Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:53 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Jak na razie jestem zadowolona z tego wózeczka, wkrótce przejdziemy na spacerówke :D
Slalom Pro + gondola Capazo Pro+ fotelik Rebel Pro
Obrazek
Obrazek
Obrazek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arianka- dzięki. Domyślam się, że wózków konkurencji nie sprzedają ;). Ale ja właśnie chicco najpierw chcę zobaczyć. A nie wiesz może gdzie w Warszawie jest największy wybór wózków w jednym miejscu?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mruga1 pisze:
maadzia pisze:
Czy ktoś z wie gdzie z Katowicach, Sosnowcu, Chorzowie (lub okolicy) jest sklep, w którym maja wózki Zooper Twist??

to namiar do sklepu w Dąbrowie Górniczej - mają dość duży wybór wózków... zadzwon zanim pojedziesz i zapytaj...
Kod:
0 606 100 977

(32) 268 13 06
(10:00 - 13:00)

SALON SPRZEDAŻY:
MAŁE ABC
41-300 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 5

Obrazek
Dzieki!
Ale niestety nie mają. :-(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia nie jestem pewna ale w Sosnowcu koło szpitala 2 jest sklep z wózkami i chyba tam mieli ten wózek w październiku teraz to nie wiem czy jest

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jednak w koncu sie zdecydowałam i zamówiłam dziś Peg Perego Pliko, teraz bedziemy z synkiem z ciekawościa i niecierpliwością oczekiwać na przesyłkę :) Zamówiłam wózeczek w kolorze Toffee, myślę ze dla chłopca bedzie o.k.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

filenka pisze:
Ja jednak w koncu sie zdecydowałam i zamówiłam dziś Peg Perego Pliko, teraz bedziemy z synkiem z ciekawościa i niecierpliwością oczekiwać na przesyłkę :) Zamówiłam wózeczek w kolorze Toffee, myślę ze dla chłopca bedzie o.k.

Obrazek

gratuluję!!!!!

ja oczekiwałam na ten :D Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mirkornik dziekuje :) mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni :) twój wózeczek bardzo mi sie podoba i jeszcze kilka innych kolorków z nowej kolekcji, ale nie ukrywam ze kierowałam sie ceną i dlatego będziemy miec kolorek taki, a nie inny, co nie znaczy ze wogóle mi sie nie podoba :wink: w jakim wieku jest twoje dzieciątko jesli można spytac? dobrze Wam sie jeździ ? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

moja córeczka ma 10 msc i 16 dni -jeździ sie super! a jeszcze jak dzis łaziłam po malutkich sklepach to byłam b zadowolona bo manewruje sie nim świetnie-mon sam jedzie :D :D :D

no ja kupiłam swój za 990zł - ja bym też kupiła ze starej kolekcji ale u mnie nie było w sumie nic a nie wydam prawie 1000zł na coś co mnie sie podobać nie bedzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mirkornik no to mamy prawie w jednym wieku dzieciaczki :) ja juz wczesniej wybrałam ten kolorek Toffee a druga opcja to była czern z zielenią, nie wiem jak dokładnie sie ten kolor nazywał, ale ze ten akurat znalazłam w promocyjnej cenie to skłoniłam sie ku niemu :) jakbym miała dziewczynkę na pewno wybrałabym jakis inny kolorek... Słyszałam juz od kilku osób ze swietnie sie tym wózeczkiem manewruje, juz nie moge sie doczekac mozliwosci wypróbowania :) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Filenka , mirkornik , ja też w końcu zdecydowałam , że kupię Peg Perego :) I zastanawiam się teraz jaki kolorek i chyba zdecyduje się własnie na ten czarny z zielenią ( fachowa nazwa to chyba MINT ;) ).

Filenka , uchyl rabka tajemnicy za ile wózeczek kupiłaś ? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jamajka dokładnie o ten kolorek mi chodziło-MINT :) ja zamówiłam wózeczek za 899zł, te z najnowszej kolekcji w sklepach internetowych za ok.1100 widziałam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jaki wózeczek???...

Tylko ten...
Obrazek

:D :D :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Hej dziewczyny!!!

Widze ze nie złe z Was ekspertki w sprawie wózków, więc moze któras mogłaby mi poradzic jaki wózek kupic dla mojej 6 miesiecznej córeczki[/img]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Filenka, Mikronik- ten Peg Perego też mi się strasznie podoba. Tylko myślałam, że on ma dość małe kółka (tak mi się na zdjęciach wydawało, bo na żywo go nie widziałam). Teraz dokładnie przejrzałam opis i napisane jest, że średnica 18 cm, to nie takie małe. Powiedzcie- jak to jest z tymi kółkami? Bo ja wołałabym, żeby były jednak dość duże.

No i zdradzicie mi na PW adresy tych sklepow, z których zamawiałyście? :) Bo ceny atrakcyjne, ja nigdzie poniżej 1080 zł nie znalazłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziuuu pisze:
Jaki wózeczek???...

Tylko ten...
Obrazek

:D :D :D

Popieram :!: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

avida co do kólek to mnie sie tez wydawało iż są małe a tu nic bardziej mylnego! Mnie starczają w zupełności- celowo zaliczałam wertepy, krawężniki i doskonale sie sprawdzają!. Dodam że ja z breakera o największych kołach się przesiadłam !

co do cen to jest tak iż one sa wszedzie mniej wiecej takie same ponieważ firma sobie tego zyczy -stad brak wiekszych róznic. Najtaniej można kupić wózeczki z poprzednich kolekcji :D

no i ja nie kupiłam przez internet poniewaz dla mnie to zbyt powazny zakup a i sklepów w Poznaniu sporo! :D

beti-w-79 kochana wszystko zalezy ile mozesz wydac na wózeczek bo ja polece Peg perego ale on drogi :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Własciwie to myślałam o chicco ct 04 lub enjoy, ale skusiłyscie mnie troche tymi peg perego. A użytkuje któras z Was w/w Chicco lub może mi cos o nich powiedziec bo tylko na Allegro je widziałam a boje się troche zakupu w ciemno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

beti-w-79 pisze:
Własciwie to myślałam o chicco ct 04 lub enjoy, ale skusiłyscie mnie troche tymi peg perego. A użytkuje któras z Was w/w Chicco lub może mi cos o nich powiedziec bo tylko na Allegro je widziałam a boje się troche zakupu w ciemno.

no to już wiadomo czego Koleżanka poszukuje :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

beti-w-79 kilka stron wcześniej w tym wątku jest bardzo dużo pozytywnych opinii o chicco 04

Offline Wyświetl profil  

Własnie te wypowiedzi skłoniły mnie do tego modelu tylko nie moge znalesc opinii o enjoy a jest on lzejszy niz ct 04.Tyle ze cena juz wyzsza.
A tak własciwie to sa tylko wstepne typy podejrzewam ze i tak skonczy sie to zupelnie innym zakupem.Dlatego czekam na Wasze typy nr1

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]