Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:37 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witam Dziewczyny:)
Nadia jesli Cie na to stac mozesz zrobic zaocznie studia:) wtedy nie bedziesz na tak dlugo znikac z domu..zawsze tez mozna dziekanke wziac na semestr zeby troszke odchowac maluszka :) u mnie na studiach dziennych dziewczyny rodzily dzieci i sobie radzily:) Mozesz wlasnie zaczac studia..postarac sie o dziecko i isc na dziekanke i pozniej wrocic na studia.. wiadomo ze latwiej Ci bedzie wrocic na rozpoczete studia niz pozniej zaczynac od nowa.. tak ja mysle :) oops wlasnie doczytalam ze masz zamiar isc na zaoczne ;)

a ja sobie siedze na l4. i odpoczywam :) cos mi sie z zabkiem stalo przy poprzedniej wizycie i teraz mi napuchlo pol twarzy:/ wygladam jak zombi jakies.. jak bylam u dentysty to chcial mi dac antybiotyki ale biorac pod uwage to ze sie staramy o dzidzie i teoretycznie moge juz byc w ciazy to wolalam nie ryzykowac.. troche pocierpie.. mam nadzieje ze samo zejdzie...

Pozdrawiam:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cos cicho na tym watku...ale to chyba dobry znak, nie?? To znaczy ze nie jest nas az tak duzo :):)
Chcialam napisac,ze zdecydowalismy sie zaczac starania juz od tego miesiaca, po @ ktora ma przyjsc za kilka dni :) Bardzo sie z tego ciesze,bo w koncu sobie wszystko poukladalam w glowie i teraz to juz wszystko w rekach Boga!! My bedziemy robic co w naszej mocy zeby cos z tego bylo ;) Sudia poczekaja...do 2009 :)

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nadia fajnie ze sobie poukladalas :) pewnie ze studia moga poczekac :) ja stwierdzilam ze moj staz moze poczekac.. jesli sie uda to zajde w ciaze i staz zrobie pozniej, a jak sie nei uda to zrobie staz w terminie.. staz, ani studia nie zajac nie uciekna, a latka leca i nie wiadomo ile nam sie przyjdzie starac..
ale jestem dobrej mysli :) pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez trzymam kciuki :) Mi jeszcze latka nie uciekaja..ale jestem zona od ponad roku i chcemy miec dzidziusia :) Dobranoc

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc Dziewczyny! Ale mnie dawno nie bylo tutaj. ahhhh jaka jestem szczesliwa! dzisiaj mialam usg piersi i wszystko jest ok :) wiec starania uwazam za rozpoczete!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No patitkas :) mowilysmy ze bedzie ok :)
Trzymam kciuki za staranka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki! :) ciekawa jestem czy Tobie sie juz udalo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ahoj :)
Witam wiosennie :) bo u mnie slonko wali po szybach ze az na te szyby patrzec nie moge takie usyfione ;) moze sie zabiore za mycie :)
u mnie sie jeszcze nie wyjasnilo.. @ mam wg planu dopiero za tydzien ;) test mialam robic dopiero po swietach bo z moimi cyklami to roznie bywa.. rozciagaja mi sie od 28 do 35 dni wiec nie chce tez testu za wczesnie robic.. ale mysle ze zrobie przed swietami bo na swiea chcemy do tesciow jechac a to sa gory i boje sie ze zmiana klimatu moze mi pogorszyc..bo ostatnio to wlasnie stracilam dzidzie jak bylismy u tesciow :( nie wiem czy to mialo zwiazek ale wole dmuchac na zimne.. wiec jeszcze ok 10 dni musze wytrzymac..;)
zycze Wam milego dnia :) swietujcie sobie Kobietki bo dzis nasze swieto :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj Gugelek! Doskonale znam ten widok(okna) hehe
Ja mam na szczesnie regularne okresy po poronieniu i mam nadzieje ze co miesiac jestem plodna hehe jak to brzmi hehe. Humorek mi dopisuje na szczescie...wiosna idzie :) i jestem pozytywnie nastawiona :) dzisiaj wlasnie zlozylam papiery o dziekanke na uczelni :) czeka mnie rok laby :) hehe .
fajnie jak by sie okazalo ze bedziemy listopadowkami 2008:) jeju tak bym chciala . ja robie test za tydzien tuz przed wizyta u ginekologa ktory mowil ze nalezy odczekac pol roku :/ kazdy lekarz ma swoja wersje. a ja wiem i czuje ze jestem juz gotowa na dzieciatko :)
pozdrowienia:) słonecznego weekendu i WSZYSTKIEGO NAJ ŻYCZE WAM KOBITKI no i sobie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to trzymam kciuki a Wy trzymajcie za mnie, prosze... :wink: jakos na dniach powinnam miec "mozliwosci:-daj Panie Boze wiec czekam z nadzieja :) ps. na razie Ty Gugelek jako pierwsza mozesz miec wspaniale wiesci :)

