyjeżdża,
tak więc ja także pragnę życzyć Wam wszystkiego najlepszego, niech Zmartwychwstały weźmie Was pod swoją opiekę, a w serduszkach zagości spokój, radość i zaufanie.

http://youtube.com/watch?v=13QfBSjV15U

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wielkanoc to czas otuchy i nadziei.
Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa
i drugiego człowieka.
Życzymy, aby Święta Wielkanocne
przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość.
By stały się źródłem wzmacniania ducha.
Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie
napełni Was pokojem i wiarą,
niech da siłę w pokonywaniu trudności
i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość...

Agnieszka i Maleństwo
:D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć!!!Ostatnio mnie mało na forum,ale staram sie na bieżąco was czytać.Ja czekam teraz na @ ale mam nadzieje że nie przyjdzie i będę miała cudowny prezent od zajączka :wink: ..Pozdrawiam was gorąco i życzę udanych świąt... :lol:

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!!!

więc łzy płyną cichutko...
choć i one nic nie zmienią...

Mama Aniołków
27.08.05 :(
09.11.06 :(
09.04.08 :( [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzę, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej!
jak wam mijają święta..?mi strasznie powoli,nudzę się jak mops :? mam nadzieję że u was lepiej :D
andzia84 jak się czujesz?jak wyniki?3mam kciuki żeby wszystko było dobrze.
milus mam nadzieję że św.Dominik i ciebie obdarzy maleńkim cudem i wasze czekanie zostanie nagrodzone :) nie poddawaj się :!:
chanell jak się czujesz?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
U mnie święta właśnie dobiegają końca. Przyjechaliśmy od teściowej i
zapowiada się słodkie nic nierobienie.
Ogolnie było ok tylko znowu dziś złapałam doła i na nowo uświadomiłam
sobie że straciłam moje dzieciątko.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]