Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 3:30 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Anca nie jesteś żadnym piątym kołem u wozu wręcz przeciwnie. :lol: Ja też bym chciała żeby w ojej rubryczce w tabeli był napis jest ale wciąż czekam :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey dziewczynki, więc u mnie tak jak już u kilku innych dziewczyn i w moim brzuszku zawitała fasolka, więc mam nadzięję, że to da chociaż płomyczek dodatkowej nadziei, dla Was ktore się jeszcze staracie. Mam nadzieję, że Wy też neidługo dopiszecie do tabelki, że jest fasolka. trzymam kciuki:* No i nie przeszkadzam wam:)

Nadia Aniołek 22.t.c. 15.07.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chanell- cierpliwości, życzę ci żebyś i ty wkrótce dołączyła.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miniaczek gratulacje!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anca84 - oj chciałabym, chciała...tak bardzo znaleźć się w tej magicznej tabelce!!!! Z resztą mam nadzieję, że wkrótce będę mogła sprawić Tobie tę przyjemność i poprosić Cię o wpisanie tych czterech liter J.E.S.T. Poza tym - to, że nie starasz się jeszcze o dzidziusia nie stawia Cię w innym położeniu...dlatego nie powinnaś czuć się jakość dziwnie wśród nas. Zobacz, to w końcu Tobie przypadła jakże szlachetna rola sekretarza, który skrzętnie odnotowuje każdy cud zafasolkowania za sprawą św. Dominika :lol: Wiesz, w końcu nie każdego spotyka taki zaszczyt! :wink:

novika1 - dziękuję za szczere życzenia cierpliwości...przyda się i to bardzo. Mam nadzieję, że wkrótce zostanę zalana jakimiś pozaziemskimi pokładami cierpliwości. Bo na razie to trudno o nie...Jak to była ta modlitwa? Panie dodaj mi cierpliwości tylko się pospiesz!!!

Pozdrawiam wszystkie kobitki i przesyłam :sw: szczególnie tym, którym już pod serduszkiem zaświeciło słoneczko nowego życia. A dla tych dziewczyn, które czekają i starają się przesyłam :sw: :sw: :sw: oby i do nas w końcu przyszło małe słoneczko, które będzie albo

:punk: albo :pipi: - nie ważne...Najważniejsze, żeby zdrowe i nasze kochane, wyczekane i wymodlone.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja po pierwszej stracie czekałam dwa lata na kolejną ciąże- przyczyna leżała w mojej podświadomości. Potem maluszki posypały się jeden za drugim- tylko, że nie mogłam ich donosić. A teraz noszę nową nadzieję - jestem pełna wiary, że tym razem się uda.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nowiczko i ja wierzę,ze twój maluszek już z Wami na zawsze zostanie:)
chanell,zobaczysz-już niedługo...a póki co pociesze Cie jak umiem-przynajmniej ta miła część "starania są dalej twoim udziałe"a trzeba przyznać,ze to jest całkiem milutkie:)ja natomiast z racji ciąży specjalnej troski z"bliższej bliższości"mam wielkie nici...nie mogę się doczekac okresu,w którym w końcu się uspokoję a sytuacja ustabilizuje a to jeszcze długo potrwa...
wszystkim fasolistkom gratuluję,zaludniajmy ta tabelkę:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Novika Ty to dla mnie jesteś ucieleśnieniem wytrwałości i wiary... Ehhh płynied od Ciebie taki spokoj i pokora... dobrze ze tu z nami jesteś

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczyny.
anca84- ach, nie wiesz jak czasem jest ciężko. :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wierze... ale i tak mimo wszystko emanuje od Ciebie taka siła...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zgadzam sie z ancią w 1000000000%:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jestem zdołowana zrobiłam godzinę temu test .Poprostu nie mogłam wytrzymać i tyle.Miałam go zrobić jutro(29 dzień cyklu) ale stwierdziłam że do jutra będę z utęsknieniem czekać może w nocy się budzić i nic i może i tak z tego jutro nic nie będzie.Oczywiście jedna kreska.Za każdym razem znoszę ten widok trudniej.Dziś modliłam się o wiarę nadzieję i miłość (z modlitw przysłanych mi przez siostry).Po tym tescie znowu straciłam nadzieję.
Jutro jadę do innego lekarza( poleciła mi go znajoma).Zobaczymy. :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny a jak wam mija dzień?? Ja zajadam się dziś mandarynkami ;) i piszę mgr troszkę :) a tak poza to nuuuda od kilku dni jedno i to samo... czyli tęsknota za narzeczonym pisanie mgr... ehhh juz nie moge się doczekac jak bedziemy razem.... o może i będe Noviki sąsiadką w UK ;)

