Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 7:49 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ok ja lece do pracki......... odezwe sie stamtąd... :):):)

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Dzień dobry Wszystkim.
Fajnie było wyrzucić z siebie to wszystko jest odrobine lżej.
Dziękuje Wam z całego serca za słowa otuchy.
Jestem jeszcze tydzień na zwolnieniu lekarskim, mąż obudził mnie o 6 jak wrócił z pracy, a teraz pojechał dopilnować ścinki drzew na więźbę dachową naszego przyszłego domku, nie mogłam już zasnąć, więc usiadłam przy komputerze. To prawda, że można popaść w nałóg czytając to forum :)
Człowiek nawet nie wie jakie pokłady siły w nim drzemią. Wydaje się nam, że załamiemy się przy pierwszym lepszym ciosie, ale gdy ten cios nadchodzi, podnosimy się z upadku bogatsi o kolejne życiowe doświadczenie. Tak naprawdę to takie osobiste tragedie nas umacniają, chociaż może w pierwszej chwili nie jesteśmy w stanie tego zauważyć oślepieni bólem i rozpaczą, oglądamy się niejednokrotnie z niedowierzeniem wokół sbie i widzimy, że mimo naszej tragedii świat dalej się kręci, dalej żyje własnym rytmem, że ziemia się nie zawaliła.
Wierzę, że z czasem Nam wszystkim się uda i spełnią się nasze najskrytsze marzenia i to największe marzenie - że będziemy mogli wkrótce tulić w ramionach nasze maleństwo.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beatko lepiej tego ująć nie można
Dokładnie miałam to samo odczucie , wyszłam ze szpitala a tu świat kręci sie dalej nic sie nie zmieniło poza pustka pod moim sercem nic i aż tak wiele. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry! :)
Ja właśnie wstałam wstawiłam pranie i co na forum przyleciałam-tez sie uzalezniłam :)

Beata27 Lepiej jest z siebie wyrzucić takie emocje bo jest nam lżej.

asia Mysle że uda ci się szybciutko i pokażesz nam II kreseczki! :)

Ja to mam szczeście jak jestem to nikogo nie ma!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Cześć dziewczyny mam nadzieję że się nie pogniewacie że tu piszę. Pamiętam niektóre z was na sierpnióweczkach. Jest mi strasznie przykro że teraz was tam nie ma, ale życzę wam z całego serca żebyście wkrótce pojawiły się na Listopadówkach, grudniówkach... albo w roku 2009. Jak tylko wam się uda to zajrzyjcie do nas i pochwalcie się waszym szczęściem, na pewno będziemy was wspierać i dzielić się doświadczeniem. Trzymam za was kciuki. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

BlackOut Nie gniewamy sie a wręcz przeciwnie miło nam że zajrzałaś do nas i że ktoś pamieta że byłyśmy na sierpnióweczkach 2008. Napewno jak tylko któraś z nas zafasolkuje to pochwali sie tym w waszym wątku. trzymaj kciuki przydadzą nam sie bardzo. A Wy dbajcie o siebie i wasze brzuszki by w terminie i bez problemów sie rozpakować! :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domalka, ja jestem:)
Black Out, dzięki, że zajrzałaś. Jak zobaczyłam nick, to się wystraszyłam, ale cieszę się, ze wszystko dobrze u Ciebie. Pozdrów od nas pozostałe sierpnióweczki. Dla mnie jeszcze za wcześnie, żeby tam do Was zajrzeć..:(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jesteś wisniowka-fajnie
Dawno z Toba nie gadałam bo jak ja byłam to Ciebie nie było a potem na odwrót.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wiem, widziałam te Wasze weekendowe rozmowy:), a ja internetu nie miałam przez weekend.
W pracy siedzę i w sumie powinnam pisać, ale tak mi się nie chce. Szaro za oknem jak cholera, a ostatnie dni przynisły tyle wydarzeń, że najchętniej bym się położyła i poleżała spokojnie.
A Ty gdzieś pracujesz czu studiujesz? Bo z głowy mi wyleciało.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jestem na studiach dziennych a że udało mi się wszystko pozaliczać za pierwszym podejsciem to mam teraz ferie, tylko czasami chodze nadgonić praktyki. No i prace lic. pisze mam nadzieje że połowa bedzie.

