Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 10:22 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny , podobno jednak owulka była hm tylko chyba cos nie trafilam z serduchami
jak tam sobotka? ja na chwilke do pracy skoczę , mam spotkanie a pozniej sie biore za mieszkanko, jakies zakupky
od poniedziałku znow mam duzo pracy :) nie bede wymyslac głupot

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u mnie pogoda taka nawet fajna i filip ma wolne to chyba wstanę i przejdziemy się gdzies po mieście:)

buziaki i do później:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
Ale tu dziś ciuchutko. Jutro niby moge spodziewac sie @ ale narazie nic nie czuje ąe miałaby przyjść.
Wieczorkiem ide z koleżanka mi do kina na "Lejdis" a potem do mnie na kawke i pogaduchy.
A co u Was jak mija wam nowy weekendzik?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki :):)
możecie mi pogratulowac :):) sesja zaliczona :):) średnia 4,15 - bedzie stypendium :D :D :D - 150 zł :):):) ciesze sie bo kasa sie przyda a szczególnie ze płace za miesiąc 330 zł ....................
domalko to trzymamy kciuki zeby @ przyszła ale wiesz ze moze sie opóźnic............. bo pierwsza po zabiegu moze byc nawet po 6 tygodniach wiec nie martw sie gdyby nie przyszła................... a jak twoje tesknotki za mężem.... ju jutro wraca......... szybko zleciało.............. tez sie wybieram na lejdis........... słyszałam ze bardzo fajny......... :):)
asia moze jeszcze nic straconego................. trzeba cierpliwie czekac do terminu @............ jak nie przyjdzie to testowanko i zobaczymy............. mam nadzieje zze sie uda :):):)
anitusia u mnie tez dzis było ładnie a ja musiałm na uczelnie jechac i biegac za wpisami............. mój radek jutro do pracy musi iśc...... :(:(:( nie chce sama spedzic niedzieli.......... chce z nim :(:(......... ale trudno..... siła wyższa..........
wiśniówka pewnie bedzie w po9niedziałek..........

a gdzie reszta............. dziewczynki przecierz dzis sobota co porabiacie ???????............. odezwijcie sie marietka, beatka fortunka ??????

widze ze nikogo nie ma..... to lece ....... papapapapapapa :pr:

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny melduje sie rano
jade do tatralandii popluskac sie w gorących źródełkach
Buzka i milej niedzielki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

takiej to dobrze, jak się asia wyplumka to zrelaksowana do nas wróci:))

a ja jeszcze nie mam pomysłu na dzisiaj :im: :loo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Faktycznie Asi to dobrze ja też bym sie tak popluskała. Ja też bez planów na dziś-jedynie czekać na powrót meża bo juz mam dość spania samej-ja lubie sie przytulić!

Po wstaniu z łóżka pierwsza wizyta w WC i co.... mam zaczyna sie @ ale sie ciesze..... jak nigdyz tego ze tak szybko przyszła.

Dziś wraca mój mąż ale pewnie bedzie jechał cały dzień bo my na drugim końcu polski mieszkamy i po drodze mają zajechac do Czestochowy. Dla mnie to takie dziwne....pomyślcie jutro bedzie miesiąc od mojej straty....i miesiąc temu nie pomyslałabym że któreś z nas bedzie miało okazję być w Częstochowie równo za miesiąc. Może to tak los nam ułozył że teraz M pomodli sie za naszego Aniołka i za to bym szczesliwie mogła zajśc w ciąże i urodzić ślicznego maluszka.
Kurcze ale mi sie smutno zrobiło...złamałam sie...łzy mi lecą. :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

domalko nie smuć się....
fajnie, że twój mężuś pomodli za waszą kruszynkę i za zdrowko dla was i
za tę gromadke dzieci która bedziecie mieć:))

