Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kochana najważniejsze to to zebyś sie nie przejmowała i nie brała tego do siebie............. ludzie troche pgadają a później znajdą inny temat do plotek............. no chyba ze ta koleżanka twoja umie trzymac język za zębami i okaże troche taktu......... ale w to wątpię :evil: .............. :( przykro mi ze musisz to przeżywac jeszcze raz............... najgorsze jak sie obcy ludzie dowiadują o takich rzeczach........... i jeszcze nie potrafią tego zrozumiec choc mówią ze "rozumieją" ale tak nie jest................ bo to co czujesz może wiedziec tylko ktos kto sam przez to przeszedł............... mam nadzieje ze jakos to przeżyjesz......

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem jakie masz kontakty w pracy...
Moj mąż załatwił to z moimi pracownicami w ten sposob , że temat ciaza to temat tabu nie gadamy o tym , zeby nic nie zaczynały gadac, dopiero jak sama bylam gotowa porozmawiałyśmy i teraz jest OK.
U mnie w pracy jest trochę jak w rodzinie :)
Moze popros którąs z koleżanek o rozmow,e powiedz jej, że nie czujesz sie na siłach aby ten temat poruszać. Bo głupio jest wszystkim i nam i osobą , które nie wiedza jak się zachować. z drugiej strony gdybyśmy nie straciły dzieci przykro by nam było gdyby ktos sie nie interesował nasza ciąża.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Asiu fajnie trafiłaś.
U mnie biuro opanowane jest przez facetów, są ok w porownaniu do koleżanek, których ulubioną rozrywką jest obgadywanie wszystkich, których w tym momencie nie ma. Jedna drugą utopiłaby pewnie w łyżce wody, najgorsze jest to, że przy Tobie zachowują się jak najlepsze kumpele, ale ton zmieniają, jak tylko ktoś zniknie z ich pola widzenia. Tylko jedna, starsza znacznie ode mnie wiem, że dotrzymałaby słowa, a reszta :? niebardzo. Ja tam nie mieszam się w ich gierki, robię swoje, możemy pogadać o wszystkim i o niczym, ale nigdy o sprawach osobistych. Pzez te 3 latka poznałam je na wylot. Nie ma mowy o spotkaniach po pracy. Szkoda gadać.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam was moje babeczki:)

@ dalej nie ma :cry: :cry: i wcale mi sie o nie podoba:(

beatko ja pracuje w bardzo duzym zakładzie pracy i u mnie jest tak jak u ciebie ...tu sie usmiechają, a za plecami.....bla bla bla- taka to maja rozrywkę

my z Filipkiem poniewaz mielismy mozliwości to...kupilismy sobie mieszkanie:)
teraz bedzeimy je spłacać przez jeszcze jakieś 17 lat ale najważniejsze, że jesteśmy u siebie:)
mieszkałam juz w swoim życiu z teściami, rodzicami i nawet wynajmowałam ale nie ma to jak u siebie.
nawet pokłócic sie można w spokoju :)))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nie mam jej tego za złe, przecież nie wiedziała, po prostu zrobiło mi się przykro, że rzeczywiście nic z tego. Grunt to się opanować i zacząć pozytywnie mysleć.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anitusia, super, że macie swoje mieszkanko. Też bym chciała!!
No właśnie Beatka, trzeba myśleć pozytywnie. Tak czytam to, co piszesz i mądrością bije:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Anitusiu czasami miesiączka może przeciągnąć się nawet do 8 tygodni, to zależy od organizmu. Trzeba być dobrej myśli, sądze, że nic złego się nie dzieje i napewno niedługo dostaniesz.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anitusia zgadzam sie z beatką........... musisz byc cierpliwa........ chociarz to na pewno trudne......

my też sie zastanawialiśmy sie nad kupnem ale na razie poprzestaniemy na wynajęciu m ...........

