Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 7:40 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ok kochana moja!! Gosiu na prawde bardzo Ci dziekuje, na kazde pytanie udzielasz rad i odpowiedzi, to jest bardzo miłe.... Może w koncu powiesz co u Ciebie slychac, bo tylko temat narazie kręcił sie wokół mnie aż mi niezręcznie jakos :) pisz co slychać, jak Rodzinka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anetko, dlaczego niezręcznie? w koncu po to jest ten wątek :wink:
u mnie dzis rozkreca się @. ale jakos powoli, dawno tak nie miałam...
rodzinka trochę choruje. w ubiegły weekend bylismy w górach, ale pogoda pod psem była. no i mamy tego skutki...

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale na pewno fajne wspomnienia ;) przeziębienie sie wyleczy a wspomnienia zostaną ;) Ja mam jutro dwa i w niedziele dwa egzaminy, prawie sie przez to wszystko nie uczylam i mimo to jestem spokojna nawet jak obleje ;) jakos mnie to nie rusza heheh
Ja w gorach bylam chyba ze 100 lat temu, juz zapomnialam jak one wyglądają, fajne są takie wypady w plener, cudeńko!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

owszem, bardzo wypoczęliśmy. i wikulek miał nas oboje cały czas. mąż dużo pracuje i rzadko przebywa z dzieckiem....
co do egzaminów - bedzie co ma byc. widac od razu jak wygląda twoja hierarchia wartości :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

otóż to!! dzidziuś namber łan :) :) :) :) a egzaminy sie kiedys poprawi :)
Noo na pewno najwiecej frajdy z Waszego wyjazdu miał synek ;) ech... kiedy ja tak bede mogła... z mężem i dzieckiem.. Ale juz juz nie marudze Gosiu ;) tak tylko ;) buziaczki przesyłam, lecę sie kąpać kochana bo mam zamiar przywitać jutrzejszy dzień czysta i pachnąca hehehe Wszystkiego dobrego, odezwe sie pewnie w niedziele, bo jutro późno wróce z tych egzaminów. Jeszcze raz buziaki i dobrej nocki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powodzenia i 3mam kciuki za oceny :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam was dziewczyny!!

to moze teraz troche ja wam pomarudze :( , bo dzis juz od 6 rana zalewam sie lzami, bo pokladalam w tym miesiacu wielkie nadzieje, i niestety ale rano ladnie utrzymujaca sie temperaturka dzis spadla na 36,4 co oznacza ze malpiszon lada dzien mnie zaleje, pozniej sprzeczka z mezem i kolejne lzy, a ze bylismy dzis umowieni ze znajomymi to poszlismy ale wiecie jak sie z mezem nie gada to od razu wszyscy zorientowali sie ze cos nie tak, do tego rozne glupie mysli mi dzis chodza po glowie, czuje sie strasznie samotna :cry: wlasnie minol 19 cykl naszych staran, myslalam nawet zeby wrocic do pracy, a pracowalam w kinie niestety moja praca polegala na wysilku fizycznym, (to tez moglo byc przyczyna mojego poronienia we wrzesniu) , ale boje sie ze jak tam wroce to znowu rok zleci a dzidzi ciagle nie bedzie, tak tez bylo poprzednim razem prace zaczelam wraz ze staraniami i nawet niewiem kiedy to zlecialo, dlatego wiem ze u mnie nieposkutkuje "odpuszczenie" albo jak to powiedziala moja mama zebym zostawila to naturze, moim zdaniem natura miala wystarczajaco duzo czasu, mam straszny metlik w glowie, dzis uszly zemnie moje checi do zycia, jakies takie bezsensowne wszystko dla mnie sie zrobilo :cry: .....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Magduś! Nikt Cię lepiej nie zrozumie niż ktoś, kto ma ten sam problem.. My wszystkie tu jedziemy na jedym wózku. Wczoraj czułam dokładnie to samo co Ty. 18 cykl starań, znów wielkie nadzieje, test, jedna kreska i dół...w jednej chwili wszystkie nadzieje pękły jak bańka mydlana.
Ale dziś już mi lepiej!! Tłumaczę sobie, że muszę być silna, że muszę wierzyć, że się wreszcie uda. To nie jest łatwe, ale nie można siedziec i płakać bo które maleństwo chciałoby miec taką mamę?? Musimy cierpliwie czekac na nasze skarby.
Ja mam 29 lat, nie jest mi lekko, wszystkie koleżanki juz dzieciate tylko ja ciągle nie :( ale co mi to da, że się poddam??
Musimy wierzyć Madziu, że nam sie uda. Nam wszystkim bo na to zasługujemy!! Ściskam Cie mocno!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny wtrace sie w wasza rozmowe a chodzicie na ocene jajeczkowania moze warto!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje Alinko za cieple slowa :)

