Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:40 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość

witajcie
szukam przyszlych mamus na pazdziernik z lublina u mnie dopiero 6 tydzien a juz nie moge sie doczekac bylam u mazurkiewicza na krasnickich i lekarz jest super (jak na razie :D ) a co o nim sadzicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czarna1708 ja też mam termin na październik 2008, fajnie poznać kogoś z Lublina wreszcie z terminem na październik. Ja chodzę do lekarza z Jaczewskiego, bo tam chciałabym rodzić. Pozdrawiam ciepło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

fajnie ze dolaczasz sie slyszalam rozne rzeczy o jaczewskiego i dobre i zle tak jak o krasnickich ale ja zdecydowalam krasnickie choc to jeszcze tyle czasu a jakie plany :heh: :heh: :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mi większość znajomych,które rodziły na Jaczewskiego polecały ten szpital a jak będzie to się później wypowiem :D Narazie cieszę się moim szczęściem i mam nadzieję że szybko zleci do października :) A na którego masz wyliczony termin?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej wiem ze nie jestem z pazdziernika ale bardzo bliziutko was , wiec mam nadzjeje ze sie nie obrazicie jak sie do was dolacze a o to moja historyjka
Wlasnie zaczol u mnie sie 14 tydzien ciazy i jestem bardzo szczesliwa ,a porod wypada na 18 wrzesnia<prawdopodobnie>
Najgorsze jest to czekanie jestem na l4 z pracy i lenie sie w domu wiem ze to fajnie ale ile mozna , a jeszcze lekarka mi kazal lezec , bo moze mi grozic tak zwane łozysko prdzodujace jesli nic sie nie zmieni do nastepenego usg , a mam je dopiero w kwietniu a jest dzis 17 marzec chyba zwariuje do tego czasu buuuuuuuuuu ciesze sie ze do was dolaczylam buzie dla wszystkich obecnych i przyszlych mam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie
wedlug lekarzy mam termin na 30 pazdziernik lub 1 listopad :D kto ich tam wie kazdy mowi co innego a ja sadze ze to bedzie w polowie pazdziernika albo jak z moim syniem 5 tygodni za wczesnie czekam tylko na usg i zobaczymy co wtedy powiedza :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zwierzak186 witaj.
Ja też jestem na L4 prawie od początku ciąży.I wcale nie narzekam na nudy :) Mój termin wstępnie wyznaczony na 5 października ale lekarz mówi ze może być wcześniej :)
A gdzie chodzisz do lekarza?
czarna1708 fajnie że już masz syneczka, przynajmniej wiesz co Cię czeka!A ile ma latek? U mnie pierwsze dziecko i strasznie przeżywam jak to będzie...
Pozdrawiam serdecznie. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: :)
Awatar użytkownika

hej przyszle mamuski:) ja chodze do luxmedu na krolewska w lublinie do doktor gasowskiej , uwazam ze calkiem w pozadku jeszcze niczym mi nie podpadla takze jest oki czekam na nastep na wizyte i usg z niecierpliwoscia bo jest u mnie mozliwosc ze moge miec tak zwane lozysko przodujace i mam nadzjeje ze do nastepnego usg sie w koncu te lozysko ulozy w odpowiednim miejscu buzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie
A jak tam się ogólnie czujecie?Bo ja tragicznie. Rozmowy z kibelkiem rano, w południe i wieczorem są na porządku dziennym :cry: Ale lekarz twierdzi że wyniki są dobre więc nie ma się co martwić :)
Zwierzak186 a ta pani doktor pracuje gdzieś w szpitalu?
Ja chodzę do dr Bartosiewicza na Chodźki i też się wydaje być w porządku. Pozdrawiam Was ciepło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S A wiesz nie pytalam sie czy pracuje jakos mi tak nie wypadalo ale jak sie zbiore to zapytam, a jesli chodzi o wymioty to bardzo mi przykro i wspolczuje choc mnie to oszczedzilo zadnych obiawow doslownie tyle ze cycki mam duze hihihi i tyle a tak nic kompletnie nic , wiec jesli natychmiast nie zacznie mi rosnac brzuch to chyba calkiem zapomne ze jestem w ciazy bo 0 objawow
U mnie konczy sie wlasnie 14 tydzien a brzucha jak nie ma tak nie ma tyle ze taki tluszczowy hihihihh i ogolnie tyje i od poczatku ciazy gdzies z 4 kilo mi przybylo i troszke mnie to martwi bo przed ciaza zaczelam byc przy takie wadze ktora w koncu mnie zadowala i zaczelam sie czuc ze soba dobrze , a tu znowu tycie ale nic takie sa uroki ciazy , i postanowilam ze po ciazy wezme sie za siebie w 100% i schudne bardziej nic bylam przed ciaza zeby czuc sie ze soba dobrze i wyjsc na plaze buzie przyszle mamusie mla odzywajcie sie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S a ty w ktorym tygodniu jestes?????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zwierzak186 u mnie zaczyna się 12 tydzień. Tylko że ja przez te wymiotyjestem już 5kg na minusie :( A kolejna wizyta 10 kwietnia i nie wiem czy to tak ma być. Dosłownie już po wszystkim wymiotuje, nawet ciepła woda mi szkodzi...A jutro świąteczne śniadanko. Ehh popatrzę jak inni się posilają tymi smakołykami. Pozdrawiam Was ciepło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneta_S
Jesli chodzi o chudniecie to wlasnie czasami tak sie niestety dzjeje a robi ci sie tak bo wymiotujesz , ale nie martw sie jedne chudna na poczatku ciazy a drugie grubieja , ale nie martw sie jeszcze utyjesz jak minie pierwszy trymestr objawy zyganska ustana i bedzie jesc normalnie i sie poprawi , a jesli chodzi o wizyte to chodzi prywatnie czy panstwowo , bo jesli masz taka mozliwosc , to wybralam bym sie wczesniej do lekarza doslownie na 3 minuty i mu powiedziala ze strasznie wymiotujesz i on ci dal taki lek przeciw wymiotom , i nie bedziesz juz tak sie zle czuc i bedziesz mogla jesc , on jest nawet chyba bez recepty i o ile sie nie myle nazywa sie materna hihihi buzie sluze rad buzie mla