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Gorzej z wprowadzaniem tych mądrości w życie :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiem, że gorzej :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze...wiecie ja może i bym sie tak nie stresowała gdybym nie miała świadomości o tym moim cholernym torbielu:((

wczoraj, aż się juz z tych wszystkich nerwow rozpłakałam :cry:
moja gin powiedziala, że powinien po tych lekach sie wchłonąć, ale to ze sie zrobił to może zatamować @ :cry: :cry:
w środę mam wizyte i jak sobie o niej pomysle to juz teraz trzęsą mi sie ręce z nerwów:(

wiem, że powinnam mysleć pozytywnie ale wiecie, ze to jest silniejsze ode mnie:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anitusia, kochanie, nie denerwuj sie proszę. Zobaczysz wszystko się ułoży i będziesz cudowną Mamą!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Wiem, że to trudne, rozumiemy Cię doskonale, ale postaraj się pomyśleć optymistycznie, bo to działa cuda, powtarzaj sobie, że wszystko będzie ok,a zobaczysz że na wizycie okaża się, że nie ma powodów do obaw.
Stresujesz się, a to może również powodować przesunięcie się miesiączki. Czasami w chwilach dużego stresu organizm blokuje się i im bardziej chcemy, tym gorzej na tym wychodzimy. Spróbuj się chociaż na chwilkę zrelaksować, przestać o tym myśleć. Zobaczysz niedługo słoneczko usmiechnie się i do Ciebie.
Lekarstwa napewno pomoga i torbiel sie wchłonie.
Będzie dobrze, główka do góry. Jesteśmy z Tobą.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja tez dolaczam bo moja @ ma przyjsc 18...ale wlasciwie to nie czuje jeszce nic,ciekawa jestem czy to bedzie tak normalnie bo zawsze przed @ straszliwie piersi mnie bolaly..

Nikodem 2.06.2009, 4000g, 56 cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beatko ja mam swoja firmę , staram sie dobierać takie bezkonfliktowe osoby do współpracy.Raz taka jedna zatrudniłyśmy co w firmie mieszała. Po miesiącu została zwolniona. Gadała pracownikom, którzy byli więksi stażem , że zarabia więcej od nich itd. Przez to , że mamy tak dobry kontakt szybko się wydało i całe szczęście już jej u nas nie ma :)

kurde zmęczona jestem , niewyspana, pracować mi sie nie chce :P
Obsesyjnie myślę o ciąży :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja niby teraz powinnam mieć owulację, ale nic nie czuję, no może piersi mnie kłują.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nie ma to jak dobra atmosfera w pracy
Ja swoją pracę lubię i chetnię do niej idę, ale wiem, że w za dużą komitywę z ludźmi tam pracującymi nie ma co wchodzić. Tak jak pisałam wcześniej, można porozmawiać o wszystki i o niczym, posmiać sę,ale nic poza tym, bo to i tak nie ma sensu.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja w pracy pracuję z 3 dziewczynami i one są ok i naprawdę je lubie ale jest jeszce jakies pozostałe 500 pracowników a z tego jakieś 50% wystrzeliłabym w kosmos jak bym tylko mogła:)

ach te mysli,stres i te takie inne ja wiem bardo dobrze,że one tez maja wpływ na opóźnienia ale czasem tak mnie dopada ta obawa i wtedy nie umiem z nia walczyć :cry: :cry:
a dzisiaj to juz chyba nawet brzuch mnie boli??!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Z tym wystrzeleniem w kosmos to extra sprawa, co niektórym by sie to przydało :twisted: , ale wredna jestem, co nie?!
Anitusia ja z tym pozytywnym myśleniem mam taki sam problem, ale staram sie sobie głupiej powtarzać, że wszystko będzie ok. Serce swoje, głowa swoje i jak tu nie zwariować? Widocznie muszę sobie wielkilmi literami napisać: wariatko od dzisiaj myślisz pozytywnie, przestań się zamartwiać, będzie dobrze i powieszę to sobie nad łóżkiem. Mąż by się pewnie uśmiał, ale by mi przyklasnął, że w końcu poszłam po rozum do głowy.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Ja siedzę z facetem, moim kierownikiem jest facet, za ściana mam 3 facetów, są świetni, a jak zaczną bajeczki opowiadać to człowiek sie poklada ze śmiechu. Jak coś mają do siebie to powiedza prosto w oczy i to mi się podoba, a kobiety jak to kobiety lubią sobie poplotkować.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]