Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 6:01 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

no mi bardzo pomogły rozmowy z koleżanka - sąsiadką:))

ją niestety spotkało to co nas ale była już w 7m-cu ciaży :cry: :cry: :cry:
jak tylko dowiedziała sie co nas spotkało kazała przyjsc do siebie i rozmawiała za mną i rozmawiała i jeszcze raz rozmawiała............
gdyby nie ona pewnie tez skończyłabym u psychologa,a ona tak jak wy- była i rozumiała o czym ja do niej mówię co czuję i jak bardzo cierpię:(

i własnie tutaj chciałabym jej podziękować: dziekuję sąsiadeczko

:D :D a jak to się stało, że już południe a ja ani jednego pączusia nie zjadłam???:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anitusia, czas najwyższy nadrobic zaległości pączkowe :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam witam! :D
Dziś nowy dzionek-troche lepszy a ja zjadłam tylko 1 pączka. Widze że u Was tez dzis dzień bez smutasowania sie. U mnie dziś taka pochmurna pogoda.
Ja tylko troche sie zaniepokoiłam bo jak rano wstałam to zauważyłam że mam jakąś dziwną wydzielinę z pochwy-taka biała i gęsta strasznie- :? niewiem co to jest-może Wy mi coś poradzicie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam witam! :D
Dziś nowy dzionek-troche lepszy a ja zjadłam tylko 1 pączka. Widze że u Was tez dzis dzień bez smutasowania sie. U mnie dziś taka pochmurna pogoda.
Ja tylko troche sie zaniepokoiłam bo jak rano wstałam to zauważyłam że mam jakąś dziwną wydzielinę z pochwy-taka biała i gęsta strasznie- :? niewiem co to jest-może Wy mi coś poradzicie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

domalko ja niestety niebardzo umiem ci odpowiedzieć na twoje pytanie, ale za to jeśli chodzi o pogodę to u mnie w górach słoneczko świeci ale jest mroźno :sw: :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domalko, ja też niestety nie wiem.
Ale mam suwaczek w końcu. JUPI!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny ja już wcisnęłam 3,5 pączka:P

Domalka a jak masz z cyklem? bo ja w sumie obserwuje sie juz od listopada i pomogą mi to bardzo wiedzieć w jakim "stanie jestem"
Ja sobie prowadzę wykres na 28 dni
Domalka byłam we wtorek u gina jak pisałam pęcherzyk 15mm :P
mam teraz właśnie gęsty śluz biały dosłownie wodospad myślę, że to przed owulką :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale sie objadacie tymi paczkami-ja tez bym jeszcze zjadła ale nie chce mi sie iśc kupić.
asia ja jaeszcze od zabiegu nie miałam @ a dziś jest 20 dni od niego. Jeszcze takiego czegos nie miałam bo to nie śluz tylko taka wyszielin gęsta i wcale tak nie leci tylko sie zatrzymuje przy ujsciu pochwy. Poczekam może mi przejdzie. A Ty chyba beiresz sie do roboty co? Staranka mozesz już zacząć!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny mam nadzieje ze nie pogniewacie się bo wiem jak ciezko Wam teraz ogladac i "czytac" kobiety w ciazy, ale chcialam Was pocieszyc i zmotywowac. Sama przeszlam takie poronienie we wczesnym etapie ciazy w zeszlym roku w maju (8tc), ciaza byla martwa, nie rozwijala sie, poronilam samoistnie i kompletnie, nie trzeba bylo wykonywac zabiegu bo sie samo wszystko do konca wyczyscilo.
Lekarz powiedzial ze tak sie zdarza w 50% ciaz i dodal zebym odczekala 3 pelne cykle a potem "uwazala" bo po poronieniu organizm jest tak nastrojony na ciaze ze zachodzi sie bardzo szybko! ;) I zartownis mial racje! Udalo sie juz w pierwszym cyklu po kwarantannie! Wierze ze i z wami tak bedzie i ze uda sie za pierwszym podejsciem!
Goraco Wam tego zycze i trzymam mocno kciuki !!! A wy trzymajcie za mnie zebym bezpiecznie dotrwala do konca razem z dzidzia...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Papciak , dzięki za WSPARCIE:)

Domalka ale cykl po poronieniu zazwyczaj jest płodny (owulacyjny), więc może tak być i u Ciebie. Ja miałam owulacje w pierwszym cyklu , tylko ja miałam operacje i teoretycznie mogłam sie starać , tylko nie wiedziałam, że mam krwiaka, na szczęście nie zaszłam w ciąże bo mogła znów okazać sie pozamaciczna bo krwiak naciskał na jajowód.

w tym moim 1 cyklu miałam owu 6 dni przesunięte niż zwykle.
Pooglądaj sobie moje cykle na 28dni i poobserwuj.