wisniowaeczko a Ty to jesteś Karolina J. -tak mi sie wydaje bo właśnie weszłam na nasza klase i nie mam pewności.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokładnie tak. Wysłałam Ci zaproszenie jakoś ostatnio.
A Ty też w czerwcy wychodziłaś za mąż! Tak jak ja bym chciała :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc
wróciłam :):):)
beatka to co czujemy ciężko ubrac w slowa ale ty to tak pięknie zrobiłaś..........
blackout zawsze jak ktośnowy sie pojawia inie zdążę przeczytac to jestem w strachu ze kolejna dziewczyna do nas dolączyła.......... na szczęsie u ciebie wszystko ok :):) ciesze sie ze sierpnióweczki o nas nie zapomnialy :):) zaglądajcie tu tak czesto jak chcecie........... szczerze ja też was czasem podglądam..... tylko ze wy tam macie takie tempo ze nie nadążam czytac :):):):) a kciuki sie przydadzą.......... juz niedluo wszystkie bedziemy mogły sie starac :):)

wiecie co......... ja juz tez powinnam zacząc pisac prace licencjacka ale mam takeigo lenia ze nawet rematu nie wybralam :oops:
pije teraz mniamuśną kawkę.............. pycha :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To jak jesteście już we dwie, to ja na pewno nie popracuję za dużo :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wisniowko Czerwiec to piekny miesiąc zawsze chciałam żeby to był czerwiec i sie udało tym berdziej że my bralismy slub 17 a 27 moi rodzice mieli 25 rocznice slubu a dziadkowie 50 warto byłoby dalej utrzymywać tradycję.

Witaj madzia86

Ja jeszcze w szlafroku przed kompem a mąż właśnie wstał. Nie pisałam wam a le jak byłam w niedziele u rodziców i nocowaliśmy z niedz. na pon. to miałam okropny sen. Śniło mi się że byłam w ciąży tak w 7 miesiącu i wylądowałam w szpitalu bo podejrzewali że wczesniej urodze i tak tak czekałam aż wreszcie wzieli mnie i powiedzieli że bede miała zabieg- tak płakałam że znów staraciłam swoje Maleństwo. I zobaczyłam już jak wykonują mi zabieg ale tak jakbym stała z boku i widziałam sie bie i tych lekarzy. To wszystko takie dziwne i tak sie boje bo moje sny czesto sie sprawdzają :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hihihih ja też :):):):) :pr:

domalko kochana sny zawsze odczytuje sie na odwrót........... gorzej jakby ci sie snilo ze wszystko przebiegalo ok.......... a tak na pewno niedługo zafasolkujesz i twoja dzidzia urodzi sie zdrowa :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domalko, to tylko sen i nie będzie miał żadnego odzwierciedlenia w reczywistosci! Zobaczysz!!
Wszystko będzie dobrze do samego końca ciąży!
A jakie plany na ostatkowy wieczór dziewczynki?
Mój Maciek wstaje o 3.30 jutro więc może na jedno piwko wyskoczymy do znajomych do baru.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my juz mielismy ostatki więc bedziemy siedziec w domku.......... :) nawet mi to odpowiada bo nie mam dzis ochoty nigdzie wychodzic........

wczoraj mielismy male przytulanka z mężem wiec moze dzis powtórzymy :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiesz Madzia, ja też już mam taką ochotę :oops:
Chyba zakończę poszczenie. W sumie dobrze się czuję, plamień i bólu brzucha zero.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój gin powiedzial ze nie trzeba czekac ze współżyciem do 1@.......... mówił ze jak skończy sie krwawienie to możemy juz sie przytulac........... oczywiście na początku nie za często i bardzo ostrożnie............. dlatego nie czekalismy.......... strasznie sie balam .......... normalnie czulam sie jakby to byl mój pierwszy raz ..........ale mąż byl taki delikatny ze wszystko bylo ok........... :):):):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Może macie racje w szystko sie dobrze ułoży ale ja tak sie boje bo w lipcu jak bylismy nad morzem to śniło mi sie że urzodziłam dziecko i ono umarło tak płakałam przez sen że nie mogłam sie obudzić a potem ten sen przypomniał mi się jak wybudziłam sie z narkozy- taka pierwsza myśl.
My dalej pościmy, juz niedługo @ mam nadzieje to zaraz po niej.... :) a narazie dajemy sobie rade przez pieszczoty. :)

Jeśli chodzi o ostatkowy wieczór to my jesteśmy tacy domatorzy rzadko wychodzimy sie pobawić. Tak wiec dziś bedziemy w domku, mąż wraca jutro do pracy po kilkudniowym wolnym wiec bedzie chciał sie wcześniej położyć a ja jutro o 8 mam lekcje w I klasie wiec też lepiej być wypoczetym. :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]