a jeśli chodzi o pierwszą @ to ja nadal nie dostałam i juz się zastanawiam czy nie zacząć sie martwić:((
a jeszcze ten cholerny torbiel :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anitusia a który u Ciebie jest dziś dzień cyklu? Widziałam że dziewczyny niektóre czekała na pierwszą @ nawet do 44 dni to jeszcze sie załapiesz-przyjdzie napewno!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też sie melduję :):)
domlako ciesze sie ze @ przyszła............. czyli wszystko jest prawidłowo....... @ zjawiła sie tak jak sobie wyliczyłas........
nie smuc sie kochana......... tak musiało byc......... musisz sie z tym pogodzic........... wiem ze to bardzo trudne a szczególnie w takie dni jak jutrzejszy............ ale zobaczysz bedziesz jeszcze wspaniałą mamusią......... i to juz niedługo.......... jestem tego pewna........ zycie nie może byc aż tak okrutne........... przecierz po burzy zawsze wychodzi słoneczko............ ono zaświecie też dla ciebie i twojego męża........ wierzę w to :):):):):)

asia ale ci dobrze........... zazdroszcze bo sama mam ochotę sie popluskać........ odezwij sie jak wrócisz............ :D

anitusia to ponudzimy sie razem........... mój mąż musiał isc do pracy dzisiaj i siedzę sobie sama...................

wiece co zrobiłam........ mrożone truskawki + śmietanka + cukier waniliowy = pyszny koktajl......... wyszedł prawie jak lody bo jest taki gęsty........... polecam wszystkim......... właśnie go wcinam.......... mniam mniam pyszności :):):):) :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie no też bym zjadła takiego koktajla...ale gdzie ja dzisiaj nazrywam mrożonych truskawek w Jeleniej?;)
jutro to może jeszcze bo dzień roboczy ale dzisiaj? :lol: :lol:

domalko tak szczerze to myslałam, że @ dostanę tak jakoś teraz pomiedzy karlikiem a toba:( a tu narazie lipa
w srode mam kolejną wizyte u gin,ale same wiecie jak to teraz jest - najłatwiej przychodzą mi do głowy te czarne mysli- a luteina która miala przszybczyć @ juz mi sie skończyła a @ dalej nie ma :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anitusia to lepiej iśc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok......... i odganiaj złe myśli.............. sio sio................ a @ musi kiedys przyjśc............ przywołamy ją zaraz............ u karlika to pomogło

@ przychodz do anitusi i to szybko..............

teraz wasza kolej dziewczyny......... wywoływac @ u anitki i to już.................

gdzie sie podziewacie...... ????? pewnie gotujecie oibiadek dla mężusiów..... ja tez lece bo wórci z pracy głodny jak wilk :):)
do później :):) :papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to staram sie dalej cierpliwie czekac na @

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem juz............
a tu dalej nikogo nie ma tylko ja i anitusia.......... to poczekam razem z tobą na @. :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny!
musze napisac wam co mi sie przydazylo...W sobote wieczoram ok.19.00 na zajeciach strasznie mi sie slabo zrobilo i takie mrowienie mialam w nogach i rekach,poza tym od 3 dni oli mnie cala macica i jajniki, przestraszylam sie wiec szybko zadzwonilam do swojego lekarza on kazal przyjechac mi do kliniki.Tam mnie zbadal i powiedzial ze wszystko jest ok nie ma zadnych zmian ze po prostu po zabiegu to prawdopodobnie taka bolesna owulacja a te oslabienie to jest spowodowane tym ze organizm jeszcze nie doszedl dobrze do siebie i jest oslabiony...Zapytalam go czy moglo miec na to wplyw wspolzycie(kochalismy sie z mężem 18 dni po zabiegu,jak bylam juz po badaniu i powiedzial miz e jest ok) Powiedzial mi ze raczej nie ale powinno sie wspolzyc dopiero po pierwszej @ i wolalby zebym po niej zaszla w ciaze niz przed..tylko czemu wczesniej mi tego nie powiedzial, ja bylam przekonana z tego co czytalam na forum ze mozna wspolzyc juz po 2 tyg..??

