Dzisiaj jest sob maja 02, 2026 5:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

hey moniaa

zlobek i owszem ale Mayka troszku zamala jak dla mnie
Adka oddalam do zloba jak mial 8 mies , dziecko poruszalao sie juz w chodziku wiec mialo pelno atrakcji , a tutaj widzialam jak to wygladalo
dzieciaczki maluskie lezaly zaplakane ,zapatrzone w sufit i tyle :roll:
no moze ja panikuje albo trafilam w zle miejsce....
pozatym w takich zlobkach nie mozesz zabrac dzieka wczesniej niz o 16 , 15- ta w niektorych zlobkach najwczesniej :? bo zakluca sie" rytm "
mam w chacie trzy broszurki z roznych miejsc i w kazdej to samo pisza :roll:

ale mam jeszcze kilka ofert na oku i polke dziewczyne , jako jedyna zapowiada sie calkiem calkiem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

kolezanka prowadzala swoje dziecko do zlobka dziecko ciagle mialo odparzony tylek pozniej zorjetowala sie ze zmieniaja dzieciom pampersa wtedy kiedy matka po nie ma przyjsc :? :evil: -to tak o zlobkach

ja tez powoli musze pomyslec o pracy bo cos krucho sie robi :? narazie do wakacji posiedze a potem zobaczymy pewnie bede miala ten sam problem co ty kim

wczoraj caly dzien lezalam :oops: :oops: myslalam ze moze przez te dwa dni niejedzenia cos spadnie na wadze a tu guzik :? ta waga chyba mnie oszukuje :D :D :D :evil:
przyszly juz okna do jednego pokoju ale wez i wymieniaj jak dzis w nocy wialo okropnie :evil: a boje sie ze jak moj zacznie to moze nie skonczyc a te okna sa lukowe wiec nie tak prosto ich wsadzic :roll: no to tyle u mnie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Za kilka miesiecy ja bede przerabiac temat zlobka... Ale na razie odpoczywanie :)

Obrazek

[*] Aleks - 22 tydz - 23.06.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no gdzie wy jestescie?????? :evil: :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:P

agnieszka ale Ty nerwowa jestes , tak nie mozna !!
u nas co , na sierpniowkach pisze i nie chce mi sie powtarzac
8) przyklej sie gdzies ....chodz do nas jak chcesz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
dziecko poszlo do szkoly wreszcie i wrocilo pobudzone jak nie wiem :? buzia jej sie nie zamyka i widac ze jeszcze jej malo!!! :roll: :wink:
ogolnie zimno mi i chyba bede chora.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kim ee tam nerwowa :lol: chociaz ostatnio to moze i tak :lol: poza tym juz malo co na forum jestem wiec chyba juz nigdzie przyklejac sie nie bede :roll:

nie chce zeby ten watek upadl chociaz juz wszystko na to wskazuje

moniaa witamy z powrotem :lol:

przyjechal moj tesc :lol: no i troche sobie posiedzi :lol: (jest u szwagierki) :lol:

dobrej nocki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aga nie padnie zawsze mozna podciagnac do gory :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no mozna ale juz sie nie bedzie gadka kleiła :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj tam spoko, zobaczysz ze watek sie jeszcze rozwinie; Ja narazie jestem jakas leniwa :? najchetniej bym spala i spala.... :lol:
u mamy wstawalam o 10 a tutaj musze juz po 7 :wink: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i wróciłam.
Byłam nazaszywaniu, spedziłamcaly dzien inoc w szpitalu. Raniutko w poniedzialek marsz do szpitala na glodniaka. Potem czekanie na zabieg. Zawiezli mnie na lozku do sali zabiegowj,kazali polozyc sie na lozku zabiegowym. Zalozyli kroplowke, mierzyli cisnienie, sprawdzali jak tam serce bije. Dali znieczulenie ogolne, dosc szybko zasnelam w chwili jak razzamknelam oczy. Obudzilam sie nasali pooperacyjnej jak mipowiedzieli ze wszystko skonczone (nawet mi sie cos snilo) caly zabieg od uspienia do obudzenia moze 20 minutek. W przeciagu 30 minut bylam juz normalnie rozbudzona ze zawiezli spowrotem do pokoju ( a na poczatku powiedzieli ze wsystkomoze trwac nawet 2 i pol godziny). Wrocilam do pokoju. Leznie, nic nie jedzenie, kroplowka, troszeczke bolalo (bo w koncy mnie zaszyli no i do tego jakos musieli sie dostc do mojej szyjki), ale wieczorem juz bylo bez problemu. Do wieczora nie moglam wstawac ani jesc ani pic. Dopiero wieczorem moglam wstac i napic sie wody. Zjadlam dopiero dzis (ale wczoraj bylam glodna... tak glodna ze spac nie moglam w nocy, w zoladku burczalo). Rano juz wszystko normalnie. Bylam tez na sprawdzeniu czy wszystko wporzadku z dzidziusiem no i jest ok (skubaniec w ciagu 10 dni zwiekszyl swoja dlugosc prawie 2 cm. teraz ma 8,5cm), lekarka powiedziala ze zaczynala sie jakas infekcja wiec musze brac antybiotyk, moze pojawic sie jeszcze przez kilka dni krew (ale juz prakycznie jej nie ma). Przez najblizszy czas musze bardzo uwarzac na siebie, ale potem mozemy nawet z mezem sie poprzytulac (co mnie zdziwilo ). No i sobie terazw domku poleguje:)
Szpital i opieka bez sastrzezen, nawet gadalam ze wszystkimi po flamandzku i rozumialam (co mnie zdziwilo). No a teraz przynajmniej mniej stresa ze dzidzius wybierze za szybko "wolnosc" :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arendil no i suuuper ze wszystko ok i tak ma byc do 40 tyg :D zrozumiano !!!!! :hil:

