Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 5:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

To niech się te kapcie dobrze noszą Alinko i pamietaj że zawsze możesz dopisac się do tabelki jeśli chcesz :)

Novika straszna szkoda zawsze to fajnie miec jakies znajome osoby, moj narzeczony ma strasznych współlokatorów tragedia mowie wam, mieszka tam para narzeczonych i jeden chłopak.... i tak sobie myslalam ze fajnie bedzie ze towarzystwo, ale jak poznałam tą dziewczynę to mi się odechciało... nie lubię fałszu i obłudy a od niej to aż bije w oczy...

Ale najważniejsze że bede z moim Rafałem razem reszta się nie liczy :)
A wy Novika macie swoje mieszkanie? sami mieszkacie?

No i mamy 40 stron :)))) oby tak dalej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam! bardzo ciekawy wątek. Gorąco polecam pasek Św. Dominika. Noszę go od sierpnia i w 2 cyklu udało mi sie zajść w upragnioną ciąże :D Co prawda teraz też jest ciężko- cały czas boje się o mojego dzidziusia ale ufam sw. Dominikowi,że wszystko będzie ok. Dziewczyny nie załamujcie się bo on pomoże każdej nawet w beznadziejnej sytuacji ja jestem tego dobrym przykładem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i co zaledwie kilka postów wyżej pisałam że jeszcze czekają nas dobre wieści a tu masz :)

Kicius powiedz coś wiecej o sobie :) noooo i zapraszam do tabelki :)
Mam nadzieję że z nami zostaniesz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anca84- my na szczęście mamy swój domek, nie za duży, ale własny- salon i kuchnia na dole oraz dwie sypialnie i łazienka na górze + niewielki ogródek.
Często słucham opowieści ludzi, którzy dzielą mieszkanie :shock: - my cenimy sobie spokój i prywatność.
Ale może nie będzie tak źe i u was.

kicius228- witaj i zapraszamy.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie... na samą myśl o mieszkaniu z nimi boli mnie brzuch :? ale co tam... o wynajęciu mieszkania tez raczej nie ma co myśleć, bo sprzet agd kupili sobie wspolnie wiec jakbysmy chcieli sie wyprowadzic to wydamy fortune na wyposazenie mieszkania, a mija się to z celem, skoro mamy zostac tam do konca 2008 no może rok dłużej zobaczymy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na miejscu pewnie zobaczysz jak to wyglada i wtedy pomyślicie co dalej- zawsze można wynająć mieszkanko już umeblowane.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak zobaczymy jak to będzie :) ale ważne że już razem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzięki za zaproszenie chętnie z niego skorzystam:D od 4 sierpnia 2007r mam kochanego mężusia a dziś jest równo 14 tygodni ciąży :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kiciuś witaj:)
nie moge sie doczekac kiedy i mni emini e14 tc i odsapnę wreszcie trochę,ale forum daje mi taki spokój:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie. Od 13 grudnia nosze pasek . A od sierpnia staram sie z mezem o dzidzie, ale jak mi lekarz 2 miesiace temu powiedział ze nie jajeczkowałam przez jakies 8 miesiecy to sie podłamała i załowałam ze od razu nie poszłam do tego lekarza do ktorego teraz chodze.Dzieki paskowi nie ma moze dwoch kresek ale za to w tym cyklu pekło jajeczko. I to jest juz cos . A jaka radosc po wyjsciu z gabinetu. Niesamowite

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alinko witamy :):)

Asiu i Miniaczek GRATULUJĘ jeszcze raz :)

Marcelinko głowa do góry :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marcelinko witaj kochana między nami, zakładaj kapcie i czuj się jak w domu :) jak to powiedziała Alina :)
To pęknięcie jajeczka to i tak duży sukces :) więc zawsze jakiś krok do przodu... oby tak dalej... a fasoleczka zawita w brzuszku tego Ci życzę!! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

marcelinko,miło Cię "przyjąć do wspólnoty":)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kicius228 pisze:
dzięki za zaproszenie chętnie z niego skorzystam:D od 4 sierpnia 2007r mam kochanego mężusia a dziś jest równo 14 tygodni ciąży :D

No to wspaniale miec i mężusia kochanego i maleństwo :)
Kicius zapraszam Cię do tabelki.... !!! :lol: :lol:

dziewczyny aktualizacja tabelki bedzie jutro wieczorem, czekam jeszcze na 2 wiadomosci :)Ciebie Ja_Alina już dodałam, ale jutro zmienie tabelke :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ło matko i córko!