Nikodem 2.06.2009, 4000g, 56 cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witajcie w poniedziałkowy poranek.
Madziu86 gratulacje!!!
Pierwszy dzień pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu i jak na razie spokój i cisza myslałam, że będzie gorzej.
U mnie już prawie nie ma plamienia, cieszę się, więc może będzie ok. Za 2 dni idę porobić wyniki.
Mam pytanie, od kiedy powinno się odliczać czas do pierwszej @? Od pierwszego dnia po stracie maleństwa, czy po ustaniu krwawienia?
U mnie lekarz powiedział, że poprzytulać się można po pierwszej @,a o dzidziusia starać się po 3-4 miesiącach jak już wszystko będzie ok, w moim przypadku, kiedy badanie cytologiczne nie wykaże nic niepokojącego i nie będzie stanu zapalnego, bo inaczej będę mogła mieć problemy z donoszeniem drugiej ciąży.
Moja mama poroniła też pierwszą ciążę, po 2 miesiącach była już w ciąży ze mną, niestety wystapiły komplikacje i od 2 miesiąca musiała leżeć non stop w szpitalu, nawet do toalety nie mogła wyjść, na święta chciała koniecznie wyjść do domu, więc ją wypuścili, było to na początku 6 miesiąca ciązy i niestey rozpoczęła się akcja porodowa, trafiła do szpitala, na szczęście podtrzymali ciąże i urodziłam się 2 tygodnie przed czasem, ale cała i zdrowa, niestety mama musiała uczyć się od początku chodzić, bo zanikły mięśnie, nie pomogły nawet wizyty masażysty. Lekarze powiedzieli, że miała problemy z drugą ciążą ponieważ za szybko po poronieniu pojawiła się druga ciąża. Z moim bratem było już wszystko w porządku. To było w latach 80, więc być może teraz wygląda to nieco inaczej, ale dla mnie radziła troszeczkę odczekać, nawet ten miesiąc dłużej, ale żebym nie musiała już przez to przechodzić.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tradycyjnie nie było mnie przez weekend, ale już jestem.
Dzień dobry Kochane :)
Fortunko, tak tylko toksoplazmozę mi zlecił. Powiedział, że po pierwszym poronieniu nie robi się innych badań, czyli tradycyjnie. Bo wynik histpat. poza tym, że była ciąża nic nie potwierdził.
Nie doczytałam jeszcze wszystkiego co napisałyście, bo już chciałam się przywitać :)
Domalka, śliczne zdjęcie.
Madzia, gratuluję zaliczenia sesji!!
Beatka, cieszę się, że w pracy ok! Ja też się bałam iść jak diabli.
Anitko, to ja też przywołuję Twoją @. Moją tez będziecie przywoływać, bo ja strasznie nieregularne cykle miałam i teraz na pewno tez tak będzie.

Jesteście??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny :):)

fortunko dobrze ze to nic poważnego......... a co do współżycia to lekarze mają podzielone zdania.......... mój powiedział ze jeżeli chcemy to on nie widzi żadnego problemu zeby współżyc przed 1@ .............. ale kazał sie oczywiście zabezpieczyc bo można zajsc wtedy w ciąże........... tak więc my 2 tygodnie po zabiegu zaliczyliśmy swój "drugi pierwszy raz" :):):)
i wszystko bylo w porządku......... :):):)
beatko dziekuję z gratulacje :):) czas do 1 @ powinnaś odliczac od dnia zabiegu........ mam nazieje ze wszystkie wyniki ci wyjdą ok i ze niedługo będziecie mogli sie starac i te staranka bedą owocne :):)
to straszne co piszesz o swojej mamie......... czyli to oznacza ze mogło cie tu z nami nie byc !!!!!!!!!! ale na szczęscie los chcial inaczej........... :):):) w twoim przypadku faktycznie lepiej odczekac troszkę dłużej...........
wiśniówka a do ciebie kiedy @ powinna przyjśc ???? i dziękuje za gratulacje :):):):)

ja siedzę sobie w pracy i w sumie to nic nie robie :twisted: :twisted: jutro ideż z moim R do dentysty bo sam sie boi :D :D hihih :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki ja tylko na moment:)
jestem zmeczona podróza spalam 6h , ale sie wytaplalam :P i odprezylam lece do pracy buziaki milego dnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asia ale ci dobrze ............... też tak chcę :):):):):):):):) muszę wyciagnąc męża na jakąś pływalnię :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]