moniaa ja tez cos dzis padnieta bylam nawet w dzien sie troszke przespalam :oops: ale to moze tylko z pol godziny ale zawsze to cos :lol:

ciekawe jak tam sobie radzi martesa moze niedlugo do nas zajrzy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AGA hehe :)
Arendil no i trzymaj sie do tego 40 tyg jak pisze AGA :) trzymamy kciuki :)
martensa pewno nie ma czasu teraz :) no ale mysle ze niedlugo do nas zajrzy :))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moja mala ostatnio sie z cwanila kladzie sie na podloge i drze sie co sil ma :evil: :evil: :evil: :evil: i takim sposobem wymusza ode mnie cos :evil: :evil: :evil: ja nie wiem czemu te dzieci tak sie dra :? czy to ja ich tak nauczylam czy co :? :? bo to nie jest placz tylko krzyk :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie Twoje dziecko narazie sprawdza na ile moze sobie pozwolic, jesli pojdziesz jej na reke to wiedz ze bedzei to robic czesciej. musisz byc stanowcza i poprostu to zignorowac, dasz do zrozumienia ze i tak nic tym nie osiagnie :) dzieciaki to takie cfane bestie kazdy sposob dobry no nie :twisted:

eh ide juz spac oczy mi sie same zamykaja...
aaa KIM dostalam gazetke od ksiedza i dziale dzieci ktore przyjely chrzest jest Twoja Mayeczka :))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc kochane
melduje sie mega nie wyspana 8)
mayka nie zlazi z rak na zeby :?

a ja nie mam jak odespac forum 8)
a spie ciagiem cala noc................. :roll:
albo jakies mega zmeczenie mnie dopadlo ...

Moniaa , owszem , mayeczka jest na liscie
a naprawde byla juz przed chrztem :lol:
akurat nam ksiadz wysyla te gazetke
a ze byla redagowana wczesniej miedzy chrzcinami
to i nas szybciej naniosl :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Szew mi maja zdejmowac ok 35-36 tygodnia i po tym moge prawie od razu urodzic. No i mysle ze tak wlasnie bedzie, ze w koncu urodze w czerwcu, wczesniej.
Jak na razie jeszcze troche czuje ten szew (okropne uczucie), siedze w lozeczku i nic nie robie zeby sie organizm przyzwyczail.
Ciekawe jak to bedzie ze sciaganiem szwu... Juz sie niemoge doczekac :) Ale to jeszcze 20 tygodni....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :lol:

a ja od ksiedza nic nie dostalam :? jeszcze nie wyslal :?
co do mojej corci to ja od dzis zaczynam szkolenie a co tam niech wyje ryczy tupie itp :lol: ale ona uparta :evil: troche placze a jak widzi ze mnie to nie interesuje to ta gorzej :evil: :evil: i drze sie okropnie az bebenki bola :evil: :evil:

kim witaj w klubie niewyspanych :lol: moja dzis znowu czesto sie budzila (chyba jej za zimno) ale w sobote okna sie wstawi wiec bedzie git :lol:

Arendil szybko ci minie te 20 tyg obys tylko dobrze sie czula (czego ci tego zycze) to strzeli jak z bicza :lol: u mnie tylko ostatni miesiac okropnie sie dluzyl :? ale juz o tym nie pamietam :lol: wkoncu to minelo 11 msc :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to witam w klubie niewyspanych :?
Nicole cala noc kaszlala... i przez to nie mogla spac. Takze nocke mialam z glowy, po poludniu poszlismy do Cypriana sie zabawic. w koncu dziciaki dawno sie nie widzialy :)
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nastepna noc do bani :? dzien z reszta tez :? dzis tez zapowiada sie dzien marny -nic mi sie nie chce tylko bym spala i spala :roll:

kiedy ta wiosna?????? jak blysnie slonko to od razu czlowiek lepiej sie poczuje :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 100  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]