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

patitkas to sie bedziesz byczyc teraz :) fajnie tak :) i fajnie ze jestes pozytywnie nastawiona :) to jest najwazniejsze :)
zuzab za Ciebie tez trzymam kciuiki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Patitkas Bardzo sie ciesze ze wszystko jest u Ciebie Ok!! To wszystkie zaczynamy staranka, nie?? Ale super :) Mi dzisiaj nie az tak wesolo....dokladnie 2 miesiace temu poronilam a dzisiaj odwiedzili nas znajomi z 3 tygodniowa coreczka... :cry:
Ja narazie staram sie cierpliwie czekac na @, ktora powinna przyjsc wczoraj..no ale zaczekajmy.
Pozdrawiam was wiosennie!!

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Troszkę słoneczka a dziewczynki już mają lepsze nastroje. Powiem Wam, że ja również. Od razu w człowieku budzi się energia. U mnie od ostatniej @ wciąż jakieś plamienia. Już sama nie wiem od czego. No bo przecież to chyba nie jest normalne. Chyba będę musiała przejść się do gina :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nadi.a u mnie tez mija dzisiaj rocznica mojej straty...dokladnie 3 miesiace temu...w serduszku czuje pustke ale juz nie bede plakac...juz sie pogodzilam z losem:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kiedy wczoraj czytalam Biblie, Bog w tym smutnym dla mnie dniu zwrocil moja uwage na zupelnie co innego..na wdziecznosc. Jest tyle rzeczy, za ktore mozemy byc Jemu wdzieczni!! Nie mozemy sie wiec skupiac na tych niepowodzeniach i cierpieniach ktore nas spotykaja! Bog zwrocil moja uwage tez na Jego pocieszenie, ktore moglismy w tym czasie tak mocno odczuc jak nigdy...Nigdy tak mocno nie czulam modlitw innych ludzi o mnie jak wtedy..On pociesza skutecznie. Teraz jak na to patrze z perspektywy czasu to widze, ze zadziwiajaco szybko doszlam do siebie po tym wszystkim i zrozumialam, ze Bog wiem lepiej.. :)

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki Nadia za to co napisalas.. powinnam isc w Twoje slady..
we wtorek mijaja 4 miesiace od naszej straty a ja nadal nie moge sobie z tym poradzic..nie dalej jak w czwartek wpadlam w histerie znowu :( poklocilam sie przez to z mezem..bo zaczelo sie od tego ze sie czepiam a skonczylo na histerii :( mam nadzieje ze jak bede miec wreszcie upragniona fasolke to mi przejdzie bo na razie nie daje rady:|

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gugelek Badz silna!! Musisz byc! Dla dzidziusia.. :):):) Jeszcze tylko troszeczke..Badzmy cierpliwe i dobrej mysli :)

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja dzisiaj cos nie moge spac :( jest juz 00:03 a ja jeszcze nie w lozeczku :( chyba to swiecace sloneczko tak na mnie podzialalo ! Buziaki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U was dzisiaj bylo sloneczko, a w Anglii jakis huragan ma przyjsc czy cos.. :shock: Wialo tak mocno ze polowe dachow pozrywalo w miejscu gdzie mieszkam..dobrze ze jak mam jednak dach nad glowa :wink: Ja nadal czekam na @ i ciagle nic..tylko coraz wiecej sluzu i nic..chodze wkurzona jak osa, wszystko mnie drazni no i jestem slaba jak nie wiem.. :( Mam nadzieje ze to juz wkrotce minie..Boje sie troche ze cos jest nie tak ze mna..ze przez to nie mam @ jeszcze..zobaczymy. :)

Aniołek 09.01.08 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja ostatni dzien na l4.. szkoda.. i zamiast sie wyspac to wstalam jakos 15 po 8 jak moj maz wyszedl do pracy.. za to wczoraj spalismy z mezem do 12 :D:D:D aco!
a dzis jak wstalam to sobie ladnie posprzatalam i siedze i sie obijam.. powinnam popisac troche rzeczy do pracy ale mi sie nie chce...;);)
a wogole to caly cza chodze glodna..niedawno zjadlam jajko na twardo z majonezem a przed chwilka naszla mnie ochota na capuccino i sucharki :roll: :roll:
powiedzcie ze to juz moga byc objawy ciazowe :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]