Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 5:13 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna
Autor Wiadomość

Czesc Dziewczyny ! Chcialam zalozyc nowy temat o staraniach po stracie Lipcowych Dzieciaczkow 2008:( Ciekawa jestem czy ktoras z Was juz je rozpoczela? Bo ja nadal sie wacham-to strach i obawa przed kolejna strata ;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No witam patitkas7 ja sie nie waham ale narazie jeszce nie moge chociaz bardzo bym chciała.Narazie tylko lekarz badania i tak w koło mam za wysoka prolaktyne i to było prawdopodobie przyczyna poronienia jak tylko ja zbije moge zacząć sie starac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Rozumiem. U mnie wszystkie wyniki ok wiec przyczyna poronienia nieznana...lekarze twierdza ze czasem tak sie dzieje i koniec kropka. Mam nadzieje ze bedzie nas wiecej na tym forum. Oczywiscie wiecej Mam starajacych sie :) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie :) Patitkas jaki fajny watek :) czekalam na niego chyba :) bo na innych starajacych sie jest za duzy tlok.. pare razy sie poudzielalam ale jakos ginelam w tlumie :)

jestem dopiero dwa @ po poronieniu ale zrobilam badania (mialam toxo) wyleczylam i dostalismy zielone swiatelko od gina :)
na poczatku chcialam sie od razu starac ;) ale moj mąż stwierdzil ze lepiej troszke poczekac przynajmniej jak ta pogoda sie zrobi lepsza i przestana tak masowo atakowac przeziebienia ;) to sie zgodzilam ;)poczekac do kwietnia..
ale... dowiedzialam sie niedawno ze taka znajoma jest w ciazy.. dokladnie w takim tygodniu jak ja bym byla gdyby nie strata...:( a wiem ze ona tego dziecka sie nie spodziewala.. i dostalam histerii:( bo dlaczego ktos kto nie chce dzidziusia ma go a ja tak bardzo chce i nie moglam doczekac jego narodzin?????:( porozmawalam wiec z mezem ze ja sie wykoncze psychicznie chyba... i mielismy sie starac od nastepnego cyklu bo teraz myslalam ze juz jestem po owulce.. ale chyba cos pokrecilam bo mi sie wydluzyly cykle ;) wiec czekam na efekty ;) a jak nie to nastepnym razem :)
ale sie rozpisalam ;) Trzymam za Was kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gugelku to ja czekam na te Wasze efekty i trzymam kciuki aby była juz w Twoim brzuszku fasolka!!!
Mam nadzieję ze zajrzysz jeszcze do nas?????? :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

CZESC!!!jak milo ze dolaczylas! :) bardzo sie ciesze ze sie starasz:)
trzymam mocno za WAS!!! a moja przyjaciolka urodzila cudnego synka 8 lutego:) dokladnie w trzymiesieczna rocznice straty mojej kruszynki:( Jak odwiedzilam ja po porodzie to zaczelysmy ryczec. I sadzimy ze to znak i ze chyba tak mialo byc. Tym berdziej ze jej synus urodzil sie ponad tydzien po planowanym terminie i zaczelo zanikac u niego tetno ...ale na szczescie szybko zrobiono jej cesarke i Kubus juz sie do nas usmiecha :) dla takich chwil warto zyc!!! no a wieczorkiem po glowie chodzila mi tylko jedna mysl- JA TEZ CHCE TAKIEGO SZKRABA!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurczaczku ja tam do Was zagladam prawie caly czas :) tylko nie pisze bo jak mowie gubie sie tam troszke ;) ale doczytalam ze masz nowa fryzurke i mam nadzieje ze sie pochwalisz ;) ja wlasnie siedze z pofarbowanymi wloskami i czekam zeby je splukac ;) tzn sama je potratowalam szaponetka ;) zeby jakos ozyly ;)

Patitkas na pewno bedziesz miec juz zaniedlugo takiego szkraba :) trzymam za to kciuki :)

A ja dzisiaj mialam jakies plamienie dziwne :( i nie wiem co to jest bo w sumie na @ to troche za wczesnie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gugelek może dzidzia sie zagnieżdża!!
I masz do nas zajrzec koniecznie!!!!!! :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale fajnie z tym watkiem !!! :) Gugelku trzymam kciuki mocno i za nas wszystkie z tego watku :)

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i @... ale to nic :)bo i tak zakladalismy ze zaczynamy od nastepnego cyklu testowac... czyli gdzies na przelomie lutego/marca i w okolicach Wielkanocy bedzie juz wiadomo :) czy sie udalo czy nie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widze ze juz nas troche jest.Ja byłam u gina dostałam bromergon i luteine bo mam za wysoka prolaktyne i za niski progesteron co znaczyło ze nie zawsze miałam owulke :? Mam jeszce zrobic toxopl.i cmv i jesli dobrze wyjdzie to za miesiac juz sie moge starac :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc Dziewczyny! Widze ze jest nas coraz wiecej! A ja nareszcie mam wolna chwile:) caly tydzien bieganina, nauka-sesja dobiega konca!:) obiecalam sobie ze narazie odloze starania o dzidzie ale nie wiem jak dlugo wytrzymam w tym postanowieniu...bo ja poprostu chce dziecko! Hehe i to jest silniejsze od wszystkiego!
Pozdrowienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie ...ja tez dolaczam...u mnie to byla ciaza biochemiczna ...:(juz staranka rozpoczete i czekam...przedwczoraj mialam miec @ ale narazie nie ma :)
trzymam kciuki za was wszystkie kochane :*

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No Mariczka kochanie jak sie ciesze ze Cie tu widze:*Więc bedziemy sie razem starć.Trzymam kciuki za fasolke i pisz jak bedziesz cos wiedziec.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja tak na razie cichutko ale tez tu jestem :) pozdrawiam!

6.12.07 (10t4d) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale fajnie że dolaczylyscie :) wczoraj postanowilismy ze bedziemy sie starac o dzidzie na przelomie marca i kwietnia:) lekarz kazal mi tyle odczekac...wiec czekam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patitkas7 to super wiec moze razem bedziemy sie starac :D Ja tez mam zacząć staranka od marca mam tylko nadzieje ze nic nie stanie na drodze i juz w kwietniu bedzie fasolka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jaśli wszystko pojdzie po naszej myśli(w co mocno wierze!)to możliwe że razem bedziemy się cieszyc:) Ja właśnie dzisiaj dostałam trzeci okres po ... jak narazie wszystko jest ok. cykle regularne wiec pewnie po @ zaczniemy staranka <jupi>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marika chyba wszedzie bede pisać gratuluje 2 kreseczek i fasolinki:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe dzieki Martinka:)

no juz mnie uprzedzila...jednak to prawda ze wasze trzeba miec nadzieje ze jesio bedzie dobrze ... wlasnie dzis znow ujrzalam 2 kreseczki...nawet nie wiecie jak strasznie sie boje ze znow cos pojdzie nie tak ... to jest straszne ... narazie nie bardzo umiem sie cieszyc...tzn ciesze ale inaczej..

caluje was wszystkie i zycze duzo szczescia:*

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]