Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:39 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Na starym szpitalu nie ma porodówki. Pozostaje tylko szpital Jana Pawła...
Trzymam kciuki za pozytywny wynik testu!

(*) Eryk 11tc - 14.12.2013r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiecie, rozmawialam dzis z dziewczyna ktora dwa lata temu miala robiona cesarke na Jana Pawla przez dr Adamczuka czy Adamczyka... w kazdym badz razie musi miec robiona plastyke brzucha tak ja spartaczyl..., ma bolace przy okresie zrosty i takie rozne sprawy... szok, az sie boje isc pod noz na Jana Pawla...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meegi tu możesz sobie poczytać o tym lekarzu
http://www.kazimierzfutyma.ginweb.pl/index.htm

(mam nadzieję, że nie usuniecie tego linka - to gabinet ginekologiczny)

Ja polecam go z czystym sercem, podobno super facet. Pracuje w szpitalu i przyjmuje prywatnie. Ma bardzo dużo pacjentek w ciąży.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka powiedzmy sobie szczerze kazda z na ma inne oczekiwania jesli chodzi o lekarza

najlepiej przekonac sie na własnej skórze
ja jestem pacjentka dr adamczyka od 1,5 roku za dwa tygodnie mam termin i nie moge narzekac czy prywatnie czy na NFZ
w zasadzie w mojej drodze spotkałam sie z kazdym z lekarzy o których piszecie albo osobiscie albo z plotek bo te zawsze bede

tak naprawde same musicie zdecydowac i obdarzyc zaufaniem tego jednego
a zle beda mowic o kazdm to rzecz normlna jest
jesli chodzi o mojego lekarza polecam
ja narzekac nie moge przede wszystkim fachowosc zachowania i porad
i przede wszystkim rozsadna sprowadzajaca na ziemie rozmowa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

masz racje z tymi lekarzami, kazdy ma dobre i zle opinie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meeegi jak tescik???mialas robic w niedziele??
z lekarzami o to wlasnie chodzi.na mojego duzo osob narzeka,choc tez ma duzo pacjente ale ja mu tak ufam, ze nic mnie nie przekona zeby go zmienic.jak sam mi podpadnie to moze wtedy.ale tez juz chodze do niego 5 lat

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natia :D no wiec tyescik nic nie wykazal... ale mam ALE... bo robilam go 6 dni przed @ wiec chyba za wczesnie... mam taka nadzieje, bede powtarzac chyba w piatek albo sobote, a @ mam miec 14

wiec jeszcze mam nadzieje, a robilam tak wczesnie bo ja straszny niecierpliwiec jestem, a poprzednia ciaze bardzo wczesnie przed @ tescik mi wykazal ale innej firmy byl...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no faktycznie za wczesnie ale trzymam kciuki.ja tez jestem taka niecierpliwa i tez robilam tak wczesnie tesciki.mi wychodzily ale ja mam blizniaki to moze dlatego :lol:
a dzis wybieram sie do dr lipca na usg i nagranie moich maluchow na cd :zkr:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natia ale super filmik bedziesz miala!!!

a ja jutro z rana zrobie tescik, kupilam z firmy Pre Test i bardzo mile zaskoczenie, bo nawet pojemniczek na mocz jest dodany, no i pisze na nim ze wykrywa wczesna ciaze, 6dni od zaplodnienia, a na tamtym wczesniejszym Quik Vue pisalo niby ze w dniu miesiaczki...

Mam wiec ogromna nadzieje ze sie jutro powiedzie... mezowi nic nie bede mowila ze zrobie tescik, moze uda mi sie zrobic mu jutro swietna niespodzianke... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meeegi trzymam kciuki zeby się udało!!!

(*) Eryk 11tc - 14.12.2013r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny... robilam dzis z rana znowu test... i dalej nic...

w zasadzie to stracilam nadzieje, troche mi smutno... czekam na @@

no i pod koniec stycznia lepiej sie postaramy... sprobujemy w 12 i 13dc najwyzej bedzie znowu chlopczyk :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyby zrobilam znowu test i jest druga kreseczka, slaba ale jest!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: hcg

meggi gratulacje ja też tak miałam zrobiłam rano test i ja nic nie widziałam ale jak mój mąż wstał to krzyknął z łazienki żono tu są 2 słabe ale są parę godzin później poszłam na badanie krwi i hcg wyszło 76 a norma chyba do 5 a na druci dzień już było 196!!!!!!!!!!!! więc radzę iść do nowego szpital i zrobić jutro test z krwi i wynik około 13 powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie koleżanki...
zagladam tu często , kiedys próbowałam sie zalogować , ale nie wyszło i odpuściłam , a dziś sie udało...