No nie jednak nie :roll: miasteczko gdzie bede mieszkac po slubie to Evesham a to drugi koniec UK pod birmingham a Leeds jest na północny wschod od Manchesteru... szkoda.. :?
Martynko czasem testy kłamią może beta?? to badanie jest wiarygodne, ale skoro straciłas już zaufanie do lekarza to ja tez jestem tego zdania ze zawsze mozna zmienic... oby nastepny Ci pomógł!!! Pomodle się za Ciebie!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

martynko,nie załamuj sie!już dzis na jednym wątku to pisaąłm ale powtórzę-moja kolezanka ze studiów dwa razy robiła test i to długo po spodziewanej @,która nie przyszła i był za każdym razem negatywny a ona w ciąży była!!!dlatego jeżeli @ sie ni epojawi to odczekaj kilka dni i zrób ponownie,a najlepeij idź do gina!jeżeli ten Cię ni esatysfakcjonuje zmień go bez skrupułów!!!ja mam obecnie czwartego gina,a właściwie ginkę!!!poprzednie poronienia to też w duzej mierze ich wina,b o lekceważyli moje objawy,sugerowali się tylko wynikami krwi a moje odczucia i objawy ignorowali!!!ta lekarka jesdt super,rzeczowa i zapobiegliwa,powiedziała,ze musimy podtrzymać to musimy i już:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!
Piszę po raz pierwszy na tym wątku, ale podczytuję Was od dłuższego czasu :wink: Chciałam Wam powiedzieć, że podziwiam Waszą mądrośc zyciową, siłę, wiarę i pokorę!! Wiele z Was przeszło w życiu ciężkie chwile i mimo to jesteście pełne optymizmu. Bardzo mi pomaga ten wątek...dzieki Wam zaczęłam się modlić, prosić i z pokorą przyjmować NIE, nie jeszcze nie czas byś została mamusią...
Staramy się od 18 miesięcy, z medycznego punktu widzenia jest ok, mąż po badanku, wynik nie idealny, ale w normie, ja również. Wygląda na to, że chcemy za bardzo.
Od początku tego roku noszę pasek :wink: i znów wierzę, że się uda!!
Dzięki Wam za wszyskir mądre i ciepłe słowa, jakie tu otrzymałam, choc nie były skierowane bezpośrednio do mnie. Mogę zostać?? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Miniaczek21 serdeczne gratulacje.

Ja_Alina nawet nie pytaj czy możesz zostać, dziewczyny są świetne i napewno nie będą miały nic przeciwko. Fajnie że pojawiają się nowe osóbki na tym forum. A to wszystko za sprawą św. Dominika :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja_Alina nie możesz 8) MUSISZ :lol: jak już raz napisałaś to Cię nie wypuścimy, bardzo się cieszę że do nas zajrzałaś i mam nadzieję że zostaniesz!! No i życzę Ci żeby w Twoim brzuszku też zawitała fasoleczka... cieszę się że nasz wątek Ci pomaga...
Przybywa i fasolek i szturmujących o nie w niebo! Wierzę że każda z nas wysłuchają, bo wydaje mi się że już widać efekty naszych modlitw wspólnego wspierania się... dla mnie to jeden wielki cud! I oby tak dalej :) mam nadzieję że kiedyś zabraknie mi rubryczek w tabelce i będę musiała kombinować co z tym fantem zrobić... Wierzę że czeka nas jeszcze sporo dobrych wieści!

witaj Alinko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja_alinko-no pewnie!!!witamy serdecznie,ammy nadzieję,ze na dobre zagościsz na forum i oczywiści w tabelce zafasolkoweanych!!!!!!!!życzymy tego zs całego serca i zapewniamy o modlitwie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

martyna13- nie załamuj się, zawsze po @ możesz znowu zacząć staranka. Zresztą faktycznie jeden test nie przesądza o tym, czy się udało, czy nie. Ja zrobiłam swój teścik mniej wiecej w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywnie- zaczęłam się nie pokoić, że z moim organizmem coś się dzieje. A zaznaczam, że nie był to miesiąc staranek.Poszłam do lekarza i nic- wyniki ok.
Wiec spokojnie czekałam na @, ale dwa tygodnie później ciągle nic. Powtórzyłam test i :shock: Moja owulacja się opóźniła i maluch jest młodszy o ok. 2 tygodnie. :wink:

Ja_Alina- witaj :lol:

Swoją drogą psychika często płata nam figle i wbrew pozorom ona może być główna blokada w zajściu w ciążę. Wytwarzają się jakieś hormony, które to uniemożliwiają- relaks i odpuszczenie sobie jest bardzo pomocne, choć na pewno trudne jak się czegoś bardzo pragnie.

anca84- a to szkoda

:cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuję Wam za ciepłe przywitanie :wink:
Zakładam więc kapcie i czuję się jak w domu :D
Naprawdę jakos mi lepiej, lżej i weselej. Myślę optymistyczniej odkąd zaprzyjaźniłam sie ze św. Dominikiem :wink: no a teraz jeszcze mam Was :D
Zapewniam również o mojej modlitwie za Was staraczki i szczęściary, króre już mają swoje fasolinki.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]