Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:45 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Antykoncepcja i naturalne planowanie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

gosiam <kolo_co_klęczy_na_kolanach_i_robi_"allahy"> (bo nie mogę znaleźć takiej emotki, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ;) )

Miejmy nadzieję, że przesłanie trafi do jak najszerszej publiczności :lol:

Ja się kurcze zabezpieczam barchanami, grubymi rajstopami i bawełnianymi podkoszulkami, żeby kurde Maleństwu i sobie krzywdy nie zrobić :twisted: To powiedzmy taka inwestycja na stare lata, żebym wnuki na rękach nosić mogła hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zawsze jest jakies prawdopodobienstwo że zajdziesz w ciąże. Ja bardzo chciałam być w ciaży tuż po odstawieniu tabletek. stoswałam stediril30 przez pół roku. W październiku 2007 odstawiłam, cykle mam 32 dniowe i do tej pory nie jestem w ciąży a staramy się z męzem naprawde:( i nic.... Martie się o siebie;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Przez 13 miesiecy bralam Cilest i teraz jest 1 cykl naszych staran o dzidzie, tez slyszalam ze prawdopodobienstwo jest duze... Wiec od razu zaczelismy intensywnie nad tym pracowac :D :lol:
Moze sbie wmawiam ale mam nadzieje... Czuje ze sie udalo... Mam takie objawy jak na ciaze, pisalam o nich na innym forum i dziewczyny stwierdzily ze to moze byc TO :D
Juz niedlugo testowanie!! Trzymajcie kciuki... :$%^:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej nikii jak przeczytalam o dlugosci twojego cyklu to odrazu postanowila napisac,jeszcze nie wiem czy i nie moge powiedziec ze nie udaje mi sie zajsc w ciaze bo to moja pierwsza proba.Ale wlasnie czytalam jak to jest z taakimi dlugimi cyklami jak mozna obliczyc plodne dni to niby padaja na 18-24(ale nie jestem do konca pewna tego 24 bo 18 tak) dc.Obawiam sie ze nie jest to do konca prada i wole trzymac sie tego zeby kochac sie co dwa dni,wole nie ryzykowac zeby nie ominac najwazniejszego dnia.Tylko u mnie problem jest taki ze ja mam nieregularne cykle i ja sama nie moge sobie pomoc a dniami plodnym.Bardzo staram sie i z kochania nie czynie kochania bo dzidzi tylko przyjemnosc,tak juz mi proponowali ni innym forum:)Mam nadzieje,ze uda nam sie i jeszcze nie raz pogadamy sobie na forum:)Glowa do gory:)Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Antykoncepcja i naturalne planowanie

Strefa czasowa UTC [letni]