Mi sie to podoba ta obserwacja własnego ciała, nakręcona jestem tak czy siak :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nadległości delekitnie nadrobione:)
mój Filpek dotarł do domku po pracy z całą reklamówką paczusiów:)))

idę zajadać dalej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

smacznego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki :):) gdzie wy sie wszystkie podziewacie ?????
domalko ta wydzielina moze wskazywac ze własnie masz płodne dni........ ja tez jakies 2 tygodnie po zabiegu miałam coś podobnego........ wydzielina była gęsta i biała................ a asia ma racje cykl po poronieniu może byc płodny dlatego trzeba sie zabezpieczac bo można łatwo zajsc w kolejną ciążę co jest raczej niewskazane :):)
wiśnióweczko ciesze sie ze udało ci sie wkleic suwaczek :):):) mam nadzieje ze moja instrukcja pomogła :):)
anitusiu zostały ci jeszcze jakies pączusie..... bo mam straszną ochotę :):):)
asia no własnie kiedy zaczynacie staranka ???????
papatko fajnie ze nas odwiedziłas..... ja tez czasem zaglądam na byłe majówki .... my mamy wielką nadzieje ze nam sie uda..... ciesze sie ze podtrzymujesz nas na duchu..... i nie martw sie o siebie i dzidzie .... na pewno dotrwacie do samego konca i rozpakujecioe sie w odpowiedznim terminie..... trzymamy kciuki i pozdrawiamy gorąco :):):):):):)

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki,mam pytanie.
Wczoraj, tydzień po zabiegu zaczęłam tak lekko krwawić, brzuch mnie nie boli, tylko mam skurcze macicy. Martwić się?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiśniówka nie mam pojęcia, myślę, że warto zadzwonić do lekarza. Chociaż mój cos pobąkiwał, że takie sytuacje sa normalne ale z tego wszystkiego nie pamiętam czy to o to chodziło :oops: :oops: :oops:

Staranka zaczynamy dzisiaj w nocy lub jutro rano trzymajcie kciuki :)
Jejku jak ja strasznie pragnę żeby się udało to tylko Wy wiecie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki Asia za info. Poczekam do jutra, a jak nie minie, to zadzownię.
Mam nadzieję, że szybko nas opuścisz jako zafasolkowana.
Trzymam kciuki za całej siły!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asia trzymam kciuki rowiez! Napewno sie uda!

Madzia dzieki za cieple slowa. Mam nadzieje ze beda prorocze:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madzia dawaj do mnie szybciutko bo pąkal czeka na ciebie:))

asiu ja oczywiście tez trzymam kciuki za ciebie zebyś ty była dla nas światełkiem nadzei i co jeszcze?................................mój Filip trzyma kciuki za twojego męza :)
cyt: " żeby stanął na wysokości zadania" :lol: :lol: :lol: :lol:

buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anitusiu jakbym tylko mogła to bym przyjechała...... i zjadłabym ci wszystkie pączki :):):) ale musze siedziec w pracy i robic wypłate :):) mój mąż trzyma kciuki razem z twoim :):):) hihihi
asia .... super :):):):):):) trzymam kciuki zeby staranka były owocne :):):):)
wiśnióweczko mój gin tez mowił ze mogą byc plamienia w pierwszym cyklu po zabiegu..... ale lepiej zadzwon do swojego i sie upewnij ze wszystko jest w porządku :):)
papatko na pewno..... wpadaj do nas częciej :):)
domalko gdzie ty sie podziewasz ??.... nie mów ze wczoraj zjadłas za dużo pączków i dzis chorujesz ?? :):) :):)

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
Jestem jestem tylko dziś miałam od 8 rano lekcje- w te wolne załozyłam sobie że pogonie soie troche praktyki do przodu. Miała 4 lekcje w II klasie-przyjemny temat mi sie trafił o Szcześciu to sama sie troche podładowałam a i dzieci też są zabawne. Ale już wróciłam i teraz aż do środy nastepne lekcje u pierwszaczków-mam dużo czasu wiec sie dobrze przygotuje.
Wczoraj pączków już nie jadłam bo taki byłam leń że nie chciało mi sie iśc do sklepu.
Wydzielina troche przechodzi-może maci racje że to taki płodny ale my zaczniemy współżyć dopiero po @ wiec narazie nie mamy na co uważać ale po @ to trzeba bedzie uważać dobrze po takiej abstynencji. Lekarz chciał mi przepisać tebletki anty ale powiedziałam że jakoś sobie damy rade przez te dwa miesiące bo potem nie chce juz czekać skoro od 10 kwietnia mamy "zielone światało"

papaciak Dzieki za odwiedzinki u nas- to naprawde pozwala optymistycznie mysleć że po stracie sie udaje i jest wszystko Ok i to po pierwszych starankach no no! Wierze że rozpakujesz sie w terminie i bedziesz miała śliczne maleństwo na rączkach a taki widok to cudo tylko pozazdrościć i koniecznie po rozwiązaniu prosimy o fotke mamusi z maoleństwem! :)

asia Dajcie czadu z tymi starankami! Trzymam kcukasy!
wiśnióweczko Mysle że takie plamienia mogą sie zdarzać, poczekaj a jak coś Cie zaniepokoji to dzwoń do Gina.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]