Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 5:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

maminek chodzi ale jak przewroci sie na plecy to za cholere nie obroci sie na brzuch zeby wstac taki z niej legat :evil: i wtedy pisk :evil: w nocy tez czesto sie budzi bo chce na bok i tez nie kabinuje sama zeby jakos sobie poradzc tylko piszczy :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a to dobre :lol: jeszcze o takim chodzeniu to nie slyszalam...choc nie, slyszalam moj " tatus " w wieku doroslym "po spozyciu" tak mial jak upadl :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:heh: :heh: :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agnieszka26 pisze:
moniaa ale ja mam do tego metra dwa przystanki tramem i za cholercia nie wiem gdzie to jest :shock: :shock: a mi sie wydaje ze to Molenbeek a nie Anderlecht :roll: a powiedz mi co tam sa za atrakcje ??? i ile kosztuje wejscie :D

No tak to juz Molenbeek :)))
koszt 8euro od dziecka i siedzisz ile chcesz :)
tam sa 3 zamki do skakania a reszta to taki tor przeszkod dwupoziomowy, gdzie jest basen z pilkami, 2 slizgawki. ale zeby sie dostac do gory to trzeba troche pokombinowac :))) w kazdym razie po takim 2 godzinnym treningu moje dziecko czolga sie do domu :)
jest to duza hala i duzo tego wszystkiego jest, pozabezpieczane siatkami takze dzieci sa bezpieczne.
a dla mniejszych dzieci to taki koncik z boku jest zrobiony.

To jest pomiedzy Brico a Stacja benzynowa, calkiem z tylu :)

dzisiaj tam bylismy, ilez tam ludzi bylo!! :lol: :shock: ale mala zachwycona bo pelno dzieci bylo :)

Ostatnio zmieniony ndz sty 13, 2008 6:35 pm przez moniaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pokazuj :lol:
pewnie tam w niedziele kupa ludzi jest co???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pokaze Ci tylko kurcze nie moge zdjec znalezc :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no czekam czekam :D :D
szukaj szukaj :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No tyle znalazlam .. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heloł
moniaa a ja myslalam ze to jest park :lol: a powiedz mi dzieci sie bawia a rodzicie co robia???,

dzis moja mala budzila sie w nocy rowno co godzine :evil: :evil: oczywiscie pisk zeby ja obrocic na bok :evil: :evil: co za dziecię no :evil:
w sobote okno mi wstawili od razu inaczej :lol: dzis tylko musze je umyc :lol: jutro bede miala segment do salonu bo wczoraj dzwonila babka ze sklepu ze juz jest :lol: wiec juz git :lol: salon nie bedzie taki pusty :lol:

trzymajcie sie lasencje :D :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale mi sie rankami wstawac nie chce. Codziennie o 9 mysle sobie ze jeszcze chwileczke poleniuchuje w lozeczku, a nastepnym razem budze sie po 10 .... No ale musze kozystac poki moge sobie pospac. Wczoraj dodatkowo zmoglo mnie na 3 godziny wieczorem a jak sie wreszcie obudzilam to moje kochanie konczylo robic obiad :)
No ale w czwartek mam egzamin jezykowy z 3 poziomu wiec musze sie za siebie wziac i cos sobie jakas wiedze przyswoic.
Ale ja sie rozleniwilam ostatnio... :/
Zapomnialam sie pochwalis ze wczoraj jak zasnac nie moglam to poczulam pierwsze 3 kopniaki :) Prawdziwe :)

Obrazek

[*] Aleks - 22 tydz - 23.06.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arendil no to gratuluje no to teraz ci sie zacznie :lol: ale fajne uczucie co? no wlasnie spij poki mozesz :lol: pozniej juz nie bedzie kiedy :lol:

ogladam wlasnie program o afrykanskich dzieciach co zostali zaadoptowani przez polakow :lol: zebym wiedziala jak to zrobic to tez zaadoptowalabym jakies dziecko :lol: bo co to jest 15 dolarow miesiecznie .:lol: mowie o adopcji na odleglosc :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga tam sa stoliki do siedzenia mozesz kupic sobie cos do jedzenia czy picia :)) wszystko jest :) gazety do czytania, ostatnio babka przyszla z drutami i szalik robila :lol:

ARENDIL odpoczywaj odpoczywaj :)) potem nie bedzie czasu ;)

AGA o adopcji to Ci pw wysle ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moniaa dzieki :lol:

wlasnie rozbieram choinke :lol: juz po swietach :lol: ja nadal chce zeby juz byla wiosna :D :D musze chyba wybrac sie do lekarza bo cos podupadam :evil: :evil: juz dwa tyg mam okres :evil: :evil: ( a nie karmie) do tego rano od tyg mam biegunke :oops: :oops: :oops: cos zoladek szwankuje :evil: :evil: i wogole jakas taka przybita jestem :? lenia mam okropnego :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uuu AGA obys sie nie odwodnila! idz Ty lepiej do lekarza bo nie wiadomo co to. co do lenia to ja mialam caly zeszly tydzien i juz sobie poszedl :lol:
zdrowka zycze::)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

najgorsze ze to juz tak u mnie trwa od tyg :? moze to po kawie :roll: :roll: ale wczesniej tego nie mialam :? na poczatku myslalam ze to moze jakis wirus ale to za dlugo trwa :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc laski
przyszlam podciagnac watek :P

maminek narazie mam nianke , pani kolo szesdziesiatki , dobrze sie trzyma i w miare sprawdza ,nie mam wiekszych zastrzezen , jak chcesz moge ci wiecj na pw napisac z pewnych wzgledow :wink:
od lutego maya idzie do zlobka , czekamy na miejsce , bylam obejrzec i bardzo mi sie spodobalo ,jest w bxl na houba de stropper , niedaleko od domu :wink:

pozdrawiam laski
ostatnio nie mam weny
wogole lapie doly , przez te zycie tutaj na uchodztwie
czuje sie jak czarna owca :?
i psycha mi siada

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kim prosze o priva. Jestem ciekawa czy jestes zadowolona z tej kobiety? ile masz placic za zlobek i na ile oddajesz Majeczke?
Moze macie ochote przeniesc sie do Australii? ja to bym chyba tam zamieszkala za same widoki i klimat :) i tam pewnie nie znaja Mr Bluesa (Dola)
Arendil gratulacje!!!uczucie superowe,ale ile ja strachu sie najadlam jak moje dziecie czasem bylo leniwe i nie dawalo znaku zycia :roll: :evil: potrafilam lezec w sobote do 12 zeby tylko ja poczuc,zeby uspokoic psychike,ze wszystko jest na pewno dobrze. Zazdroszcze jakkolwiek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

dzis znowu noc byla do du.... :evil: te moje dziecie przesadza normalnie :evil: :evil: :evil: nie wiem dlaczego tak czesto sie budzi :evil: :evil: (wydaje mi sie ze to na zabki) ale kto to wie moze budzi sie od tak :evil: jestem wykonczona, niewyspana i wogole :evil: :evil: wiatr wieje jutro ma byc gorzej i z czego tu sie cieszyc :? :? no dobra ciesze sie bo moj malz dzisiaj przywiezie mi segment do salonu :lol: i razem z tesciem beda go skladac :lol:

zycze milego dzionka :lol: kobitki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maminek ja nie z tych co sie zbytnio stresuja brakiem przykladowo kopniakow, albo jak to wiekszosc dziewczyn na lipcowkach ze nagle przestalo im byc niedobrze. Ja podchodze do wszystkiego ze stoickim spokojem. Nawed jak bralismy slub tu w Belgii to wszyscy lazili troche zakreceni a ja luz :) Co chwila ktos sie pytal czy nie jestem zdenerwowana a ja nic, bo niby czym ;) Ze bede miec najlepszego meza pod sloncem :P
O masakra co za pogoda :/ To jest jedyna rzecz ktrej nie lubie w Belgii... pogoda. Dobrze ze tu chociaz wiosna przychodzi szybciej niz w Polsce.

Obrazek

[*] Aleks - 22 tydz - 23.06.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
ja tylko na chwile fotke wkleic,czasu brak,mala daje czadu,spac mi sie chce...
oto Nadia-maly lobuz
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 100  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]