Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:42 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość

Witam Was wszystkie, to mój pierwszy post na tym forum :)

Czy znany Wam jest może dr B. Skarzyński, który przyjmuje w Centrum Medycznym Damiana przy ul. Foksal w W-wie?

Dostaliśmy z pracy prywatną opiekę medyczną i zapisano mnie do niego na pierwszą wizytę, a nic nie wiem o tym lekarzu - czy jest dobry?

Do tej pory chodziłam do dr M. Sawickiego (prywatnie) i zamierzam go odwiedzać nadal, ale nie tak często (finanse :( )

Dlatego potrzebuję jakiegoś dobrego lekarza, który poprowadzi moją ciążę.

A może możecie polecić jakiegoś innego gin.-położnika z poniższych miejsc:
- Centrum Damiana
- LUX MED
- Multi Med
- Falck

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lolka
Ja osobiscie chodzilam do doktora Kuzlika i jaest na prawde wart polecenia. Z tego co wiem, to przyjmuje w Damianie na Foksal. Znam jeszcze dr Kucharskiego. Tez jest swietny i przemily. Mam nadzieje, ze nie za pozno z porada ;)
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Słyszałam, że dr Pancześnik z CMD przy Wałbrzyskiej jest fajny i kompetenty, ale sama nie korzystałam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam kobiety,
ja właśnie po pierwszej wizycie w Damianie i przed pierwszym usg.
Dzieki za info bo pan doktor Kwaśniewski mnie prawie skutecznie odstraszył przed kolejną wizytą a tak może jeszcze dam szansę Damianowi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

co do CM Damiana, to niestety polecic nie moge zadnego lekarza :((
moim lekarzem prowadzacym byl dr Ciebiera , ale jego nie polecam, wizyta trwa 5 min i nic nie opowiada o maluszku:((
wiec ja go szybko zmienilam na przesympatyczna pania dr w prywatnej przychodni Babka Medica

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny unikajcie jak ognia dr Piotra Raczyńskiego- przyjmuje w CMD na Wałbrzyskiej oraz w Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka.
Koleś wydaje się sympatyczny i wyluzowany, ale zero w nim fachowości.
Zbagatelizował u mnie poważną patologię łożyska i tylko dzięki innemu lekarzowi udało mi się donosić ciążę i uniknąć śmiertelnego wykrwawienia przy porodzie naturalnym. Przez tego faceta ja i moje dziecko byliśmy narażeni na wielkie niebezpieczeństwo. Z kolei moja koleżanka przez niego jest porozrywana i przez pół roku będzie rehabilitować swój odbyt i krocze, bo ten typek odmówił przeprowadzenia cesarskiego cięcia. (Mimo, że miała wskazanie i poród drogą natury był w zasadzie niemożliwy).
Mnie też odmówił cesarki (też miałam 2 wskazania), ponieważ nie chciałam sobie wykupić indywidualnej opieki/dyżuru i komercyjnego porodu w jego obecności. Obraził się i nie przyjechał wtedy do szpitala.
Na szczęście ktoś inny rozciął mnie i pozszywał fachowo i bez łaski. A moja koleżanka niestety ma teraz 120 szwów.
Nie chodźcie do tego lekarza!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]