Nie było mnie może dwa dni na forum a tu tyle zmian...Ale od początku.
Wszystkim nowym dziewczynom mówię uroczyste WITOJCIE!!!Cieszę się, że jest nas coraz więcej...co dwie głowy to nie jedna...A my jesteśmy tak fajnymi kobitkami, że do nas ludzie lgną. Z resztą... ma się to coś...ten urok i wdzięk :D Mam rację dziewczęta????

To, że św. Dominik działa takie cuda tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że chyba w niebie musi mieć niezłe dojścia... :lol: A tak serio - widzę, że modlitwa działa cuda, a wiara w to, że się uda jest w stanie nasze marzenia zmienić w rzeczywistość.

U mnie dziś była kolęda. Przyszedł fajny ksiądz, a że byłam sama w domku, więc tak jakość pogadaliśmy serdecznie. I pyta się czy mamy potomstwo...Ja na to, że jeszcze nie, ale pracujemy nad tym :wink: A on na to - "nie gadać tylko robić i modlić się do Jana Pawła II. Jak zostanie świętym to prawdopodobnie okrzykną Go patronem małżeństw bezpłodnych". Gdzieś to mi się obiło o uszy, no ale ja na to, że ja już mam swojego patrona (choć nie widzę przeciwwskazań by modlić się do JPII również) i opowiedziałam mu całą historie o pasku. Nie omieszkałam napomknąć nawet i o naszym forum, mówiąc że w Internecie rozprzestrzenia się kult tego świętego i że znam historię wielu kobiet, które mogły by zaświadczyć o cudach macierzyństwa za pośrednictwem Dominika. On tak tylko na mnie popatrzył, uśmiechnął się, a ja wtedy z dumą powiedziałam, że należę do takiej "internetowej grupy wsparcia" i jest mi z tym bardzo dobrze.
:lol:
To tak w skrócie.
Ciągle czekam na @ Jeszcze się nie pojawiła. Stan na chwilę obecną - 33dc, 15 d podwyższonej temperatury, 1d spóźnienia @ Boję się zrobić test. Czekam do niedzieli (będzie wtedy 18d podwyższonej tempki) i będzie mam nadzieję wszystko jasne.

Aca84 - ja na Wyspach spędziłam 9 m-cy, mieszkając z moim wówczas narzeczonym, siostrą i jej chłopakiem w wynajmowanym domku i wspominam to jako koszmar stulecia. W ogóle nie mogliśmy się dogadać ( a raczej ja z moim niedoszłym szwagrem bree :twisted: ) Ale czasami nie ma wyjścia i ze względów czysto ekonomicznych (czyt. zaoszczędzenia kasy) czy chcemy, czy nie musimy zacisnąć zęby...ale to jest kwestia dogadania się. Może z tą dziewczyną nie będzie się źle mieszkać??? W komfortowej sytuacji jest nowika 1 - to luksus mieszkać tylko ze swoim ukochanym mężczyzną...sam na sam...

Kończę, bo się rozpisałam i kiedyś ktoś mnie za to "zreprymendytuje"
Pozdrawiam i ściskam wszystkich gorąco i mocno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chanell,na pewno nie bedziemy to my-a jak się moderatorki przyczepią to...jeszcze pomyślimy nad karą :wink:
ja dziś ide na uczelnię,w końcu,bo tylko w poniedziałek byłam...mój szwagier ma miec operację w tym tygodniu-jeśli się zgodzi.Nie dowidzi na jedno oko,na drugie wcale i ta operacją jest szansą ale jest tez bardzo ryzykowna i sama nie wiem co myśleć...odwiedzę go w weekend,mam nadzieję,ze mu troche humor poprawię,bo ja to też nadaję się do pocieszania jak trzepak do bujania :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry :) :) :) :)
Życzę samych dobrych humorków dziś :)
Zabieram się do pisania mgr :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej i ja do was zawitam cały czas podczytuje was zaistniałam tez juz w tabelce pasek noszę od 18 października światełko gin zapalił od świąt styczen to mój pierwszy miesiąc starań wiec proszę o zmianę w tabelce :wink:
kilka prób już poczynionych czy owocnych to sie dopiero okaże :wink: bardzo bym chciała II zobaczyć na teściku
za wszystkie was trzymam mocno kciuki niech św dominik działa a raczej wy działajcie i módlcie sie do św dminika

kochamy cię Aniołku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiuniu fajnie że jesteś :) Tobie też życzymy dwoch pięknych grubych kreseczek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anca84 oczywiście,że cętnie dopiszę się do tabelki :D Strasznie fajnie,że jest ten wątek i Wy dziewczyny:D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]