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie moj synio ma juz 5 latek akrobata nie z tej ziemi jak sie urodzil przez pierwsze 3 miesiace spal 24 godz na dobe musialam go budzic na jedzenie :D :D :D ale chociaz mialam spokoj ciekawe jak teraz bedzie z drugim mam nadzieje ze nie da mi w palnik kolezanka przez pol roku prawie wcale nie spala a coreczka byla na tyle aktywna ze robila sobie drzemki pietnastominutowki aby nas to ominelo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czarna1708 to prawienie poczułaś że masz niemowlaka w domu. Mojej koleżanki dziecko jak nie śpi i nie je to krzyczy ile ma sił! A ma dopiero 2 m-ce. Ona to śpi 4 godziny na dobę...
Mi rozmowy w wc trochę przechodzą,lekarz jest przeciwnikiem stosowania wszelkich środków farmaceutycznych do końca I trymestru. Łykam tylko kwas foliowy, bo podobno nawet witaminy w I trymestrz oddziaływują niekorzystnie na płód...
Poza tym mam strasznego dziś lenia i nic mi się nie chce, chyba trzeba się wybrać na spacer. A z jakich dzielnic jesteście?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cze wszystkim
anetko tak prawde mowiac wychowalam sie na lubartowskiej gdzie rodzice nadal tam mieszkaja a ja mialam dosc zrzedzenia i wcinania sie w moje zycie rodzicow i od ponad 3 lat mieszkam w turce wynajmujemy dom a teraz szukamy czegos na hipoteke bo cale zycie komus w d... pchac a samemu nic nie miec nie jestem juz taka mloda trzyciecha sie w tym roku zbliza.pozdrawiam goraco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej przyszle i obecne mamusie , witam was , dawno sie nie odzywalam bo net mi sie zepsol , mam do was pytanko bo zaczynam sie juz martwic powoli m zaczol mi sie wlasnie 16 tydzien a ja tam tego brzucha nie widze i tylko oponka tluszczowa jest i zaczynam sie martwic ze dzidzi mi nie rosnie czy cos usg mam dopiero gdzies w kwietniu a wam kiedy zaczol rosnac , pocieszcie mnie jakos buuuuuuuuuuuuu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zwierzaczku na twoim miejscu nie martwilabym sie ze brzuszka nie masz z moim syniem nikt nie wiedzial ze jestem w ciazy bylam sucha jak szczypka w 5 m-cu jak zaczelam tyc to u lala tak szybko mialam brzucholca ze smiali sie potrzebuje podpurke pod brzuch na dwuch kolkach bo mnie zaraz przewroci w polowie 7 m-ca wazylam 28 kg wiecej wiec spokojnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarna1708
myslisz ze teraz powinien zaczac mi rosnac??????? a tobie zaczol od 5 miesiaca???????? nie wiem poprostu bardzo chcialabym miec brzus zeby moc do niego mowic i glasiac i chyba dlatego jest mi tak bardzo ciezko buuuuuuuuuuu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny a co myslicie o porodzie na jaczewskiego moj brat jest pielegniarzem niom akurat nie w tym szpitalu , ale polecil mi go , a kategorycznie odradzil mi lubartowska bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]