......możę kilka słów o sobie.......
jestem w 36 tyg ciąży , jestem pacjentką dr L, jestem zadowolona. "przetestowałam" już większość zamojskich lekarzy i jak każdy ma swoich zwolenników i przeciwników , ale tak to już jest...

meggi , tygrysek - serdeczne gratki! oby hcg rosło i rosło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: pierwsza wizyta

cześć dziewczyny - fajnie, że jesteście bo wiem co sie dzieje w Zamościu, będe tam rodzić a rzadko bywam, jestem w 7 tygodniu ciąży i dopiero na czerwiec/lipiec planuje sie przeprowadzić, będe tu regularnie wpadać i pytać narazie pozdawiam i trzymam za was kciuki :lol:[/img]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tunia, katom witajcie!!! :D

Ja w sumie juz wybralam lekarza, ale ze wzgledu ze w zamosciu bardzo trudno bylo mi sie zdecydowac to jednak bede jezdzila do lublina do dr Wdowiaka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
Mogę się przyłączyć?
Mam na imię Justyna jestem w 12 tyg. cąży, termin mam na 29 Lipca. Jestem z Biłgoraja
Na początku miałam w planach rodzić w Lublinie bo stamtąd mam lekarza prowadzącego , ale jestem z niego strasznie nie zadowolona. Koleżanka poradziła mi dr Futymę , który pracuje na Jana Pawła . Mam takie pytanie do was , co sądzicie o tym szpitalu? Jak jest z porodami rodzinnymi? I jakie są sale dla matek z dziećmi?
Dzięki wielkie z góry .
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzuzi witaj :D

niestety nie poradze odnoscie szpitala JP, a jak nazwisko Twojego lekarza prowadzacego?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
Meeegi nazwisko mojego lekarza prowadzącego to dr Grzechnik
Zmykam do pracy :cry:
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dżuzi witam!Jestem prawie trzydziestolatką,mamą dwójki dzieciaczków.Obydwa porody odbyły się a Zamościu w szpitalu JP.II.Niestety...Dzisiaj po tych wszystkich traumatycznych doświadczeniach nigdy nie zdecydowałabym sie na poród tutaj a jesli naprawdę musiałabym jednak, dałabym dużą kopertę.Bo o to w tym naprawdę chodzi.Zapomnij o konkretnej pomocy jeśli nie masz odpowiednich bólów i jeśli dziecko nie chce samo szybko wyjść na świat.Chyba,że dasz kopertę i to nie byle jaką(200 zł.to są dla nich grosze za które akcja wcale nie nabierze tempa).Po mieście krążą stawki dla lekarzy i położnych,kosmiczne jak na Zamość pieniądze.Przed drugim porodem bardzo bałam się tam wracać ale miałam nadzieję,że te 6 lat wcześniej miałam poprostu pecha do lekarza i mój błąd -nie dałam koperty.Teraz dałam ale za małą...Mam dwie bliskie znajome(żadne histeryczki tylko twarde baby jak ja).Jednej mąż zaparł się i powiedział,że nic nie da,bo to szpital publiczny i nie po to płaci składki-dziecko miało niedotlenienie,gdyz za późno zreagowali i w końcu miała ekspresową cesarkę(po dobie leżenia nawet bez zbadania wód).Mała jest normalna na szczęście ale wciąż choruje.Druga trafiła sama do szpitala bez kasy(miała tylko męża ale nie zdążył z zagranicy) i też przetrzymano ją całą dobę(dr.Dziki)aż prawie rozerwało jej macicę,bo dzidzia była duża a nie chciał jej zrobić cesarki.Dużo by pisać o mnie,byliśmy z mężem zdecydowni na sprawe w sądzie ale pół roku po porodzie nie mogłam wyjść nawet z domu

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]