Moje pecherzyki byly podgladane no i byly nawet dosc duze ale co z tego skoro nic z nich nie wyszlo :( , no wiec czekam az mnie zaleje @ i do doktorka, wiec w tym cyklu startuje z CLO, no i chyba w koncu jakies badania beda skoro kazal przyjsc w drugim dniu cyklu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny ja zanim zaszlam w ciaze to bylam na ocenie jajeczkowania bo przez pol roku nic i 1 dzien bylo jajeczko na 2 dzien bylo wieksze i na 3 nie pękło tylko sie zmniejszylo wiec pani dr powiedziala ze w tym miesiacu nic z tego nie wyjdzie to byl 14dc przy moich nieregularnych miesiaczkach no to my z mezem tylko w ten 1 dzien!! sie kochalismy i stwierdzilismy ze bedziemy sie starac od nowego roku bo na sylwestra mielismy jechac w gory i co moje nie pekniete jajeczko ma 17 tygodni i juz czuje jak sie ladnie w brzuszku kreci!! a co do sprawdzania temperatury to ja bym nie byla taka pewna!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

niunia,to słodkie:)
dziewczyny,ja tez myślę ,ze trzeba na to monitorowanie jajeczka chodzić...do niedawna nawet nie byłam świadoma,że mozna przez usg zobaczyć jajeczko dopóki mi go gin nie pokazał!na monitorze było je bardzo dokładnie widać,byłam w szoku!ale zaszłąm w następnym cyklu(szkod ami było tamtego jajeczka,takie było duże i fajne;p)ter tez jest metoda!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny dawno tu nie zaglądałam i widzę że sie pozniemiało....
Trzymam kciuki za kolejną fasoleczkę i jej mamusię

Przepraszam że zaniedbuje wątek ale ostatnio mam wrażenie,że nawet do wc nie mam czasu isc.... praca mgr egzaminy uczelnia i tak na okrągło

Wszystkim zasmuconym życzę wytrwałości i spokoju ducha... mocno jest z wami myślami i modlitwą....
Trzymajcie się....

"... trzeba wciąż prosząc przestać się spodziewać
niewysłuchane w przyszłości dojrzewa
to niespełnione
dopiero się staje..." ["Zaczekaj" ks. J. Twardowski]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No cześć laleczki :) Anca no rzeczywiście dawno tu zaglądalaś ale bezdyskusyjnie Cie rozumiem, tez kiedys pisalam mgr-a i wiem czym to pachnie ;) ale milo, że wpadlas choć na chwile. Napisz kiedy bronisz to bede trzymać kciuczki :) :) :) Ja sie niewiele uczylam przez ten tydzień- ale powód jest usprawiedliwieniem ;) - i zdalam wszystkie cztery egzaminy!!!!!! juhuuuuuuuu :) i zdałam je kolejno na 3,4,5,4 :) supciowo!!! poza tym robilam dzis drugi test i wyszedl pozytywnie ale jestem cholernie ostrożna bo nie ma jeszcze ostatniego slowa lekarza, ide do niego za półtora tygodnie, tak koło 6-go lutego. Już sie boje co mi powie. Ściskam Was i buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratulacje anetko!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki Gosik!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Witam!!!!!!!
Awatar użytkownika

Dziewczyny postanowiłam wreszcie napisać...ja wdzięczna mama :P
Najpierw przeczytałam prawie :oops: wszystkie wiadomości!!!
Wiem już,jak wielka jest siła modlitwy do św.Dominika!!!!!!!!
Przekonałam się na własnej skórze :P :P :P
Staraliśmy sie z mężem prawie 4 lata o dziecko!!! Wiem co to ból,rozpacz,łzy ,poczucie ze jest sie gorszym,gorycz upadku i co miesięczna powtórka z rozrywki!!!!!!!!
Wizyty u lekarzy doprowadzały mnie do szału...wiecznie coś nie tak,aż w końcu diagnoza in-vitro...
Zabieg miał być w styczniu...ale nie będzie takiej potrzeby... :P :P :P
W Nowy Rok zamówiłam pasek i modlitwy jako ostateczność,i to był błąd,powinnam to zrobić dużo wcześniej...3 stycznia założyłam pasek i razem z mężem zaczęliśmy sie modlić,13 stycznia zrobiłam test i zobaczyłam dwie śliczne krechy!!!!!!! Popłakaliśmy sie jak bobry... :lol: :lol: :lol:
Modlimy sie cały czas,wierzymy że św.Dominik pozwoli urodzić sie naszemu dziecku zdrowo i o czasie!!!!!!!!
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny,które czekają na swój cud jak i te które sie doczekały....buziaczki :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj mery :D
ja juz gratulowałam ci na innym watku, ale dziekuje ci za świadectwo :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mery!!! to cudowna wiadomość!!! Serdeczne gratulacje i najszczerzej jak tylko potrafie życze szcześliwego rozwoju dzidziusia zarówno w brzuszku jak i na zewnątrz ;) ;) ;) Jestem w bardzo podobnej sytuacji do Twojej i tym bardziej sie ciesze, że jest nas coraz więcej!!! Buziaki!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mery aż mam ciarki na rękach.... piękne to i bardzo Ci dziękuję za świadectwo... :cmo: to piekne że spotkał Cie taki cud oby było ich więcej...
Życzę Ci spokojnych 9 miesięcy niech Św Dominik czuwa nad Tobą!!
i mam nadzieję że zostaniesz z nami :) albo że będziesz chociaz czasem zaglądac :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]